Review
Jan 24, 2018, 3:09pm

Tempat Urutan Batin Lelaki di Sungai Petani


Shares183

Urutan memberi banyak kelebihan kepada tubuh badan kita di antarannya ialah ia dapat melancarkan peredaran darah,melangsingkan badan meyegarkan badan Mengembalikan stamina badan. Ramai yang salah sangka tentang urutan batin bagi kaum lelaki. Sebenarnya urutan tenaga batin tidak melibatkan sama sekali pengeluaran air mani. Malah menurut pakar urut tradisional, urutan batin tidak tertumpu pada zakar atau buah zakar semata – mata. Sebaliknya ianya urut melibatkan anggota badan yang lain yang mempunyai kaitan dengan anggota sulit itu dan mencari urat di sekitar alat sulit pelanggan untuk dibetulkan. Antara bahagian badan lain yang terlibat termasuklah pinggang, labu atau belakang betis, tapak kaki, bawah buah zakar dan bawah pusat sehingga ke zakar. Bahkan urutan batin juga boleh membuang angin, membetulkan urat atau memecahkan lemak.

Tempat Urutan Batin Lelaki di Sungai Petani

Teknik urutan juga bukan sembarangan. Urutan batin memerlukan pakar urut yang betul kerana ianya melibatkan urat pada badan kita. Urutan batin yang sebenar juga tidak melibatkan rasa ghairah atau rangsangan ke arah keinginan mencapai kepuasan seksual. Hal ini demikian kerana ketika diurut pelangan akan berasa sakit dan senak kerana teknik mengurut adalah sama seperti mengurut bahagian badan yang lain.

Kajian lain turut mendedahkan keadaan zakar menegang biasanya berlaku apabila darah mengalir lancar setelah urutan menggunakan teknik mengasak dilakukan pada buah zakar dan bahagian bawah zakar tetapi ia masih tidak menyebabkan pelanggan berasa ghairah.

Kebaikan Urut Batin Lelaki

#1. Satu Bentuk Riadah

Urutan batin merupakan bentuk latihan fizik. Menurut Dr Michael Cirigliano seorang pakar dari University of Pennsylvania School of Medicine, melakukan urutan batin mampu membakar kalori iaitu setara dengan melakukan jogging.

Urutan Batin Lelaki di Sungai Petani

#2. Melancarkan pernafasan

Dapat meningkatkan jumlah oksigen di dalam sel, membantu menjaga fungsi organ dan lapisan tisu hingga dapat berjalan dengan lancar. Selain itu urutan batin lelaki juga mampu memperbaiki pernafasan dan mempertingkatkan keadaan kesihatan secara keseluruhan. (Oksigen dalam darah merah dapat membuatkan badan jadi sihat dan segar).

kebaikan urutan batin kepada pernafasan

#3. Menguatkan Tulang Dan Otot

“Segala bentuk latihan fizik akan membantu meningkatkan testosteron” kata Dr. Karen Donahey pengarah Sex and Marital Therapy Program di Universiti Chicago. Testosteron dipercaya dapat membantu menjaga tulang dan otot kaum lelaki agar tetap kuat.

kebaikan urutan batin di sungai petani untuk otot

4. Meredakan Sakit

Urutan batin dapat merendahkan kadar sakit urat, tegang di leher, sakit kepala, demikian menurut Dr. Beverly Whipple presiden American Association of Sex Educators, Counselors and Therapists.

urutan batin lelaki meredakan ketegangan urat

#5. Peningkatan Kadar Hormon DHEA Tanpa Perlu Makanan Tambahan

DHEA (dehydroepiandrosterone) adalah hormon popular yang dihasilkan oleh tubuh secara alami pada masa urutan batin. DHEA yang dihasilkan pada kadar tiga hingga lima lebih tinggi dari biasa. Ini adalah hormon yang menyihatkan badan dan mengelakkan penyakit.

urut batin lelaki di sungai petani tingkatkan hormon

#6. Merawat Penyakit

Urutan membantu membetulkan perjalanan darah dan seterusnya boleh merawat penyakit penyakit seperti lemah shawat (tenaga batin dan sebagainya).

urut batin lelaki di sungai petani secara rawatans saraf

Di sungai petani, Kedah, di manakah anda hendak mencari pakar urutan batin lelaki ? Terdapat beberapa pusat urutan batin yang ada di Sungai Petani Kedah, tetapi kita sentiasa mahukan yang terbaik dan pada masa yang sama dapat menawarkan servis atau perkhidmatan urutan batin lelaki yang berpatutan dan harga mampu milik. SG PETANI TERAPI  adalah jawapan yang tepat bagi pemasalahan anda. Hal ini kerana Sg Petani Terapi merupakan salah satu pusat urutan yang terbaik di Sungai Petani.

Tentang Pusat Terapi Saraf SPTerapi Sungai Petani

kebaikan urut batin lelaki 01

Terletak di Bandar Laguna Merbok, Sg Petani, Kedah Darulaman. Ditubuhkan pada tahun 2015 dan merawat beberapa ratus pelanggan sejak itu. Sg Petani Terapi adalah pusat perkhidmatan sehenti untuk urat saraf manusia. Prosedur yang digunakan di sini merupakan rawatan yang cekap, mudah, layak dan terbukti berkesan. Rawatan yang digunakan adalah dengan memfokuskan pada titik saraf yang berfungsi memberi kesan kepada bahagian organ yang dikehendaki sahaja. Prosedur ini adalah untuk merangsang mekanisme penyembuhan diri pelanggan untuk setiap sistem saraf individu. Seperti yang kita tahu, sistem tubuh kita terdiri daripada sistem saraf, sistem perkumuhan dan sistem pembiakan. Semua sistem ini perlu beroperasi dan berfungsi dengan cara yang baik sehingga anda akan berasa segar, komport, energik dan efisien sepanjang hari. Produktiviti anda juga meningkat.

kebaikan urut batin lelaki 16

Rawatan terapi saraf adalah 99% selamat kerana kaedah yang digunakan oleh pakar urut saraf ini dikenali sebagai rangsangan luar. Rangsangan dalaman seperti minuman teh herba (3 jenis & pilihan) diberikan selepas kaedah rangsangan luar. Dengan kedua – dua proses rawatan ini, barulah prosedur rawatan ini lengkap. Istimewanya, bahan –  bahan rawatan dalaman seperti teh herba adalah buatan kampung dan tidak dijual di tempat terbuka. Jadi anda harus datang menjalani rawatan terapi saraf untuk mendapatkan teh herba dan juga ubatan herba yang lain.

Rawatan- Rawatan di Sg Petani Terapi

A. Pakej Pengantin Baru

 • Persediaan untuk menjadi suami yang GAGAH PERKASA dan MANTAP BERKUASA.
 • Rawatan selama lebih kurang 90 minit.
 • Rawatan untuk PANJANG, KERAS, KUAT dan TAHAN LAMA dengan cara semulajadi.
 • Rawatan tanpa SENTUH KEMALUAN.
 • Untuk kemaluan yg SENTOT PENDEK (masuk kedalam).
 • Kepada mereka yang rasa KEKERASAN makin mengurang.
 • 3 jenis teh herba selepas urut untuk cucian dalaman badan.
 • Semulajadi, selamat, berkesan dan tanpa bahan kimia.
 • Semua anggota dan organ badan anda akan turut lebih SIHAT & KUAT.
 • Tips pemakanan dan senaman yang paling praktikal untuk mengekalkan prestasi kelakian anda.

urut batin lelaki di sungai petani untuk bakal pengantin

B. Manhood / TuanPower

 • Rawatan selama lebih kurang 90 minit.
 • Rawatan untuk PANJANG, KERAS, KUAT dan TAHAN LAMA dengan cara semulajadi.
 • Rawatan tanpa SENTUH KEMALUAN.
 • Untuk yang sering PATAH dan KALAH ketika berdayung.
 • Kepada yang KURANG SELERA untuk bersama.
 • Untuk kemaluan yg SENTOT PENDEK (masuk kedalam).
 • Kepada mereka yang rasa KEKERASAN makin mengurang.
 • 3 jenis teh herba selepas urut
 • Semulajadi, selamat, berkesan dan tanpa bahan kimia.
 • Semua anggota dan organ badan anda akan turut lebih SIHAT & KUAT.
 • Tips pemakanan dan senaman yang paling praktikal untuk mengekalkan prestasi kelakian anda.

urut batin lelaki disungai petani

Pakej Pengantin Baru Dan Manhood / TuanPower merupakan rawatan meransang sistem darah, oksigen, air, nutrisi dan limpatik. Semua anggota badan akan dipastikan kuat dan sihat dari atas hingga kebawah. Penekanan untuk sistem buah pinggang dan pundi kencing anda. Anda juga akan dilatih untuk dapatkan tambahan kepanjangan, kekerasan, kuat dan berupaya tahan enjakulasi dengan cara semulajadi, selamat tanpa bahan kimia. Anda disyorkan untuk 3X rawatan untuk kesan maksimum dan tahan dalam jangka masa yang panjang. Untuk yang datang rawatan kali kedua anda akan dapat penghargaaan minyak herba yang telah digunakan sejak ratusan tahun dahulu. Minyak ini untuk disapu dan kesan yang lebih WOWW kepada kedua belah pihak.

C. Paras Gula Tinggi

Anda kerap rasa letih dan lesu? Perut yang tidak stabil dan selalu buang angin? Rasa kaki yang kurang selesa atau anda sudah mula kencing yang kerap waktu malam? Semua ini disebabkan kegagalan sistem badan untuk bekerja dengan sempurna.

urut terapi masalah kencing manis sungai petani

 • Rawatan selama lebih kurang 90-100 minit.
 • Penekanan rawatan terhadap sistem Limpa dan Perut, Buah pinggang dan pundi kencing, hati dan hempedu dan juga jantung anda.
 • Teh herba selepas urut.
 • Anda akan rasa sihat dan kuat seluruh anggota badan sedikit demi sedikit selepas rawatan.
 • Semuanya secara semulajadi dan tanpa bahan kimia.

Penyakit ini adalah masaalah kegagalan sistem limpa dan perut. Nutrisi gagal diserap dan seterusnya gagal diagih keseluruh badan. Hampir kesemua pesakit ini mempunyai simtom letih lesu, perut yang tidak stabil dan kaki kurang selesa.

rawatan terapi urut batin lelaki di sungai petani

Rawatan menyeluruh untuk semua organ utama badan dan penekanan untuk sistem limpa dan perut. Pankreas juga akan diransang agar kembali bekerja secara sepatutnya. Bagi yang mengalami masaalah kencing kerap waktu malam ( prestasi kelakian yang menurun ) itu menandakan fungsi buah pinggang dan pundi kencing mula merosot. Rawatan ini termasuk mengembalikan semula fungsi kelakian anda. Secara amnya kesemua 10 organ utama badan anda akan dirawat agar berfungsi secara normal. Untuk kencing manis biasa anda disyorkan rawatan antara 3-5 kali. Untuk kencing manis kronik (mati pucuk) anda disyorkan rawatan antara 8-10 kali. Nasihat pemakanan dan senaman yang paling praktikal khas untuk anda.

D. Darah Tidak Stabil / Lancar

Mengalami siptom tangan yang tidak selesa/kuat. Selalu pening atau sakit kepala. Sakit dibahagian tulang belikat. Belakang tengkok yang tidak selesa atau rasa kembang. Kadang-kadang telinga rasa berdengung, sukar tidur atau tidur yang tidak nyenyak.

 • Rawatan selama lebih kurang 90 minit.
 • 3 jenis teh herba selepas urut
 • Semulajadi dan tanpa bahan kimia.

urutan terapi darah tak stabil sungai petani

Rawatan meransang sistem darah, oksigen, air, nutrisi dan limpatik. Penekanan terhadap sistem yang berkaitan dengan darah. Laluan darah yang tersumbat akan diransang dan anda akan rasai tindakbalas ransangan itu secara semulajadi. Rasa itulah yang menggambarkan keadaan sebenarnya dan pada masa yang sama mengaktifkan semula ‘self healing mechanism” badan kita. Semua laluan darah akan diransang agar bergerak lancar dan bertenaga. Organ utama yang lain juga akan diransang supaya bekerja dengan betul. Untuk masaalah darah yang biasa dan kesan yang optimum disyorkan 3 kali rawatan. Untuk masaalah darah yang kronik disyorkan 5 kali rawatan secara intensif. Anda akan mendapat nasihat senaman dan pemakanan untuk menjaga jantung, paru-paru dan seterusnya menjauhi dari serangan jantung.

urut darah tidak lancar di sungai petani

E. Mind Booster for Kids

Untuk kanak-kanak yang kurang fokus di bilik darjah dan selalu dapat tempat tercorot. Untuk yang gemarkan makanan ringan dan minuman bergas. Rawatan ini juga disyorkan kepada yang lebih gemarkan aktiviti indoor berbanding outdoor.

 • Rawatan selama lebih kurang 60 – 70 minit.
 • Rawatan ini memastikan darah, air, oksigen, nutrisi dan limpatik sampai ke kepala dengan sempurna.

urut kanak - kanak di sungai petani

Rawatan meransang sistem darah, oksigen, air, nutrisi dan limpatik.  Kesemua ini akan dipastikan sampai ke kawasan kepala terutamanya. Dengan ini barulah minda akan lebih kuat, fokus, tenang, cergas dan sihat. Semua sistem badan akan diransang agar lancar dan bekerja dengan sempurna. Rawatan disyorkan antara 3-5 kali untuk kesan optimum. Kanak-kanak ini akan lebih cergas dan cerdas sepanjang masa.

urut terapi mind booster di sungai petani

Testimoni Pelanggan Sg Petani Terapi

hasil selepas urutan batin di sungai petani rawatan alternatif di sungai petani rawatan tenaga batin di sungai petani urut badan di sungai petani

Booking  Rawatan Terapi Di SPTerapi SEKARANG!!

Jom Booking Untuk Rawatan Terapi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 73A, Tingkat 1, Lorong BLM 6/2, Bandar Laguna Merbok, 08000 Sg Petani, Kedah Darulaman

   
Jom Booking Untuk Rawatan Terapi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Booking Untuk Rawatan Terapi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: