Exabytes (300x250)

Tips dan Cara Pikat Suami Untuk Tubuh Badan Menawan dan Seksi

Dah kahwin lama, hari-hari menghadap suami.  Suami semakin ‘handsome’ bergaya je. Maklumlah lelaki semakin berumur semakin bergaya.  Isteri? Semakin berumur semakin kusam, kendur dan longgar.  Tiba-tiba naik status di laman media sosial melepaskan geram kerana suami curang, suami menggedik dengan perempuan lain, suami menggatal dan sebagainya.  Salah siapa semua ini? Salah suami sebab tak setia atau salah isteri sebab tak tahu cara memikat suami?

Tips dan Cara Pikat Suami Untuk Tubuh Badan Menawan dan Seksi

cara pikat suami 04

Lumrah lelaki sememangnya tidak lari dari melihat benda-benda yang cantik.  Jika suami tidak curang sekalipun, bila perempuan cantik lalu depan si dia, semestinya dia akan lihat juga.  Mahukah anda berlakunya situasi tersebut?  Masih belum terlambat.  Selagi si suami tidak berpaling, selagi si dia masih sentiasa cintakan dan mahukan anda, inilah saatnya untuk anda amalkan tips-tips dan cara memikat suami dengan mendapatkan tubuh badan yang seksi dan menawan.  Jangan tunggu sehingga terlambat barulah menyesal dan ingin fikirkan cara memikat suami anda!  Nasi sudah menjadi bubur tidak ada gunanya lagi.  Badan yang seksi dan menawan sudah tentulah menjadi tarikan untuk isteri bagi memikat suami! Jom kita amalkan tips-tips dan cara-cara memikat suami!

1. Makan Daging dan Makanan Laut | Tips dan Cara Pikat Suami

cara pikat suami 06

Tips dan cara pikat suami yang sentiasa anda cuba tanpa anda sedari adalah memakan daging dan makanan laut secara berterusan.  Memakan makanan berprotein seperti makanan laut dan daging dapat meningkatkan pertumbuhan payudara wanita.  Makanan laut adalah seperti ikan, sotong, udang, kerang dan lain-lain lagi manakala daging pula adalah pelabagai jenis seperti daging ayam, daging lembu, ikan dan sebagainya.  Hal ini kerana makanan laut dan daging dapat meningkatkan hormon estrogen dalam diri seseorang.

Hormon estrogen menghasilkan kesan pada tubuh dan menyebabkan perkembangan dan pembesaran dikawasan-kawasan payudara, punggung dan sebagainya.   Payudara anda akan tumbuh dan berbentuk sempurna, semakin montok, padat dan berisi! Wah, suami mesti suka sangat dengan aset payudara yang seksi tu!

2. Tidak Memakai Seluar Ketat | Tips dan Cara Pikat Suami

cara pikat suami 05

Memang betul memakai seksi dapat membangkitkan ghairah suami, tetapi bukanlah dengan berpakaian seluar ketat.  Seluar ketat akan menyebabkan sendi bengkak atau lebih dikenali dengan compartment syndrome yang disebabkan oleh tekanan tubuh kepada sendi.  Pakar ginekologi Tami Rowen berpendapat bahawa memakai seluar ketat akan memberi risiko jangkitan terhadap kemaluan kerana ia menghalang salur darah daripada berfungsi dengan baik.  Oleh itu, cukuplah kita memakai seluar yang tidak ketat atau kain batik sahaja dirumah untuk memikat hati suami supaya kelihatan lebih menawan dan seksi dimata suami.   

3. Menari dan Aktiviti Zumba | Tips dan Cara Pikat Suami

cara pikat suami 08

Pergerakan badan yang betul akan menjadikan tubuh badan seseorang itu berubah menjadi cantik dan membantu kita mendapatkan tubuh yang seksi dan menawan.  Ini adalah cara yang mudah bagi isteri-isteri untuk mendapatkan tubuh yang menawan untuk memikat suami.  Antara jenis tarian yang berkesan untuk mencantikkan badan adalah tarian salsa, samba, hip hop, ballet, hoop dancing dan pole dancing.  Selain itu, Zumba dancing juga menjadikan tubuh anda ringan dan kurus di samping membentuk semula badan menjadi badan yang ideal.

Zumba dancing pada asalnya merupakan sejenis senaman aerobik yang dicipta oleh seorang penari dan koreografi di Miami.  Setanding dengan perkataan ‘zumba’ yang membawa maksud ‘bergerak pantas dan berseronok’, ia menjadikan Zumba sebagai senaman yang berasaskan dalam lagu atau muzik.  Dengan Zumba, badan akan mengeluarkan peluh dan toksid-toksid.  Kehilangan toksid-toksid kotor dari badan menjadikan tubuh anda sihat dan cantik.  Anda akan melihat suami mula memerhatikan keindahan anda setelah anda mengamalkan tarian, aktiviti Zumba atau aktiviti yang mengeluarkan peluh.  

4. Memakai Baju Dalam atau Bra Olahraga | Tips dan Cara Pikat Suami

cara pikat suami 07

Sebagai isteri, penjagaan dalaman seperti payudara amat penting kerana ia merupakan aset diri yang selalu menjadi sentuhan para suami.  Hampir 89% lelaki lebih suka payudara yang besar daripada payudara kecil.   Tips pikat suami yang anda harus amalkan adalah memastikan atau menjadikan payudara anda semakin besar dan cantik!

Bra atau baju dalam olahraga mempunyai perlindungan atau sokongan yang dihasilkan dibawah kedudukan dada yang bertindak mengawal payudara daripada terlari dari tempatnya justeru ia akan mengelakkan payudara menjadi kendur dan labuh.  Payudara akan berada di tempat kedudukannya dan terlihat besar.  Pendek kata, apabila bersukan atau melakukan aktivit berat, jadikanlah baju dalam olahraga ini sebagai pakaian dalam anda.  Untuk mendapatkan tubuh badan yang menarik dan seksi juga, anda harus elakkan daripada berjalan membongkok atau duduk membongkok.  Berada dalam posisi membongkok akan menyebabkan otot payudara mudah turun ke bawah dan menjadikannya kendur dan tidak tegang.  

5. Meminum Jus Kesihatan | Tips dan Cara Pikat Suami

cara pikat suami 10

Saat si suami masih belum pulang dan belum kelihatan, inilah masanya untuk para isteri mula menghasilkan jus kesihatan yang menjadikan tubuh anda cantik, seksi dan menawan.  Anda boleh melakukannya sendiri dengan mengisar buah-buah yang dikehendaki dengan sedikit air masak dan boleh diminum pada bila-bila masa.  Terdapat banyak khasiat jus buah-buahan seperti membakar lemak, membuang toksik dalam badan, memutihkan kulit, memontokkan payudara, punggung dan sebagainya.  

Jenis Jus Buah dan Khasiat | Tips dan Cara Pikat Suami

  • Epal

Suami akan memuji kecantikan badan anda yang langsing dan kurus kerana epal hijau berfungsi membuang semua kolestrol badan.

cara pikat suami 09

  • Oren

Anda akan terkejut dengan perubahan tubuh anda yang semakin putih dan selesa kerana kandungan oren iaitu vitamin C dan kandungan asid bertujuan menyingkirkan racun dari badan.

cara memikat suami 12

 

  • Strawberry

Jus strawberry adalah satu minuman yang patut anda amalkan kerana ia bertindak sebagai antioksidan dan membersihkan sistem penghadaman anda. Anda juga akan selamat dari pertumbuhan tumor payudara, rahim dan pelbagai lagi risiko kerana strawberry mengandungi zat yang sangat mencukupi dan lengkap dengan vitamin A, vitamin B,vitamin B2, vitamin B6, vitamin B3, vitamin B5, vitamin C dan pelbagai mineral.

cara pikat suami 11

6. Menggunakan Jamellove Filler Cream | Tips dan Cara Pikat Suami

Cara pikat suami yang bakal membuatkan anda para isteri memukau para suami bagi mendapatkan tubuh badan yang seksi dan menawan adalah Jamellove Filler Cream.  Jamellove Filler Cream ini membuatkan kawasan tarikan anda seperti payudara dan pinggul berbentuk sangat menarik dan menggiurkan.  Payudara anda akan menjadi montok, padat, besar dan tegang! Pinggul pula semakin besar, berisi dan solid gitu! Haih, macam mana suami tak sayang, kalau macam ni suami nak pergi kerja pun dah rindu.  Badan dan aset tembam, cantik dan seksi! Suami nak cari lain pun tak jadi.  Dah cuba banyak produk tapi tak berkesan? Anda tak perlu risau sebab Jamellove Filler Cream ini menggunakan bahan-bahan yang sangat hebat dan mujarab! Semestinya berkesan!

cara pikat suami 13

Kehebatan Jamellove Filler Cream Menjadikan Anda Seksi! | Tips dan Cara Pikat Suami

Kehebatan Jamellove Filler Cream membuatkan suami anda sekali lagi terpikat dengan anda setelah lama tidak terpikat! Dan kali ini suami akan terpikat selama-lamanya.  Mesti anda mahukan yang terbaik dan terhebat untuk suami dan inilah penyelesaiannya, Jamellove Filler Cream menjadikan anda seksi, menawan dan cantik luar dan dalam!

cara pikat suami 14

Kelebihan Jamellove Filler Cream | Tips dan Cara Pikat Suami

  • Menyeimbangkan hormon dan merupakan anti keradangan.
  • Membantu merangsang pertumbuhan kolagen.
  • Menegangkan elastin kulit payudara.
  • Membantu peredaran darah payudara.
  • Merangsang bilangan tisu lemak dan ligamen.
  • Menaikkan otot pinggul dan membesarkan pinggul
  • Menjadikan puting bewarna merah jambu
  • Membesarkan payudara
  • Memugilkan bibir
  • Melembabkan kulit bibir
  • Menaikkan warna bibir menjadi manis dan menarik
  • Menaikkan aura wajah anda
  • Menjadikan warna bibir menarik mengikut aliran darah badan
  • Tubuh badan menjadi semakin cantik, seksi dan menawan
  • Meningkatkan keyakinan diri wanita
  • Membuatkan isteri sibuk seharian melayan suami
  • Mengembalikan kemesraan anda dan suami
  • Tubuh menjadi solid dan pejal lebih cantik dari anak dara

Kandungan dan Bahan Aktif Jamellove | Tips dan Cara Pikat Suami

cara pikat suami 15

Ramuan dan kandungan bahan Jamellove Filler Cream ini diimport daripada luar negara dan diadunkan di Malaysia mengikut spesifikasi yang telah ditetapkan dalam proses R&D.  Ia tidak menggunakan bahan-bahan seperti produk kecantikan yang lain dan dirumus khas bersesuaian bagi mereka yang mempunyai masalah mencuba berbagai-bagai produk tapi tidak ada perubahan.  Kandungan Jamellove Filler Cream ini terdiri daripada kigelia Africana extract, cetiol cc, corum ss06 dan lipobelle soyaglycone.  

Kigelia Africana Extract (Breast Enlargement)

cara pikat suami 16

Tumbuhan yang tumbuh di negara Africa ini sudah terkenal beratus tahun dahulu sebagai bahan aktif dalam menjadikan payudara besar dan cantik. Selain itu, ia terkenal dengan manfaatnya yang mempunyai antioksidan, anti radang dan anti penuaan.  Tumbuhan ini sangat bagus untuk kulit, wajah dan payudara anda.

Cetiol CC (Emmolient)

cara pikat suami 17

CETIOL CC adalah cairan emolien kering yang dapat menapis UV kristal dan amat sesuai untuk produk perlindungan dari matahari.  Cetiol CC ini berfungsi melembutkan kulit dan menjadikan wajah lembab tanpa minyak sepanjang hari. Selain wajah muka, Cetiol CC berfungsi menjadikan kulit wajah badan dan tubuh mulus dan halus.

Corum 8806

cara pikat suami 18

Corum 8806 adalah lipopeptida sintetik, asid lemak rantaian konjugasi untuk meningkatkan penembusan kulit dan pertalian kulit.  Peptida adalah serpihan kecil protein kulit yang menandakan dermis untuk mensintesis bahan yang diperlukan untuk kulit.  Ia berfungsi dalam pengukuhan kulit, penjagaan mata dan pelbagai lagi.

Lipobelle Soyaglycone

Lipobelle Soyaglycone terhasil daripada liposomal genistein yang merupakan kandungan terbanyak dalam soya.  Genistein bertindak merangsang pengeluaran kolagen.  Kajian telah membuktikan bahawa Lipobelle Soyaglycone meningkatkan ketebalan kulit (sebanyak 12% berbanding plasebo) dan ia juga mempunyai kesan mengangkat.  Tambahan pula, Lipobelle Soyaglycone telah membuktikan bahawa kulit kelihatan lebih muda dan kedut semakin berkurangan.

cara pikat suami 19

Isteri Seksi, Suami Terpikat Selamanya | Tips dan Cara Pikat Suami

Dah cuba pakai Jamellove Filler Cream? Rasa lena sangat bila asyik kena peluk saja dengan suami.  Malam-malam dan pagi-pagi lagilah dia taknak lepas, tambah-tambah cuaca sejuk dan hujan ni.  Tak tahu nak bergaya pun dah tak kisah sebab suami tetap terpikat dan terangsang dengan tubuh cantik yang seksi dan menawan ini.  Inilah kesan-kesan dan transformasi yang anda akan hadapi setelah menggunakan Jamellove Filler Cream.

Payudara yang jatuh dan kendur akan menaik berbentuk cantik dan pejal semula.  Saiz pun menjadi seperti yang diidam-idamkan.  Kalau dahulu, selalu takut suami cari perempuan lain.  Tapi sekarang, takut suami terlalu sayang dan tak boleh nak berengang.  Asyik kena pegang je!

cara pikat suami 20

Bibir menjadi pink dan kemerah-merahan membangkitkan seri wajah anda dan menjadikan anda sempurna dimata suami.   Suami dahulu pandang wajah anda sekali sahaja, kini pandang berkali-kali tak berkedip pun mata.  Anda tidur pun dia nak pandang lagi.

cara pikat suami 21

Testimoni Mereka yang Telah Menggunakan Jamellove Filler Cream | Tips dan Cara Pikat Suami

cara pikat suami 01 cara pikat suami 02 cara pikat suami 22

JAMELLOVE FILLER CREAM | KRIM CANTIKKAN PAYUDARA

Hubungi: Tekan untuk telefon(019-9993099) | Tekan untuk WhatsApp
Website:  
www.jamellove.blogspot.com

Exabytes (300x250)

Daftar Percuma Untuk Telegram Channel Prof Hariz

Sertai Group Telegram Prof Hariz untuk dapatkan update dan info terkini mengenai Digital Marketing.

LANGGAN SEKARANG