Review
Jul 14, 2019, 1:20pm

Spa Dan Salon Kecantikan Di Jitra, Kedah dari Camylea Beau Cottage


Adakan anda sedang mencari spa atau salon kecantikan di kawasan Kedah, terutamanya di kawasan Jitra, Alor Setar atau kawasan-kawasan yang berdekatan? Spa atau salon kecantikan mungkin senang didapati di kawasan bandar seperti di Kuala Lumpur, Johor dan sebagainya, tetapi gi manakah anda boleh mendapatkan perkhidmatan spa dan salon kecantikan di Jitra, Kedah atau kawasan-kawasan yang berhampiran dengannya?

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Terbaikk

Mungkin tidak terdapat banyak spa dan salon kecantikan di Jitra, Kedah, dan oleh itu kami akan memperkenalkan satu salon dan spa kecantikan yang mana anda boleh mengunjungi tempat ini untuk mendapatkan perkhidmatan seperti facial treatment, skincare dan sebagainya. Mari kita mengenali dengan lebih lanjut mengenai spa dan salon kecantikan ini – Camlyea Beau Cottage.

Memperkenalkan: Camylea Beau Cottage Spa Dan Salon Kecantikan Di Jitra Kedah

Camlyea Beau Cottage adalah satu-satunya spa dan salon kecantikan yang bertempat di Jitra, Kedah. Para pelanggan dari Jitra, Alor Setar dan kawasan-kawasan yang berhampiran dengannya seperti Sintok, Changlon, Tunjang, Pokok Sena, Kuala Nerang dan juga kawasan-kawasan yang lain yang berhampran dengan Jitra. Spa dan salon kecantikan di Jitra Kedah, Camlyea Beau Cottage ini menyediakan perkhidmatan rawatan facial dan skincare / penjagaan kulit dengan menjanjikan kualiti perkhidmatan yang premium.

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Cantik

Mungkin anda tidak mengetahui fakta ini tetapi tahukah anda sekiranya anda membuat rawatan jerawat dengan cara yang salah, ia akan meninggalkan kesan parut yang sukar untuk dihilangkan? Oleh itu anda perlu pastikan banawa anda haruslan mendapatkan rawatan dengan cara yang betul, selamat dan berkesan, dan di Camlyea Beau Cottage anda boleh memastikan bahawa anda akan mendapat rawatan facial dan skincare yang anda idamkan.

Perkhidmatan Dan Servis Oleh Camylea Beau Cottage

Spa Dan Kecantikan Di Jitra Kedah – Camylea Beau Cottage diuruskan oleh staf-staf yang berkemahiran dan telah menimba pengalaman dan pengiktirafan sebagai Professional Beautician daripada salah satu akademi kecantikan antarabangsa di Kuala Lumpur. Antara pekhidmatan-perkhidmatan yang anda boleh dapati di Camylea Beau Cottage ini termasuklah treatment untuk bintik-bintik hitam (black / dark spots), kulit kering, kulit kusam, kedutan-kedutan di muka dan kulit, jeragat dan sebagainya.

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Padu

Treatment-treatment yang anda boleh dapati di Spa Dan Kecantikan Di Jitra, Kedah – Camylea Beau Cottage ini akan dapat membantu anda untuk mengurangkan garis-garis halus serta kedutan pada rupa paras dan wajah anda, dapat memutihkan bintik-bintik gelap dan mengurangkan kesan-kesan parut jerawat, mengecilkan pora-pora liang kulit, menghidrasikan kulit anda dan juga dapat meingkatkan tona kulit anda supaya anda tampak ceria, muda, segar dan bersinar-sinar.

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Lejen

Bagi mereka yang ingin mendapatkan rawatan treatment facial dan skincare dari Spa Dan Kecantikan Di Jitra, Kedah – Camylea Beau Cottage ini, anda boleh membuat tempahan secara langsung di laman Facebook mereka di http://www.facebook.com/camyleabeaucottage/, Anda boleh pilih slot anda seawal 7:00 pagi sehingga ke lewat malam iaitu sebelum 12 pagi. Malah, perniagaan mereka dibuka tujuh hari seminggu! Anda boleh menempah slot anda di Facebook atau anda juga boleh menghubungi mereka melalui telefon di +6011 11 490 875. Pastikan anda membuat tempahan awal untuk mendapatkan rawatan facial yang anda idamkan.

Testimoni Dari Pelanggan Spa Dan Salon Kecantikan Di Jitra, Kedah Camylea Beau Cottage

Penentu bagi setiap perniagaan yang berjaya adalah testimoni daripada pelanggan-pelanggannya, dan tidak kurang juga dengan spa dan salon kecantikan di Jitra Kedah, Camylea Beau Cottage. Ramai pelanggan yang telahpun mendapatkan perkhidmatan atau service facial dan skincare di Camylea Beau Cottage dan mereka berpuas hati dengans servis serta layanan yang diberikan. Bagi mereka yang ingin mendapatkan rawatan facial dan skincare untuk mengurangkan serta menghalang jerawat dan jeragat di samping dapat mengekalkan keayuan dan kesegaran kulit dan raut wajah anda, datanglah ke Camylea Beau Cottage untuk mendapatkan rawatan anda.

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Hebat

Testimoni-testimoni daripada para pelanggan ini terbukti bahawa Camylea Beau Cottage, Spa Dan Salon Kecantikan di Jitra, Kedah ini mampu dan dapat menyediakan pakej rawatan facial dan skincare yang terbukti dan berkesan. Lihat dengan sendiri komen-komen daripada mereka yang telahpun mendaptkan rawatan dari Camylea Beau Cottage ini.

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Murah

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Mudah

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Terbaik

Tempahlah Slot Anda Sekarang! Kunjungi Camylea Beau Cottage Spa Dan Salon Kecantikan Di JItra, Kedah

Anda di kawasan utara seperti Alor Setar, Jitra, Sintok, Changlun, Kuala Nerang dan juga kawasan-kawasan yang berdekatan tidak perlu risau lagi. Anda sudah ada solusi dan penyelesaian untuk mendapatkan rawatan dan perkhidmatan facial dan skincare berdekatan dengan anda. Camylea Beau Cottage, Spa Dan Salon Kecantikan Di Jitra, Kedah adalah jalan penyelesaian anda untuk mendapatkan rawatan facial dan skincare yang anda idamkan.

Salon Kecantikan di Jitra Kedah Cantik

Tempahlah slot anda sekarang dan datanglah ke Camylea Beau Cottage, Spa Dan Salon Kecantikan di Jitra Kedah! Anda pasti akan berpuas hati dengan rawatan facial treatment mereka untuk mendapatkan kulit yang segar, cantik dan ayu!

Spa Dan Salon Kecantikan Di Jitra, Kedah Camylea Beau Cottage Pakej-Pakej Yang Ditawarkan:

IPL Laser Whitening

 • Untuk menghilangkan pigmentasi kulit
 • Durasi: 30 minit
 • Harga: RM499

Brightening Peeling

 • A.H.A + KOJIC ACIDS (10% – 70%)
 • Durasi: 30 minit ke atas
 • Harga: RM220

Camylea Facial Spa

 • Durasi: 30 minit ke atas
 • Harga: Dari RM80

Jerawat / Jeragat

 • Penjagaan kulit dan rawatan menghalang jerawat dan jeragat serta masalah ekzema
 • Durasi: bergantung kepada treatment / perkhidmatan
 • Harga: Dari RM65 Ke RM280

Jom pergi ke spa Camylea Beau Cottage SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

A-0-4 ShopLot Condo90, Jalan Golf & Country Club, Jalan Golf & Country Club, 06000 Bandar Darulaman, Jitra, Kedah

   
Jom pergi ke spa Camylea Beau Cottage SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom pergi ke spa Camylea Beau Cottage SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: