Review
Aug 30, 2018, 4:05am

Tempahan Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah


Apalah gunanya jika mengadakan sebuah majlis tanpa kehadiran para tetamu. Meriahnya sesebuah majlis itu disebabkan kehdiran para tetamu yang di undang ini dan dek kerana itu sekiranya anda ingin mengadakan apa-apa majlis pastikan anda tidak lupa untuk menjemput ahli keluarga, sahabat handai dan kenalan untuk sama-sama meraikan hari bersejarah yang bakal menjadi kenangan itu.

Antara Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Tidak kisahlah samada majlis perkahwinan, pertunangan, cukur jambul cahayamata, ulangtahun kelahiran dan sebagainya, apa yang penting anda haruslah cuba sedaya upaya untuk menyediakan segala persiapan supaya para tetamu anda itu nanti berasa sangat berpuashati dengan layanan yang anda berikan. Jangan lupa juga untuk berterima kasih di atas kesudian para tetamu anda itu yang sanggup dan sudi untuk meluangkan masa demi untuk menghadirkan diri ke majlis anda tersebut.

Antaranya Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Cara terbaik untuk memberikan tanda penghargaan tanda terima kasih kepada para tetamu ini adalah dengan memberikan doorgift. Doorgift terbaik yang boleh di berikan adalah dalam bentuk kek serta biskut yang sedap dan antara pihak yang boleh menerima tempahan kek dan biskut doorgift yang sedap serta murah ini adalah AS’BAKERY.

Kelebihan Pembuat Kek dan Biskut As’Bakery

Selain Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Pengusaha As’Bakery ini merupakan seorang bakers yang aktif mengambil tempahan kek, biskut dan pemanis mulut yang lain. Terdapat pelbagai jenis pemanis mulut yang ada di As’Bakery ini antaranya biskut raya, brownies, tartlett dan pastry. Pelbagai rasa dengan bermacam jenis rekabentuk boleh ditempah daripada pihak As’Bakery ini.

Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Antara menu yang turut mendapat permintaan tinggi daripada pihak As’Bakery ini adalah kek perkahwinan dan juga kek pertunangan. Ini terbukti yang pihak As’Bakery ini sememangnya mempunyai pengalaman dan kepakaran yang sangat tinggi kerana itu boleh menyediakan pelbagai jenis pemanis mulut yang sangat sedap dan cantik pembuatannya tanpa sebarang masalah sesuai mengikut kehendak dan permintaan pelanggan.

Ada Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Doorgift Istimewa Lain Daripada Yang Lain

Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Amat mementingkan kelainan dari segi rekabentuk dan rasa telah membuatkan pihak As’Bakery mengambil keputusan untuk menggunakan kepakaran mereka untuk memasak dan menghias kek dengan cantik ini untuk dijadikan sebagai doorgift. Anda pastinya akan berasa amat teruja dan berpuashati sekiranya mendapatkan servis daripada pihak As’Bakery ini kerana hasil kerja tangan pihak As’Bakery sangat-sangat bermutu dan harus di puji.

Mencari Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Rasa yang sedap di tambah dengan rekabentuknya yang sangat menarik hati menjadikan pihak As’Bakery ini semakin dikenali dengan mempunyai pelanggan tetapnya yang tersendiri sejak dulu hingga kini. Jika anda juga salah seorang yang sangat mementingkan soal persembahan dan juga rasa, anda harus dapatkan perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak As’Bakery ini supaya majlis anda itu nanti akan kelihatan lebih sempurna dan menawan.

Hanya Menggunakan Bahan Segar Yang Bermutu

Adanya Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Inilah sebab utama mengapa kualiti rasa yang dihasilkan oleh As’Bakery ini sentiasa terkawal. Pihak As’Bakery hanya menggunakan bahan yang bermutu dan segar di dalam setiap kek dan biskut yang dihasilkan. Pihak As’Bakery juga tidak lokek untuk menggunakan bahan dengan kuantiti yang sepatutnya demi untuk menjaga mutu perkhidmatan dan juga hati para pelanggan yang membuat tempahan.

Rasa Sedap Harga Murah!

Terdapat Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Harga yang sangat berbaloi dan murah merupakan satu lagi kelebihan yang ada pada pihak As’Bakery ini. Harga akan bergantung kepada jenis kek atau biskut yang di pilih. Harga juga akan bergantung kepada jenis dekorasi yang anda inginkan. Namun, anda tetap boleh berbincang terlebih dahulu secara empat mata berkaitan dengan harga ini berdasarkan tema majlis, budget dan sebagainya.

Pihak As’Bakery sentiasa sedia untuk mendengar buah fikiran anda mengenai majlis yang ingin anda adakan itu. Setelah berjaya mendapat satu kata putus yang terakhir, bolehlah anda membuat tempahan seperti yang telah dipersetujui dengan penuh rasa senang hati dan gembira.

Pelbagai Jenis Doorgift Untuk Dipilih

Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Pelbagai pilihan telah disediakan bagi memudahkan lagi urusan anda untuk memilihnya. Anda boleh membuat keputusan samada inginkan kek mahupun biskut. Anda juga boleh membuat keputusan untuk menyediakan kek dan biskut untuk doorgift ini dalam bentuk yang bagaimana samada di dalam bekas kecil, kotak comel dan sebagainya.

Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Segalanya boleh disediakan oleh As’Bakery, apa yang perlu anda lakukan hanyalah memberitahu warna tema majlis dan sebagainya. Bila tiba masa pihak As’Bakery akan menyudahkan segala tempahan mengikut masa dan tarikh yang telah dipersetujui sebelum itu.

Pembekal Doorgift Terbaik Untuk Sebarang Majlis

adalah Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Beginilah serba ringkas bagaimana kek dan biskut untuk doorgift disediakan. Setelah menerima tempahan, pihak As’Bakery akan memeriksa semula tempahan yang di buat supaya tidak berlaku kesilapan. Setelah itu pihak As’Bakery akan mula membuat kek atau biskut berdasarkan apa yang telah anda beritahu sebelum ini ketika sesi perbincangan.

Selain itu Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Peralatan yang lengkap telah mampu membuatkan segala pesanan dapat dipersiapkan mengikut masa dan tarikh yang telah dipersetuji tanpa sebarang masalah.

Adanya Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

Dengan menggunakan bahan yang bermutu berserta dengan kepakaran dan pengalaman dalam seni pembuatan kek dan biskut, rupa dan rasa akan cuba dikekalkan supaya tampak sempurna demi untuk memuaskan hati anda sebagai pelanggan.

Tempah Sekarang, Jangan Teragak Lagi!

Anda benar-benar mahukan servis pembuat kek dan biskut doorgift yang sedap serta murah? Tempahlah daripada As’Bakery kerana segala yang anda mahukan ada di sini.

Terdapatnya Kek dan Biskut Doorgift Yang Sedap Serta Murah

AS’BAKERY | TEMPAHAN KEK DAN BISKUT DOORGIFT YANG SEDAP SERTA MURAH
Hotline: Tekan untuk telefon (012-2119334) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: As’Bakery
Instagram: asbakery2088

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: