Review
Jul 19, 2019, 10:00am

Soft Candy Jeans Terbaik Untuk Kanak-Kanak Yang Lembut Dan Tidak Panas


Bagaimana nak buatkkan anak anda supaya kelihatan bergaya? Zaman sekarang fesyen baju dewasa boleh juga didapati untuk kanak-kanak. Padanan yang sedondon antara ibu bapa bersama anak-anak telah banyak permintaan tinggi masa kini. Begitu juga dalam fesyen seluar jeans, tidak ketinggalan dan sentiasa mendapat tempat di mata masyarakat. Barulah sepadan dan bergaya bersama keluarga. Anak-anak juga happy bila dapat memakai pakaian yang sama seperti seluar jeans bersama ibu bapa tercinta.

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Padu

Sebelum Memilih Seluar Jeans, Pastikan Material Sesuai Dengan Anak anda

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Seronok

Kriteria yang perlu anda fikirkan sebelum memilih pakaian anak anda adalah kualiti pakaian tersebut. Ini kerana kebanyakkan kulit kanak-kanak kecil lebih sensitif disebabkan itu dalam memilih pakaian anda perlu memilih pakaian terbaik untuk mereka. Kain kapas merupakan bahan atau material yang baik dan sesuai untuk anak anda. Walaubagaimana pun, tidak salah anda membeli jeans biasa yang dijual di pasaran asalkan sesuai dengan kulit anak anda.

Basuh Tiap Kali Selepas Beli

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Warna Warni

Bagi memastikan keselamatan baju yang anda beli, anda perlu membasuh pakaian tersebut terlebih dahulu sebelum anak anda memakai pakaian tersebut. Ia bagi mengelakkan si kecil anda daripada dijangkiti bahan-bahan melekat pada baju atau barangan lain yang mungkin menyebabkan rengsakan kulit anak-anak..

Nak Beli Seluar Jeans Kanak-Kanak Online? Pastikan Penjual Yang Boleh Dipercayai

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Mudah

Pilih pakaian yang sesuai dengan saiz anda adalah salah satu tips memilih pakaian untuk anak anda. Mungkin ketika membeli pakaian si kecil terdapat kesilapan dalam memilih saiz.. Oleh itu, pilihlah kedai atau penjual online yang menawarkan khidmat kembali atau menukar saiz pakaian supaya anda tidak membazir begitu sahaja.

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Menjual Seluar Jeans Untuk Kanak-Kanak

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Cantik

Di sini anda boleh mencari produk berkaitan dengan Seluar & Jeans terutama untuk kanak-kanak. Candy Soft Jeans by Irdanne Kids adalah pengeluar profesional seluar untuk Kanak-kanak seperti Jeans, candy soft jeans, jogger pants dan Jeans leggings. Candy Soft Jeans memberi tumpuan meningkatkan proses kawalan kualiti Seluar & Jeans untuk memastikan setiap produk yang di jual hanya yang terbaik sahaja.

Pelbagai Variasi Warna Candy Soft Jeans Boleh Dipilih

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Lawa

Pilihlah warna-warna yang terang dan ceria untuk si kecil anda lagi-lagi si puteri kesayangan mama dan papa. Antara warna cerah seperti biru, hijau, merah jambu dan unggu pastinya menjadi pilihan terbaik. Namun tidak salah untuk memilih warna lain seperti warna hitam yang memberi kesan manis kepada anak anda. Istimewanya jeans jenis ini, ianya Jeans jenis jogging dengan pinggang elastik dan kord boleh laras. Mempunyai poket hadapan dan belakang untuk membolehkan si manja anda menyimpan duit dalam poketnya.

Pilihan Saiz Jeans Juga Banyak

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Best

Pilih saiz yang besar dalam membeli pakaian si kecil untuk memberikan keselesaan kepada mereka dan memberi pengaliran udara yang baik dan mampu mengelakkan ruam. Si manja anda juga semakin membesar jadi dengan membeli saiz sedikit besar tidak akan merugikan. Bercakap mengenai saiz, di Borong Candy Soft Jeans anda boleh pilih saiz seluar jeans dari umur 1 hingga 6 tahun. Jeans di sini memang banyak jadi anda tidak perlu berebut.

Mencari Jeans Leggings Untuk Si Manja? Boleh Beli di Borong Candy Soft Jeans

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids 2019 2020

Tidak tertumpu kepada soft candy jeans, di Borong Candy Soft Jeans juga anda boleh beli jeans jenis leggings. Jeans leggings ini sangat sesuai untuk puteri kesayangan anda. Bagi mengikuti fesyen terkini anda tidak perlu membazir membeli banyak baju lagi kerana jeans leggings ini boleh digayakan dengan semua jenis baju.

Si Manja Tampil Bergaya Dan Stylo Dengan Jeans Jenis Jogger

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids 2019 dan 2020

Jeans jogger ini sesuai untuk kanak-kanak lelaki mahupun perempuan. Sejurus memakainya pasti anak anda kelihatan lebih stylo dan bergaya walaupun hanya memakai t-shirt! Bahagian pinggang jeans ini bergetah dan mempunyai tali yang boleh dilaraskan. Poket di bahagian depan dan belakang juga ada. Mengenai material pula, ianya adalah jenis cotton yang sesuai dipakai dengan cuaca Malaysia yang panas.

Apa kelebihan Candy Soft Jeans dari Irdanne Kids

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Hebat

  • Getah di bahagian pinggan yang memeri
  • Kain yang tidak panas/berbulu
  • Warna yang tidak luntur
  • Sesuai untuk kanak-kanak perempuan dan juga lelaki
  • Pelbagai warna variasi
  • Material jeans denim lembut
  • Jahitan yang kemas dan tidak mudah tetas
  • Sangat selesa dipakai
  • Sesuai dipakai di dalam mahupun di luar rumah

Candy Soft Jeans dari Irdanne Kids Menjual Pakaian Kanak-Kanak Termurah Dan Berkualiti Tinggi

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Lejen

Kini, anda tidak perlu pening kepala cari seluar jeans untuk kesayangan anda lagi. Semua jenis seluar jeans ada di Candy Soft Jeans dari irdanne kids. Anda hanya perlu nyatakan jenis seluar dan saiz, selebihnya irdanne kids uruskan untuk anda. Oh ya, harga seluar jeans ini bermula dari harga RM10 sehingga RM25 sahaja. Walaupun murah jeans di sini masih berkualiti tinggi. Tidak percaya? Boleh beli dan cuba dahulu. Selain menjual seluar jeans, Candy Soft Jeans dari irdanne kids juga menjual pakaian kanak-kanak yang lain seperti baju, baju tidur, jumpsuit dan banyak lagi pakaian kanak-kanak.

Jom Lihat Feedback Positif Pelanggan Candy Soft Jeans dari irdanne kids di bawah :

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids 2020

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids Selesa

Candy Soft Jeans by Irdanne Kids 2019

Tunggu Apa Lagi? Jom dapatkan Seluar Jeans Termurah Untuk Kanak-kanak Dari irdanne kids Sekarang!

Jom dapatkan Candy Soft Jeans by Irdanne Kids SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan Candy Soft Jeans by Irdanne Kids SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan Candy Soft Jeans by Irdanne Kids SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: