Review
Apr 12, 2018, 1:52am

Tempahan Kabinet Dapur Murah Di Johor Bahru


tempahan kabinet dapur murah di johor bahru

Dah bosan dengan keadaan dapur yang sama sedangkan dah lama menetap di rumah yang sama tanpa ada apa-apa perubahan. Itulah sikap wanita kini yang sudah bosan masuk ke dapur. Bukan apa, nak masak pun perlukan mood yang baru! Barulah seronok rasanya nak bersilat di dapur bak kata makcik-makcik bawang. Apatah lagi kalau anda baru sahaja masuk ke rumah baru, tak salah nak buat kabinet dapur yang cantik, kemas dan menyeronokkan.

ciri - ciri tempahan kabinet dapur murah di johor bahru

Selalunya kita sahaja yang asyik tengok gambar-gambar kabinet dapur kawan-kawan sahaja di facebook, kali ini tak perlu berfikir lagi, anda boleh menempah kabinet dapur untuk rumah anda sendiri. Perkara pertama yang harus anda lakukan adalah melihat gambar design atau rekaan kabinet dapur. Kemudian, anda harus pastikan kos atau harganya sama ada berbaloi, murah, berpatutan ataupun tidak. Setiap perkhidmatan kabinet di seluruh Malaysia ini menawarkan harga yang berbeza namun dari segi perkhidmatan dan hasil kerjanya pula adalah sama dan berkualiti. Terdapat perbezaan harga yang nyata dan anda perlu ketahui. Oleh itu, anda harus mencari perkhidmatan membuat kabinet yang termurah di Johor tetapi ianya adalah satu dalam seribu. Macam mana nak cari perkhidmatan yang betul-betul murah. Penat nak cari satu-satu kan? Anda tak perlu cari lagi kerana anda telah temui penyelesaiannya. Tahukah anda terdapat kabinet dapur yang sangat murah di Johor Bahru yang menjadi permintaan ramai dan pilihan orang ramai?

Cabinet 4 U Kabinet Murah Di Johor

terima tempahan kabinet murah di johor bahru

Cabinet 4 U adalah perkhidmatan pembuatan kabinet yang murah di Johor yang beroperasi di Gelang Patah, Johor. Cabinet 4 U diasaskan oleh Syarikat DKR Service & Supply Sdn Bhd. Untuk pengetahuan anda, Syarikat ini terdiri daripada mereka yang sangat mahir dan pakar dalam kerja pembuatan pelbagai kabinet seperti dapur, televisyen, wardrobe, almari, partition, almari kasut dan lain-lain lagi. Syarikat DKR Service dan Supply Sdn Bhd ini juga menyediakan khidmat interior design atau rekaan hiasan dalaman, membekal dan memasang kabinet di kediaman anda atau di mana-mana sahaja lokasi anda. Secara ringkasnya, Syarikat Reka Bentuk Kabinet ini sentiasa membantu anda dalam mereka bentuk dan mengesyorkan kabinet yang bersesuaian dengan bajet anda. Mudahkan sebab anda tidak perlu cari, cari dan mencari lagi perkhidmatan lain yang bertepatan dengan bajet anda. Selain itu, mereka akan memastikan perkhidmatan ini menjadi perkhidmatan yang amat memuaskan anda, berkualiti tinggi dan juga menyediakan pelbagai design atau rekabentuk yang menarik untuk kabinet anda. Ia memberi keselesaan dan menarik perhatian ramai orang selaras dengan moto mereka ” Beauty that excites “. Selain daripada Johor Bahru, mereka juga beroperasi di sekitar kawasan Lembah Klang, Bangi dan juga Seremban. Kalau macam ini, rumah anda yang berada di mana-mana lokasi ini boleh menempah kabinet dengan Cabinet 4 U. Harga? Sudah tentulah Cabinet 4 U ini menawarkan harga kabinet serta perkhidmatan lain yang sangat murah!  Sebelum itu, mari kita lihat perkhidmatan dan servis yang ditawarkan oleh Cabinet 4 U yang anda boleh gunakan.

Perkhidmatan Dan Servis Cabinet 4 U

perkhidmatan dan servis tempahan kabinet dapur murah di johor bahru

Cabinet 4 U menyediakan perkhidmatan membuat kabinet dapur yang sangat lengkap dengan pelbagai kemudahan. Ia termasuklah sudut sinki air di dapur, rak susunan pinggan mangkuk dan gelas, dapur untuk masak dan lain-lain lagi. Kabinet dan table top anda akan disediakan mengikut design, warna dan bajet pilihan anda sendiri yang anda impikan dan tetapkan. Dengan Cabinet 4 u, kabinet dapur anda akan menjadi mudah dan murah sentiasa. Selain daripada kabinet dapur, cabinet 4 u juga menawarkan kabinet almari, rak kasut, partition dapur dan lain-lain lagi.

  • Membuat kabinet dapur
  • Membuat almari
  • Membuat rak kasut
  • Membuat panel tv
  • Membuat katil dan set bilik tidur
  • Memasang partition dapur
  • Membuat rak buku
  • Membina kitchen island, stor bawah tangga dan lain-lain lagi
  • Membina hiasan dalaman kediaman anda

tempah kabinet dapur murah di johor bahru

Selain daripada perkhidmatan yang ditawarkan, anda bukan sahaja dapat memilih jenis pilihan kabinet yang disediakan, tetapi anda juga berpeluang mencipta design kabinet anda sendiri untuk direalisasikan. Pihak cabinet 4 u akan menjadikan kabinet rekaan anda realiti dan menjadi milik anda. Apa sahaja pemasangan atau binaan kabinet yang anda mahukan seperti set bilik tidur termasuk almari dan katil, almari baju dan sebagainya, cabinet 4 u akan membantu anda. Untuk pengetahuan anda, kebanyakan pembinaan kabinet-kabinet ini dihasilkan daripada pelbagai jenis material seperti melamine, formica, 3G, 4G dan pelbagai lagi. Bahan-bahan asasnya sangat berkualiti, kuat dan kukuh. Ia telah mendapat permintaan ramai dan telah banyak digunakan pada kebanyakan pembinaan dan pemasangan kabinet. Malah, Cabinet 4 U juga mempunyai kilangnya yang tersendiri dalam menghasilkan kabinet yang berkualiti, kukuh dan menarik dengan menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi.

Kelebihan Memilih Cabinet 4 U

Cabinet 4 U menjadi pilihan ramai dimana ia bukan sahaja murah, tetapi ia sangat diyakini dan dijamin berkualiti. Terdapat banyak sebab kenapa anda harus memilih Cabinet 4 U sebagai perkhidmatan pembinaan dan pemasangan kabinet anda.

1. Percuma Perkhidmatan Ukuran, Sebut Harga Dan Konsultasi

perkhidmatan pengukuran dan sebut harga percuma tempahan kabinet murah

Cabinet 4 U tidak akan sesekali mengecas kos harga untuk perkhidmatan mengukur, sebutharga dan juga sesi konsultasi. Anda akan menerima perkhidmatan tersebut secara percuma dan hanya perlu membayar harga perkhidmatan kabinet sahaja. Ia bukanlah seperi sesetengah individu yang menjalankan perkhidmatan kabinet yang mengecas orang lain dengan sewenang-wenangnya.

2. Harga Murah Dan Berpatutan

tempahan kabinet dapur yang berpatutan

Harga dan kos yang perlu anda keluarkan adalah sangat murah dan berpatutan. Cabinet 4 U menawarkan harga yang murah dan rendah daripada kilang untuk anda semua. Memang berbaloi kan? Sebab itulah harga dan kos yang ditawarkan kepada anda sangat murah dan berpatutan.

3. Bayaran Ansuran Bulanan 0% Interest

bayaran ansuran kabinet dapur murah di johor bahru

Untuk pengguna kad kredit, anda boleh membuat bayaran ansuran bulanan sebanyak 0% interest daripada 6 bulan sehingga 12 bulan. Ia sangat mudah kerana anda tidak perlu membayar semuanya sekaligus malah bayaran ansuran juga tidak dikenakan apa-apa kadar. Oleh itu, anda hanya membayar sejumlah amaun yang anda dicaskan sahaja untuk kos perkhidmatan kabinet.

4. Pekerja Yang Berpengalaman

kontraktor kabinet dapur murah di johor bahru

Cabinet 4 U tidak pernah mengecewakan pelanggan kerana mereka mempunyai pekerja yang berpengalaman dan mahir dalam bidang pemasangan kabinet. Justeru anda tidak perlu bimbang tentang kualiti kerja mereka serta hasilnya.

5. Mesra Pelanggan

kontraktor terbaik kabinet dapur murah di johor bahru

Para pekerja di syarikat ini sangat mesra pelanggan dalam memberi khidmat nasihat atau berunding dengan anda. Mereka juga sangat menepati masa dalam menyiapkan tempahan kabinet pelanggan. Pekerja yang sangat disenangi dan diyakini ini merupakan salah satu kelebihan yang ada pada syarikat Cabinet 4 U.

6. Kepuasan Terjamin

hasil kabinet dapur murah di johor bahru

Lihat gambar-gambar kabinet yang telah disiapkan oleh mereka sahaja pastinya membuatkan anda teruja dan tak sabar untuk memilikinya. Cabinet 4 U akan memastikan kepuasan anda terjamin.

7. Pelbagai Rekabentuk Menarik

rekabentuk kabinet dapur murah dan menarik di johor bahru

Anda berhak untuk memilih rekaan kabinet atau table top untuk rumah anda dan anda juga berhak untuk menggunakan rekabentuk ciptaan anda sendiri bagi menghasilkan kabinet yang cantik dan menarik.

Jom Dapatkan Cabinet 4 U Untuk Kediaman Anda

Banyak kelebihan yang anda boleh dapatkan dengan memilih Cabinet 4 U sebagai kabinet kediaman anda. Dengan harganya yang berpatutan dan berbaloi, ia akan menggembirakan anda dan keluarga sepenuhnya dengan erti kata lain “beauty that excites” yang merupakan tagline bagi Cabinet 4 U ini.

perkhidmatan tempahan kabinet dan perabot murah di johor bahru

Selain kediaman, anda juga boleh menempah kabinet dapur, rak kasut, almari baju, kabinet barang dan lain-lain lagi untuk pejabat, sekolah atau tempat kerja anda. Disamping itu, hiasan dalaman tempat-tempat anda juga boleh diuruskan oleh Cabinet 4 U kerana mereka juga mempunyai kepakaran dalam bidang hiasan dalaman. Kabinet dan hasil kerja mereka kelihatan sangat eksklusif dan mewah menjadikan anda sangat untung dan berbaloi kerana anda hanya mengeluarkan kos yang serendah harga kilang sahaja oleh kerana mereka mempunyai kilang yang tersendiri dalam mengendalikan bahan-bahan kegunaan untuk pembinaan dan pemasangan kabinet. Jimat kan?

Harga Perkhidmatan Dan Servis Yang Ditawarkan

anggaran harga kabinet dapur murah di johor bahru

Anda boleh melihat senarai harga dan produk yang telah ditawarkan oleh Cabinet 4 u. Harga yang sangat berpatutan ini bermula serendah RM 40 sahaja. Untuk kepuasan hati anda, anda juga boleh memberitahu bajet atau kos yang anda inginkan dan pihak Cabinet 4 U akan memberikan dan menunjukkan rekacipta berdasarkan bajet anda. Mudahnya dalam mendapatkan harga yang mampu milik dengan Cabinet 4 U.

kabinet dapur dan harga

NO.JENIS PRODUKHARGA
1.Kabinet dapurSerendah RM 180
2.Kabinet TVSerendah RM 40
3.Rak kasut Serendah RM 45
4.Almari Serendah RM 380
5.Partition Serendah RM 280

Selain daripada perkhidmatan ini, anda boleh menghubungi pihak Cabinet 4 U untuk mendapatkan sebutharga dan sebagainya. Pastinya anda akan berpuas hati dengan khidmat dan servis yang diberikan.

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Cabinet 4 U

testimoni pelanggan yang tempah kabinet dapur murah di johor bahru antara testimoni pelanggan yang tempah kabinet dapur murah di johor bahru

Tempahlah Kabinet Dapur Murah Di Johor Bahru Dengan Cabinet 4 U Sekarang!

Sudah ramai pengguna yang telah menggunakan kabinet daripada Cabinet 4 U ini dan bagaimanakah hasilnya? Ya, kesan dan hasil Cabinet 4 U sangat-sangat berkualiti,cantik, kabinet tahan lama dan proses pemasangan semuanya berjalan dengan lancar. Pelanggan sangat berpuas hati dengan perkhidmatan, proses pemasangan, bahan-bahan, pekerja dan semua aspek. Wah, bukan senang nak dapatkan kepuasan hati pelanggan seperti daripada kita semua sebagai pelanggan, tetapi Cabinet 4 U memang buat anda puas hati. Dengan harga yang murah dan diyakini berkualiti, tidak ada sebab lagi sekiranya Cabinet 4 U tidak dijadikan pilihan anda. Jom gunakan Cabinet 4 U untuk pemasangan dan pembinaan kabinet!

promosi kabinet dapur murah

CABINET 4 U | KABINET MURAH DI JOHOR BAHRU
Hotline JB: Tekan untuk telefon (013-2181410) | Tekan untuk WhatsApp
Hotline KL/Selangor/N.Sembilan: Tekan untuk telefon (011-10502065) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Cabinet4u
Instagram: @Cabinet4u
Website: http://cabinet4u.com.my
Email: cabinet4u.com.my@gmail.com

Jom dapatkan quotation untuk pasang kabinet rumah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan quotation untuk pasang kabinet rumah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan quotation untuk pasang kabinet rumah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: