Review
Jun 11, 2018, 11:25am

Teh Herba Minuman Kesihatan Untuk Lelaki dan Wanita


teh herba minuman kesihatan terbaik

Teh adalah minuman yang berkhasiat dan dapat memanaskan badan dengan sihat dan selamat.  Pada masa yang tertentu, teh juga menjadikan badan lebih berangin namun teh kesihatan yang telah diformulasikan dengan zat dan ramuan kesihatan menjadikan anda lebih sihat serta dapat mencegah pelbagai penyakit.  Sebagai contoh, teh bunga atau teh halia yang direbus mempunyai kebaikannya yang tersendiri.

minuman terbaik untuk lelaki dan wanita

Teh herba yang merupakan minuman kesihatan juga sangat terkenal dalam masyarakat cina.  Mereka mengamalkan meminum teh herba, teh hijau dan lain-lain lagi sejak berada di awal usia lagi dan ia juga merupakan keturunan zaman nenek moyang mereka.  Daun teh yang menjadi bahan asas sebagai serbuk teh ini amat sesuai diamalkan oleh seluruh masyarakat sama ada lelaki ataupun wanita.

Teh Herba Minuman Kesihatan Dalam Pasaran

khasiat minum teh herba

Terdapat pelbagai jenis teh herba yang merupakan minuman kesihatan di dalam pasaran negara kita. Bagi memilih teh herba yang benar-benar berkhasiat dan sesuai untuk anda, anda harus memastikan keberkesanan serta kandungannya yang memberikan manfaat kepada orang lain tanpa kesan sampingan yang memudaratkan.

TRIPLE-T Teh Herba Terbaik Untuk Lelaki Dan Wanita

teh herba triple-t

Teh herba kesihatan yang disyorkan kepada anda semua adalah Triple-T.  Pernah dengar Triple-T? Nama yang sangat terkenal dan satu-satunya teh herba yang sangat berkesan dan mendapat permintaan ramai bagi mereka yang mempunyai masalah kesihatan terutamanya secara kronik. 

kelebihan teh herba untuk lelaki

Triple-T adalah teh herba yang dihasilkan daripada ramuan herba tempatan yang telah diasaskan oleh Doktor Azlan iaitu pakar toksikologi dan telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun serta telah mendapat pengiktirafan antarabangsa.  Triple-T sangat kaya dengan antioksidan yang memberikan pelbagai fungsi bagi teh ini.

Triple Action Tea Herba Kualiti Premium

teh herba terbaik untuk rawatan dalaman

Seringkali kita dengar bahawa apa sahaja produk kesihatan yang mengandungi herba-herba ini akan menjadi sebagai satu awetan yang tidak sihat dan menyebabkan penyakit, namun Triple-T yang dihasilkan mengandungi herba-herba yang berkualiti premium dan tidak sama sekali seperti herba jus kesihatan lain yang berada di pasaran.

hasil penyelidikan teh herba

Triple-T berkonsepkan sachet serbuk teh uncang yang perlu anda bancuh sendiri.  Selepas mengamalkan Triple-T, pasti anda akan mengalami kesan-kesan luaran seperti berasa sedap perut dan tidak ada masalah pencernaan, selalu buang air kecil untuk mengeluarkan segala toksid dan lain-lain lagi.

bukti teh herba minuman kesihatan

Paling penting, Triple Action Tea akan bertindak menyingkirkan kolestrol dan lemak badan daripada menjadi tepu di dalam perut dan tubuh badan anda.  Tambahan pula, saluran darah akan menjadi lebih lancar dan tidak tersumbat. Anda boleh bayangkan bagaimana jika tubuh badan anda yang sudah lama tidak diservis telah diservis semula secara selamat, sihat dan berkesan?

Kandungan Triple-T Teh Herba Kesihatan

Triple-T diformulasikan daripada herba semulajadi 100% tanpa menggunakan bahan-bahan larangan.  Sebagai minuman kesihatan yang mengandungi herba aktif terbaik, ia dapat merawat masalah dalaman dan luaran para wanita dan lelaki dengan berkesan.  Mari kita lihat herba-herba yang terkandung di dalam Triple-T.

teh herba lulus KKM

Daun Ficus Atau Mas Cotek

Daun ini amat popular di Malaysia, patutlah dikatakan triple-T ini dirumus dengan herba tempatan.  Daun Ficus membantu melindungi hati dan ginjal seseorang dan ia merupakan ejen penghasilan sel-sel organ dalaman.  Selain itu, daun ficus juga berfungsi mengawal gula dan mengurangkan tekanan darah dengan efektif.

daun mas cotek untuk kesihatan

Daun Stamineus Atau Misai Kucing

Daun Misai Kucing ini membantu anda mencuci dan menyingkirkan segala toksid yang terkandung di dalam tubuh badan.  Herba ini juga dapat mencairkan batu karang yang tersumbat di saluran kecing serta dapat melawaskan pembuangan air kecil.  Sistem pencernaan dan sistem buangan dalam badan juga dapat dilancarkan.

daun misai kucing untuk kesihatan lelaki dan wanita

Daun Teh Hijau

Daun teh hijau mempunyai antioksidan yang sangat tinggi dimana ia berperanan meningkatkan metabolisme badan serta menghentikan tekanan seseorang.  Karbohidrat yang berlebihan membolehkan ia ditukar menjadi gula tetapi tidak dengan daun teh hijau! Bahan aktifnya akan menghalang pertukaran tersebut dan dapat menstabilkan tekanan darah, merawat sakit jantung, menurunkan kolestrol,  membunuh sel kanser dan pelbagai lagi.

kelebihan minum teh hijau

3 Fungsi Utama Triple-T

Triple-T mempunyai 3 fungsi utama yang menjadikan anda lebih sihat serta terhindar daripada segala jenis penyakit.  Ia bermula daripada cucian organ, memulihankan sistem dan organ juga dapat menghapuskan lemak yang merbahaya.

teh herba kajian saintifik

#1 – Mencuci Organ – Cellular Detox

Salah satu fungsi utama Triple Action Tea ini adalah dapat membantu mencuci organ dalaman anda secara menyeluruh dan mendalam.  Ia adalah proses detoksifikasi yang penting supaya segala toksid dan penyakit dapat dikeluarkan.

atasi masalah sakit buah pinggang dengan teh hijau

#2 – Memulihkan Sel Hati Dan Buah Pinggang

Triple-T membantu anda menjaga sel-sel hati dan buah pinggang. Tanpa 2 elemen utama tubuh badan ini, anda mungkin tidak dapat bergerak dan menjalani kehidupan yang sempurna.  Kandungan Triple-t memulihkan sel hati dan buah pinggang anda dengan proses pengeluaran kuman, bakteria dan toksid serta penyerapan zat nutrien yang berkhasiat untuk sel tubuh.

baiki sel buah pinggang dengan teh hijau

#3 – Menghapuskan Sel Lemak Merbahaya

Sel-sel lemak yang berbahaya akan dihapuskan dengan pengambilan Triple-T ini.  Secara automatiknya, anda dapat mencegah diri daripada berlakunya saluran pembuluh darah tersumbat, migrain, masalah hati, jantung dan sebagainya.  Ia juga membantu membakar lemak anda justeru menurunkan berat badan yang berlebihan.

bakar sel lemak berbahaya

Triple-T Sesuai Diamalkan Oleh Mereka Yang

  • Mengalami masalah hati dan ginjal
  • Mempunyai sakit jantung yang kronik atau yang masih baru
  • Mengalami masalah kencing manis
  • Diabetis
  • Sering mengalami masalah luka-luka di bahagian kaki, tangan atau selainnya.  
  • Ingin menurunkan berat badan dengan mudah dan selamat
  • Mempunyai kolestrol badan
  • Mempunyai lemak badan yang berlebihan
  • Mengalami apa sahaja masalah kesihatan sama ada masalah dalaman dan luaran wanita dan lelaki.
  • Tiada apa-apa penyakit tetapi suka melindungi diri daripada pelbagai penyakit

khasiat teh herba untuk buah pinggang

Kelebihan Mengamalkan Triple-T Action

#1 – Diyakini Dan Terbukti Secara Saintifik

Dengan segala kajian yang telah dilakukan, khasiat dan kelebihan Triple-T telah diyakini ramai dan mendapat pengiktirafan antarabangsa dan mendapat permintaan ramai bagi menyelesaikan masalah mereka.

teh herba terbaik untuk kesihatan

#2 – Kesan Yang Optimum

Anda yang mengamalkan Triple-T akan merasai kesan yang sangat optimum kerana hari demi hari, masalah kesihatan anda akan berkurangan dan sembuh dengan mengamalkan jus sunnah Triple-T.

kesan teh hijau yang optimum

#3 – Rawatan Pelbagai Jenis Penyakit

Teh herba yang mengandungi herba semulajadi ini juga mampu merawat pelbagai jenis penyakit terutamanya penyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi dan lain-lain lagi.  Kenapa perlu menggunakan produk lain yang tidak diujikaji dan diyakini berkesan?

teh herba minum kesihatan dalaman

#4 – Jaminan Lebih Baik

Kesihatan anda akan berubah menjadi lebih baik dengan adanya Triple-T dimana ia dijamin berfungsi atas setiap satu masalah yang anda hadapi.  Bacaan darah anda akan semakin baik dan kolestrol badan juga akan berkurangan.

kotak teh herba triple-t

Apa Kata Pengguna Triple-T?

testimoni pengguna teh herba triple-t testimoni pengguna teh herba triple-t testimoni pengguna teh herba triple-t testimoni pengguna teh herba triple-t

Jom Dapatkan Teh Triple-T Teh Herba Untuk Kesihatan Sekarang!

Ramai yang telah berpuas hati dengan kegunaan dan fungsi Triple-T yang telah mereka nikmati.  Kebanyakan daripada mereka menjadikan Triple-T sebagai satu minuman kesihatan yang tidak perlu dilepaskan setiap hari demi kesihatan untuk hari tua sepanjang hayat mereka.  Alhamdulillah, segala penyakit kronik dan lain-lain telah sembuh.

minum teh herba untuk sihat

TRIPLE-T  | MINUMAN KESIHATAN UNTUK LELAKI DAN WANITA
Hotline: Tekan untuk telefon (011-56654498) | Tekan untuk WhatsApp
Belian Online: http://buahpinggang.keajaibanherba.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: