Review
Aug 20, 2018, 6:12am

Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift


Tampil stailo dengan fesyen terkini, wanita Muslimah kini boleh kelihatan anggun dan bergaya walaupun bertudung litup. Kini, tidak lengkap fesyen jika tidak digayakan atau digandingkan dengan aksesori yang pastinya menambahkan lagi seri dan keanggunan si pemakai. Ditawarkan di pasaran dengan pelbagai rekaan dan harga, pin hijab atau kerongsang boleh dibeli mengikut kemampuan diri.

Antara Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Wirdora Menampilkan Aksesori Gaya Esklusif Terkini Penggemar Pin Tudung

Antaranya Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Inginkan aksesori gaya eksklusif dan terkini? Tudung pun makin menyerlah siap lip lap lagi Mendapatkan kelainan pada pin tudung dengan memilih sendiri hiasan dikehendaki sebelum disediakan khas untuk pelanggan pastinya memberikan kepuasan yang tidak dapat dijual beli. Mencipta kelainan serta memberikan kegembiraan kepada pelanggan kerana berpeluang memilih hiasan yang diletakkan pada pin tudung itu menjadikan jenama Wirdora semakin menjadi pilihan penggemar fesyen terutama wanita berhijab.

Mengenai Wirdora

Wirdora  merupakan company yang mengeluarkan aksesori tudung yang menggunakan Swarovski Crystals. 100% Swarovski Crystals original.  Terdapat bermacam macam jenis pin dan brooch yang terdiri daripada pelbagai bentuk dan warna. Beza produk aksesori tudung lain dengan Wirdora adalah produk Wirdora berasaskan Crystal Swarovski original yang diimport.

Ada Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

sedia maklum tentang produk Swarovski yang mementingkan mutu dan kualiti. Wirdoea merupakan jenama dibawah syarikat AMISHARY SDN BHD yang merupakan pembekal produk yang menggunakan Swarovski Crystal asli oleh Swarovski Singapore Trading Pte Ltd.

Aksesori Pin Tudung Dari Batu Swarovski Crystal

Selain Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Siapa tak nak kelihatan cantik dan menawan. Pakai aksesori tudung boleh menambahkan lagi keyakinan diri seseorang wanita. Tak caya? Kita boleh pakai selendang kosong dan tambah aksesori seperti pin hijab untuk tampil bergaya. Pin Wirdora ini akan menyerikan lagi penampilan wanita bertudung. 100% Swarovski Crystals original.

Penampilan Wanita Lebih Tampak Eksklusif Dan Mewah

Dengan bermotifkan batu swarovski asli yang diimport dari negara luar, koleksi aksesori itu tampak mewah dan eksklusif. Kerongsang ini bukan hanya boleh digayakan pada tudung malah ia boleh digunakan sebagai aksesori yang diletakkan pada baju, buah rantai atau diselendang. Selain itu, aksesori itu juga sesuai digayakan semua lapisan usia dan mempunyai pelbagai jenis saiz yang boleh disesuaikan mengikut kegunaan atau busana digayakan.

Selain itu Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Banyak jenama terkenal menggunakan koleksi crystal-crystal dari Swarovski untuk menghiasi baju dan tudung mereka. Tudung biasa pon akan nampak luar biasa tau apabila anda mewahkan  tudung anda dengan bling-bling dari Wirdora crystal Swarovski

Pin Dan Brooch Tahan Lasak Tidak Mudah Tercabut

Pemilihan pin, keronsang, atau brooch yang tepat amat penting. Kerap membeli pin tudung sebab tercabut? Atau tengah pakai tiba-tiba tercabut? Pening kepala bila pin tudung tak tahan lasak dan mudah tercabut kan? Melihat masalah ini, Wirdora percaya koleksi aksesori pin tudung koleksi mereka menepati citarasa wanita.

Mencari Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Semua koleksi aksesori Wirdora amat istimewa kerana batu swarovski pada aksesori pin nya menggunakan tali tangsi yang kuat bagi memastikan ia tidak tertanggal. Sekarang anda tidak perlu risau lagi kerana pin dari koleksi Wirdora amat tahan lasak selain batu swarovski tersebut juga tidak akan tercabut menjadikan aksesori itu lebih istimewa. Lebih utama, semua aksesori ini tahan lasak dan batunya tidak akan tercabut walaupun selepas terjatuh keatas lantai atau termasuk kedalam mesin basuh. Pastinya gaya yang terhasil lebih lengkap dengan pemakaian aksesori bermotifkan batu swarovski ini

Aksesori Pin Wirdora Menerima Permintaan Tinggi Setiap Tahun

Mencari-cari Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Melihat perkembangan fesyen hijab terutamanya pemakaian selendang panjang yang semakin digemari koleksi pin Wirdora yang eksklusif dan mengikut perkembangan fesyen semasa serta permintaan pelanggan. Sambutan diterima sehingga kini amat menggalakkan terutama daripada peminat aksesori tudung termasuk pihaknya turut menerima tempahan secara borong.

Sesuai Dijadikan Hadiah Atau Doorgift

Mencari hadiah (gift) yang lain daripada yang lain? Mungkin aksesori pin tudung ini boleh menjadi alternatif yang istimewa. Dipakai sebagai aksesoris tudung dan baju. Anda dapat menggunakannya sebagai hadiah, hari persahabatan, atau doorgift untuk para tetamu.

Adanya Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

So jangan ragu-ragu ya sebab sesiapa yang memakai wirdora swarovski pin hijab ianya adalah dr element swarovski original malah setiap belian Wirdora swarovski akan disertakan kad warrantynya.

Tajam Dan Tidak Merosakkan Tudung

Ciri Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Pernah atau tidak hijab yang baru dibeli dan baru dipakai sekali, sudah berlubang dan tertarik benangnya? Sakit hati, bukan? Ini selalunya terjadi angkara pin, kerongsang dan jarum peniti yang digunakan untuk disemat pada hijab. Penggunaan jarum yang tajam memudahkan proses memasukkan dan mengeluarkan pin tanpa sebarang masalah seperti tersangkut. Jadi, guna pin tudung dari Wirdora Crystal InshaAllah tiada lagi masalah tudung berlubang

Apa beza antara Wirdora Standard vs Wirdora Luxe?

WIRDORA Standard

WIRDORA Standard menggunakan material Brass (besi tetapi bukan stainless steel, bukan silver). Ia kemudiannya disadur menggunakan Silver bagi mengelakkan pengaratan pin. Terdapat kes-kes di mana hujung besi karat defect coverpin tersebut. Walaubagaimanapun kesan capuk-capuk color pada batang besi itu bukan karat tetapi kesan hangus ketika proses electroplate.

Terdapat Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

WIRDORA Standard – warranty 2 months

WIRDORA LUXE

WIRDORA LUXE pula menggunakan material stainless steel & rhodium rosegold setanding jenama terkenal seperti pandora, butik swarovski & finishing jewellery.

Terdapatnya Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

WIRDORA LUXE – warranty 1 year

Cantik Berseri Pemakai Bila Mengenakan Pin Dari Wirdora

Ciri-ciri Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

Selain itu Swarovski & Wirdora Crystal untuk Tudung Atau Doorgift

SWAROVSKI & WIRDORA CRYSTAL | PIN TUDUNG ATAU DOORGIFT
Hubungi: Tekan untuk telefon (018-7624140) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: