Review
Sep 7, 2018, 11:34am

Tempah Kabinet Dapur Murah di Kelantan Dari RM95/Sekaki


Kabinet dapur bukan sahaja menjadi ruang penyimpanan pinggan mangkuk dan lain-lain kelengkapan dan peralatan yang berkaitan, tetapi juga memainkan peranan sebagai perhiasan rumah yang memberi impak yang ketara kepada ruang dalaman rumah anda.

Antara Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Oleh itu pemilihan reka bentuk, material dan warna kabinet dapur sering menjadi sesuatu yang dititikberatkan. Terdapat pelbagai jenis material kabinet dapur yang boleh anda pilih, samada 3G Glass, 4G Glass, Acrylic, Wooden, Melamine, Laminate dan lain- lain:

Jenis Material Kabinet Dapur Yang Patut Anda Miliki

 • 3G Glass Kitchen Cabinet

Mencari Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Pintu kabinet dapur jenis ini tidak menggunakan kayu tetapi hanya menggunakan glass dan aluminium sahaja. Mungkin anda terfikir adakah pemilihan bahan dari glass ini boleh menimbulkan isu keselamatan terutamanya kepada anak-anak kecil disebabkan kemungkinan mudah pecah? Sebenarnya anda tak perlu risau kerana glass yang digunakan bermutu tinggi dan tak mudah pecah. Bingkainya pula menggunakan built-in handle.

 • 4G Glass Kitchen Cabinet

Adanya Kabinet Dapur Murah di Kelantan

4G Glass mempunyai mutu yang lebih tinggi berbanding 3G Glass dan oleh kerana itu harganya lebih mahal. Penggunaan 4G Glass membolehkan anda membuat pilihan warna untuk frame, atau anda boleh memilih untuk tidak menggunakan bingkai. Manakala 3G Glass hanya mempunyai satu pilihan saja iaitu warna aluminium.

 • High Gloss/Laminate Kitchen Cabinet

Ada Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Pintu kabinet dapur high gloss biasanya menggunakan material lamina bagi mendapatkan kemasan berkilat dan kelihatan sleek. Tidak seperti material lamina biasa, high gloss membolehkan pintu kabinet nampak lebih moden dan bercahaya seakan-akan material acrylic.

 • Melamine

Terdapat Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Material melamine biasanya menjadi pilihan jika anda inginkan kabinet dapur yang tahan lasak dengan kos yang ekonomi.

 • Acrylic

Selain itu Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Pintu kabinet dapur yang menggunakan material acrylic biasanya menjadi pilihan dapur-dapur moden. Ia tahan peluntur, asid dan alkali dan mudah untuk di lap. Acrylic adalah merupakan sejenis lapisan plastik berkualiti tinggi, sementara 3G Glass high gloss pula ialah kaca yang di sembur dengan warna pilihan.

 • Kaca Kabut

Selain Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Penggunaan kaca kabut sebagai pintu biasanya lebih sesuai bagi kabinet dapur jenis gantung. Material kaca kabut akan memberikan satu kesan yang agak dramatik kerana barang-barang yang disimpan di dalam kabinet tersebut akan kelihatan bentuknya dari luar secara samar.

 • Kayu Nyatoh / Wooden

Terdapat beberapa jenis kayu di pasaran bagi anda yang berminat menggunakan kayu sebagai pilihan pintu kabinet dapur anda. Yang popular ialah kayu nyatoh yang telah terbukti dari segi rupa tekstur dan ketahanan selain memberi image klasik pada wajah kabinet dapur anda.

Antaranya Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Waktu yang sesuai untuk mengambil ukuran kabinet dapur ialah setelah siap membuat kerja-kerja utama ubahsuai ruang dapur supaya ukuran yang tepat ruang berkenaan boleh di perolehi. Dan pemasangan kabinet dapur kalau boleh hendaklah dilakukan sebelum rumah mula didiami atau masih kosong kerana keadaan akan menjadi berselerak dan sangat berhabuk semasa kerja- kerja dijalankan.

Anda Rimas Dengan Susunan Kabinet Dapur Anda? Atau Anda Perlu Kan Design Untuk Ruang Dapur Anda?

Empayar Idaman, merupakan pakar dalam penghasilan kabinet dapur, almari pakaian, pertukangan kayu dan perabot juga penghasilan reka bentuk dalaman untuk kediaman, komersial dan ruang pameran. Rekaan Empayar Idaman juga adalah mengikut trend – semasa. Mereka juga menyediakan khidmat nasihat rekaan kabinet dapur, sebut harga dan juga lawatan tapak untuk mengambil ukuran ruang kabinet secara PERCUMA. Apa yang mereka perlukan adalah pelan lantai yang mempunyai ukuran dan mereka dapat menyediakan sebut harga untuk kabinet dan contoh rekaan kabinet dapur untuk anda.

Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Kini banyak pilihan bahan yang sediakan untuk menghasilkan kabinet dapur, almari pakaian dan kabinet lain. Seperti contoh Melamine, 3G Glass, 4G Glass dan Laminated High Gloss. Dengan pelbagai pilihan bahan, dapat menghasilkan kabinet dapur dengan mengikut tema dan cita rasa anda sendiri.

Empayar Idaman Syarikat yang mendaftar dengan CIDB Malaysia

Tahu Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Syarikat Empayar Idaman merupakan salah sebuah syarikat yang mendaftar dengan CIDB Malaysia. Ini menjadikan mereka sebuah syarikat kontraktor ubahsuai rumah yang boleh dipercayai (anda juga boleh menyemak kewujudan syarikat mereka di CIDB Malaysia ini).

Kenapa Empayar Idaman Untuk Kabinet Dapur Rumah Anda?

Ciri Kabinet Dapur Murah di Kelantan

 • Sebut harga dan lawatan tapak PERCUMA
 • Hasil kerja kabinet dapur cantik dan kemas yang terjamin
 • Harga yang berdaya saing dan murah
 • Specialist kabinet dapur bumiputra yang jujur dan bertanggungjawab
 • Reka bentuk Ideal
 • Pelbagai Cita rasa Jenis Material & Permukaan

Dapur Cantik !!! Dapur Menarik !!! Dapur Yang Memang Da Bomb !!!!

Ciri Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Terdapat Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Selain itu Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Ada Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Testimoni Mereka Yang Tempah Kabinet Dapur Dengan Empayar Idaman

Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Selain itu Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Tempahlah Kabinet Dapur Murah Di Kelantan Dengan Empayar Idaman Sekarang!

Terdapatnya Kabinet Dapur Murah di Kelantan

Sudah ramai pengguna yang telah menggunakan kabinet daripada Empayar Idaman ini dan bagaimanakah hasilnya? Ya, kesan dan hasil Empayar Idaman sangat-sangat berkualiti, cantik, kabinet tahan lama dan proses pemasangan semuanya berjalan dengan lancar. Pelanggan sangat berpuas hati dengan perkhidmatan, proses pemasangan, bahan-bahan, pekerja dan semua aspek. Wah, bukan senang nak dapatkan kepuasan hati pelanggan seperti daripada kita semua sebagai pelanggan, tetapi Empayar Idaman memang buat anda puas hati. Dengan harga yang murah dan berkualiti tinggi, mesti anda berpuas hati dengannya. Jadi apa tunggu lagi.

EMPAYAR IDAMAN | KABINET DAPUR MURAH KELANTAN
Hotlink 1: Tekan untuk telefon (011-117778808) | Tekan untuk WhatsApp
Hotlink 2: Tekan untuk telefon (010-7168808) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Kabinet dapur murah Kelantan-Empayar Idaman Kitchen
Instagram: Empayar Idamankitchen
Alamat:
Lot 1868-K, Kg. Landak, Jalan Pengkalan Chepa,
Kota Bharu, Kelantan 16100
Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: