Umum
Jan 1, 2020, 2:06pm

Skim Rumah Mesra Rakyat , Rumah Mampu Milik (Zero Deposit) Tahun 2020


Anda pernah dengar atau pernah tahu maklumat Skim Rumah Mesra Rakyat, Rumah Mampu Milik (Zero Deposit) Tahun 2020? Teruskan bacaan artikel ini sehingga ayat terakhir, moga dengan perkongsian kali ini bakal membantu mereka yang berimpikan untuk memiliki rumah dengan harga yang berpatutan, dan paling penting adalah Zero Deposit khas untuk kakitangan kerajaan.

Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di Selangor Terbaik

Tahun 2020 di katakan tahun yang agak mencabar bagi Rakyat Malaysia dari sudut kewangan, pemilikan aset dan lain-lain. Mempunyai kekuatan kewangan yang stabil sangat penting untuk kehidupan masa kini. Tapi tidak bermakna anda yang yang mempunyai gaji yang kecil tidak layak untuk memiliki Rumah yang anda idamkan selama ini.

Kali ini kami ingin berkongsi misi pemilikan rumah melalui Koperasi yang di namakan Koperasi Hartanah Anggun Berhad (KOHAB). Sejarah koperasi ini telah didaftarkan pada 18 januari 2018 dibawah subsekyen 7(1) Akta Koperasi 1993.

Koperasi ini menyediakan perkhidmatan jualan dan sebagai konsultan jualan hartanah bagi unit-unit perumahan pihak pemaju dengan menggunakan konsep agensi.

Peluang menyertai program Zero Deposit ini sememangnya adalah benar dan selamat. Mungkin di antara anda ada yang pernah sertai mana-mana program perumahan yang mungkin tidak jelas halatuju. Sememangnya peluang ini sangat terhad dan jualan pemilikan rumah di bawah KOHAB ini sememangnya sangat laris, hanya mereka yang tidak bertangguh bakal memiliki rumah idaman mereka.

Sememangnya projek-projek dibawah KOHAB ini kebanyakkannya Rumah Mesra Rakyat kerana harganya yang tidak terlalu tinggi dan mempunyai cara mudah untuk membantu rakyat dalam memiliki rumah idaman mereka.

Sasaran tahun 2020, kami hendak membantu lebih ramai penjawat awam dan golongan B40 membeli rumah mampu milik di bawah KOHAB.

Jangan terkejut jika anda mengikuti page kami di Facebook Info Rumah Mampu Milik & Instagram Info Rumah Mampu Milik, anda bakal mendapat banyak informasi projek rumah mampu milik dan antara termurah di pasaran serta paling menarik adalah anda boleh memiliki rumah mampu milik ini TANPA DEPOSIT, TANPA WANG BOOKING & PERCUMA YURAN GUAMAN.

Biasanya, jika anda ingin membeli rumah baru bina selalunya pemaju atau agent akan mintak yuran booking, tetapi di bawah entiti kami, jangan risau kerana kami tidak akan mintak yuran booking kerana kami entiti di bawah Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) anda boleh semak sendiri di laman web SKM untuk kepastian yang mana sebuah koperasi yang menjual projek hartanah anda semua.

Banyak testimoni yang telah memiliki rumah antaranya daripada gred sokongan boleh beli 2-3 biji rumah dengan hanya menggunakan kelayakkan kerja kerajaan sahaja.

Menerusi maklumat di berita.rtm.gov.my, selari dengan komitment KOHAB untuk membantu golongan yang berpendapatan rendah dan sederhana dalam memiliki rumah mampu milik menerusi skim Zero Deposit dan moga lebih banyak perancangan projek mampu milik akan dibangunkan di seluruh negara.

Ayuh Mulakan langkah anda sekarang?

Belilah hartanah anda semampu yg boleh?

Kerana dirimu bila ada hartanah, begitu berharga ?

Untuk konsultasi percuma, marilah DAFTAR LINK DI BAWAH UNTUK DAPATKAN KETERANGAN LANJUT.

KLIK LINK DI BAWAH, DAN ISIKAN MAKLUMAT ANDA.

>>>>> https://onlinejer.com/inforumah <<<

Itu sahaja perkongsian kali ini, semoga artikel mengenai Rumah Mesra Rakyat, Rumah Mampu Milik (Zero Deposit) ini bakal membantu lebih ramai lagi Kakitangan Kerajaan Memiliki Rumah dengan jayanya. Jika anda bukan Kakitangan Kerajaan, jangan bersedih kerana kami juga mempunyai projek untuk anda juga. 

KLIK LINK DI BAWAH, DAN ISIKAN MAKLUMAT ANDA.

>>>>> https://onlinejer.com/inforumah <<<

Insyallah lebih maklumat yang bakal anda perolehi melalui laman https://onlinejer.com/inforumahmampumilik . Nantikan update dari kami dari masa ke semasa Ya.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: