Review
Jan 19, 2018, 4:59pm

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan


Malam pertama merupakan malam yang memberi seribu satu kenangan kepada para suami isteri. Semestinya mereka ini merupakan pengantin baru!  Inai dijari masih merah, raut wajah berseri-seri dengan senyuman dan keayuan, pengantin lelaki tampan bergaya, namun malam itulah kepercayaan dan keyakinan bersama pasangan akan dinilai sesama sendiri.  Melihat kita yakin dengan diri sendiri dan yakin dengan mereka, ianya akan membangkitkan lagi kemesraan hubungan tersebut.

tips malam pertama 01

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan
#1. Sentiasa Kelihatan Yakin dan Cantik

Pada malam pertama, anda perlu kelihatan yakin dan cantik dihadapan pasangan.  Pernahkah anda mendengar, ‘Kecantikan adalah keyakinan bagi seorang wanita’?  Kalau kita yakin, kita akan kelihatan cantik!  Untuk yakin diri, kita perlu cantik! Kalau keadaan kita sangat serabai atau tidak terurus, ianya sama sahaja dengan penampilan kita sebelum ini dan tidak patut dilihat sebegitu pada malam pertama.  Pentingnya pada malam itu untuk kita memastikan pasangan kita tidak berasa bosan dengan diri kita.

tips malam pertama 03

Si suami mungkin sudah selalu lihat kita dalam keadaan yang sama, apa salahnya kita buat satu perubahan dan sesuatu yang ‘best’ pada malam pertama kita dan dia! Salah satunya adalah cara pakaian kita.  Buang segala baju tidur lama, baju kelawar, baju t-shirt anda yang selalu anda pakai jauh-jauh.  Anda perlukan pakaian baru yang sangat-sangat cantik dan seksi untuk beraksi pada malam pertama.  Ia akan membangkitkan rasa ghairah dan kemesraan bersama pasangan kita.  Selain berpenampilan menarik dari segi berpakaian, kita juga harus menampakkan diri kita yakin dengan cara isyarat badan atau ‘body gesture’.  Jangan teragak-agak untuk buat sesuatu, terus saja buat.  Jangan betulkan pakaian atau penampilan kita seolah-olah kita tidak selesa.  Jadilah diri sendiri.  

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan
#2. Memanggil Pasangan dengan Panggilan yang Manja

tips malam pertama 02

Suami isteri juga perlu arif tentang hal komunikasi setelah menjadi halal antara satu sama lain.   Selepas berkahwin, ramai yang masih lagi tidak tahu berkomunikasi antara satu sama lain.  Tips malam pertama yang perlu anda ambil tahu adalah dari segi panggilan pasangan anda.  Mulalah memanggilnya panggilan yang manja seperti sayang, ayang, abang dan sebagainya.  Dengan panggilan seperti itu, ianya dapat membangkitkan kemesraan anda bersama pasangan pada malam pertama.

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan
#3. Komunikasi dengan Pasangan

Cara bercakap juga memainkan peranan penting pada malam pertama itu.  Bercakap dengan penuh sopan dan lemah lembut serta manja menjadikan pasangan terasa tertarik kepada anda dan berasa seronok untuk berkomunikasi dan melayani anda.  

tips malam pertama 05

Anda percaya atau tidak, komunikasi pada malam pertama boleh dikaitkan dengan psikologi.  Pasangan haruslah saling menyatakan isi hati masing-masing ataupun lelaki perlulah memberi kata pujian kepada si isteri.  Kerana psikologinya seorang isteri akan menanti tanda atau ‘hint’ daripada pihak lelaki dengan pujian atau ucapan romantis kepada dirinya.  Bermaksud, dalam proses kemesraan bersama pasangan pada malam pertama, anda tidak perlu gelojoh, malah semuanya mempunyai proses yang tersurat.  Bagaimana jika lelaki tidak romantis?  Tidak mengapa, tak semua orang akan melakukan komunikasi melalui kata-kata.   Ada juga yang berkomunikasi melalui perbuatan atau tindakan.  Sebagai contoh, memulakan dengan menyentuh tangan pasangan dan memeluknya perlahan-lahan dan sebagainya.

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan
#4. Suasana yang Selesa

Tips malam pertama yang wajib anda amalkan juga adalah anda perlu wujudkan suasana yang sangat selesa.  Suasana yang dimaksudkan adalah dari segi diri anda sendiri dan suasana tempat serta orang lain.  Dari segi anda sendiri, anda perlulah memastikan kebersihan diri terjamin dimana anda perlu memastikan badan anda bersih dari segala kotoran, menggosok gigi, badan dan ketiak tidak berbau dan macam-macam lagi.  

tips malam pertama 04

Tempat anda bersama pasangan pula haruslah bersih dan selesa dan tidak ada orang lain yang mengganggu.  Kadang-kadang disebabkan tempat atau bilik anda dan pasangan berdekatan dengan ramai orang juga menjadikan anda tidak selesa dan memberi kesan terhadap anda dan pasangan.  Sebaiknya biarlah ‘line clear’ di mana tiada orang yang mengganggu anda dan pasangan.

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan
#5. Seks atau Hubungan Intim yang Puas

Selain daripada tips-tips umum yang dikongsikan diatas, terdapat tips yang sangat hebat yang anda perlu tahu untuk membangkitkan kemesraan bersama pasangan pada malam pertama.  Tips malam pertama ini yang paling penting untuk anda aplikasikan kepada pasangan anda pada malam pertama.  Rata-rata pasangan sebelum kahwin lagi akan sentiasa memikirkan hal ini namun mereka tidak terbuka untuk membicarakan antara satu sama lain dengan pasangan mereka.  Hal ini kerana dalam Islam juga tidak dibenarkan membicarakan hal-hal sebegini dengan orang yang bukan muhrim.  Perkara ini yang menjadi asas dalam perkahwinan ini adalah seks atau hubungan intim.  Seks yang berkesan dan puas juga adalah salah satu tips malam pertama yang anda perlu pelajari.  Kenapa ianya penting dan perlu dititikberatkan dalam rumah tangga atau dalam menjalinkan kemesraan bersama pasangan?  

tips malam pertama 07

Seks adalah keperluan atau nafkah batin dalam sesebuah hubungan yang halal.  Anda mungkin tidak merasa penting, namun statistik menunjukkan banyak punca penceraian juga berlaku disebabkan oleh faktor suami isteri tidak puas hati disebabkan seks.  Ada yang tidak puas, tidak merasa nikmat dan macam-macam lagi penyebabnya.  Sudah tentu anda perlu risau kerana anda juga belum ada pengalaman.  Biarpun anda sudah berpengalaman atau cukup ilmu, kadang-kadang kepuasan itu tidak juga menjadi.  Meskipun kita mampu memuaskan pasangan kita, namun kita perlu meningkatkan lagi kenikmatan terhadap pasangan kita.  Pendek kata, kita harus buat pasangan kita tidak dapat melupakannya apatah lagi ianya adalah malam pertama.   Layanan seks yang diberikan juga dapat membangkitkan kemesraan kita bersama pasangan.

Tips Malam Pertama dan Cara Membangkitkan Kemesraaan Pasangan
#6. Produk Seks Suami Isteri

tips malam pertama 06

Kesilapan anda sebelum menghadapi malam pertama adalah anda menganggap produk seks atau barangan seks adalah untuk mereka suami isteri yang bermasalah dengan seks sahaja.  Tidak! Itu adalah satu tanggapan yang salah sebenarnya.  Pada malam pertamalah sepatutnya anda memastikan kesan produk yang anda gunakan ini sangat berkesan dan hebat.  Produk seks atau barangan seks adalah untuk anda yang inginkan yang terbaik untuk pasangan anda dari mula anda bersamanya sehinggalah selama-lamanya.  Inilah yang membangkitkan kemesraan anda bersama pasangan kelak. Pasangan normal yang tidak hadapi apa-apa masalah seks juga akan menggunakan produk seks yang berada di pasaran untuk mendapatkan nafsu seks yang lebih puas dan ghairah.  

tips malam pertama 18

Barang-barang dan produk-produk seks ini bukan saja menjadikan hubungan seks bertahan lama, malah ianya akan membantu sesiapa sahaja yang mahukan lebih kepuasan dan kenikmatan seks.  

Masalah atau Kerisauan yang Dihadapi Ketika Seks atau Hubungan Intim

Kita seringkali mendengar isu keghairahan seks hilang ataupun tidak ghairah dengan seks, tidak naik nafsu berahi, tidak tahan lama, tidak ada tenaga yang hebat untuk beraksi, zakar tidak panjang dan besar, payudara tidak besar dan faraj tidak ketat dan macam-macam lagi.  Fuh, tarik nafas memikirnya semua itu, mesti ada juga salah satu masalah anda yang belum diselesaikan.

tips malam pertama 08

Hari pernikahan pun dah dekat. Bagaimana nak berikan yang terbaik pada si dia nanti? Pentingkah semua itu? Sekarang anda belum nampak kepentingannya kerana dia belum lagi menjadi pasangan halal anda, selepas dah jadi pasangan halal, maka mulalah episod takut suami cari lain, takut ada skandal di luar, takut itu takut ini dan macam-macam lagi.  Kenapa takut? Waktu itulah kita akan rasa selama ini kita belum lagi bagi yang terbaik pada dia.  Jadi, anda harus pastikan pada malam pertama itulah dia tidak akan lupa sampai bila-bila apabila anda memberikan layanan dan servis yang terbaik kepada si dia.  

Hubungan intim makin mesra dengan Rahsiafirdaus.com

Di Malaysia, terdapat produk seks suami isteri yang menjadi kegilaan ramai kerana terlalu banyak memberi jasa kepada suami isteri dalam menghadapi malam pertama mereka.  Banyak pelanggan telah berjaya dan sangat-sangat menikmati apa yang mereka mahukan.  Perkhidmatan produk seks suami isteri ini juga mempunyai lesen sah ssm dan perniagaan yang sah dalam Malaysia, website juga berdaftar dan dapat dilayari dimana-mana sahaja.  Produk seks suami isteri yang dimaksudkan adalah www.rahsiafirdaus.com.  Di laman sesawang www.rahsiafirdaus.com, terdapat lebih 100 jenis produk kepuasan seks suami isteri dan semuanya mengikut bajet anda.   Bukan itu saja, malah dari Amerika ,Russia,Jepun,England dari Arab dan serata dunia juga merupakan produk keluaran Malaysia.

tips malam pertama 13

Anda pastinya akan berasa sangat teruja dengan produk-produk dari www.rahsiafirdaus.com ini.  Terlalu banyak pilihan produk seks untuk anda dan pasangan.  Ambillah peluang dan ruang ini untuk membaiki diri dan menjadi yang terbaik untuk pasangan anda.  Jadilah yang ‘tiptop’ untuk si dia pada malam pertama anda dengan si dia.  Produk yang terhebat ini sesuai untuk lelaki dan perempuan.  

Lebih 100 Jenis Pilihan Produk Seks untuk Anda

tips malam pertama 11

Terdapat banyak produk seks yang menjadi pilihan ramai di rahsiafirdaus.com.  Setiap produk mempunyai fungsi yang tersendiri.

Perfume Seks  – Menaikkan nafsu ghairah seks
Pam Zakar – Panjangkan dan besarkan zakar
Pil  Tenaga – Tenaga hebat untuk kuatkan dan keraskan zakar semasa seks
Gel Spray – Supaya zakar tahan lama seks
Minyak Gel – Memanjangkan dan membesarkan zakar

tips malam pertama 17

Selain itu, terdapat produk seks wanita yang berfungsi untuk merangsangkan nafsu seks wanita serta besarkan payudara dan ketatkan faraj yang longgar.  Anda hanya perlu fikirkan apa yang anda inginkan dan masalah anda, rahsiafirdaus.com akan memberi penyelesaian kepada anda.  

Sebab Pilih Rahsiafirdaus.com

tips malam pertama 15

Perniagaan barangan seks dari rahsiafirdaus.com ini amat memuaskan dan memberangsangkan.  Kelebihan memiliki produk seks dari rahsiafirdaus.com juga memudahkan anda untuk memperolehi produk dengan cepat dan pantas kerana dihantar melalui poslaju dan akan diganti sekiranya barang sampai dalam keadaan yang rosak.  Anda tidak perlu menanggung apa-apa risiko dengan pembelian dari rahsiafirdaus.com.  

Untuk pengetahuan anda juga, mereka juga adalah antara Penjual Produk Seks Malaysia yang mempunyai lesen perniagaan SSM selama 5 Tahun hingga 18 Disember 2022.  Nama syarikat adalah Rahsia Firdaus Enterprise dan No Pendaftaran adalah PG0408536-H.  Mereka merupakan perniagaan yang sah disisi undang-undang.  Mereka juga turut menyediakan konsultasi percuma dimana anda cuma perlu whatsapp, sms, call, weechat atau telegram sahaja di nombor 016-4650338.  Pastinya anda akan dilayan dan mendapat apa yang anda inginkan.   Ada masalah hubungan intim, boleh terus hubungi mereka.  Waktu perniagaan adalah 7 pagi sehingga 12 tengah malam.

tips malam pertama 14

Tiada sebab untuk anda risaukan jika anda mahukan www.rahsiafirdaus.com membantu anda kerana rekod pelanggan dirahsiakan dan anda tak perlu malu untuk ceritakan apa yang anda mahu untuk keperluan nafsu seks anda.  Bukan sahaja di Malaysia, malah pelanggan web produk seks suami isteri ini juga adalah dari Singapura dan Brunei.  

Betapa bahagianya pasangan suami isteri dan semoga produk suami isteri ini memberi manfaat kepada anda semua.  Rahsiafirdaus.com juga akan memastikan anda semua dapat menjalani malam pertama bersama pasangan anda dengan bahagia dan berjaya!

tips malam pertama 16

Jom Beli Produk Kuat Untuk Lelaki SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Beli Produk Kuat Untuk Lelaki SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Beli Produk Kuat Untuk Lelaki SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: