Review
Jun 12, 2018, 4:11am

Tempah Nombor Plat Motor Murah Rebet, Ketuk Dari RM20


Memasang nombor plat motor adalah perkara wajib yang perlu dilakukan bagi anda yang tidak ada nombor plat pada motor disebabkan berlakunya kemalangan, kerosakan nombor plat dan sebagainya.  Anda perlu membaiki atau memasang semula nombor plat dengan selamat dan mengikut piawaian pihak JPJ.
Tempah Nombor Plat Motor Murah

Berbeza pula bagi anda yang tidak mengalami apa-apa masalah pada nombor plat motor, tetapi ingin menukar nombor plat mengikut jenis pattern dan design yang pelbagai, ianya juga tidak menjadi masalah. Menempah nombor plat motor mengikut design atau trend terkini merupakan hobi penunggang motorsikal kini tidak kira anak muda ataupun otai-otai rider.

Tempah Nombor Plat Motor Laju

Tempah Nombor Plat Motor Murah Rebet, Ketuk Dari RM20

Tempah Nombor Plat Motor Pantas

Kini, anda boleh membuat tempahan bagi menukarkan nombor plat motor baru murah rebet dan hanya serendah RM20 sahaja untuk ketuk nombor plat.  Anda boleh menempah di kedai nombor plat kenderaan yang dipercayai dan diyakini ramai terutamanya bagi mereka yang menawarkan servis online dan offline.  Dengan harga yang sangat murah, tidak salah untuk mencubanya!

No Plat Ketuk Kuantan  | Kedai Nombor Plat Motor Murah

Tempah Nombor Plat Motor Cepat

Kedai No Plat Ketuk Kuantan adalah sebuah perkhidmatan ketuk nombor plat dan tempahan nombor plat yang termurah dan bertapak di Kuantan, Pahang.  Meskipun jauh, ramai orang semenanjung, Sabah Sarawak turut menggunakan perkhidmatan mereka kerana harganya sangat murah serta kualiti kerjanya yang amat hebat.

Tempah Nombor Plat Motor Tepat

Anda boleh mendapatkan pelbagai perkhidmatan di sini seperti design plat nombor motorsikal, tempahan nombor plat, stiker dan lain-lain lagi yang berkaitan dengan motor anda.  Harganya pula pastilah sangat berpatutan dan dikatakan murah berbanding kedai yang lain. Design dan tempahan nombor plat motor dari No Plat Ketuk Kuantan ini amat unik, berbeza dengan yang lain kerana sering mengikut trend dan gaya moden kini.  Zaman sekarang, design plat nombor pun ada trend tersendiri!

Perkhidmatan No Plat Ketuk Kuantan

Tempah Nombor Plat Motor Hebat

No Plat Ketuk Kuantan menyediakan pelbagai perkhidmatan yang melibatkan motor dan kereta.  Bukan sahaja motor, tetapi kereta juga boleh menggunakan nombor plat yang ditawarkan oleh mereka.   Anda yang inginkan pelbagai barangan untuk menghias motor dan kereta seperti stiker dan kaychain juga boleh dapatkan di sini.  Jom kita lihat perkhidmatan yang disediakan oleh No Plat Ketuk Kuantan.

1. Tempahan Dan Design Nombor Plat Motor Dan Kereta

Tempah Nombor Plat Motor Handal

Anda boleh menempah design dan nombor plat motor dan kereta dengan design pilihan anda sendiri dan harga yang sangat murah berpatutan.  Terdapat banyak design yang telah dihasilkan dan boleh anda pilih. No Plat Ketuk Kuantan ini menerima tempahan untuk semua jenis nombor plat yang terkini.

2. Tempahan Stiker

Tempah Nombor Plat Motor Cantik

No Plat Ketuk Kuantan ini juga menyediakan tempahan stiker yang menarik bagi anda yang gemar menghias motor dan kereta dengan stiker-stiker gambar, perkataan dan corak-corak yang menarik dan bersesuaian dengan kenderaan anda. Anda boleh menjadikan stiker-stiker ini sebagai hadiah atau saguhati bagi kawan-kawan, ahli kelab dan sebagainya.

Tempah Nombor Plat Motor Lawa

3. Tempahan Keychain

Tempah Nombor Plat Motor Lelaki

Selain stiker dan nombor plat, No Plat Ketuk Kuantan ini juga menyediakan tempahan keychain yang pelbagai.  Tempahan keychain boleh dilakukan bagi anda yang inginkan keychain mengikut design yang sedia ada atau design anda sendiri.  Keychain-keychain ini boleh digunakan sebagai keychain kunci motor dan kereta.

Tempah Nombor Plat Motor Wanita

4. Perkhidmatan Pos Laju Dan COD

Tempah Nombor Plat Motor Kanak Kanak

Walaupun bertapak di Kuantan, anda tidak perlu risau kerana mereka menggunakan perkhidmatan poslaju yang pastinya boleh digunakan di seluruh Malaysia. Bagi yang menetap di Kuantan pula, anda boleh menggunakan perkhidmatan COD (Cash on Delivery).

Jenis Design No Plat, No Plat Ketuk Kuantan

Terdapat banyak jenis design no plat di No Plat Ketuk Kuantan.  Anda boleh memilih mana-mana design ataupun request untuk mendapatkan design yang anda mahukan. Selalunya, design-design yang ditawarkan oleh mereka sudah cukup lengkap dan menjadi pilihan ramai.

Tempah Nombor Plat Motor Terbaik

  • Design no plat Rebet licin
  • Design no plat ketuk papan ikot ekor
  • Design no plat Rebet putih
  • Design no plat Rebet licin

Tempah Nombor Plat Motor Jimat

  • Design no plat ketuk
  • Design no plat fancy timbul
  • Design no plat tanam dalam gold
  • Design no plat ketuk putih

Tempah Nombor Plat Motor Kereta

Harga Setiap Design No Plat

Tempah Nombor Plat Motor Bas

Harga yang ditawarkan untuk setiap jenis nombor plat adalah berbeza mengikut jenis dan kategori, namun semua design adalah sangat murah, berpatutan dan mampu milik.

Design No Plat Rebet Licin Rm35

Tempah Nombor Plat Motor Basikal

Design No Plat Ketuk Putih Rm20

 

Tempah Nombor Plat Motor Van

Design No Plat Rebet Putih Rm40

Tempah Nombor Plat Motor Berkesan

Design No Plat Rebet Licin Rm 45 (Siap Pos)

Petua Tempah Nombor Plat Motor

Design No Plat Ketuk Papan #Y15Zr Rm20

Cara Tempah Nombor Plat Motor

Untuk setiap nombor plat yang perlu pos akan dikenakan kos penghantaran atau postage sebanyak RM10 sahaja. Anda tidak perlu bimbang kerana nombor plat anda akan tiba dengan selamatnya tanpa ada kerosakan dan dalam tempoh yang dianggarkan.

Langkah Tempah Nombor Plat Motor

Kelebihan No Plat Ketuk Kuantan

Tempah Nombor Plat Motor Kesan

No Plat Ketuk Kuantan yang merupakan kedai dan perkhidmatan yang diyakini dan berpengalaman ini pastinya mendapat sambutan ramai. Ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan serta kualiti dan hasil nombor plat kenderaan mereka yang telah siap.

1. Nombor Plat Ketuk Kuantan Murah Dan Berpatutan

Tempah Nombor Plat Motor Muka

Dengan senarai harga yang telah dinyatakan, jelas bahawa Nombor Plat Ketuk Kuantan menawarkan harga yang rendah dan berpatutan serta mampu milik bagi anda semua.

2. Nombor Plat Ketuk Kuantan Mudah Didapati Secara Online Dan Offline

Tempah Nombor Plat Motor Tangan

Anda boleh dapatkan nombor plat ketuk daripada mereka di Kuantan secara online mahupun offline.  Dengan perkhidmatan yang disediakan, ia bukanlah halangan untuk mendapatkan nombor plat, keychan dan stiker murah dan berbaloi ini dengan hanya menanti di rumah, nombor plat pun sampai.

3. Nombor Plat Trend Terkini Dan Moden

Tempah Nombor Plat Motor Kepala

Nombor plat yang dihasilkan oleh No Plat Ketuk Kuantan ini amat bergaya dan mengikut trend semasa.  Anda boleh melihat pelbagai jenis design yang menarik dan cantik untuk dipilih. Apapun, ada sebahagian penunggang motorsikal menjadikan koleksi design pelbagai jenis nombor plat mereka sebagai koleksi untuk simpanan mereka.

4. Pembelian Secara Per Unit Dan Borong

Tempah Nombor Plat Motor Badan

Bagi stiker, keychain dan juga nombor plat, anda boleh membuat pembelian secara per unit dan juga secara borong.  Selalunya, pembelian yang banyak sesuai untuk majlis, dijadikan hadiah saguhati, doorgift dan sebagainya.

Ramai Yang Telah Mendapatkan Nombor Plat Dari No Plat Ketuk Kuantan

Tempah Nombor Plat Motor Kaki

Tempah Nombor Plat Motor Lutut

Tempah Nombor Plat Motor Siku

Tempah Nombor Plat Motor Telinga

Tempah Nombor Plat Motor Hidung

Jom Tempah Nombor Plat Motor Dengan NO Plat Ketuk Kuantan Sekarang!

Mereka sangat berpuas hati dengan nombor plat yang mereka terima.  Tengok sahaja sudah membuatkan mereka gembira, apatah lagi menggunakannya. Dengan harga yang cukup murah, berkualiti dan menarik ini, anda tidak harus melepaskan peluang mendapatkan nombor plat di No Plat Ketuk Kuantan.  Jom tempah nombor plat anda sekarang!

Tempah Nombor Plat Motor Bersatu

NO PLAT KETUK KUANTAN  | TEMPAH NOMBOR PLAT MOTOR MURAH REBET, KETUK DARI RM20
Hotline: 
Tekan untuk telefon (019-9092984) | Tekan untuk Whatsapp
Lokasi: Kuantan

Jom Tempah Nombor Plat Motor Murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Tempah Nombor Plat Motor Murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Tempah Nombor Plat Motor Murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: