Review
Apr 6, 2019, 6:30pm

Tips Kebahagiaan Rumah Tangga Wajib Semua Pasangan Lakukan


Apabila anda telah mendirikan rumah tangga, perkara pertama yang anda ingin lakukan adalah membahagiakan pasangan anda agar perkahwinan yang telah dibina dapat berkekalan sehingga ke anak cucu. Selain itu, kebahagiaan di dalam perkahwinan juga boleh membuatkan anda lebih gembira dan juga kurang tekanan di dalam hidup. Jadi, ia adalah amat penting untuk kedua – dua pihak memainkan peranan masing – masing agar anda boleh hidup dengan tenang bersama pasangan anda.

Kebahagiaan rumah tangga hingga ke jannah 4

Kunci kebahagiaan sebenarnya tidak boleh diletakkan di mana – mana aspek di dalam perkahwinan. Namun, anda perlu mengetahui cara – cara yang betul untuk memastikan masjid yang dibina tidak runtuh dalam masa yang singkat. Anda boleh mengikuti tips – tips yang akan dikongsikan di bawah untuk membuatkan rumah tangga anda sentiasa bahagia. Tips ni wajib dilakukan oleh semua pasangan sekiranya anda mahukan perkahwinan yang sempurna.

Kebahagiaan rumah tangga untuk suami isteri 5

Tips Kebahagiaan Rumah Tangga Untuk Semua Pasangan Lakukan

Kalau dah berkahwin, pasti akan ada pergaduhan ataupun salah faham. Tetapi, kedua – dua pihak perlu bertolak ansur dan melakukan yang terbaik untuk menyelamatkan perkahwinan masing – masing. Jadi, anda boleh ikuti tips – tips ini untuk membuatkan anda lebih bahagia dalam melayari kehidupan berumah tangga.

 1. Menukar Gaya Penampilan

Ini adalah agak penting untuk para isteri kerana penampilan yang sama boleh membosankan suami anda. Bayangkan anda melihat benda yang sama setiap hari, lama – lama pasti anda akan merasa bosan, bukan? Jadi, anda boleh mula untuk menukar gaya penampilan dan juga pakaian anda sekurang – kurangnya sebulan sekali. Pasti si suami tidak akan meninggalkan rumah.

Kebahagiaan rumah tangga untuk suami isteri 6

 1. Jangan Tumpu Perhatian Yang Lebih Di Dunia Luar

Ini pula khas untuk si suami. Kalau anda nak keluarga anda bahagia dan si isteri tidak menarik muka, pastikan anda memberikan tumpuan yang sepenuhnya untuk keluarga anda terlebih dahulu berbanding dengan dunia luar. Tambahan pula jika anda mempunyai hobi tersendiri. Jangan terlampau taksub dengan hobi sampai keperluan si isteri terabai.

Kebahagiaan rumah tangga untuk suami isteri 4

 1. Bawa Berbincang Sebelum Membuat Keputusan

Apabila anda dan pasangan sering membuat keputusan tanpa berbincang terlebih dahulu, pasti akan berlaku salah faham. Bila anda dah tinggal sebumbung, pastikan anda membuat keputusan bersama – sama dan berbincang agar kedua – dua pasangan tidak terasa hati. Toleransi sememangnya amat diperlukan dalam kehidupan berumah tangga.

Kebahagiaan rumah tangga untuk masa depan anak anak 7

 1. Mengekalkan Sifat Romantis

Apabila anda dah berumah tangga, pastikan anda tidak meninggalkan sifat romantis sewaktu anda bercinta dahulu. Apa salahnya anda mengekalkan atau melebihkan lagi sifat romantis selepas anda berkahwin. Kajian menunjukkan orang yang bersifat romantis terhadap pasangan akan mempunyai hubungan yang sangat menyihatkan dan kurang bergaduh.

Kebahagiaan rumah tangga 1

 1. Sentiasa Tidur Di Lengan Suami

Persentuhan yang kerap antara suami isteri akan menambahkan lagi sifat penyayang antara satu sama lain. Anda jangan lupa, persentuhan ini akan membuatkan anda berasa lebih seronok untuk bersama suami atau isteri. Jadi, apabila anda mahu tidur pada waktu malam, pastikan anda tidur di lengan suami agar hubungan kasih sayang akan menjadi semakin erat.

Kebahagiaan rumah tangga 4

 1. Jaga Kesihatan Mulut Dan Bau Badan

Apabila anda telah berkahwin, anda akan bersama pasangan anda selama 24 jam. Jadi, anda perlu memastikan mulut dan badan anda tidak mempunyai sebarang bau yang tidak menyenangkan. Hal ini kerana, bau – bau ini akan membuatkan pasangan anda berasa tidak selesa bersama anda dan seterusnya boleh memberikan kesan buruk terhadap perhubungan anda.

Kebahagiaan rumah tangga 5

 1. Menjaga Tubuh Badan Dengan Baik

Hal ini amat penting untuk para isteri kerana ramai wanita yang mengabaikan kecantikan tubuh badan selepas berkahwin. Berat badan berlebihan akan membuatkan anda kelihatan tidak menarik di hadapan suami. Jadi, pastikan anda mempunyai berat badan yang ideal serta sentiasa berusaha untuk mendapatkan tubuh badan yang sempurna agar anda lebih bahagia bersama suami.

Kebahagiaan rumah tangga untuk suami isteri 2

 1. Sentiasa Bercakap Dengan Lembut

Meskipun anda tidak sependapat, namun itu bukanlah alasan untuk anda bertekak dan meninggikan suara terhadap pasangan anda. Cakaplah dengan lembut agar pasangan anda tidak terasa hati dengan anda. Malah, percakapan yang lembut juga boleh mencairkan hati pasangan anda jadi pastikan anda sentiasa bersopan santun apabila berkomunikasi agar rumah tangga terasa lebih bahagia.

Kebahagiaan rumah tangga untuk suami isteri 3

Aidara Kerengga – Supplemen Untuk Anda Bahagiakan Pasangan Anda

Jika anda merupakan seorang isteri, anda pasti mengetahui salah satu cara untuk membahagiakan suami anda, iaitu dengan mempunyai tubuh badan yang mantap dan solid. Selalunya, apabila para wanita telah berkahwin, mereka sering mengabaikan kecantikan dan kesihatan tubuh badan. Jadi, para suami rasa tidak gembira. Anda pasti tidak mahu perkara yang sama berlaku, bukan?

Kebahagiaan rumah tangga 3

Kalau anda nak tubuh badan yang solid, anda perlu menggunakan Aidara Kerengga. Ia merupakan supplemen yang berbentuk pill dan akan membaik pulih bahagian dalaman anda agar tubuh anda kembali tegang seperti anak dara. Apa yang membuatkan Aidara Kerengga istimewa adalah ia bukan sahaja membaiki tubuh dan kulit anda di luaran, malah ia juga akan membaiki dalaman anda agar anda tidak lagi mempunyai masalah dengan keputihan, lendir hanyir di Miss V dan sebagainya.

Kebahagiaan rumah tangga untuk masa depan anak anak 4

Kelebihan Menggunakan Aidara Kerengga

Kenapa anda perlu menggunakan Aidara Kerengga? Apa kelebihan yang anda akan dapat? Sebenarnya Aidara Kerengga ni ada banyak sangat kelebihan dan antara kebaikan yang anda akan perolehi termasuklah;

 • Membesarkan Payudara

Adakah anda merupakan orang dewasa tetapi payudara anda bersaiz kanak – kanak? Aidara Kerengga boleh membantu anda untuk membesarkan payudara agar kelihatan lebih montok dan padat. Bolehlah anda menukar dan membeli saiz bra yang baru. Suami anda juga pasti akan lebih gembira dengan saiz payudara baru anda.

Kebahagiaan rumah tangga hingga ke jannah 5

 • Menganjalkan Payudara

Apabila anda dimamah usia, collagen juga akan kekurangan dan membuatkan kulit anda tidak setegang dulu. Apabila kulit tidak lagi tegang, payudara anda secara tidak langsung akan menjadi kendur. Sekiranya anda mengamalkan Aidara Kerengga, payudara anda akan menjadi lebih tegang seperti anak dara.

Kebahagiaan rumah tangga hingga ke jannah 1

 • Membesarkan Punggung

Selain dari membesarkan payudara, Aidara Kerengga boleh membantu anda untuk membesarkan punggung. Sekiranya anda mempunyai punggung yang kecil dan membuatkan anda rasa tidak yakin di hadapan pasangan anda, maka anda boleh cuba mengamalkan Aidara Kerengga dan lihat sendiri kesannya terhadap saiz punggung anda.

Kebahagiaan rumah tangga untuk masa depan anak anak 3

 • Melembutkan Kulit Punggung Dan Payudara

Kulit di punggung dan payudara adalah agak sensitif dan ia akan menjadi kasar sekiranya anda tidak menjaga dengan betul. Dengan Aidara Kerengga, anda tak perlu lagi menggunakan losyen kerana pil ini akan membantu anda untuk melembutkan kulit punggung serta payudara. Anda akan rasa kulit anda selembut bayi selepas mengamalkan Aidara Kerengga secara konsisten.

Kebahagiaan rumah tangga untuk masa depan anak anak 6

 • Membulatkan Punggung Dan Payudara

Payudara semakin kendur dan punggung yang nipis akan membuatkan anda kurang menarik dihadapan pasangan. Sudah tentu pasangan anda mahukan payudara yang tegang dan punggung yang mantap. Aidara Kerengga dapat membantu anda untuk membulatkan punggung dan payudara. Barulah pasangan semakin sayang.

Kebahagiaan rumah tangga hingga ke jannah 7

 • Menghapuskan Masalah Keputihan

Wanita memang tidak boleh lari dengan masalah keputihan. Ini adalah salah satu cara untuk Miss V anda membersihkan organ tetapi kadang – kadang, cecair keputihan ini boleh menjadi satu masalah, terutamanya masalah keputihan yang berlebihan. Kalau nak kurangkan masalah ni, anda perlu menggunakan Aidara Kerengga. Pasti keputihan tidak akan menjadi satu masalah lagi untuk anda.

Kebahagiaan rumah tangga untuk suami isteri 1

 • Mengetatkan Miss V

Miss V anda akan menjadi semakin longgar sekiranya anda sering bersama pasangan anda. Apabila ia longgar, anda tidak dapat lagi merasakan keseronokan bersama si suami. Aidara Kerengga boleh mengetatkan kembali Miss V anda dan boleh membuatkan anda dan pasangan rasa seperti malam pertama.

Kebahagiaan rumah tangga 2

 • Mencerahkan Kulit Dan Melebatkan Rambut

Kalau anda nak tahu, Aidara Kerengga ni bukan sahaja boleh membaiki masalah dalaman dan tubuh badan anda sahaja, malah ia boleh membantu untuk membuatkan kulit anda yang kusam kembali cerah serta melebatkan rambut yang nipis. Kulit dan rambut anda akan kembali bersinar sekiranya anda mengamalkan supplemen ini.

Kebahagiaan rumah tangga hingga ke jannah 2

Testimoni Pelanggan

Kebahagiaan rumah tangga untuk masa depan anak anak 5

Kebahagiaan rumah tangga hingga ke jannah 6

Kebahagiaan rumah tangga untuk masa depan anak anak 1

 

Kebahagiaan rumah tangga untuk masa depan anak anak 2

Kebahagiaan rumah tangga hingga ke jannah 3

Dapatkan Aidara Kerengga SEKARANG!

AIDARA BEAUTY | KEBAHAGIAAN RUMAH TANGGA TERJAMIN
Hotline : Tekan untuk telefon (013-5328908) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Aidara Kerengga
Instagram: @aidara.my
Website : https://www.aidara.my

Alamat:
636-A, Batu Uban, 11700 Gelugor, Pulau Pinang

Jom order Aidara SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Aidara SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Aidara SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: