Review
Apr 13, 2018, 12:37am

Spring Kereta Terbaik Untuk Lowered Dan Racing


Spring kereta sangat penting dalam memastikan kereta anda menjadi stabil dan rendah. Bagi kereta yang tidak stabil dan terlalu rendah juga, spring kereta berfungsi menaikkan badan kereta dengan selamat dan selesa untuk perjalanan anda seterusnya.

spring kereta terbaik

Kebanyakan kereta di Malaysia lebih sesuai merendahkan part body kereta supaya ia tidak terhuyung hayang atau tidak terpengaruhi dengan pergerakan yang tidak terkawal ketika memandu. Tambahan pula anda yang meminati membawa kereta dengan laju dan ala-ala race, pastinya anda lebih gemar mendapatkan kualiti kereta seperti kereta sport. Tidak menjadi kesalahan kerana itulah yang harus anda fikirkan untuk jadikan kereta anda sebagai kereta sport dan stabil.

tukar spring kereta terbaik

Langkah pertama yang harus dilakukan adalah memastikan anda menggunakan spring kereta terbaik yang memberi fungsi lowered dan racing kepada kereta anda. Dengan spring kereta yang betul, kereta anda akan menjadi lowered dan lebih kukuh. Dari segi pemanduan juga, anda akan berasa selesa serta terkawal. Kalau macam ni nak racing memang syok! Jadi, inilah masanya yang sesuai untuk kita tukarkan spring standard yang masih kita gunakan sekarang kepada spring sport kereta untuk lebih lowered dan racing.

4Flex Performance Spring Sport Kereta Terbaik Di Malaysia

4flex spring kereta terbaik di malaysia

Spring kereta terbaik yang telah menjadi fenomena di Malaysia dan sering disebut-sebut oleh mereka yang gemar memandu dan sukakan kereta adalah 4Flex Performance. 4Flex performance adalah spring kereta yang mempunyai pelbagai kelebihan dan tujuan dari segi menjadikan kualiti kereta anda setaraf kereta sport dan hebatnya ia mampu racing. Ia bukanlah spring standard kereta tetapi ia adalah spring sport kereta. Selain mendapat sambutan ramai, 4Flek Performance yang merupakan spring kereta buatan Malaysia ini juga mempunyai kemantapannya yang tersendiri yang menjadikan ia amat selesa diguna oleh pemandu. Inilah satu-satunya spring kereta yang menjadikan body kereta anda yang jatuh akan naik kembali, yang tinggi dan tidak stabil akan menjadi lebih stabil dan rendah serta lain-lain lagi. Kawan-kawan juga akan melopong melihat kereta anda yang sangat cantik dan lowered seperti kereta sport. Mari kita lihat lagi semua fungsi-fungsinya.

Fungsi Spring 4Flex Performance

4flex performance spring kereta terbaik dan power

1. Lebih Stabil

Spring 4Flex Performance menjadikan kenderaan anda lebih stabil berbanding kenderaan yang menggunakan spring-spring atau bahan-bahan lain yang dijual di pasaran. Sebagai spring yang sangat berkualiti, ianya telah diujikaji terlebih dahulu dan mendapat hasil yang sangat memberangsangkan. Kenderaan anda akan lebih selamat dan terkawal dalam setiap pergerakannya.

4flex performance spring kereta terbaik

2. Lowered Tapi Power!

Fungsi spring sport 4Flek Performance adalah untuk merendahkan kenderaan tetapi dalam masa yang sama ia bukanlah rendah sampai tersagat dan sebagainya. Ia lebih lowered supaya lebih stabil dan mantap dipandu. Walaupun membawa ramai penumpang dan barang penuh dalam kereta bahagian tempat duduk dan juga bonet, ia tetap mantap dan kukuh.

kereta lowered tapi power dengan spring kereta terbaik

3. Mengawal Dan Mengendali Kenderaan Secara Efektif

Dengan adanya 4Flek Performance, anda tidak perlu risau sekiranya membawa penumpang yang ramai, tidak perlu rasa nak pam tayar walaupun tiada kena mengena dengan angin tayar, tak perlu risau tentang kawalan kenderaan sama ada terhuyung hayang jika dipandu dan sebagainya. 4Flek Performance berupaya meningkatkan pengawalan dan pengendalian kenderaan anda secara efektif.

 steering lebih stabil dengan spring kereta terbaik

4. Mencantikkan Kereta Dengan Sport Design

Spring sport 4Flex Performance juga digunakan bagi mencantikkan kereta anda dengan menampakkan sport design. Kereta yang lowered dan berada dalam keadaan yang sangat stabil ini juga memberi gambaran sport yang membuatkan orang melihat kereta anda seperti sedang racing di jalan raya.

spring kereta terbaik dan mencantikkan sportrim

5. Racing Dan Lebih Laju

4Flex Sport Spring sudah pastinya memberi kelajuan kepada anda dan anda boleh mula racing! Anda akan berasa selesa membawa laju dan tidak terasa terlalu berat dan terlalu ringan. Dengan kelajuan yang sederhana, anda boleh merasai kenikmatan memandu untuk perjalanan yang dekat apatah lagi memandu untuk perjalanan yang jauh.

boleh racing dengan spring kereta terbaik 4flex performance

6. Cornering Yang Mantap

Perasan atau tidak, spring sport lebih rendah berbanding dengan spring standard, begitu juga dengan keadaan kenderaan anda setelah memasang spring sport. Dengan keadaan kereta yang lebih lowered, ia sangat mudah untuk menghasilkan cornering yang mantap dan padu. Anda tidak perlu membeli kereta sport yang mahal dan berangan untuk racing, dengan 4Flek Sport Spring ini sahaja, anda sudah dapat racing dengan menghasilkan cornering yang mantap.

cornering mantap dengan spring kereta terbaik 4flex

7. Keselesaan Terjamin

Anda bukan sahaja merasa sangat selesa dengan pemanduan, tetapi penumpang yang duduk dibahagian belakang dan depan juga tidak mengalami hentakan ketika melalui kawasan yang tidak rata, bonggolan dan sebagainya. Ia memudahkan anda untuk membawa penumpang seperti bayi dan pesakit dalam keadaan yang selesa dan mudah.

keselesaan terjamin dengan spring kereta terbaik 4flex performance

Selain itu, terdapat banyak lagi fungsi 4Flex Performance yang anda akan alami sendiri setelah menggunakan 4Flex Performance. Ia tidak sama dengan spring sport kereta diluar sana kerana 4Flex Performance sesuai untuk semua jenis kereta anda sama ada kereta jenama keluaran Malaysia ataupun keluaran luar negara. Anda boleh terus menghubungi pihak 4Flex Performance untuk mendapatkan maklumat mengenai 4Flex Performance sport spring untuk kereta anda.

Kelebihan Menggunakan 4Flex Performance Sport Spring

kelebihan menggunakan spring kereta terbaik

4Flex Performance Sport Spring menjanjikan kelebihan-kelebihan yang hebat dan berkesan terhadap kereta anda di samping mempunyai fungsi-fungsinya yang cukup mantap. Terdapat kelebihan 4Flex Performance Sport Spring yang wajib anda ketahui dan nikmati sendiri.

  • Progressive Design Spring – Sport Spring yang mempunyai design atau rekaan yang unik dan efektif ini akan memastikan pemanduan anda menjadi sangat selesa dan selamat. Spring ini kelihatan rendah berbanding spring yang lain kerana fungsinya untuk menstabilkan dan mengawal kenderaan anda.
  • Kurang Penyelenggaraan Berbanding Menggunakan Adjustable – Menggunakan adjustable kadang kala menjadikan kereta anda mudah tersagat juga sedangkan menggunakan 4Flex Sport Spring menjadikan ia lebih kukuh, malah anda tak perlu tukar adjustable banyak kali dan ia akan menjimatkan anda disamping mengurangkan penyelenggaraan.
  • Meningkatkan Kawalan Pengendalian Kenderaan – Semua sistem kenderaan anda seperti gerakan kereta, stereng, conering dan sebagainya akan terkawal dengan mudah. Anda tidak perlu risau dengan kawalan pengendalilan kenderaan anda lagi.

ketara spring biasa dan performance spring kereta terbaik

  • Material Yang Berkualiti – Untuk pengetahuan anda, material yang digunakan adalah material yang bersaiz 13mm. Ia adalah untuk memastikan ketahanan spring yang maksima terhadap kenderaan anda. Ia dijamin berkualiti dan diyakini ramai.
  • Menyelesaikan Masalah Tayar Sagat Fender – Tayar anda pada dulunya selalu tersagat fender, namun penggunaan 4Flex Performance menyelesaikan masalah tersebut dan menjadikan keadaan tayar anda lebih baik.
  • Produk Keluaran Bumiputera – 4Flex Performance adalah produk kenderaan yang merupakan keluaran bumiputera dan keluaran Malaysia. Namun penggunaan produk ini sangat meluas dan bertaraf antarabangsa. Sudah ribuan pengguna yang telah menggunakan produk ini dan menikmatik kepuasan memandu bersama 4Flex Performance.
  • Harga Berpatutan – Harga 4Flex Performance Sport Spring ini sangat berpatutan dan berbaloi. Ia terdiri daripada harga yang berbeza mengikut model kereta dan harga yang sangat murah. Di samping itu, ia menjadikan kenderaan anda kelihatan lebih cantik, berkualiti dan diminati ramai. Sudah tentulah semua model kereta juga boleh menggunakan 4Flex Performance sport spring. Oleh itu, anda tidak perlu risau sama ada ia sesuai dengan kereta anda ataupun tidak.
  • Perkhidmatan Pemasangan – Anda bukan sahaja akan menerima 4Flex Performance Sport Spring, tetapi anda juga akan menerima perkhidmatan pemasangan untuk kereta anda. Sekiranya anda berminat untuk memasang dengan menggunakan perkhidmatan yang disediakan, upah pemasangan akan dikenakan dengan kos yang berbeza mengikut model kereta.
  • Postage ke Seluruh Negeri – Bagi anda yang inginkan 4Flex Performance Sport Spring ini, anda boleh dapatkannya walau dimana pun anda berada kerana 4Flex Performance menyediakan perkhidmatan pengeposan ke seluruh negeri. Kos pos untuk seluruh kawasan semenanjung Malaysia adalah RM20 manakala untuk Sabah dan Sarawak pula adalah RM50. Bagi mereka yang inginkan penghantaran cash on delivery, ia terbuka hanya untuk mereka yang tinggal di kawasan Klang dan Shah Alam sahaja.
  • Free Gift – Anda akan menerima free gift ataupun barangan percuma untuk setiap pembelian seperti t-shirt dan stiker. Menarik kan?

Jom Pasang 4Flex Performance Sport Spring Untuk Lowered Dan Racing

kenapa perlu spring kereta terbaik untuk kereta anda

Banyak kelebihan yang anda dapat nikmati dengan hanya memasang 4Flx Performance. Semestinya kereta anda juga akan lebih bergaya, eksklusif dan mewah seakan-akan kereta sport. Itu baru keadaan kereta anda, apatah lagi kualiti kereta anda. Sememangnya lowered sangat sesuai untuk kereta racing dan menampakkan sport design. Anda yang memandu juga akan menjadi lebih selesa, suka, teruja dan berpuas hati dengan spring sport 4Flex Performance ini. Tidak hairanlah jika sport spring 4Flex Performance ini lebih bagus dan berkualiti daripada absorber dan adjustable. Spring sport ini juga amat sesuai bagi pengguna rim 14″-16″. Anda juga tidak perlu risau kerana anda boleh melakukan pemasangan di bengkel yang disyorkan iaitu di Shah Alam dan Port Klang. Spring kereta 4Flex Performance adalah spring kereta terbaik untuk lowered dan racing.

pemasangan di bengkel sekitar shah alam dan klang

Tahukah anda terdapat tawaran harga istimewa bagi anda semua yang memiliki apa sahaja jenis kenderaan? Ya. 4Flex Performance sport spring menawarkan harga yang berbaloi untuk anda yang memiliki kereta kancil, wira, kelisa, myvi, axia, waja, alza, iriz, toyota, gen2, persona, grand livina, inspira dan pelbagai lagi. Anda boleh lihat tawaran di bawah.

harga tawaran spring kereta terbaik 4flex performance

Testimoni Mereka Yang Menggunakan 4Flex Performance

wasap pengguna spring kereta terbaik 4flex testimoni pengguna spring kereta terbaik 4flex feedback pengguna spring kereta terbaik 4flex respond pengguna spring kereta terbaik 4flex kepuasan pengguna spring kereta terbaik 4flex

Dapatkan Spring Kereta Terbaik Dari 4Flex Performance Hari Ini Juga!

Ramai yang telah menggunakan 4Flex Performance tidak kira wanita atau lelaki serta semua lapisan masyarakat telah menikmati membawa kereta dengan penangan spring sport 4Flex Performance. 99% daripada mereka memberikan respon yang positif, gembira dan sangat bagus dimana 4Flex Performance sport spring ini sangat berkualiti dalam memastikan kenderaan menjadi lebih selamat, berfungsi dengan efektif, kelihatan lebih cantik dan kemas serta pelbagai lagi kesan. Anda juga tidak harus melepaskan peluang menukarkan spring kereta anda kepada 4Flex Performance. Pastinya ia terbaik untuk lowered dan racing! Sementara harga tawaran masih ada, jom kita dapatkan sekarang!

dapatkan 4flex performance spring kereta terbaik

4FLEX PERFORMANCE SPORT SPRING | SPRING KERETA TERBAIK
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-2765884) | Tekan untuk WhatsApp

Jom order 4flex performance spring SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order 4flex performance spring SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order 4flex performance spring SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: