Review
Sep 17, 2018, 4:29am

Teh Jom Comeback Membantu Turunkan Gula Dalam Darah


makanan malaysia yang sedap

Negara Malaysia yang sangat dicintai ini sememangnya sangat terkenal dengan pelbagai jenis aneka makanan dan minuman yang sedap. Ini tidak hanya di akui oleh sesama rakyat Malaysia tetapi juga turut dipersetujui oleh para pelancong-pelancong daripada negara luar ke Malaysia. Malah makanan dan minuman di dalam negara Malaysia ini memang benar-benar sedap dan terbaik dari segi rasanya yang sangat unik dan pelbagai disebabkan adanya pelbagai kaum yang hidup serumpun.

kebaikan teh jom comeback

Walaubagaimanapun tidak dinafikan yang soal makanan dan minuman ini jugalah yang turut menyumbang kepada unsur penyakit di dalam kalangan masyarakat terutama di antara mereka yang sama sekali tidak mahu menjaga tahap kesihatan pada tubuh badan masing-masing. Antara masalah paling kritikal yang sangat dikhuatiri di kalangan masyarakat negara Malaysia ini adalah kencing manis yang gula di kenali sebagai diabetes.

turunkan gula dalam darah dengan minum teh

Menyedari akan masalah yang semakin rumit inilah maka ramai di kalangan masyarakat negara ini yang mengambil keputusan untuk mengamalkan sejenis minuman yang bukan hanya sedap dari segi rasa malahan ianya juga dapat membantu memberikan tenaga dan tahap kesihatan yang jauh lebih baik daripada sebelumnya kepada para penggunanya. Minuman sedap tetapi power ini adalah TEH JOM COMEBACK.

rahsia turunkan gula dalam darah dengan teh jom comeback

Pengasas Yang Boleh Dipercayai

Teh Jom ComeBack yang diedarkan oleh Puncak Bertuah ini merupakan sejenis produk berasaskan tumbuhan sebagai minuman yang dihasilkan oleh sepasang suami isteri yang mempunyai pendidikan dan pengalaman di dalam bidang farmasi. Dua orang individu yang dimaksudkan ini adalah Tuan Jalaludin Abd Aziz , 43 tahun dan juga isterinya iaitu Puan Hazlen Jisan, 41 tahun.

formula turunkan gula dalam darah

Puan Hazlen merupakan seorang Ahli Farmasi Lulusan Universiti Sains Malaysia dan menguruskan 3 cawangan kedai iaitu Farmasi Farmasi Duyong di Melaka,  Farmasi Duyong cawangan Serkam, Melaka dan juga Farmasi Tuah di Gemencheh, Negeri Sembilan. Puan Hazlen juga pernah bertugas di Bahagian Penguatkuasa Farmasi cawangan Wilayah Kuala Lumpur.

pengasas teh jom comeback untuk diabetes

Manakala Tuan Jalaludin pula memiliki Ijazah Sarjana Muda Kaunseling dari Universiti Malaya dan merupakan salah seorang Kaunselor yang berdaftar dengan Lembaga Kaunselor Malaysia. Beliau juga pernah bertugas sebagai kaunselor di Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara (LPPKN), Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat malah pernah menjadi Pengarah LPPKN Negeri MELAKA, PERAK dan JOHOR. Beliau telah meletak jawatan sebagai Pengarah LPPKN Johor pada tahun 2013 dengan Gred 48.

cara turunkan gula dalam darah

Hanya Mengandungi Kandungan Bahan Yang Selamat Tanpa Perlu Diragukan

Hasil formulasi dan kajian tanpa henti daripada Tuan Jalaludin dan Puan Hazlen sendiri, akhirnya mereka berdua telah berjaya menghasilkan ramuan yang sangat baik dan mujarab hingga boleh mencantas kandungan gula yang melampau di samping mengawal tekanan darah dan menstabilkan usus perut yang sukar untuk di kawal sebelum ini.

minuman turunkan gula dalam darah

Gabungan ramuan-ramuan terpilih yang berjaya diperolehi berkat kajian inilah yang telah digunakan untuk menghasilkan Teh Jom ComeBack yang sangat-sangat power dan terbaik. Anda sama sekali tidak perlu risau dan takut kerana Teh Jom ComeBack ini sama sekali tidak mempunyai sebarang bahan terlarang.

sihat dengan teh jom comeback

Tanpa ada sebarang bahan kimia, tanpa ada sebarang bahan berasaskan dadah malah tidak ada juga sebarang bahan terlarang di dalam bentuk tumbuhan lain seperti daun ketum dan sebagainya. Hakikatnya Teh Jom ComeBack ini dihasilkan dari pelbagai jenis teh dari pelbagai negara. Selain itu teh ini juga turut ditambah dengan beberapa jenis rempah ratus yang amat berkualiti tinggi.

teh jom comeback diabetis lulus ujian makmal

Sedap Serta Dapat Membantu Mengurangkan Kandungan Gula Dalam Tubuh

Meskipun Teh Jom ComeBack ini dihasilkan daripada gabungan teh dan rempah ratus namun anda tidak perlu khuatir dan risau kerana ia sama sekali tidak mempunyai rasa rempah sama sekali sebaliknya ia sama seperti teh-teh lain yang di beli dari mana-mana peniaga runcit di luar sana. Jika dinikmati secara perlahan-lahan sambil menikmati rasanya yang unik itu, Teh Jom ComeBack ini seolah-olah seperti sedang menikmati minuman yang telah dihasilkan oleh gabungan serbuk teh dan kopi.

1001 kebaikan jom comeback tea

Berbeza dengan kebanyakan produk di luar sana, tujuan utama Teh Jom ComeBack ini dihasilkan bukan semata-mata kerana ingin mengaut keuntungan sebaliknya demi untuk membantu kebanyakan pesakit kencing manis di luar sana terutama di kalangan mereka yang mempunyai masalah diabetes dan berat badan berlebihan.

turunkan berat badan dengan teh jom comeback

Boleh Sihat Dan Kurus Secara Serentak Dengan Teh Jom ComeBack

Keberkesanan Teh Jom ComeBack ini terlebih dahulu telah memberi kesan yang sangat extrem ke atas tubuh badan Tuan Jalaludin sendiri di mana beliau pernah mencapai berat sebanyak 100kg dengan kadar bacaan gula di paras 8 hingga 13. Tekanan darah beliau juga agak tidak stabil disebabkan oleh tahap kolestrol yang tinggi. Selain itu beliau turut mempunyai masalah mengantuk melampau, cepat penat, mudah letih dan gastrik yang berterusan setiap hari.

tuan jalan turunkan berat badan

Bertahun-tahun beliau bersenam dengan mengusahakan ladang sawit namun malangnya beliau tetapi gagal untuk menurukan berat dan bacaan gula tersebut walaupuntelah bermacam-macam produk yang beliau gunakan dari farmasinya sendiri. Kini setelah mengamalkan minuman Teh Jom ComeBack sebagai rutin harian, bacaan gula beliau telahmenurun dan kini terus kekal stabil di paras 4.7 hingga 5.0 sahaja. Tekanan darah juga ikut stabil, malah gastrik beliau juga ikut hilang secara sepenuhnya. Tubuh badan yang dulunya sering lemah dan letih kini telah bertukar menjadi semakin cergas dan bertenaga.

testimoni teh jom comeback

Tidak hanya itu, berat badan beliu yang dulunya mencecah 100kg kini telah menurun sehingga ke tahap 80kg hanya dalam masa 5 bulan sahaja! Ini hasil yang sangat menakjubkan dan hal ini tidak mustahil boleh berlaku kepada pengguna yang lain hanya dengan cara berdiet di dalam keadaan yang amat selesa tanpa sebarang tekanan. Kini Tuan Jalaludin telah berjaya mendapatkan kembali bentuk tubuh asal persis ketika sedang berada di usia 20an dulu.

rahsia kawal diabetis turunkan gula dalam darah

Testimoni Daripada Sebahagian Pengguna Yang Lain

testimoni teh jom comeback turunkan paras gula testimoni teh jom comeback turunkan paras gula testimoni teh jom comeback turunkan paras gula

Semakin Hari Semakin Viral!

Disebabkan Teh Jom ComeBack ini mampu menunjukkan kesan di dalam masa yang sangat pantas dan boleh terus membantu menstabilkan tekanan darah, kadar gula dan berat badan ideal maka tidak hairanlah mengapa produk ini semakin gah dari hari ke hari. Malah, para pelanggan yang telah mencuba telah kembali membuat belian hampir saban waktu disebabkan tahap keputusan ke atas diri masing-masing yang sangat extrem jika hendak dibandingkan suatu ketika dulu sewaktu belum mengenali Teh Jom ComeBack yang semakin terkenal ini.

testimoni teh jom comeback turunkan paras gula

Walau Harganya Murah Tetapi Hasilnya Terlajak Hebat!

Percaya atau tidak harga untuk sebungkus Teh Jom ComeBack ini hanyalah bernilai RM99 sahaja. Malah pihak Puncak Bertuah dengan senang hati ingin turut memberikan diskaun sebanyak RM4 -RM9 untuk setiap bungkus pembelian. Ini bermakna anda boleh mendapatkan Teh Jom Comeback ini hanya dengan harga RM90 SAHAJA (untuk Semenanjung) dan RM95 ( untuk Sabah Sarawak) dan setiap pek bungkusan Teh Jom ComeBack ini boleh bertahan selama lebih daripada 2 bulan penggunaan.

testimoni teh jom comeback turunkan paras gula

Benar-Benar Nak Sihat Sambil Kurus Tanpa Susah Payah? Cubalah Teh Jom ComeBack!

Tak perlu lakukan pembedahan potong usus dan meroyan tahan lapar untuk dek kerana nak kawal berat badan. Kenapa perlu nak turunkan berat dengan cara susah jika kini telah muncul cara yang jauh lebih mudah. Apa yang lebih penting, jangan hanya fokus untuk dapatkan penurunan berat badan tetapi pastikan juga tubuh badan yang tidak ada galang ganti ini sentiasa berada di dalam tahap yang baik.

teh jom comeback yang viral

Istimewa Untuk Warga Melaka Dan Kawasan Sekitarnya

Pelanggan sekitar Melaka atau berhampiran boleh dapatkan minuman terus “ready to drink” dari premis. 1.5 liter hanya berharga RM3 SAHAJA! Tawaran bermula dari jam 2.00 petang hingga 7 malam setiap hari.

minuman ready to drink serendah RM3

Turunkan Gula Dalam Darah Dengan Teh Jom ComeBack Hari Ini!

teh jom comeback untuk diabetes

Nak ikhtiar turunkan gula dalam darah dengan berkesan? Saya syorkan minuman teh jom comeback kerana ianya telah diuji bebas bahan kimia berbahaya dan juga mempunyai ratusan testimoni yang telah berjaya mengawal kadar gula dengan berkesan. Ayuh laburkan untuk kesihatan anda sekarang juga!

TEH JOM COMEBACK | TURUNKAN GULA DALAM DARAH DENGAN CEPAT
Telefon:
Tekan untuk telefon (019-6571377) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook:Teh Jom Comeback

Alamat Premis:
Puncak Bertuah, Buluh Inn 2475, Jalan Paya Kundang, Tehel, Bemban Melaka

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: