Review
Aug 23, 2017, 11:58am

T-Shirt Printing Ipoh Perak Murah Dan Berkualiti Tinggi


Anda ingin mencari perkhidmatan T-Shirt Printing yang murah, cepat serta berkualiti tinggi di Ipoh, Perak? Anda ingin mahukan perkhidmatan percetkan T-Shirt dengan design yang lawa, cantik dan bergaya, menggunakan kain dengan material yang kemas dan berkualiti tinggi serta hasil kerja design t-shirt yang mantap dan memuaskan, jangan lihat di mana-mana lagi!

13 Solutions Printing merupakan satu-satunya tempat untuk anda mendapatkan perkhidmatan T-Shirt printing di Ipoh, Perak dengan harga yang murah serta hasil kerja yang berkualiti tinggi.

13 Solutions Printing merupakan syarikat yang menampilkan kepakaran mereka dalam membantu anda untuk mencetak apa jua barangan, seperti T-Shirt, beg, vest, dan sebagainya, untuk tujuan sama ada untuk promosi bisnes, ataupun untuk aktiviti di sekolah, universiti atau di tempat kerja, ataupun untuk persendirian.

13 Solutions Printing dapat memastikan dan menjaminkan anda akan mendapat apa yang anda kehendaki dengan pantas, cepat dan berkualiti tinggi. 13 Solutions Printing Mampu untuk merekabentuk dan mencetak T-Shirt pelbagai jenis, sama ada T-shirt, jersey, T-shirt khusus untuk wanita, dan sebagainya.

Kualiti Terjamin Dan Hasil Kerja Yang Puas Hati Dari 13 Solutions Printing

T-Shirt Printing Ipoh Perak Murah Dan Berkualiti Tinggi

Anda tidak perlu bersusah payah untuk ke kedai 13 Solutions Printing untuk menempah T-Shirt anda, anda boleh sahaja menghubungi melalui >>Facebook<< atau WhatsApp (+6019 440 1878 – Zahin) untuk memulakan pesanan anda.

Sekiranya anda mahu, anda bolehpun membuat pesanan anda tanpa anda perlu menjejakkan kaki anda ke sana! Tidak perlu bersusah payah untuk drive ke sana, segala urusan boleh dilakukan melalui telefon atau secara online.

13 Solutions Printing akan memberikan servis pencetakan T-Shirt printing yang sempurna supaya pelanggan berpuashati dengan hasil kerja daripada mereka. Apabila memulakan tempahan, rekabentuk design baju ditentukan terlebih dahulu di antara pelanggan dan 13 Solutions. Setelah dipersetujui dengan design dan jenis baju yang ingin ditempah, 13 Solutions akan memberikan design mockup kepada pelanggan untuk pelanggan review dan memastikan bahawa pesanan penempahan T-Shirt tersebut adalah betul.

Apa yang terbaik adalah 13 Solutions kini mengadakan promosi seperti berikut:

Untuk pesanan T-Shirt printing sebanyak 50 helai atau lebih, 13 Solutions menawarkan promosi hebat iaitu:

  • PERCUMA T-shirt sehelai
  • PERCUMA design / rekabentuk T-shirt
  • Penghantaran DITANGGUNG!

13 Solutions Printing menawarkan pelbagai jenis T-Shirt yang boleh didapati dalam pelbagai bentuk, saiz dan warna, termasuk juga saiz bagi wanita muslimah dan juga kanak-kanak. Kebiasannya bagi wanita muslimah, 13 Solutions Printing menawarkan design baju labuh dengan berlengan panjang sesuai untuk wanita muslimah.

13 Solutions Printing amat menekankan bahawa pakaian melambangkan keperibadian seseorang manusia, justeru itu rekabentuk mereka terutama rupa bentuk t-shirt yang dicetak adalah menepati syarak dan sesuai dipakai untuk lelaki, wanita mahupun kanak-kanak.


Gambar di atas adalah contoh t-shirt untuk kanak-kanak dengan pelbagai warna yang menarik


Gambar di atas adalah contoh t-shirt pelbagai rekabentuk khusus untuk kaum muslimah

Jenis Cetakan T-Shirt Printing 13 Solutions Printing

Terdapat beberapa cara cetakan yang diaplikasikan untuk mendapat hasil cetakan atau printing T-Shirt yang anda kehendaki. Ia bergantung kepada kos, kualiti dan juga hasil cetakan yang diperolehi. Kita lihat apakah jenis-jenis percetakan atau T-shirt printing yang ada:

Cetakan Silkscreen

Cetakan silkscreen merupakan cetakan yang menggunakan sutera saring (mesh) sebagai alatan utama. Kerja-kerja penyediaan mesh, blok, warna dan perkakasan lain agak rumit sebelum proses cetakan bermula. Ia memerlukan ruang yang besar dan tenaga yang banyak. Kebaikannya adalah cetakan secara silkscreen, kita boleh cetak kepada apa sahaja fabrik seperti cotton, microfibre, polyester dan sebagainya.

Jenis cetakan ini sangat rendah kosnya untuk permulaan. Biasanya digunakan untuk mencetak baju dalam kuantiti yang banyak (lebih daripada 10). Lebih banyak lebih murah kos penghasilan. Jadi, harga yang ditawarkan kepada pengguna juga lebih berpatutan. Biasanya untuk design yang mudah dan ringkas seperti tulisan. Warna yang digunakan juga tidak terlalu banyak. Maksimum 3 atau 4 warna cetakan.

Cetakan HeatPress

Kaedah ini 100% menggunakan mesin khas iaitu Heatpress. Sesuai dengan nama, kaedah ini menggunakan dua terma utama iaitu Heat (kepanasan) & Press (tekanan). Ia menggunakan sticker khas yang dicetak, kemudian dilekatkan pada baju dan tekan menggunakan mesin Heatpress. Gambar yang dicetak pada sticker khas akan dipindahkan kepada baju.

Kos mesin Heatpress beserta printer dan aksesorinya agak mahal. Walau bagaimanapun, kelebihan menggunakan heatpress adalah ia boleh cetak pelbagai warna (full color printing). Malah gambar sebenar juga boleh dicetak menggunakan heatpress. Penggunaan heatpress tidak terlalu sukar dan proses cetakan lebih pantas.

Testimoni Pelanggan 13 Solutions Printing T-Shirt Printing Ipoh Perak

Berikut adalah testimoni-testimoni dari pelanggan-pelanggan 13 Solutions Printing yang nyata berpuashati dengan servis yang diberikan oleh mereka. Bukan sahaja mampu menawarkan perkhidmatan T-Shirt printing di Ipoh, Perak dengan harga yang murah dan hasil kerja yang berkualiti tinggi, tetapi juga anda boleh membuat pesanan ada secara online atau atas talian! Dan T-Shirt anda akan dipos ke lokasi anda. Mari kita baca antara testimoni-testimoni pelanggan 13 Solutions Printing ini:

“Aku dah buat kira2 dah, mmg ORDER TSHIRT on9 lagi murah. Nak pegi kedai tu kos minyak, kos penat, kos masa semua ada. Dah sampai tu tgk2 mahal plak tshirtnye. Yelah dah kena byr sewa kedai,staf itu ini. Ni relax sambil baring je aku oder. Kacang goreng ssgt”.

“Skrg ni aku tunggu tshirt aku order tu siap je. Seminggu je siap katanya. Kos POS plak FREE plak sbb promo. PAYAHnye aku kena tunggu POSMEN depan pintu je. Boring tau x tunggu tu”.

“Pasal kualiti baju mmg aku yakin 100% la, dia ada polisi MONEY BACK GUARANTEE kalau baju xok. Mmg TORBAIK la”.

“Xpayah risau jugak pasal tipu la ape la, mntk je testimoni n ape2 yg patut, tipu kite repot je. Tapi aku yakin xpunye lah, org kite jugak. Lagipun masa nak order tu byr 50% je deposit”.

Jom Dapatkan Khidmat T-Shirt Printing Ipoh Perak Murah Dan Berkualiti Tinggi!

13 Solutions Printing akan menjamin bahawa setiap pesanan anda akan dilaksanakan dengan sebaik mungkin supaya anda sebagai pelanggan akan berpuashati dengan hasil kerja yang diberikan oleh syarikat ini dalam menyediakan perkhidmatan T-Shirt Printing di Ipoh Perak dengan harga yang murah dan hasil kerja yang berkualiti tinggi.

Anda boleh mendapatkan t-shirt dengan design cetakan anda sendiri semurah RM9.90 sehelai. Dapatkan khidmat T-Shirt Printing Ipoh Perak dari 13 Solutions Printing sekarang! Anda juga berpeluang untuk mendapat hadiah yang special untuk setiap tempahan anda! Jadi jangan tunggu-tunggu lagi!

Hubungi:

13SOLUTIONS PRINTING | SERVIS PERCETAKAN BAJU IPOH

Telefon / WhatsApp: +6019 440 1878 | Link WhatsApp

Facebook: @13SolutionsPrinting

Jom Dapatkan Khidmat T-Shirt Printing Ipoh Perak Murah Dan Berkualiti Tinggi!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Dapatkan Khidmat T-Shirt Printing Ipoh Perak Murah Dan Berkualiti Tinggi!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Khidmat T-Shirt Printing Ipoh Perak Murah Dan Berkualiti Tinggi!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: