Review
Jul 24, 2018, 9:46am

Tempahan Katering Murah Di Kajang RM10/pax


katering murah di kajang

Kenduri atau majlis jamuan makan amat sinonim dengan perkataan katering. Ya, itulah perkara yang paling penting disediakan dengan cukup dan lengkap. Zaman sudah berubah, jarang sekali program bergotong-royong memasak bersama-sama atau merewang dilakukan. Dek kesibukan bekerja, tidak ada tenaga pekerja dan lebih mudah bagi tuan rumah, perkhidmatan katering kini digunakan di seluruh Malaysia.

tempah katering kajang

Pemilihan katering haruslah dilakukan dengan berhati-hati bagi mengelakkan penipuan, servis yang tidak memuaskan dan ‘indah khabar dari rupa’. Maklumlah banyak kes viral tentang pelamin mahal umpama reban ayam, makanan tidak sampai dan lain-lain lagi. Anda harus ikuti tips-tips pemilihan katering yang terbaik dan berkualiti sebelum memilih mana-mana katering!

Tips Memilih Katering Terbaik Dan Dipercayai

Tips#1 – Pengalaman Katering

katering murah dan terbaik kajang

Lihat sahaja majlis-majlis yang telah mereka uruskan, jika itu sangat lancar dan terbaik, sudah pasti tiada masalah untuk mereka uruskan majlis anda. Cara mereka melayan dan berinteraksi dengan anda juga sudah cukup membuktikan mereka sangat berpengalaman.

Tips #2 – Gambar Dan Maklumat Asli

katering murah di KL

Anda boleh melihat cara mereka sama ada profesional, mudah dihubungi, sama ada gambar majlis asli atau mengambil gambar perkhidmatan katering lain. Gambar dan maklumat asli lebih dipercayai dan diyakini.

Tips #3 – Perkhidmatan Yang Pelbagai Dan Berkualiti

katering murah di bangi

Katering yang menawarkan perkhidmatan terbaik dan berkualiti pasti akan mendapat sambutan dan disyorkan oleh ramai pelanggan mereka. Anda juga boleh menggunakan perkhidmatan yang mereka sediakan tidak terhad kepada makanan untuk katering sahaja, tetapi juga boleh menyewa kanopi dan sebagainya.

Tips #4 – Harga Yang Berpatutan, Murah Dan Berbaloi

review katering murah di kajang

Harga yang ditawarkan haruslah murah, berbaloi dan berpatutan setanding dengan kualiti perkhidmatan yang diberikan. Sebagai contoh, pakej mahal haruslah lengkap dengan pelbagai menu makanan, menu tambahan, side dishes dan lain-lain lagi. Pakej yang murah pula haruslah berbaloi, sedap dan tidak bermasalah!

Tempahan Katering Murah di Kajang RM10/pax | Pok De Catering

katering kajang murah

Pasti anda inginkan pakej katering yang murah dan berbaloi kan? Zaman sekarang, RM10/pax pun amat sukar untuk kita temui. Selalunya tempahan makanan katering adalah dalam kadar RM15/pax namun kini terdapat tempahan katering murah di Kajang iaitu RM10/pax. Benarkah tempahan katering di Kajang adalah semurah RM10/pax?

Pok De Catering | Katering Murah di Kajang RM10/pax

pokde katering murah kajang

Pok De Catering menyediakan perkhidmatan katering di Kajang semurah RM10/pax. Bagi anda yang inginkan tempahan katering murah, Pok De Catering sangat dipercayai dan berpengalaman dalam menyediakan katering untuk pelbagai jenis majlis di Malaysia terutamanya majlis perkahwinan. Jaminan pujian pelanggan mengenai lauk dan makanan pada hari kenduri adalah janji yang pasti! Harganya sangat murah walaupun makanannya terlalu sedap.

Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang Pok De Catering?

menu katering kajang

  • Pok De Catering telah berkhidmat sejak 2007 lagi dan mempunyai pengalaman selama 10 tahun dalam menguruskan katering.
  • Mempunyai 3 cawangan katering Pok De iaitu di Kajang (KL), Tangkak dan Johor Bahru (Johor)
  • Mempunyai kemampuan menguruskan majlis kecil dan besar sehingga 8000 pax dalam satu masa.
  • Memberi jaminan makanan dan lauk yang sedap dan menepati citarasa semua tetamu yang hadir.

Perkhidmatan Yang DiSediakan Oleh Pok De Catering

1. Perkhidmatan katering

dome katering murah kajang

Pok De menyediakan tempahan katering untuk pelbagai jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis hari raya, jamuan korporat, majlis makan malam, seminar, kursus, mesyuarat dan juga lain-lain lagi. Terdapat pelbagai pakej katering yang boleh anda pilih iaitu Pakej Mini, Pakej Standard, Pakej Sajian Delima mahupun Pakej Berlian yang serba lengkap.

2. Make-up Dan Sewa Baju Pengantin

pakej katering lengkap di kajang

Baju pengantin juga boleh dipilih di Pok De Catering yang turut menyediakan sebuah butik pengantin dan sewa baju pengantin. Setelah selesai memakai baju dan bersiap, anda boleh terus bersolek di sini.

3. Dekorasi Majlis: Wedding Organizing & Wedding Planning

dekorasi dewan katering kajang

Pok De Catering turut menyediakan perkhidmatan dekorasi majlis dan juga menguruskan majlis anda. Mereka juga berperanan sebagai Wedding organizing dan wedding planner bagi anda yang inginkan pakej ini.

Kelebihan Memilih Pok De Catering

#1 – Murah Dan Berpatutan

kelebihan katering murah di kajang

Harga dan pakej yang ditawarkan oleh Pok De Catering sangat murah dan berpatutan iaitu serendah RM10/pax untuk katering. Dengan ekonomi zaman sekarang, Katering Pok De banyak membantu meringankan beban kewangan bagi anda yang berpendapatan sederhana.

#2 – Majlis Anda Berjalan Lancar

majlis perkahwinan lancar

Pok De Catering sentiasa memastikan majlis dan kenduri anda berjalan dengan lancar dan sempurna. Masalah kucar-kacir, kekurangan makanan dan sebagainya dapat dielakkan dan tidak akan pernah berlaku.

#3 – Makanan Sedap

katering sedap dan murah di kajang

Makanan katering yang amat sedap ini memang tidak dapat dinafikan lagi. Ramai yang mengakui dan memuji betapa sedapnya katering Pok De untuk menu yang sering disediakan.

#4 – Pelbagai Perkhidmatan

servis katering kajang dengan pramusaji

Perkhidmatan 4 dalam 1 yang pelbagai menggabungkan katering, dekorasi, baju dan mekap dan lain-lain lagi perkhidmatan yang ditawarkan oleh Pok De Catering. Anda boleh menggunakan semua perkhidmatan daripada Pok De Catering dan tak perlu cari tempat lain lagi.

Apa Kata Mereka Yang Memilih Pok De Catering

feedback pokde katering kajang review pokde katering kajang testimoni pokde katering kajang

Tempahan Katering Murah Di Kajang Selangor Masih Dibuka. Hubungi Pok De Catering Sekarang!

Ramai berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Pok De Catering. Dengan harga murah dan makanan yang amat sedap, memang berbaloi untuk anda menempah bersama Pok De Catering. Jom hubungi mereka segera!

pokde katering terbaik kajang

POK DE CATERING | PERKHIDMATAN CATERING MURAH DI SELANGOR
Hubungi: Tekan untuk telefon (019-3610506 – Don Azeem) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Pok De Catering – KL

Lokasi:
No.28GL, Jalan Cuepacs 2A, Taman Koperasi Cuepacs, 43000 Kajang, Selangor

Google Map: https://goo.gl/xLuJjY

Hubungi Pok De Catering Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Hubungi Pok De Catering Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Hubungi Pok De Catering Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: