Review
Jul 24, 2019, 9:25pm

Skim Kereta Mudah Dimiliki Tanpa Loan Bank


Skim Kereta Mudah Milik Terbaik

Jika ditanya tentang kereta, pelbagai jawapan yang diberikan. Ada kereta yang digunakan untuk bergaya, ada yang mementingkan fungsi utama iaitu untuk bergerak, ada yang menyewa, ada yang “berhutang” dan macam-macam ragam lagi. Tidak kira lah kereta mahal, murah mahupun secondhand, setiap orang pasti ada niat memerlukan sebuah kereta. Hal ini kerana kereta mempunyai ruang yang banyak jika dibandingkan dengan motosikal dan senang untuk membawa barang yang banyak serta perjalanan yang jauh.

Skim Kereta Mudah Milik Padu

Namun demikian, tidak semua orang mempunyai “privilege” untuk memiliki sebuah kereta. Hal ini kerana untuk membeli sebuah kereta, banyak perkara yang perlu diambilkira terutamanya dari segi kewangan. Sesetengah orang mampu membeli kereta secara “cash” manakala sesetengah orang perlu membuat pinjaman dari bank. Namun begitu, tidak semua orang layak untuk mengemukakan pinjaman daripada bank. Jadi, apakah solusi atau pilihan yang ada bagi mereka yang tidak mahu membuat pinjaman bank?

Skim Kereta Mudah Milik Wangsa Maju

Kereta Sewa Mudah Milik

Jika anda mempunyai niat untuk memiliki sebuah kereta tanpa membuat pinjaman daripada bank, kami boleh membantu anda. Konsep kami senang sahaja iaitu sewaan untuk memiliki. Anda menyewa kereta di mana sewaan yang dibayar pada setiap bulan akhirnya akan memberikan manfaat pada anda di mana anda akan memiliki kereta tersebut. Ya! Kereta menjadi hak anda. Anda tidak perlu memulangkan kereta tersebut. Jadi, apakah syarat-syarat untuk mendapatkan kereta sewa yang pasti dimiliki ini?

Skim Kereta Mudah Milik 2019

Jika anda berumur 25 tahun sehingga 65 tahun, anda layak untuk memohon untuk memiliki kereta sewa ini. Kami menyediakan pilihan untuk mereka yang mempunyai masalah blacklist, untuk memiliki kereta baru atau secondhand terpilih tanpa perlu mengemukakan pinjaman daripada pihak bank. Namun demikian, anda haruslah mampu untuk membayar secara bulanan. Fokus kami adalah kereta Proton dan Perodua lowest spec. Selain itu, kami turut menawarkan kereta Honda City/Jazz.

MyVehicle Provider Business

Skim Kereta Mudah Milik 2020

Bagi mereka yang mempunyai masalah blacklisted/bankrupt/akpk, pastinya ia suatu perkara yang memenatkan untuk memohon pinjaman dari bank apabila anda hendak membeli kereta. Jangan risau. Kami boleh membantu anda untuk memiliki kereta idaman anda. Kami di Myvehicle Provider Business menyediakan pilihan untuk memiliki kereta tanpa perlu membuat pinjaman daripada bank.

Skim Kereta Mudah Milik Gombak

Kami telah menyewakan hampir 200 unit kereta, dan syarikat kami telah beroperasi selama hampir 3 tahun. In Shaa Allah kami akan berikan yang terbaik untuk anda kerana kepakaran kami adalah untuk membantu anda memiliki kereta walaupun nama anda telah disenarai hitam. Antara kereta yang kami sediakan termasuklah Proton atau Perodua lowest spec. Kami juga ada menawarkan kereta luar/import tetapi tidak banyak. Hal ini kerana kami menawarkan pilihan kereta khas untuk mereka yang mahukan kereta cukup sekadar untuk memenuhi keperluan harian, dan bukannya untuk kepentingan dan kemewahan.

Cara Memohon

Skim Kereta Mudah Milik Kepong

Jika anda berminat untuk memohon, anda dikehendaki untuk membawa dokumen seperti salinan kad pengenalan (IC) dan lesen memandu. Selain itu, anda juga perlu mengemukakan salinan bil api dan air bagi tujuan pengesahan alamat tempat tinggal. Anda juga perlu mempunyai seorang penjamin yang terdiri daripada ahli keluarga anda sendiri. Perkara yang paling penting, anda wajib mengemukakan bayaran deposit terlebih dahulu. Deposit adalah wajib dan tetap untuk setiap model kereta di MyVehicle Provider Business. Urusan untuk ready stock hanyalah 30 minit sahaja. Anda tidak perlu tunggu, confirm lulus!

Skim Kereta Mudah Milik Wangsa Maju

Senarai Ready Stock Terkini

Baru 2019 Koyak Plastik

 • Perodua Myvi H 1.5
 • Proton Persona Standard 1.6
 • Proton Saga Standard 1.3

Baru 2019

 • Perodua Aruz Premium 1.5
 • Honda City S 1.5

Second-Hand

 • Perodua Myvi SE 1.5
 • Perodua Axia G 1.0
 • Proton Iriz executive 1.6
 • Proton Preve exec 1.6
 • Honda Jazz S 1.5
 • Proton Exora Executives 1.6
 • Honda Hrv E 1.5

Tips Penjagaan Kereta

Skim Kereta Mudah Milik Setapak

Kereta merupakan salah satu harta yang berharga. Bagi sesetengah orang, sesebuah kereta itu mempunyai nilai sentimental sendiri. Jadi, pastinya kereta itu perlu dijaga dengan rapi agar tahan lama. Jika sesebuah kereta itu rosak, maka kos untuk pembaikian adalah mahal. Sudah tentu perkara ini mengundang susah bukan? Di sini, kami kongsikan beberapa tips asas untuk penjagaan kereta.

Skim Kereta Mudah Milik KL

Pertama sekali, pastikan tekanan udara pada tayar anda mengikut spesifikasi yang ditetapkan oleh kilang. Tekanan udara yang tidak tepat boleh menyebabkan tayar anda mudah retak dan pecah. Selain itu, permukaan tayar anda akan haus lebih cepat. Anda boleh mengukur tahap kehausan tayar anda dengan melihat tanda di bahagian tengah bunga tayar tersebut. Pastikan bunga pada tayar tidak kurang dari takat tanda. Anda perlu memeriksa tayar anda sekurang-kurangnya seminggu sekali.

Skim Kereta Mudah Milik Kuala Lumpur

Selain itu, bateri memainkan peranan penting. Terdapat dua jenis bateri iaitu sel kering dan sel basah. Bagi sel basah anda perlu sering membuat pengisian semula air suling bateri dalam tempoh 2 tahun. Jangka hayat bateri kereta kebiasaannya 18 bulan hingga 2 tahun namun ada juga bateri yang mampu bertahan lebih lama sehingga 4 tahun tetapi harganya agak mahal berbanding bateri lain. Jika anda mengalami masalah menghidupkan enjin, mungkin sekali masalah tersebut berpunca daripada bateri yang telah kehilangan cas.

Skim Kereta Mudah Milik 2019 dan 2020

Minyak enjin memastikan pemanduan kereta anda senyap dan perjalanan jauh tidak menjadi masalah. Minyak enjin perlu ditukar mengikut tempoh masa pengunaan atau jumlah jarak perjalanan. Minyak enjin jenis semi-sintetik boleh digunakan sehingga 5,000 km atau 3 bulan manakala minyak sintetik penuh boleh digunakan sehingga 10,000 km atau 6 bulan. Anda juga disyorkan untuk menukar penapis minyak (oil filter) setiap kali anda menukar minyak enjin.

Testimoni Mereka Yang Mendapatkan Skim Kereta Mudah Milik

Kami menjalankan bisnes yang ikhlas dan tiada unsur penipuan. Berikut kami kongsikan beberapa gambar sebagai testimoni daripada pelanggan kami sebelum ini.

Skim Kereta Mudah Milik Murah

Skim Kereta Mudah Milik Malaysia

Skim Kereta Mudah Milik Ohsem

Skim Kereta Mudah Milik Hebat Gila

Skim Kereta Mudah Milik Hebat

Dapatkan Skim Kereta Mudah Milik SEKARANG! 

Jom dapatkan kereta baru dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 28G, Jalan BS 1/2,Taman Bukit Serdang, Pusat Perdagangan Olive Hill, Seksyen 1,43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan kereta baru dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan kereta baru dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: