Review
Jun 27, 2018, 4:05pm

Tempahan Kad Kahwin Murah di Putrajaya Serendah RM0.20


  •  
  •  
  •  
  •  

Ada banyak supplier kad kahwin diluar sana – online mahupun offline. Namun, untuk mencari yang terbaik, yang boleh dipercayai dan yang memberikan harga yang paling berpatutan, itu bukan kerja mudah. Boleh kelabu mata kalau hendak mencari dan memilih yang terbaik. Oleh sebab itulah, saya ingin kongsikan kad kahwin murah untuk anda. Anda hanya perlu pilih sahaja– kad kahwin anda pasti akan siap pada masanya dan dengan kualiti yang anda harapkan!

kad kahwin murah putrajaya

Tips Memiih Kad Kahwin

Sebelum itu, jom lihat dulu antara tips memilih kad kahwin untuk rujukan anda :

Tips #1 – Catat Jumlah Tetamu

Kad Kahwin Murah di Putrajaya

Buat persiapan awal-awal sebelum tempah Kad Kahwin, catat semua jumlah jemputan yang kita nak undang. Kerana ia lebih memudahkan tugas kita masa nak tempah kad nanti. Dam mampu mengelakkan pembaziran. Contoh : Tetamu yang hendak diundang hanya 500 orang tapi tempah kad terlebih kan rugi dekat situ. Sebabnya harga kad berbeza mengikut kuantiti. Take note ya

Tips #2 – Tentukan Bajet Untuk Kad Undangan

bajet Kad Kahwin Murah di Putrajaya

Sekarang terlalu banyak pilihan tempat untuk kita tempah Kad Kahwin. Siap2 tentukan bajet untuk belian Kad Kahwin. Jadi lebih mudah cari yang bersesuaian dengan bajet nanti. Siap siap tentukan bajet okay Nak berjimat jangan pilih yang lebih dari bajet ya.

Tips #3 – Survey Sebelum Menempah

survey Kad Kahwin Murah di Putrajaya

Tips yang ni biasa dah buat kan? Tapi jangan mudah terpedaya dengan tawaran-tawaran yg diberikan. Sebab biasanya harga set memang dikira termasuk harga yang Free Gift tu. Hehe nak jimat betul-betul survey dulu betul-betul ok Banyak sangat pilihan tak kira online atau offline. Bandingkan harga dan pilih mengikut citarasa anda masing-masing.

Tips #4 – Test Servis & Layanan Semasa Hendak Menempah

Kad Kahwin terbaik putrajaya

Cuba test servis mereka, sebab kadang-kadang ada yang murah tapi servis lambat. Sampai 2 bulan lebih baru dapat tempahan. Kalau majlis lama lagi tak ada maalah nak-nak majlis bulan depan tapi kad tak dapat-dapat lagi. Nangis kak oi  

Tips #5 – Pastikan Trust Seller Jika Tempahan Secara Online

kad kahwin putrajaya cantik

Pastikan kita tempah dengan betul-betul trust seller yang membuat Servis Tempahan Kad Kahwin ya. Sebab biasanya bila dah tempah kita kena buat bayaran pendahuluan. Tak mahu lah kita kena tipu atau sebagainya. Check dulu betul-betul ya

Tempah Kad Kahwin Murah Di Kad Citra, Putrajaya

kedai Kad Kahwin Murah di Putrajaya

Best supplier kad kahwin murah yang boleh anda cuba terletak di Putrajaya. Kad Citra Putrajaya adalah salah sebuah syarikat percetakan yang menyediakan perkhidmatan kad kahwin selama lebih 6 tahun! Ia boleh dianggap syarikat berpengalaman dan agak ‘otai’ didalam industri kad kahwin ini.  

Sebab Anda Kena Tempah Kad Kahwin Di Kad Citra, Putrajaya

1. Cepat Siap

kad kahwin segera putrajaya

Mereka dapat menyiapkan kad kahwin anda dalam masa 7-14 hari dari tarikh selesai design rekaan kad & pembayaran pendahuluan. Mereka akan memudahkan majlis anda dengan rekaan kad kahwin yang boleh membuatkan anda dan pasangan tersenyum!

2. Kualiti Terbaik

kad kahwin putrajaya

Mereka menggunakan teknik “reverse direct-to-plate printing” atau di panggil Offset Printing (German Technology) yang sangat berkualiti & menjimatkan. Penggunaan acuan, warna dan kertas mampu menghasilkan cetakan warna kalis air yang bertaraf premium.

3. Harga Murah

kad kahwin termurah putrajaya

Harga yang mereka tawarkan dengan kualiti yang premium akan membuatkan anda selesa untuk membayarnya. Mereka faham dengan kos majlis yang anda tanggung. Mereka sedia membantu anda untuk tempah kad kahwin dengan bajet yang rendah tetapi masih mengekalkan kualiti Premium.

Kad Kahwin Berkualiti Tinggi Dan Serendah RM0.20

design kad kahwin putrajaya

Bagaimana dengan harga pakej kad kahwin yang disediakan oleh supplier ini? Ok, Bagi mereka yang mempunyai bajet terhad namun masih mahu sesuatu yang cantik dan berkualiti, ada juga pakej murah. Harga kad yang eksklusif bermula daripada RM0.20 sekeping. Kalau anda mencari pakej bagi 1,000 keping kad, ada empat pakej sedia ada yang boleh anda pilih. Anggaran harganya diantara RM400 sehinggalah RM600++.

Pelbagai Jenis Design Kad Kahwin Dan Saiz Di Tawarkan di Kad Citra, Putrajaya

design kad kahwin terkini putrajaya Saiz kad adalah pelbagai. Anda hanya perlu pilih sahaja mana-mana yang memenuhi citarasa anda. Selain itu, ada juga item lain yang dimasukkan didalam pakej. Antaranya, banting percuma, penanda arah, kad terima kasih dan sampul. Memang lengkaplah pakej yang ada ini. Mudah kerja anda nanti!

Jom Kita Tengok Beberapa Design Kad Kahwin Yang Pernah Direka Oleh Mereka

tempat kad kahwin cyberjayasampel kad kahwin murahdesign kad kahwin simple putrajaya

Antara Perkhidmatan Lain Di Kad Citra, Putrajaya

Selain daripada kepakaran dalam menghasilkan rekaan kad yang cantik, Kad Citra juga menyediakan khidmat pembekalan barangan seperti bunting, banner, roadsign dan backdrop. Jadi, kalau anda bercadang untuk memasukkan barangan yang disebutkan ini kedalam beg tempahan kad kahwin anda, anda hanya perlu menempah sahaja dengan mereka.

perkhidmatan kad kahwin dan printing banner putrajaya

Proses Siap Tempahan Kad Kahwin

Pelanggan yang mahu menempah kad kahwin mempunyai pilihan sama ada kad kahwin berkulit keras atau berkulit lembut. Untuk cetakan kulit keras, lazimnya masa yang diambil untuk cetakan ialah antara tiga hingga lima minggu berbanding kulit lembut sekitar dua hingga tiga minggu. Seandainya ada yang berminat mendapatkan perkhidmatan kad kahwin di kedai Kad Citra, disarankan anda menempah awal bagi memudahkan urusan mereka menyiapkan kad kahwin anda.

pengeposan kad kahwin

Keistimewaan buat tempahan kad kahwin dengan Kad Citra

  1. Kualiti – Mereka gunakan mesin cetak yang paling terbaru (latest) yang mana akan hasilkan kad yang berkualiti, kemas, & cantik untuk mengelak kan pengantin malu dengan dengan tetamu yang datang nanti kalau kad kahwin tak cantik atau biasa-biasa je
  1. Designer Berpengalaman – Mereka hanya ambil designer yang berpengalaman sekurang kurangnya 3 tahun dalam bidang kad kahwin dan sebelum di ambil bekerja, akan di audit terlebih dahulu oleh designer kami yang berpengalaman lebih 7 tahun dalam bidang kad kahwin
  1. Unlimited DesignPelanggan boleh request apa saje design yang dia nak tanpa ada sebarang caj tambahan (FOC). Semua design kad kahwin kami adalah custome design
pilihan kad kahwin putrajaya
  1. More Extra Gift Banyak pakej kad lahwin yang kami sediakan yang semuanya ada free item seperti bunting, banner, roadsign, backdrop, button badge, mockup cheque, sticker dan banyak lagi. Bergantung pakej apa yang pelanggan ambil nanti
  1. No Hidden Cost Harga yang mereka bagi pada pelanggan adalah harga tetap yang dah takde apa-apa lagi tambahan harga lain lagi dah
  1. 100% GuaranteeMereka akan GANTI baru (reprint) semula serta merta tanpa ada banyak soal & caj tambahan sekiranya ada kesalahan atau kerosakan pada kad kahwin pelanggan kami jika ianya berpunca dari pihak kami.

Lihat Testimoni Pelanggan Kad Citra, Putrajaya

testimoni kad kahwin putrajaya testimoni kad kahwin putrajaya testimoni kad kahwin putrajaya

Tempah Segera Kad Kahwin Murah Di Kad Citra, Putrajaya!

Kalau anda tinggal di KL, supplier ini memang sesuai dengan anda kerana ia berpusat di Putrajaya. Cara untuk menempah dari supplier ini juga mudah – sama ada anda pergi ke syarikat mereka ataupun anda hanya perlu menempah secara atas talian di laman web mereka. Mudah sahaja!

pakej tempahan kad kahwin putrajaya

KEDAI KAD CITRA PUTRAJAYA | TEMPAH KAD KAHWIN MURAH PUTRAJAYA Hotline 1: Tekan untuk telefon (010-7750025) | Tekan untuk WhatsApp Hotline 2: Tekan untuk telefon (017-6671266) | Tekan untuk WhatsApp Facebook: KadCitra.com

Alamat: No. 9A, Jalan P9 B/1, Presint 9, 62250 Putrajaya (Bersebelahan Pusat Zakat Putrajaya) Waze : Kad Citra Putrajaya | Google Map : Kad Citra

Waktu Operasi : Isnin – Khamis : 10am – 7pm Sabtu & Ahad : 10am – 6pm Jumaat : Tutup