Review
Jun 3, 2018, 11:50am

Supply Gym Equipment Pembekal Peralatan Gym Yang Berkualiti Tinggi


Ramai yang berminat di dalam bidang kesihatan tubuh badan pada masa kini kerana semua telah sedar akan kepentingan kesihatan dan memiliki tubuh badan yang ideal. Jadi, pasti ramai yang akan mula pergi ke gym dan berdiet dengan harapan mereka dapat memiliki tubuh badan yang mereka idamkan. Anda sebagai salah seorang peminat kesihatan mahu mengambil peluang ini untuk membuka gym anda sendiri.

Pembekal Peralatan Gym Berkualiti

Niat anda tidak salah tetapi anda perlu tahu akan perkara – perkara yang perlu diselesaikan sebelum anda membuka gym. Anda perlu mencari tempat yang strategik dan juga pelbagai perkara lagi seperti cara untuk mendapatkan peralatan gym yang berkualiti tinggi dan selesa digunakan oleh bakal pelanggan anda. Peralatan gym adalah perkara yang paling penting kerana ia adalah tujuan para pelanggan untuk ke gym.

Pembekal Peralatan Gym Murah

Supply Gym Equipment (Pembekal Peralatan Gym Terbaik Di Selangor Dan Kuala Lumpur)

Supply Gym Equipment telah berpengalaman dalam mengendalikan pelanggan selama lebih 20 tahun. Klien mereka berada di seluruh dunia dari lebih 100 buah negara, mereka mengetahui cara – cara untuk memastikan anda berjaya melaksanakan keperluan anda dengan kos yang jauh lebih murah. Supply Gym Equipment mampu menyediakan peralatan gym kepada anda dengan harga yang paling murah. Mereka juga mementingkan kualiti, nilai, servis dan juga tanggungjawab ketika memberikan perkhidmatan kepada anda.

Pembekal Peralatan Gym Logo

Syarikat Gym Equiment Park Sdn Bhd merupakan main distributor kepada Malaysia Gym Equipment Commercial, dan merupakan pembekal kepada gym komersial sektor kerajaan, swasta, kontraktor di Malaysia, pemilik gym di Malaysia dan juga hotel dan kondominium.

Pembekal Peralatan Gym HUbungi

Jenis Peralatan Gym Yang Disediakan

Terdapat 4 jenis peralatan gym yang dijual oleh Supply Gym Equipment. Setiap jenis kategori mempunyai peralatan – peralatan khas untuk kategori tersebut. Kategori tersebut ialah;

  • Cardio Equipment
  • Dual Machine Equipment
  • Strength Equipment
  • Accessories Equipment

Pembekal Peralatan Gym Berpatutan

Produk Yang Dijual Di Supply Gym Equipment

Ini hanyalah sebahagian peralatan yang dijual di Supply Gym Equipment, terdapat pelbagai lagi barangan yang dijual dan membolehkan anda untuk mendapatkan kesemua jenis peralatan yang diingini dengan harga yang jauh lebih murah. Antara produk – produk yang laris adalah;

Biceps Curl Extension

Mesin bicep curl ini berfungsi untuk melatih otot bicep. Menggunakan alat ini akan membuat kita seperti melakukan bicep curl dengan barbel namun dengan posisi tubuh yg lebih baik dan stabil sehingga otot yang ingin dilatih pun dapat terisolasi dengan baik.

Pembekal Peralatan Gym Biseps Curl

Treadmill

Treadmill adalah salah satu peralatan yang penting sekiranya anda mahu membuka gym. Ia membolehkan para pelanggan untuk melakukan senaman cardio yang paling mudah iaitu dengan berjalan atau berlari. Anda juga boleh melihat berapa kalori yang telah dibakar melalui treadmill ini.

Pembekal Peralatan Gym Treadmill

Swissball

Bola ini amat sesuai digunakan bagi anda yang mahu melakukan senaman dan pelbagai lagi senaman. Ia akan bergerak – gerak ketika digunakan dan boleh membantu anda untuk menyeimbangkan badan ketika anda melakukan senaman tersebut.

Pembekal Peralatan Gym Ball

Infrared Sauna

Sauna ini boleh membantu untuk membuang toksin dari badan melalui peluh. Antara toksin – toksin yang boleh dibuang termasuklah logam berat seperti Cadmium, plumbum, copper, racun perosak, raksa (kandungan yang tinggi untuk peminat makanan laut) dan uric acid. Komposisi peluh biasa adalah 97% air dan hanya 3% toksin. Dengan sauna ini, komposisi peluh akan menjadi 80% air dan 20% toksin.

Pembekal Peralatan Gym Sauna

Kenapa Anda Perlu Mendapatkan Peralatan Gym Dari Supply Gym Equipment?

  • Perkhidmatan Yang Amat Memuaskan Hati

Bagi Supply Gym Equipment, para pelanggan adalah penting jadi mereka akan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada para pelanggan mereka. Pakar Sales Team mereka akan menyediakan Gym Planner Software untuk memberikan gambaran tentang gym baru anda.

Pembekal Peralatan Gym Kawasan

Setelah anda melakukan pembelian, bahagian shipping mereka akan terus menghantar peralatan anda dan memastikan bahawa peralatan anda sampai dengan selamat. Mereka juga mempunyai pengalaman yang amat banyak dalam pembuatan semula peralatan gym, jadi peralatan gym yang disediakan oleh mereka pasti akan berfungsi dengan sempurna.

 

Pembekal Peralatan Gym Terbaik

  • Kualiti Yang Tinggi

Kualiti merupakan kepentingan yang pertama di Supply Gym Equipment,kerana kualiti adalah satu – satunya perkara yang membezakan peralatan yang sempurna dan tidak sempurna. Bermula dari cara mendapatkan peralatan, mereka membeli peralatan gym yang telah digunakan dari pengedar yang paling dipercayai ramai.

Pembekal Peralatan Gym Pemasangan

Kemudian, mereka membawa peralatan tersebut ke kilang pembuatan semula di Southern California dan di sini, segala perlatan akan dicipta semula dengan teliti dan segala proses akan dilakukan dengan sempurna.

Pembekal Peralatan Gym Projek

  • Nilai

Supply Gym Equipment memastikan produk dan perkhidmatan yang disediakan mempunyai nilai yang baik. Jadi, tidak kira anda membeli single weight set atau full gym package, Supply Gym Equipment akan memberikan perkhimatan yang terbaik untuk anda.

Pembekal Peralatan Gym Leg Curl

Apa Kata Pelanggan?

Pembekal Peralatan Gym Papagomo

Pembekal Peralatan Gym Kontena

Pembekal Peralatan Gym Kuat

Pembekal Peralatan Gym Bina Badan

Dapatkan Peralatan Gym Anda Dari Supply Gym Equipment Sekarang!

Dapatkan peralatan ganti dan tambahan untuk fitness center anda daripada Supply Gym Equipment. Anda pasti berpuas hati dengan tawaran harga dan kualiti produk yang dibekalkan. Hubungi nombor tertera sekarang!

SUPPLY GYM EQUIPMENT | PEMBEKAL PERALATAN GYM BERKUALITI TINGGI
Hubungi: Tekan untuk Telefon (013-9426242) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Supply Gym Equipment
Website: http://supplygymequipment.com
Email: supplygymequipment89@gmail.com

Alamat HQ:
Ground floor, 1st & 2nd floor, No.38, Jalan Bayu Tinggi 1B/KS6, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor

Alamat Warehouse ( Store ) And Office:
Lot 7 , Jalan Ladang Telok, Taman Indah Jaya, 42500 Telok Panglima Garang, Banting, Selangor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: