Review
Sep 25, 2018, 10:12am

Tempah Doorgift Kek Kahwin Sedap dan Murah Di Kedah


kek kahwin sedap dan murah di kedah

Kek kahwin menjadi simbolik bagi penyeri hidangan dalam meraikan pasangan dua sejoli ketika berlangsungnya majlis perkahwinan mereka. Kek kahwin yang sedap dan cantik dipotong oleh pengantin dan dimakan secara bersuap bagi meraikan kemesraan mereka juga menjadi saat indah yang dirakam bagi kenangan mereka berdua.  Ada juga tuan rumah yang menyediakan doorgift kek kahwin sedap bagi para tetamu yang berkunjung ke majlis mereka.

Tempah Doorgift Kek Kahwin Sedap Dan Murah Di Kedah

doorgift dan kek kahwin di kedah

Doorgift kek kahwin sedap dan murah menjadi pilihan tepat dan berbaloi bagi anda yang tercari-cari doorgift yang unik dan sedap untuk pemanis mulut bagi para tetamu.  Kini, anda boleh menempah doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah sebagai doorgift dan juga kek kahwin bagi pengantin. Mudah bukan sekiranya doorgift dan kek kahwin pengantin sekaligus dapat disediakan oleh satu pihak? Anda tidak perlu berurusan dengan pelbagai pihak dalam menyediakan kek dan doorgift kerana terdapat pelbagai jenis kek, biskut dan pemanis mulut yang murah, sedap dan menarik yang boleh anda tempah di Kedah.

Cekta Bakery | Tempah Doorgift Kek Kahwin Sedap Dan Murah Di Kedah

kedai kek kahwin sedap dan murah di kedah

Cekta Bakery adalah sebuah kedai kek dan roti yang bertapak di Kulim, Kedah serta menyediakan pelbagai aneka kek, roti, biskut dan lain-lain lagi dengan harga yang cukup murah, sedap dan menarik.  Cekta Bakery terkenal dengan kek kahwin sedap dan murah yang menjadi pilihan ramai bakal pengantin yang mahukan kek kahwin cantik, sedap dan menarik hati. Lebih berbaloi lagi, Cekta Bakery membuka tempahan doorgift kek kahwin sedap dan murah yang berupa biskut, bun, kek, kuih, kerepek dan macam-macam lagi.  

doorgift kek kahwin promosi di kedah

Cekta Bakery Menerima Tempahan Kek Kahwin

Cekta Bakery berpengalaman dalam menghasilkan kek kahwin yang cantik, sedap dan menarik dari setingkat sehinggalah beberapa tingkat kek beserta dekorasi yang sangat indah dan rasa manis kek yang lazat. Kek kahwin juga dihiasi dengan pelbagai hiasan yang bersesuaian dengan tema seperti bunga, riben, daun dan sebagainya.  

kek kahwin by cekta bakery kedah

Selain kek kahwin, Cekta Bakery turut membuka tempahan bagi anda yang mahukan kek birthday, kek sambutan ulang tahun perkahwinan dan semua jenis kek mengikut tema yang anda mahukan. Sebagai contoh, kek hari lahir anak anda yang bertemakan kartun Mickey Mouse.

tempah kek kahwin bertingkat kedah

Cekta Bakery Menerima Tempahan Doorgift Kek Kahwin

Tempah doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah tidak lain dan tidak bukan adalah di Cekta Bakery.  Cekta Bakery menawarkan doorgift kek kahwin yang dibungkus kecil dan sederhana sesuai untuk dijadikan buah tangan untuk para tetamu.

desert sedap di kedah

Doorgift berupa kek, biskut, kuih, roti, bun, dessert, kerepek dan pelbagai lagi boleh anda pilih dan tempah mengikut bilangan doorgift yang anda mahukan.  Doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah ini juga pasti disediakan dengan kemas beserta bungkusan yang berkualiti.

doorgift biskut pelangi sedap

Jenis Kek Dan Roti Yang Dijual di Cekta Bakery

Cekta Bakery pakar dalam menyediakan kek, roti dan pelbagai aneka dessert yang sedap dan lazat justeru perkhidmatan doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah ini memenuhi citarasa semua termasuklah kanak-kanak, remaja, dewasa sehinggalah warga tua. Terdapat banyak jenis hidangan yang disediakan oleh Cekta Bakery yang boleh anda tempah sebagai doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah.

antara karya kek cekta bakery kedah

 • Kek
 • Roti
 • Kuih Tradisional
 • Kuih Raya
 • Biskut
 • Kuih Frozen
 • Kerepek
 • Pizza
 • Donut
 • Tart

kuih sedap di kedah

Tempah Doorgift Kek Kahwin Cekta Bakery Murah Di Kedah

Tempah doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah ini tidak mempunyai minimum atau maksimum pesanan untuk anda lakukan. Anda berhak memilih berapa jumlah doorgift atau pesanan yang anda inginkan malah Cekta Bakery memberikan anda harga yang sangat murah dan berpatutan.  Tambahan pula, anda boleh menempah doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah ini mengikut bajet yang anda inginkan. Pastinya ia sangat murah, berbaloi dan berpatutan dengan harga yang mampu milik.

doorgift terbaik kek kahwin

Kelebihan Tempah Doorgift Kek Kahwin Sedap Dan Murah di Cekta Bakery

1. Kek Cekta Bakery Mudah Didapatkan

tempahan segera kek kahwin

Anda boleh terus ke kedai Cekta Bakery bagi membuat tempahan atau membeli kek kahwin dan juga kek yang anda inginkan.  Namun, anda boleh menjimatkan masa dengan cara menempah doorgift atau kek melalui sms, wasap atau secara online sahaja tanpa perlu walk in ke kedai mereka. Mudah kan?

2. Kek Cekta Bakery Halal Dan Selamat

doorgift kek kahwin sedap di alor setar

Kek dan roti di Cekta Bakery adalah berstatus halal dan selamat dimakan oleh sesiapa sahaja. Anda tidak perlu meragui status halal pada kedai kek dan roti milik usahawan bumiputera melayu yang berjaya ini kerana ia terbukti selamat, halal dan sedap.

3. Pelbagai Jenis Pilihan Kek Dan Dessert Cekta Bakery

tempah kek harijadi sedap di kedah

Anda boleh memilih doorgift atau kek kahwin yang anda inginkan kerana Cekta Bakery menyediakan pelbagai jenis kek, roti, biskut dan hidangan pemanis mulut yang turut sesuai dijadikan doorgift untuk majlis perkahwinan atau majlis-majlis yang lain.

4. Kek Dan Doorgift Kek Kahwin Sedap Dan Lazat

pelbagai pilihan doorgift kahwin

Tidak dapat dikalahkan, Cekta Bakery menghasilkan kek yang sangat sedap dan lazat berbanding kedai kek dan roti di Kedah. Sama ada kek buah, kek red velvet, chocolate brulee, strawberry cheese dan sebagainya, semua tetap berada di tahap nombor 1 paling sedap bagi semua pelanggan yang telah merasainya.

5. Kek Kahwin Cekta Bakery Murah Dan Berpatutan

kek cantik dan sedap

Kek kahwin dan doorgift untuk anda ditawarkan dengan harga yang sangat murah dan berpatutan tetapi kualiti dan rasa kek sangatlah menakjubkan. Tempah doorgift kek kahwin sedap dan murah di Kedah ini membantu anda menjimatkan kos dan perbelanjaan majlis anda.

Cekta Bakery Menawarkan Kelas Kek Dan Roti

kelas bakeri di cekta bakery

Cekta Bakery menawarkan kelas kek dan roti bagi anda yang berminat untuk belajar membuat kek, roti, bun dan semua dessert yang dijual oleh Cekta Bakery. Kelas dan pembelajaran dibuat dengan kadar yuran yang mampu milik dan diajar oleh mereka yang berpengalaman.

Cekta Bakery Boleh Didapatkan Di Sini

antara kek yang boleh didapati

Cekta Bakery berkembang maju dan mendapat permintaan ramai dalam kalangan masyarakat yang pelbagai lapisan.  Anda boleh mendapatkan doorgift kek kahwin sedap dan murah di Cekta Bakery yang bukan sahaja berada di Kulim, Kedah tetapi juga di beberapa kawasan dan negeri. Jom kita lihat lokasi-lokasi Cekta Bakery.

 • Kulim
 • Padang serai
 • Serdang
 • Seberang Jaya
 • Bandar Baharu

cekta bakery cawangan kedah

Jom Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Menempah Kek Bersama Cekta Bakery

testimoni cekta bakery kedah testimoni cekta bakery kedah testimoni cekta bakery kedah testimoni cekta bakery kedah

Jom Tempah Doorgift Kek Kahwin Sedap Dan Murah Dari Cekta Bakery SEKARANG!

Ramai yang telah menempah kek kahwin dan doorgift kek kahwin sedap dan murah di kedah bersama Cekta Bakery. Mereka amat berpuas hati dan mengesyorkan Cekta Bakery sebagai kedai kek kahwin dan tempah doorgift sedap dan murah untuk menyerikan lagi hidangan majlis anda.  Kek Cekta Bakery dijamin sedap, cantik dan pasti anda makan dengan penuh selera. Jom tempah doorgift kek kahwin sedap dan murah di Cekta Bakery!

kek kahwin murah di kedah

CEKTA BAKERY | TEMPAH DOORGIFT KEK KAHWIN SEDAP DAN MURAH DI KEDAH
Hotline: Tekan untuk telefon (017-2241565) | Tekan untuk WhatsApp

Lokasi:  
Kedai Kek & Roti Cekta
No 22, Persiaran 1 Kulim Avenue Kulim Hi Tech, Kulim Kedah

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: