Review
Aug 19, 2018, 10:01am

Tambah Income Dengan Dropship


Seiring dengan peredaran masa dan zaman yang semakin canggih ini, sedikit sebanyak benar-benar telah mengubah cara kehidupan manusia zaman masa kini yang tampaknya lebih cenderung ke arah teknologi hinggakan saban hari pada bila-bila masa dan di mana saja terdapat pelbagai kaedah yang boleh membantu meringankan beban dan menjimatkan masa hanya dengan menggunakan hujung jari.

Antara Tambah Income Dengan Dropship

Antara perkara yang sering dilakukan secara atas talian adalah seperti urusan perbankan, pembayaran bil utiliti dan yang paling banyak sekali adalah untuk berbelanja membeli pelbagai barangan keperluan. Segalanya ada di jual di alam maya ini daripada barangan mewah yang mahal sehinggalah kepada barangan biasa yang murah. Apa yang perlu dilakukan hanyalah perlu mencari peniaga-peniaga yang boleh dipercayai untuk mengelakkan diri daripada di tipu.

Jual Beli Atas Talian Sangat Berfaedah

Antaranya Tambah Income Dengan Dropship

Urusan berjual beli secara atas talian ini sebenarnya adalah antara satu perkara yang amat bagus kerana ianya bukan saja boleh membantu menjimatkan masa dan tenaga sebaliknya boleh menolong mereka yang agak sukar untuk ke mana-mana butik, kedai mahupun pasaraya di atas faktor-faktor tertentu yang sama sekali tidak dapat dielakkan. Sebagai contoh warga emas, surirumah dengan anak ramai dan juga wanita yang sedang sarat mengandung.

Tahhu Tambah Income Dengan Dropship

Bagi surirumah dengan anak ramai dan juga wanita yang sedang sarat mengandung, untuk mereka berjalan di dalam pasaraya yang agak besar di antara kehadiran orang ramai pastinya agak sukar dan memenatkan namun dengan adanya perniagaan di atas talian sebegini ianya amat-amat memudahkan untuk membeli apa saja yang diperlukan termasuklah membeli barangan bayi dan perkakas rumah yang lain. Makin bererti jika dapat berbelanja dalam suasana yang santai di ruang tamu dengan ditemani suami tersayang.

Terdapat Tambah Income Dengan Dropship

Barangan Rumah Sering Mendapat Sambutan!

Terdapatnya Tambah Income Dengan Dropship

Menurut pemantauan, antara barangan yang paling tinggi mendapat tempat di hati para pembeli adalah barangan rumah. Besar kemungkinan barangan rumah ini menjadi antara pilihan utama dek kerana sukar untuk menguruskan pengangkutan secara terus dari premis ke kediaman. Jika ada premis yang menguruskan pengangkutan ini sekalipun ianya sering di caj mengikut jarak lokasi di antara premis tersebut dengan rumah kediaman si pembeli.

Selain Tambah Income Dengan Dropship

Berlainan pula dengan barangan yang di beli secara online kerana pembeli tidak perlu lagi pening kepala dan bersusah hati untuk memikirkan soal pengangkutan ini kerana ianya akan di hantar terus ke rumah hanya dengan sekali caj sahaja tanpa mengambil kira jarak lokasi anda dalam bentuk kilometer.

Minat Berniaga Tapi Tiada Modal?

Tawaran istimewa bagi anda yang sangat suka berniaga tetapi tidak punya sebarang modal untuk dijadikan sebagai modal berniaga, anda jangan risau kerana masih ada cara yang boleh anda lakukan untuk bergelar seorang peniaga tanpa perlu menyediakan modal sama sekali walau satu sen sekalipun. Berniaga tanpa modal ini adalah dengan cara menyertai DROPSHIP BARANGAN RUMAH yang dikendalikan oleh Kak Ida.

Apa Itu Dropship?

Seterusnya Tambah Income Dengan Dropship

Dropship merupakan satu program di antara pengiklan produk yang akan bertindak sebagai peniaga dengan si pembekal bagi barangan yang akan diiklankan itu. Pelanggan yang berminat dengan mana-mana barangan yang anda iklankan itu boleh membuat pembelian secara terus dari anda. Tugas anda hanyalah untuk melanjutkan pesanan tersebut kepada si pembekal supaya si pembekal ini dapat menghantar barangan yang dinginkan oleh pembeli itu bagi pihak anda.

Ada cara Tambah Income Dengan Dropship

Setiap pesanan daripada pelanggan, bermakna akan ada keuntungan terus yang bakal masuk ke poket anda. Si pembekal sama sekali tidak akan masuk campur dengan urusan harga yang ingin anda letakkan bagi setiap barangan maka secara tidak langsung, nilai keuntungan itu boleh di tentukan oleh diri anda sendiri.

Cara Untuk Menjayakan Program Dropship

Ada Tambah Income Dengan Dropship

Asalkan anda ingin menambahkan pendapatan sampingan samada secara sambilan atau sepenuh masa, jika anda serius maka di sinilah tempatnya. Kak Ida boleh membantu membimbing anda dengan menggunakan kaedah yang betul dalam program berbentuk dropship ini.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah mengiklankan produk yang telah disiapkan oleh Kak Ida mengikut kreativiti anda sendiri samada secara terus kepada bakal pelanggan yang ada di dalam kalangan kenalan anda mahupun melalui sebarang akaun media sosial yang anda miliki.

Terdapat Tambah Income Dengan Dropship

Setelah mendapat tempahan dan menerima bayaran daripada si pembeli, anda hanya perlu bayar dalam harga yang telah ditetapkan oleh Kak Ida terhadap anda dan lebihan wang yang di bayar oleh pelanggan tadi adalah keuntungan untuk diri anda sendiri.

Adanya Tambah Income Dengan Dropship

Setelah itu, Kak Ida akan segera memproses tempahan tersebut dan menghantarnya secara terus kepada pelanggan secara pos berdasarkan alamat yang telah disertakan oleh pembeli.

Mencari Tambah Income Dengan Dropship

Dengan kaedah dropship ini, pembeli akan gembira dan berpuashati kerana telah berjaya mendapat barangan yang telah di belinya melalui anda. Anda pula akan seronok kerana mampu memperoleh sedikit keuntungan (komisen) di atas urusan jual beli tersebut manakala pembekal seperti Kak Ida pula akan berasa sangat bersyukur kerana mempunyai anda sebagai salah seorang ahli dropship yang dapat membantu melariskan barangan niagaan.

Ciri Tambah Income Dengan Dropship

Di sini sama sekali tiada sebarangan unsur penipuan sebaliknya sama-sama saling memainkan peranan supaya segalanya dapat berjalan dengan lancar dan mudah.

Siapa Yang Lajak Sertai Dropship?

Siapa saja layak untuk menyertai program tambah pendapatan dengan dropship ini terutamanya untuk anda yang mempunyai status sebagai :

 • Suri rumah
 • Penganggur
 • Pekerja sektor kerajaan dan swasta
 • Pelajar pusat pengajian tinggi
 • Pesara

Kerja Yang Sangat Senang, Semudah ABC !

Terdapatnya Tambah Income Dengan Dropship

Bagi anda yang benar-benar mahu mencari pendapatan sampingan, inilah peluang terbaik untuk anda kerana kerjanya sangat-sangat senang, hanya semudah ABC sahaja. Anda juga tidak akan rugi apa-apa kerana tiada sebarang modal yang perlu anda keluarkan.

Antaranya Tambah Income Dengan Dropship

Anda sama sekali….

 • Tidak perlu menghantar barang kepada pelanggan
 • Tidak perlu simpan stok penuh rumah
 • Tidak perlu sediakan sebarang modal sama sekali
 • Tidak perlu jumpa orang sana sini untuk promote
 • Tidak perlu habiskan masa, tenaga dan minyak kereta
 • Tidak perlu pening kepala fikirkan tentang target jualan

Raih Pendapatan Lumayan Tanpa Perlu Abaikan Keluarga!

Ciri-ciri Tambah Income Dengan Dropship

Apa yang lebih penting, dengan menyertai program tambah income dengan dropship barangan rumah bersama Kak Ida ini, anda tidak perlu rungsing akan tanggungjawab hakiki anda yang lain kerana anda sama sekali akan berkerja secara terus dari rumah dan masa kerja itu anda sendiri boleh tentukan tanpa ada paksaan dari mana-mana pihak.

Mencari Tambah Income Dengan Dropship

Antara keistimewaan lain yang bakal diperoleh dengan mengikuti program tambah income dengan dropship ini adalah :

 • ? Menjaga income yang lumayan seandainya anda berusaha dengan gigih
 • ? Anda usaha, anda yang dapat
 • ? Income tanpa had
 • ? Dapat menambahkan pendapatan keluarga
 • ? Boleh melancong atau membeli apa saja yang anda suka

Jom Ubah Nasib Diri Tambah Income Dengan Dropship!

antara

Apa lagi yang sedang difikirkan tu? Kini masanya telah tiba. Tiada modal sekalipun tapi anda boleh menjadi seorang peniaga atas talian yang berjaya dengan keuntungan yang berlipat ganda. Jangan buang masa lebih lama, hubungi sekarang untuk berdaftar sebelum peluang keemasan ini habis di rebut orang oleh orang lain!

KAK IDA | TAMBAH INCOME DENGAN DROPSHIP
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-4895849) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: