Review
Feb 9, 2018, 10:35am

SPA Bergerak Terbaik di Kuala Lumpur Dan Selangor Terus Ke Rumah Anda


  •  
  •  
  •  
  •  

Spa Bergerak adalah perkhidmatan yang diidam-idamkan oleh anda yang tidak mempunyai masa untuk ke spa dan saloon kerana kesibukan dan kesuntukan masa. Manjakan diri dengan spa dan rawatan kecantikan sememangnya idaman para wanita, tambahan pula pada hari cuti atau hujung minggu. Kadang-kadang, balik kerja pun rasa nak buat rawatan kecantikan kan? Tetapi letih pula untuk ke spa!

spa bergerak terbaik di kuala lumpur dan selangor

Ada situasi dimana anda boleh menggunakan perkhidmatan Spa bergerak dan ada juga situasi dimana anda boleh gunakan spa di saloon dan sebagainya. Namun, Spa bergerak ke rumah anda memberi banyak kebaikan berbanding keburukan. Walaupun begitu, terdapat beberapa faktor yang menyebabkan anda harus memilih Spa bergerak berbanding Spa di saloon, kedai dan sebagainya.

Faktor-Faktor Pemilihan Jenis Spa

  • Masa
  • Waktu
  • Jenis Rawatan Kecantikan
  • Jarak Perjalanan
  • Kos kewangan dan bajet serta harga rawatan kecantikan
  • Jenis Spa sama ada muslimah atau tidak
tips memilih spa bergerak terbaik di kuala lumpur dan selangor

Mengambil perkhidmatan Spa bergerak mempunyai banyak kelebihan dan juga keburukan yang tidak dapat kita nafikan. Oleh itu, anda haruslah mencari spa bergerak yang betul dan terbaik supaya tidak ada penipuan, kerugian serta perkara yang tidak diingini berlaku. Sebenarnya, masih ada Spa bergerak terbaik yang boleh dan wajib anda gunakan. Spa bergerak ini sangat disyorkan kerana ia merupakan Spa bergerak muslimah yang terbaik di seluruh Kuala Lumpur dan Selangor. Semestinya anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan dan kehebatan Spa ini!

Cony Kimora Luxury Mobile Spa Pusat Kecantikan Terbaik di Kuala Lumpur Dan Selangor

Cony Kimora Luxury Mobile Spa adalah perkhidmatan Spa bergerak terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor yang bergerak terus ke rumah anda. Cony Kimora Luxury Mobile Spa berpengalaman tinggi dalam menjalankan perkhidmatan Spa ke rumah anda dengan penuh inspirasi. Anda akan menikmati rawatan spa seakan-akan berada di spa secara tidak sedar. Cony Kimora Beauty Spa bukan sahaja terbaik dalam perkhidmatan spa bergerak, tetapi mereka juga telah melahirkan ramai usahawan berjaya dalam bidang kecantikan dan spa. Selain itu, Cony Kimora Beauty Spa merupakan Spa muslimah yang diterajui oleh bumiputera melayu dan wanita. Spa bergerak ini dikenali ramai dan mendapat tempat di hati pelanggan. Perkhidmatannya yang terbaik, penuh dengan ilmu dan kemahiran kecantikan serta sentiasa mendapat pujian ramai ini telah dinobatkan sebagai pusat kecantikan yang bertauliah.

pusat mobile spa cony kimora

Spa Bergerak Cony Kimora Untuk Lelaki Dan Wanita

Dengan Spa bergerak Cony Kimora, semuanya tidak mustahil. Jarang kita jumpa saloon dan spa bergerak lelaki, tetapi Cony Kimora Spa menyediakan Spa bergerak lelaki terus ke rumah. Untuk pengetahuan anda,Cony Kimora Spa juga mempunyai kakitangan lelaki yang menjalankan perkhidmatan Spa bergerak. Mudah bukan? Suami isteri keduanya boleh melakukan spa hanya di rumah sahaja.

spa bergerak terbaik di kuala lumpur cony kimora

Perkhidmatan Dan Pakej SPA Bergerak Cony Kimora Di Seluruh Kuala Lumpur Dan Selangor

Cony Kimora Spa menyediakan pelbagai kemudahan Spa dan perkhidmatan rawatan kecantikan. Mereka menggunakan seluruh kepakaran mereka dalam memastikan dapat memberi perkhidmatan yang terbaik kepada anda dan menjamin kepuasan. Terdapat banyak perkhidmatan dan pakej yang ditawarkan oleh Cony Kimora Beauty Spa.

perkhidmatan spa bergerak cony kimora di selangor

Perkhidmatan Yang Disediakan

Facial Muka

Terdapat banyak jenis facial muka yang ditawarkan seperti normal facial, vitamin facial dan pelbagai lagi. Terapi Cony Kimora akan merawat kulit anda terlebih dahulu dan mengenalpasti masalah kulit wajah. Kemudian, facial akan dilakukan mengikut masalah kulit yang dihadapi.

facial muka mobile spa selangor

Body Scrub

Body scrub atau scrub badan mempunyai pelbagai jenis perisa seperti choco, lemon, ginger scrub dan macam-macam lagi. Body scrub berfungsi menjadikan kulit anda halus mulus selembut kulit bayi dan mencerahkan kulit. Ia akan menanggalkan segala kotoran dan daki-daki di badan.

body scrub mobile spa selangor

Eye Treatment

Eye treatment fokus kepada mata anda dalam menghilangkan eyebag atau lingkaran hitam bawah mata serta.mencantikkan keadaan mata anda dari segi luaran.

eye treatment mobile spa selangor

Rawatan Resdung

Rawatan resdung dilakukan menggunakan bahan-bahan seperti corong asap yang selau digunakan dalam rawatan resdung secara tradisional. Kebanyakan rawatan kecantikan di Cony Kimora Spa dilakukan mengikut cara-cara tradisional zaman dulu. Walaupun begitu, khasiat dan manfaatnya sangat bagus dan sangat berkesan.

rawatan resdung mobile spa selangor dan kuala lumpur

Sauna

Sauna adalah proses pengewapan yang amat penting bagi tubuh mengeluarkan tenaga negatif dan toksin-toksin kotor yang tidak diperlukan oleh badan. Sauna juga akan menenangkan fikiran dan tubuh badan anda. Sauna tidak semestinya dilakukan oleh anda yang ingin berkahwin tetapi harus juga dilakukan oleh anda yang sibuk bekerja dan jarang ada masa untuk memanjakan diri. Percayalah, sauna dapat menenangkan diri anda dan jadi semakin rileks.

sauna mobile spa di rumah

Relaxing Massage

Tidak kira dalam proses rawatan kecantikan wanita ataupun lelaki, urutan adalah perkara asas yang tidak dapat ditinggalkan. Terdapat pelbagai jenis urutan seperti urutan seluruh badan, urutan tengkuk dan leher, urutan belakang badan dan sebagainya. Urutan membolehkan angin dalam badan semakin berkurangan dan melegakan sakit kepala.

relaxing massage spa bergerak kl

Manicure Dan Pedicure

Manicure dan pedicure adalah sejenis rawatan kuku untuk lebih sihat dan cantik. Manicure adalah rawatan kuku di jari-jari tangan di mana jari dan kuku anda dibersihkan dan dicuci bagi mengeluarkan sel-sel kulit yang mati dan tidak aktif. Kemudian, kuku dipotong rapi dan cantik. Pedicure pula bermaksud membersihkan dan merawat kuku kaki. Pedicure mengelakkan daripada kuman dam kotoran di kaki membiak, melegakan tumit merekah, menghilangkan bau kaki dan lain-lain lagi.

manicure dan pedicure mobile spa kuala lumpur selangor

Bertungku Herba

Bertungku herba amat sesuai bagi wanita yang tengah berpantang dari melahirkan anak dan juga wanita yang mengalami perut buncit dan lain-lain lagi. Herba diletakkan di dalam bahan bertungku tersebut bagi menyalurkan sumber mineral dan zat yang diperlukan oleh anda yang bertungku.

bertungku herba untuk wanita bersalin mobile spa

Aromaterapi

Aromaterapi memberikan aroma yang wangi, sihat, segar kepada anda yang perlukan ketenangan dan kegembiraan. Atometerapi juga berfungsi sebagai penenang bagi mereka yang kuat bekerja, stress dan sebagainnya.

aromaterapi dengan mobile spa bergerak selangor

Perm Eye Lashes

Bulu mata lentik adalah idaman setiap wanita dan amat mengagumkan. Cony KIimora juga menyediakan perkhidmatan yang anda mahukan malah ia sentiasa mamastikan semua pelanggan mencapai target yang ditetapkan.

perm eye lashes dengan mobile spa terbaik di selangor

Pakej Spa Cony Kimora

A. Pakej Spa Mampu Milik

Pakej Spa mampu milik ini juga dikenali sebagai pakej pengantin atau pakej yang lengkap untuk tubuh badan. Terdapat pakej spa 1, 2 dan 3 dengan kesemuanya berbeza mengikut pakej yang terkandung didalamnya. Terdapat pelbagai jenis scrub seperti choco scrub, ginger scrub dan lain-lain lagi. Selain itu, harga pakej yang sangat berpatutan dan berbaloi dengan kemudahan yang disediakan walaupun spa dilakukan dirumah anda. Anda juga akan menerima percuma madu atau teh halia untuk diminum setelah siap pakej. Badan akan terasa amat segar dan kulit akan berasa selesa, lembut mulus dan semakin cerah berseri-seri.

pakej spa bergerak terbaik di kuala lumpur dan selangor

B. Pakej Traditional Malay Massage

Pakej Traditional Malay Massage pula adalah pakej urutan tradisional melayu yang amat bagus untuk seluruh tubuh badan tidak kira lelaki ataupun wanita. Untuk pakej ini, anda akan menerima percuma Flower Bath. Ia terbahagi kepada Herba Body Lulur (Lulur Seluruh Tubuh), Herbal Pouch (Bertungku / Bertangas) dan Body Mask (Masker Badan). Lulur seluruh tubuh akan melibatkan seluruh badan, kaki, tangan, kepala, bahu dan wajah manakala herbal pouch pula mempunyai banyak khasiat dari segi kecantikan dalaman dan luaran. Pakej ini mengambil masa hampir dua jam untuk kesan yang amat hebat dan menakjubkan.

traditional massage mobile spa bergerak terbaik di selangor dan kuala lumpur

Selain itu, terdapat banyak lagi pakej rawatan spa yang ditawarkan kepada anda semua. Pakej rawatan kecantikan akan diupdate dari masa ke semasa.

Produk Cony Kimora Beauty Spa Yang Terbaik

Cony Kimora Beauty Spa mempunyai produknya yang tersendiri iaitu Pati Mandian Inspirasi Aura dan Inspirasi Cinta. Pati mandian aura digunakan untuk menaikkan seri wajah, aura pemikat dan meningkatkan aura positif dalam diri hasil daripada khasiat 7 bunga yang digunakan. Pati mandian inspirasi cinta pula adalah mandian untuk menaikkan aura cinta, mood romantik dan mengurangkan stress hasil dari khasiat pati bunga harum malamyang diserap masuk ke dalam tubuh badan anda.

produk cony kimora beauty

Kenapa Perlu Pilih Spa Bergerak Cony Kimora Beauty

Cony Kimora Spa merupakan satu kumpulan yang bekerjasama dalam memberi khidmat rawatan spa secara bergerak kepada seluruh masyarakat Kuala Lumpur dan Selangor. Terdapat banyak sebab kenapa anda perlu memilih Cony Kimora Beauty Spa.

memilih spa bergerak terbaik di kuala lumpur dan selangor

Jimat Masa

Team Cony Kimora Spa sentiasa komited dalam memastikan mereka tiba awal atau tepat pada masanya dirumah pelanggan.

Mudah dan Pelbagai

Tidak kira apa yang anda mahukan, Cony Kimora Beauty Spa memberi pelbagaj pilihan dan kemudahan kepada anda. Beritahu sahaja apa rawatan kecantikan yang anda mahukan, semuanya Cony Kimora sediakan.

mobile spa menjimatkan masa

Jimat Kos

Spa bergerak muslimah ini membantu anda untuk lebih jimat. Dengan harga yang berpatutan, segala rawatan kecantikan dapat diaplikasikan. Anda jugak tidak perlu menghabiskan wang untuk kos perjalanan ke spa tetapi anda boleh meluangkan masa dirumah sambil menonton televisyen sementara menunggu pihak Cony Kimora Beauty Spa tiba di rumah anda.

Rawatan Spa Tip Top

Untuk pengetahuan anda, perkhidmatan yang sangat tiptop dihasilkan oleh ahli Cony Kimora yang berpengalaman. Anda akan mendapat rawatan kecantikan yang berkualiti dan sangat berkesan.

Masa Yang Fleksible

Spa bergerak Cony Kimora memudahkan anda dari segi masa. Anda bebas memilih masa anda sendiri dan tidak terikat dengan apa-apa pun.

pengasas cony kimora

Cony Kimora Beauty Spa menjanjikan kepuasan dan ketenangan dari segi perkhidmatan rawatan kecantikan yang ditawarkan. Berkonsepkan VVIP Spa, Cony Kimora Spa telah mencipta nama di seluruh malaysia. Keunikan dan keistimewaan perkhidmatan mereka memberi keselesaan yang penuh kepada anda. Anda juga akan selesa dengan sikap mereka yang sangat ramah berkongsi ilmu serta nasihat tentang kecantikan.

Peluang Kerjaya Sebagai Terapis Mobile Spa

Khas untuk anda yang meminati bidang kecantikan dan spa, Cony Kimora membuka peluang kerjaya anda untuk menjadi sebahagian daripada mereka sebagai terapi mobile spa. Sekiranya anda berminat, anda boleh menyertai kursus di Cony Kimora Skills and Knowledge Academy dan seterusnya bergiat aktif sebagai terapi mobile spa.

peluang kerjaya sebagai operator mobile spa selangor dan kuala lumpur

Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Cony Kimora Beauty Spa

testimoni pelanggan berpuas hati dengan servis cony kimora dan produk cony kimora

Pelanggan ini bukan sahaja menggunakan perkhidmatan spa bergerak Cony Kimora, tetapi juga telah menggunakan produk Cony Kimora.

testimoni pelanggan spa bergerak terbaik di kuala lumpur dan selangor
testimoni pelanggan spa bergerak terbaik di selangor dan kuala lumpur

Pelanggan sangat berpuas hati selepas membuat rawatan facial muka bersama Cony Kimora Beauty Spa.

Booking Spa Bergerak Terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor Sekarang!

Tak perlu cerita panjang lagi rasanya, kerana Cony Kimora Beauty Spa ini bukan sahaja membuat perkhidmatan Spa bergerak, malah telah melatih ramai usahawan menceburi minat dalam mobile SPA ini. Jadi, jangan ragu – ragu untuk membuat tempahan ye! Hubungi sekarang menerusi maklumat di bawah ini.cony kimora beauty spa

CONY KIMORA BEAUTY SPA| SPA BERGERAK TERBAIK DI KL DAN SELANGOR

Hubungi: Tekan untuk telefon (010-2625886) | Tekan untuk WhatsApp Facebook: @ConyKimora Instagram: @ceoconykimora

Alamat Syarikat: No 1B & 3B Jalan Kenari 2, Bandar Puchong Jaya, 47100 Puchong, Selangor Email: conykimora@gmail.com