Review
Jun 4, 2018, 3:57pm

TeamIkhlas.COM Menyediakan Kad Perubatan Takaful Terbaik Di Pasaran


Seperti yang anda tahu, memiliki kad perubatan bagi diri anda mahupun ahli keluarga yang lain amatlah penting. Dengan memiliki kad perubatan daripada TeamIkhlas.com ia mampu membantu anda sekiranya berlaku musibah. Kad perubatan takaful daripada TeamIkhlas.com ini adalah plan takaful yang terbaik untuk anda. Kad perubatan ini juga dikenali sebagai “takaful rider”. Kadar bayarannya juga berpatutan malahan anda turut menyumbang kepada mereka yang memerlukan. Jadi tidak salahnya anda memiliki salah satu kad perubatan takaful ini!

kad perubatan takaful terbaik

Konsep Syariah Yang Digunakan Oleh TeamIkhlas.com

Di antara konsep yang digunakan serta diamalkan dalam TeamIkhlas.COM adalah konsep “tabarru” dan “wakalah”. Mengapa konsep ini digunakan? Ini adalah “tabarru” salah satu amalan di antara peserta takaful dalam membantu peserta yang lain mengalami musibah dan dimasukkan kedalam Dana Risiko. Bagi “wakalah” pula, ia seperti anda memilih sesuatu agensi mahupun syarikat yang menguruskan dan melaksanakan dana yang beri. Dan dengan ini anda membenarkan agensi mengenakan yuran wakalah tersebut kepada anda.

kad perubatan takaful murah

Sebab Utama Anda Harus Memiliki Kad Perubatan Daripada TeamIkhlas.com

1) Tiada Ko-Takaful

Pihak kami akan membayar segala kos rawatan anda jika berlaku musibah. Ini bermaksud anda tidak perlu membawa sejumlah wang yang banyak untuk membayar kos rawatan di hospital. Pihak TeamIkhlas.COM akan bertanggungjawab bagi peserta mereka. Anda hanya perlu membawa kad perubatan takaful dan urusan anda selesai.

kad perubatan takaful tanpa ko-takaful

2) Tiada Had Tuntutan

Malang tidak berbau bukan? Bukan seperti apa yang kita minta namun dengan situasi sebegini sudah semestinya anda memerlukan sejumlah wang untuk dibelanjakan. Kad perubatan takaful dapat membantu anda dari segi kos perubatan jika berlaku musibah yang berulang pada tahun yang sama. Pihak kami akan melindungi anda.

3) Pampasan Secara Tunai

Yes!! Pihak kami akan memberikan pampasan secara “TUNAI ON THE SPOT” jika peserta didiagnosis memiliki penyakit – penyakit kritikal buat pertama kali. Anda tidak perlu risau lagi!

manfaat ikhlaslink mediplan kad perubatan takaful terbaik

4) Elaun Kemasukkan Wad

Selalunya masuk wad, anda yang akan menanggung kos perbelanjaan mengikut jumlah hari. Namun pihak kami sendiri menyediakan elaun untuk anda. Bukankah ini menguntungkan bagi anda? Elaun yang pihak kami akan berikan adalah sebanyak RM500 sehari untuk melindungi pendapatan harian anda.

5) Perlindungan Pendapatan

Musibah yang berlaku juga mendatangkan kesan yang memudaratkan bagi anda seperti kehilangan keupayaan untuk bekerja. Ini telah menyebabkan anda tiada sumber pendapatan harian disebabkan musibah yang berlaku. Jadi anda terpaksa memikirkan jalan penyelesaian bagi memenuhi pendapatan harian anda. Disini juga, pihak kami menyediakan perlindungan pendapatan kepada anda. Ini berbentuk pampasan yang kami berikan kepada peserta takaful rider.

kad perubatan takaful pilihan

6) Rangkaian Panel Hospital

Anda akan mendapat keselesaan yang maksimum dengan adanya kad perubatan takaful daripada pihak TeamIkhlas.COM. Kad perubatan takaful kami, menjadi salah satu panel rujukan hospital dan anda akan mendapat rawatan yang selesa. Terdapat lebih daripada 115 buah hospital yang menjadi rangkain panel kami.

rangkaian hospital panel takaful ikhlas

Kad Perubatan Takaful Terbaik Dan Menjimatkan

Mengapa ia dipanngil kad perubatan  takaful terbaik? Sudah semestinya terbaik, kerana kadar pembayaran yang harus dibayar oleh takaful rider hanyalah serendah RM80 hingga RM150 sebulan. Ini tidak membebankan peserta kerana, jumlah yang dibayar dapat menjamin kehidupan mereka di masa hadapan. Peserta tidak perlu bimbang kerana segala urusan akan diselesaikan oleh syarikat yang dipilih oleh peserta bagi menguruskan dana mereka.

pelan takaful jimat

Keutamaan Anda, Keutamaan Kami Di TeamIkhlas.COM

Kami amat mementingkan keutamaan setiap peserta yang mengambil khidmat daripada TeamIkhlas.com. Ini disebabkan kebanyakkan peserta yang mengambil kad perubatan rider ini mendapat manfaat yang sepenuhnya. Jadi hubungi kami!!! Menawarkan kad perubatan yang terbaik di pasaran dan mengikut syariah islam.

takaful ikhlas membantu ketika anda susah

Konsultan Agent Takaful Di Seluruh Negeri Di Malaysia

Temui kami dan mendapat konsultasi percuma kepada mereka yang ingin mendapatkan kad perubatan. Pihak TeamIkhlas.com meliputi seluruh negeri Malaysia, malahan kami juga ada di Sabah dan Sarawak. Jadi anda tidak perlu risau untuk bertemu dengan kami, kerana kami ada disekitar kawasan anda. Kami akan memberikan khidmat yang sepenuhnya kepada peserta rider.

konsultan takaful terbaik

Testimoni Daripada Peserta TeamIkhlas.COM

Feedback daripada peserta kami adalah amat penting kerana ia dapat mengekalkan kepercayaan mereka terhadap khidmat yang diberikan. Mendapat kepercayaan daripada mereka adalah suatu kepuasan kepada kami dalam menjalankan kerja yang amanah ini.

testimoni peserta takaful ikhlas testimoni peserta takaful ikhlas

Jom Miliki Kad Takaful Rider Sekarang!

TeamIkhlas.COM menyediakan platform yang mudah bagi mereka yang mementingkan keselamatan dan juga kesejahteraan hidup, diri sendiri dan juga ahli keluarga yang lain. Tidak perlu bimbang akan kesangsian daripada pihak kami, kerana kami menjalankan khidmat yang bermanfaat kepada peserta yang memiliki kad takaful rider. Sebarang pertanyaan ada boleh menghubungi wakil TeamIkhlas.com menerusi nombor telefon berikut.

hubungi team ikhlas untuk kad perubatan takaful terbaik

TEAMIKHLAS.COM | AGENSI TAKAFUL IKHLAS
Hubungi:Tekan untuk telefon (016-3107424) | Tekan untuk WhatsApp
Email: salam@teamikhlas.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: