Review
May 17, 2017, 4:48pm

Surprise Delivery Untuk Orang Tersayang


Tiada orang yang tidak sukakan kejutan istimewa  daripada orang tersayang. Tidak kiralah kejutan itu dilakukan pada hari biasa atau hari-hari yang bermakna seperti hari lahir atau hari ulangtahun perkahwinan, kejutan yang dibuat pasti akan menjadi kenangan indah untuk dikenang sepanjang hayat. Ia menandakan yang anda sentiasa mengingati dan menyayangi mereka. Anda juga akan membuktikan yang anda sanggup melakukan apa-apa sahaja untuk kebahagiaan orang yang tersayang.

Hadiah Jambangan Bunga Surprise Delivery

Membuat kejutan memang sangat menerujakan. Namun, masalah yang biasa timbul apabila kita ingin merancang sebuah kejutan adalah kekurangan idea untuk membuat kejutan yang menarik dan bermakna. Idea menarik memang susah nak datang terutamanya bagi yang kurang kreatif. Bila kita memerlukan kreativiti, mulalah datang penyakit mental block sedangkan masa sudah suntuk. Pelbagai soalan pun mula timbul.

Pening Untuk Buat Surprise Kepada Yang Tersayang?

Nak buat kejutan macam mana supaya betul-betul dia terkejut? Nak rahsiakan macam mana kalau dia selalu dekat? Nak minta tolong dengan siapa? Nak bagi hadiah apa? Nak hias macam mana? Nak mula macam mana ni? Kusut juga ya. Kalaulah ada orang yang sanggup membantu. Eh, siapa kata tak de? Ada.

suprise untuk pasangan Surprise Delivery

Luf Ya Gift and Florist sedia membantu memberikan kejutan paling hebat untuk orang tersayang! Sekarang, nak buat kejutan untuk mereka yang tercinta sangat tak susah. Buka sahaja laman web Luf Ya Gift and Florist. Klik situ, klik sini, terus boleh buat kejutan yang pastinya akan membuatkan orang tersayang tersenyum gembira sampai ke telinga. Entah-entah, boleh sampai mengalir air mata.

Luf Ya Gift and Florist Sedia Membuat Kejutan Untuk Si Dia Tersayang Anda

Surprise Delivery

Luf Ya Gift and Florist menawarkan perkhidmatan gubahan bunga untuk pelbagai tempat dan acara mengikut kehendak pelanggan. Ia termasuklah bunga tangan dan hiasan pelamin untuk majlis perkahwinan. Mereka juga membuat hiasan untuk restoran, hospital, majlis korporat dan rancangan tv. Sekarang, pembungkusan hadiah dengan hiasan yang cantik dan comel pun mereka buat juga. Khas untuk mereka yang kekurangan masa untuk memberikan hadiah terbaik untuk seseorang yang istimewa.

hadiah untuk si dia Surprise Delivery

Bersempena dengan bulan puasa tidak lama lagi, Luf Ya Gift and Florist turut menyediakan perkhidmatan penghantaran hadiah sebagai kejutan untuk orang tersayang. Servis enghantaran hadiah ini dilakukan di kawasan sekitar Kuala Lumpur dan Selangor sahaja. Sepanjang promosi bulan mulia ini, mereka memberikan diskaun sehingga 20% untuk para pelanggan! Ada juga surprise box bernilai RM100 sahaja untuk 100 orang terawal. Bolehlah anda membuat kejutan kepada orang tersayang sambil berjimat.

Dengan Luf Ya Gift and Florist, idea sebarang gubahan bunga bukan lagi masalah! Caj penghantaran yang dikenakan juga sangat berpatutan!

Kenapa Perlu Pilih Luf Ya Gift and Florist?

Luf Ya Gift and Florist sememangnya pakar dalam bidang pembungkusan hadiah dan gubahan. Banyak sebabnya anda perlu memilih Luf Ya Gift and Florist.

  • Pilihan hadiah yang pelbagai mengikut pilihan pelanggan
  • Mengikut bajet yang diperuntukkan oleh pelanggan
  • Boleh walk-in di kedai atau delivery kepada penerima
  • Harga yang sangat berpatutan dan pastinya berbaloi
  • Layanan istimewa untuk semua pelanggan

Pakar Surprise Delivery

Pilihan Hadiah Yang Disediakan oleh Luf Ya Gift and Florist

Macam-macam hadiah boleh pilih di Luf Ya Gift and Florist. Mereka memang sudah sediakan macam-macam barangan yang sesuai sebagai hadiah pun pelbagai jenis acara. Antara pilihan hadiah yang terdapat di Luf Ya Gift and Florist adalah seperti di bawah.

Jambangan Bunga

jambangan bunga lufya gift Surprise Delivery

jambangan bunga lufya gift Surprise Delivery

jambangan bunga dengan ferero roche Surprise Delivery

jambgan bunga lufya gift Surprise Delivery

Anak Patung

teddy-bear-gift Surprise Delivery

teddy bear gift Surprise Delivery

teddy-bear-gift Surprise Delivery

Belon

belon photoshoot Surprise Delivery

belon transparent Surprise Delivery

belon harijadi Surprise Delivery

Barangan menarik dan kreatif

Surprise Delivery birthday crown

jambangan chuppa-chuppa Surprise Delivery

Surprise Delivery jambangan coklat

birthday cap Surprise Delivery

Untuk setiap bungkusan hadiah, mereka sendiri yang akan menyediakan kotak mengikut saiz yang sesuai, kad ucapan yang comel dan hadiah-hadiah ini juga boleh dicampur menjadi bentuk hamper dalam satu pakej mengikut bajet dan kehendak pelanggan.

Testimoni Pelanggan Yang Berpuas Hati Dengan Servis Luf Ya Gift and Florist

Sudah ramai pelanggan yang berpuas hati dengan servis Luf Ya Gift and Florist tau. Ada yang bagi hadiah sempena hari ibu, hari lahir, dan majlis perpisahan. Hadiah untuk baby shower dan sambutan kelahiran bayi  pun ada!

Surprise Delivery

Surprise Delivery

Surprise Delivery

Surprise Delivery

Surprise Delivery

Alahai wajah sorang-sorang. Bahagia je bila dapat hadiah istimewa terbungkus cantik daripada orang tersayang. Ada mesti teringin juga tengok si dia tersayang, ibu, ayah atau adik-beradik tersenyum bahagia macam ni kan? Haaa.. orderlah hadiah dengan Luf Ya Gift and Florist!

Dapatkan Khidmat Luf Ya Gift Untuk Surprise Delivery Pada Harga Diskaun 20% SEKARANG !

Surprise Delivery Untuk Orang Tersayang

Berkunjunglah ke Luf Ya Gift and Florist untuk hadiah terbaik.

 

Semoga hadiah dan kejutan yang anda lakukan mengeratkan lagi kasih sayang dan ikatan perhubungan anda dengan yang tersayang. Insya Allah.

PS : DISKAUN 20% Hanya dengan PEMBELIAN RM150 dan ke atas sahaja

Jom tempah Surprise Flower SEKARANG!

Sila telefon ke +60133285055 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No26, Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz, Avenue, Off Jalan 34/26? Wangsa Maju, 53300, Setapak KL

   
Jom tempah Surprise Flower SEKARANG!

Sila telefon ke +60133285055 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah Surprise Flower SEKARANG!

Sila telefon ke +60133285055 atau WhatsApp SEKARANG!