Review
Aug 28, 2018, 4:44pm

Skincare Natural Dan Semulajadi Untuk Kulit Lebih Cerah Dan Jelita


Kecantikan luaran dan dalaman seseorang wanita sangat penting. Ini kerana ianya dapat memberi tahap keyakinan seseorang itu untuk berhadapan di khalayak ramai. Anda boleh tampil cantik dan anggun sekiranya anda bernasib baik memilih penggunaan produk yang betul serta bersesuaian dengan kulit dan badan anda.

skincare natural dan semulajadi

Kesilapan memilih produk yang mempunyai paras bahan kimia yang merbahaya akan mengundang parah kepada diri sendiri. Anda mahukan jalan selamat, anda mesti menjadi seorang yang bijak memilih dan menilai sesuatu produk sebelum mula menggunakannya. Terdapat satu jalan penyelesaian di mana anda tidak perlu lagi risau berkenaan kandungan bahan kimia yang merbahaya ini. Kulit anda lebih selamat sekiranya anda menggunakan produk penjagaan wajah dari bahan – bahan semulajadi. Nak tahu lebih lanjut, jom ikuti perkongsian artikel kali ini.

Skincare Natural Dan Semulajadi Cream Cushion Produk Laris Dari EmbrazeMe

skincare natural dan semulajadi homemade

EmbrazeMe merupakan satu jenama produk kecantikan dari Malaysia yang mempunyai rangkaian produk penjagaan diri dan wajah yang diperbuat hanya menggunakan bahan – bahan semulajadi sahaja. Salah satu produk yang menjadi tarikan adalah Tender Touch Cream Cushion di mana ianya diformulasikan 100% tanpa bahan kimia yang terlarang serta selamat digunakan untuk kanak – kanak, orang dewasa, ibu mengandung atau warga emas.

Misi Utama EmbrazeMe Untuk Semua Pengguna

skincare natural dan semulajadi terbaik

EmbrazeMe mendapat kesedaran apabila terlalu ramai yang menanggung derita akibat penggunaan produk yang mempunyai isi kandungan bahan kimia yang merbahaya. Misi utama EmbrazeMe adalah supaya semua wanita dapat merasai sendiri kebaikan daripada penggunaan produk homemade dari bahan semulajadi sahaja. Penggunaan produk daripada bahan organik dan 100% asli ini bukan sahaja memberi kesan positif malah sangat bagus pada tempoh jangkamasa panjang.

Manfaat Daripada Penggunaan Tender Touch Cream Cushion

skincare natural dan semulajadi touch coushion

Untuk produk yang berasaskan bahan semulajadi ini, kesan yang bakal anda perolehi tidak akan sama seperti produk yang mengandungi bahan kimia yang terlarang. Anda tidak akan mengalami kesan penggelupasan kulit atau warna kulit yang berubah menjadi putih kemerahan kerana formula yang dibuat sendiri ini adalah bertujuan mengembalikan warna kulit yang asal serta menyihatkan kulit wajah.

bahan semulajadi skincare natural dan semulajadi

Antara manfaat yang terkandung di dalam Tender Touch Cream Cushion adalah :

Ramuan utama Jojoba Oil, Wheatgeram dan Apricot Kernel Oil memberi kelembapan yang bagus untuk kulit. Ia menjadikan penggunaan Tender Touch Cream Cushion akan mudah meresap ke dalam kulit, tidak menyebabkan iritasi serta tidak berminyak.

skincare natural dan semulajadi johoba

Minyak organik tambahan Sunflower dan Sweet Almond Oil dapat membantu menghilangkan garis – garis kedutan halus serta memperbaiki tektur kulit tanpa perlu melalui proses pengelupasan.

skincare natural dan semulajadi minyak matahari

Isi kandungan Witch Hazel dan Aloe Vera juga sangat bagus untuk merawat masalah – masalah kronik pada wajah. Antaranya ialah dapat membantu mengecutkan jerawat, merawat alahan pada kulit, memberi kelembapan pada kulit serta mencegah jangkitan kuman.

skincare natural dan semulajadi hazel

Istimewanya produk kecantikan daripada EmbrazeMe ini, mereka menggunakan sumber air yang terbaik iaitu Air Zam Zam. Fungsi Air Zam Zam ini adalah bertujuan dapat menjadi aura ( medan energy ) yang lebih besar. Air Zam Zam juga sangat bersih dan sangat bagus untuk kesihatan luaran serta dalaman badan.

skincare natural dan semulajadi minum air

Castor Oil sangat bagus untuk dapatkan kulit yang sihat, pertumbuhan rambut, merawat masalah kulit seperti jerawat, serta menghilangkan kesan regangan pada kulit. Dengan penggunaan Tender Touch Cream Cushion, Castor Oil dapat memudarkan semua jenis parut, masalah jeragat dan juga masalah kulit bertompok.

skincare natural dan semulajadi castor oil

Serbuk mutiara merupakan ramuan yang sangat bagus untuk kulit. Ia mampu meningkatkan kestabilan kulit antara kulit berminyak dan kulit kering. Selain itu, serbuk mutiara juga boleh membantu solekan akan menjadi lebih licin dan berseri. Anda tidak perlu risau kerana serbuk mutiara ini selamat untuk semua jenis kulit.

skincare natural dan semulajadi ekstrak mutiara

Terdapat beberapa jenis ekstrak minyak asli yang digunakan di dalam Tender Touch Cream Cushion ini. Ekstrak minyak asli tersebut adalah Lavender, Roman Chamomile, Cypress dan juga Rosemary. Ekstrak minyak asli ini mampu memberikan aura yang positif di mana ianya dapat memberi kesan yang baik terhadap kesihatan dan kecantikan kulit.

skincare natural dan semulajadi minyak pati

Cara Mudah Penggunaan Tender Touch Cream Cushion

Anda pasti teruja untuk mencubanya kerana cara penggunaan Tender Touch Cream Cushion ini sangat mudah. Anda hanya perlu ratakan ke seluruh kawasan muka dengan span muka yang disediakan. Sama seperti anda menggunakan bedak atau foundation, anda hanya perlu ratakan sehingga anda berpuas hati. Ia bukan hanya berfungsi untuk menutup cela pada wajah malah dengan pemakaian yang konsisten ia mampu merawat kulit anda dengan lebih baik.

skincare natural dan semulajadi homemade

Testimoni Pengguna Yang Sudah Mencuba Tender Touch Cream Cushion

Ramai wanita yang sudah mencuba Tender Touch Cream Cushion sangat berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi. Mereka bukan sahaja bertambah yakin untuk keluar malah tiada tekanan lagi untuk memikirkan penyelesaian masalah kulit yang di hadapi. Jom kita lihat testimoni dari pengguna Tender Touch Cream Cushion.

testimoni embrazeme skincare natural dan semulajadi testimoni embrazeme skincare natural dan semulajadi testimoni embrazeme skincare natural dan semulajadi testimoni embrazeme skincare natural dan semulajadi

Jom Cuba Tender Touch Cream Cushion – Skincare Natural Dan Semulajadi Sekarang Juga!

Anda mahu kelihatan cantik dan sihat tanpa masalah kulit? Ramai sudah mencuba dan memberi respon yang sangat positif. Mereka berpuas hati apabila Tender Touch Cream Cushion bukan sahaja membantu kulit kelihatan berseri malah dapat menyihatkan juga. Anda boleh menghubungi maklumat yang dinyatakan di bawah untuk info lanjut.

testimoni embrazeme skincare natural dan semulajadi sejak 2013

KULIT SIHAT DAN CANTIK DENGAN EMBRAZEME | SKINCARE NATURAL DAN SEMULAJADI
Hotline: Tekan untuk telefon (017-2001820) | Tekan untuk WhatsApp
Shopee: https://shopee.com.my/yatt70spirit
Blog: https://yatt-lateef.blogspot.com/

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: