Umum
Feb 8, 2012, 5:54pm

Tasha Manshahar Ikuti Jejak Najwa Latif ?


Tasha Manshahar Ikuti Jejak Najwa Latif ? Kini muncul lagi gadis youtube terbaru iaitu Tasha Manshahar dengan lagu ‘Be Mine‘. Pasti korang kenal dengan Artis Youtube yang berjaya jejak kaki ke pentas seni negara seperti Yuna dan Najwa Latif. Apakah nasib Tasha Mashahar pun begitu juga?

Tasha Manshahar

Tasha Manshahar Ikuti Jejak Najwa Latif ? Siapa Tasha Manshahar ni? Tak pernah dengar pun. Tasha Shilla pernah lah dengar kan. Artis yang ehem-ehem tuh. Opsss tak baik gosip ohkay! Mama marah. Kenapa Tasha Manshahar ini ikuti jejak najwa latif? Najwa latif yang nyanyi lagu cinta muka buku tuh kan? Ikut cara tudung ke? Atau ikut cara Najwa Latif dengan mencipta lagu dan lirik kemudian rakam dan muat naik ke laman YouTube? Macam tu? Jawapan adalah Ya!

Siapa Tasha Manshahar

Tasha Manshahar adalah seorang gadis yang mempunyai lunak suara yang ummmphhh.. Tasha Manshahar menjadi bualan hangat di laman sosial atas lagu nyanyian Tasha Manshahar iaitu ‘Be Mine’ berganding bersama dengan ahli-ahli Clora Studio. Mereka berjaya mencipta rekod 6 hari 142,000 penonton video youtube mereka. Ini merupakan suatu rekod yang sukar dipercayai kan?

Selain lagu ‘Be Mine Tasha Manshahar juga ada lagu ‘Hati Ini’ dan ‘Put The Blame On Me‘ dan beberapa lagi lagu yang dicover olehnya. Anda boleh melanggan tashamanshahar’s channel di laman Youtube. Selain itu, Tasha Manshahar juga mempunyai laman sosial facebook iaitu Tasha Manshahar (Clora Studio). Bukan itu sahaja, Tasha Manshahar juga mempunyai blog hasil penulisannya iaitu ‘Little Letters To Myself.

Video Tasha Manshahar Be Mine

ProfHariz : Hariz berharap Tasha Manshahar boleh cipta nama seperti Yuna dan Najwa Latif Kelak.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: