Review
Aug 7, 2018, 2:21am

Tempah Doorgift Murah Kek Coklat dan Muffin di Subang Jaya


Shares219

Tempah Doorgift Murah Sedap

Doorgift untuk majlis perkahwinan atau majlis-majlis lain adalah suatu keperluan bagi meraikan para tetamu yang datang ke majlis anda sebagai salah satu tanda penghargaan.  Bagi anda yang telah menetapkan bajet rendah dan murah untuk doorgift majlis anda, anda perlu menempah doorgift yang berkualiti dan disukai ramai seperti makanan, kek, kerepek, tasbih, kerongsang dan lain-lain lagi. Namun, kek coklat dan muffin adalah doorgift terbaik dan murah di Subang Jaya.

Doorgift Kek Coklat Dan Muffin Menjadi Pilihan Ramai

Tempah Doorgift Murah Puas

Kek coklat dan muffin sangat menarik kerana rasanya yang enak, lazat dan penuh dengan rasa coklat pastinya menjadi kegemaran para tetamu sama ada remaja, kanak-kanak ataupun dewasa. Bukan itu sahaja, untuk pengetahuan anda, golongan tua juga amat sukakan kek dan muffin kerana boleh dimakan dan mengenyangkan.

Tempah Doorgift Murah Moist

Kek coklat dan muffin yang dijadikan sebagai doorgift untuk tetamu berkunjung menjadikan majlis anda berjalan lancar, mudah dan membolehkan anda mengeluarkan kos yang murah untuk doorgift. Mari kita lihat sebab-sebab Kek Coklat dan Muffin menjadi pilihan ramai.

  • Ringan Dan Mudah Dibawa Pulang

Tempah Doorgift Murah Subang Jaya

Sudah pasti kek coklat atau muffin sangat ringan dan bersaiz kecil serta memudahkan para tetamu membawa pulang ke rumah dengan menyimpannya di dalam beg tangan, beg silang dan sebagainya.  Doorgift berupa kek coklat dan muffin sangat ringkas, ringan dan mudah.

  • Enak Dan Boleh Dimakan

Tempah Doorgift Murah Banyak

Kebanyakan tetamu lebih suka doorgift yang boleh dimakan begitu sahaja.  Ia seolah-olah makanan ringan atau kudap-kudapan yang boleh mereka nikmati pada bila-bila masa sama ada dirumah, tempat kenduri dan sebagainya.

  • Perisa Coklat Kegemaran Ramai

Tips Tempah Doorgift Murah

Perisa coklat adalah kegemaran ramai tetamu bermula dari kanak-kanak dan semuanya.  Tambahan pula, kek coklat dan muffin lebih mengenyangkan berbanding gula-gula atau kuih-kuih lain.  Perisa coklat juga mampu menjadikan mood anda semakin baik dan anda berpuas hati dengan rasanya yang sangat sedap dan lazat.  Sekurang-kurangnya, anda pulang dengan senyuman dan kesedapan coklat doorgift ini.

Kek Coklat Dan Muffin Di Subang Jaya Oleh Puan Siti Zubaidah Azhari

Tempah Doorgift Murah Selera

Anda boleh mendapatkan doorgift kek coklat dan muffin di Subang Jaya, Selangor dengan harga yang amat murah dan berpatutan. Doorgift murah kek coklat dan muffin di Subang Jaya ini dihasilkan secara homemade atau buatan di rumah oleh Puan Siti Zubaidah Azhari.  Ramai penduduk Subang Jaya, Puchong dan sekitar Selangor yang memilih kek coklat dan muffin doorgift murah dari Puan Siti Zubaidah untuk majlis mereka seperti majlis perkahwinan, tahlil dan lain-lain lagi.

1. Berpengalaman Dalam Pembuatan Doorgift Kek Coklat Dan Muffin

Cara Tempah Doorgift Murah

Puan Siti Zubaidah Azhari sangat berpengalaman dalam menyediakan doorgift berupa kek coklat dan muffin.  Dengan pengalaman yang cukup tinggi dalam menyediakan doorgift muffin dan kek coklat, rasa kek coklat doorgift yang lazat dan enak ini tidak dapat dinafikan lagi.

2. Doorgift Murah Dan Berbaloi

Tempah Doorgift Murah Lazat

Doorgift kek coklat dan muffin yang ditawarkan oleh Puan Siti Zubaidah Azhari dijual dengan harga yang sangat murah dan rendah dimana anda semua mampu untuk memilikinya.  Ia merupakan satu-satunya doorgift murah, berpatutan dan berbaloi kerana anda tidak perlu keluarkan kos yang tinggi dalam mendapatkan doorgift yang sedap, lazat dan terlalu enak dengan perisa coklat yang sangat asli.

Jenis Doorgift Yang Ditawarkan Untuk Majlis Anda

Tempah Doorgift Murah Merah

Terdapat beberapa jenis doorgift murah yang boleh anda dapatkan dengan mudah serta dihasilkan secara homemade dan mempunyai kualiti yang sangat tinggi, bersih, lazat dan enak. Jom kita lihat jenis-jenis doorgift yang boleh anda dapatkan secara murah di Subang Jaya.

1. Muffin

Tempah Doorgift Murah Cantik

Muffin ala-ala roti dan kek ini menjadi pilihan ramai kerana ia mengenyangkan dan amat lembut untuk dimakan. Ia sesuai dimakan oleh sesiapa sahaja dan memudahkan tetamu untuk menyimpannya.  Muffin boleh didapatkan dalam pelbagai perisa seperti coklat, vanilla dan lain-lain lagi. Anda boleh dapatkan doorgift murah muffin dengan harga serendah RM0.70 sahaja.

2. Muffin Chocolate Moist

Tempah Doorgift Murah Biru

Muffin Coklat Moist adalah muffin ala-ala kek coklat moist yang lembab  dengan coklat dan amat gebu teksturnya. Muffin coklat moist ini pastinya merupakan kegemaran para tetamu yang hadir.  Ia menambat hati pengunjung dan sesuai dijadikan pemanis mulut bagi mereka semua. Dengan harga serendah RM0.80 sahaja, muffin chocolate moist boleh anda jadikan doorgift murah yang ringkas dan sederhana tetapi sedap dan mudah!

3. Kek Coklat Moist Beserta Kotak

Petua Tempah Doorgift Murah

Doorgift murah yang lengkap dan sempurna dengan packagingnya adalah kek coklat moist beserta kotak.  Kek coklat moist yang lembab dan gebu dengan masakan coklat yang enak dan lazat ini disempurnakan dengan kotak kek yang lengkap dengan design dan nama anda sebagai para mempelai pada majlis tersebut. Mudah kan? Anda tidak perlu membuat kotak asing untuk meletakkan kek tersebut. Doorgift murah kek coklat moist dan kotak ini sangat memudahkan kerja anda dan keluarga. Harganya murah serendah RM1.80 sahaja untuk kek coklat moist dan kotak sekaligus.

Promosi Doorgift Murah Kek Coklat Dan Muffin Subang Jaya

Tempah Doorgift Murah Muffin

Doorgift murah kek coklat dan muffin di Subang Jaya oleh Puan Siti Zubaidah Azhari sangat murah dan rendah harganya dibandingkan dengan bilangan pack atau jumlah pesanan yang anda boleh dapatkan.  Kini, anda boleh dapatkan kek coklat atau muffin doorgift murah ini dari 500 pack dan ke atas untuk majlis anda. Promosi doorgift murah kek coklat dan muffin untuk kenduri ini amat berbaloi dan menjimatkan anda. Amat sukar untuk anda dapatkan doorgift yang lengkap dengan makanan beserta kotak pada harga RM1.80 zaman kini selain dari doorgift kek coklat dan muffin dari Puan Siti Zubaidah Azhari.

Jom Dapatkan Doorgift Murah Kek Coklat Dan Muffin Di Subang Jaya!

Tempah Doorgift Murah Ikat

Enak dapat makan kek coklat atau muffin sambil-sambil berjalan pulang dari kenduri kahwin kan? Lebih seronok lagi kalau kek coklat sedap yang tetamu terima itu ala-ala eksklusif, cantik dan menarik! Sedangkan anda cuma mendapatkan doorgift murah dan mudah sahaja untuk kenduri kahwin anda. Berbaloinya tempah doorgift murah kek colat dan muffin di Subang Jaya. Jom dapatkannya sekarang!

KEK COKLAT DAN MUFFIN DARI PUAN SITI ZUBAIDAH AZHARI | TEMPAH DOORGIFT MURAH KEK COKLAT DAN MUFFIN DI SUBANG JAYA
Hubungi: Tekan untuk telefon (018-3904322) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: