Review
Jun 5, 2018, 11:41pm

Shawl Design Terkini Murah Dan Patuh Syariah Dari D’mademoiselle Scarf


Setiap wanita mahu tampak cantik untuk menaikkan tahap keyakinan diri. Antara perkara yang sering dititikberatkan oleh para wanita adalah dari segi pemilihan pakaian terutamanya shawl. Antara ciri-ciri yang sering diutamakan ketika memilih shawl ini adalah dari segi harga, design dan juga kualitinya.

contoh shawl design terkini murah

Meskipun ada banyak lambakan jualan shawl (tudung) melalui media sosial pada hari ini namun tidak semuanya mempunyai design yang terkini dengan harga yang murah. Bahkan ada juga  pihak yang sengaja ingin mengambil kesempatan dengan menjual shawl yang tidak berkualiti dengan harga yang melampau sehingga tidak masuk akal. Namun kini anda tidak perlu risau lagi kerana sekarang sudahpun ada jenama yang boleh memberikan anda shawl dengan design yang terkini, murah dan patuh syariah. Jenama yang dimaksudkan ini adalah D’MADEMOISELLE SCARF.

D’Mademoiselle Tampilkan Design Terkini Dan Labuh

shawl design terkini murah

Seiring dengan perkembangan fesyen tudung di Malaysia, D’Mademoiselle mendapat inspirasi untuk mengeluarkan tudung yang terkini dengan design yang lebih labuh daripada kebanyakan yang dijual di laman media sosial. Inisiatif D’Mademoiselle mengeluarkan tudung yang mematuhi syariah ini mempunyai beberapa ciri yang membuatkan tudung keluaran mereka sangat istimewa dan berbeza daripada tudung yang ada di pasaran.

shawl design terkini labuh

Ramai yang belum tahu yang tudung daripada D’mademoiselle ini mampu milik dengan harga yang murah walaupun tudung daripada koleksi ini adalah tudung premium seperti jenama yang mahal. Dengan memiliki koleksi mereka, anda bukan sahaja dapat menikmati harga yang berpatutan malah tudung anda merupakan tudung yang mematuhi syariah agama.

D’Mademoiselle Scarf Mudah, Cepat Dan Selesa Dipakai Sepanjang Hari

shawl design terkini murah dan selesa

Ramai yang ingin nampak cantik dan kemas bertudung tapi tidak mempunyai masa untuk bersiap dengan lebih lama. Anda jangan risau, dengan D’Mademoiselle Scarf, anda dapat ke tempat kerja atau berfesyen dalam masa yang sangat singkat. Ini kerana ciri – ciri D’Mademoiselle Scarf sangat menepati kehendak semasa. Antara ciri – cirinya adalah :

#1 – Premium Satin Yang Selesa Di Pakai

koleksi premium shawl terkini

Material premium satin D’Mademoiselle Scarf yang kelihatan mahal namun, anda dapat memilikinya dengan harga mampu milik. Tudung yang digayakan akan jatuh dengan cantik dan membuatkan anda selesa walau di mana sahaja anda memakainya.

#2 – Premium Chiffon Shawls Tahan Panas

premium shawl tahan panas

Kualiti koleksi tudung chiffon adalah datangnya daripada material yang sangat sejuk dipakai. Materialnya adalah 100% daripada Japanese Chiffon di mana tudung akan jadi beralun dengan cantik, selesa dipakai dengan cuaca yang panas dan semestinya nampak manis dengan si pemakainya.

#3 – Mempunyai Awning Muncung

shawl design awning muncung

Ramai wanita risau untuk memakai tudung keluaran terkini kerana tidak selesa sepanjang hari kerana perlu memperbetulkan awning ( bahagian muka tudung ).  Dengan D’mademoiselle, awning tudung akan terletak cantik dan kemas sepanjang hari kerana awningnya tidak keras seperti kebanyakan jenama tudung di pasaran.

Keistimewaan D’Mademoiselle Yang Mesti Anda Tahu

Setiap wanita perlu mengetahui keistimewaan tudung yang bakal mereka miliki. Selain daripada material tudung yang selesa, anda mesti teruja sekiranya tudung tersebut dapat memudahkan urusan seharian anda. Ini secara tidak langsung akan menjimatkan waktu anda sehari – hari di rumah atau di tempat kerja. Jom kami kongsikan kenapa anda perlu memiliki D’mademoiselle Scarf ini.

Mudah Dibentuk

shawl design trend terkini

Menariknya, D’Mademoiselle ini sangat mudah dibentuk pada bentuk wajah. Anda akan tampil dengan lebih yakin dan kemas dengan pemakaian tudung yang sempurna.

Sedondon Ibu Dan Anak

shawl sedondon terkini ibu dan anak

Amat manis andai ibu dan anak memakai tudung yang sedondon. D’mademoiselle menyediakan pilihan tudung yang selesa dan murah untuk anak – anak dipakai bersama ibu. Pasti anak – anak anda akan memakai tudung sepanjang hari walaupun aktif bermain bersama kawan – kawan mereka.

Boleh Di Ubah Suai Labuh Tudung

labuh tudung shawl adjustable

Pemakaian tudung D’mademoiselle adalah bertepatan dengan tuntutan agama kerana anda boleh mempelbagaikan cara pemakaian tudung untuk menjadi lebih labuh. Satu tudung yang anda miliki daripada D’mademoiselle Scarf dapat  digayakan mengikut fesyen terkini tetapi dalam masa yang sama mematuhi syariah agama.

Harga Mampu Milik

shawl design terkini mampu milik

Dengan kualiti dan juga design terkini D’mademoiselle Scarf, harga yang ditawarkan adalah serendah RM 39.90 sahaja. Dengan harga ini, pelbagai gaya dapat anda digayakan seperti memiliki lebih daripada sehelai tudung.

Cepat Dan Mudah

 

shawl design terkini online

Anda sudah tidak perlu menghabiskan masa yang lama untuk memakai D’Mademoiselle Scarf ini. Terdapat koleksi D’mademoiselle yang anda hanya perlu sarungkan sahaja dan siap sedia untuk keluar.

Pelbagai Pilihan Tudung

shawl design terkini pelbagai warna

Anda pasti rambang mata melihat koleksi tudung daripada D’mademoiselle Scarf ini kerana ianya bukan sahaja terdiri daripada selendang panjang ( shawl ) malah terdapat juga koleksi bawal bercorak, selendang bercorak bunga, selendang bercorak abstrak, tudung sarung dua muka, dan pelbagai lagi variasi tudung.

Eksklusif Untuk Ke Majlis Rasmi

shawl premium terkini

Ramai yang buntu memikirkan gaya tudung eksklusif untuk ke majlis – majlis rasmi di pejabat, undangan perkahwinan, majlis makan malam, majlis perasmian, dan sebagainya. Dengan D’mademoiselle Scarf, koleksi tudung mereka adalah direka eksklusif dan terkini dengan penggayaan berlandaskan syariah agama. Anda tidak perlu menempah tudung diluar kemampuan anda semata – mata untuk memenuhi undangan rasmi. Sebaliknya, anda cuma perlu dapatkan D’mademoiselle Scarf ini dan jadikan ia sebagai koleksi tudung anda.

Testimonial Pemakai D’Mademoiselle Scarf

Sudah semestinya ramai yang berpuas hati setelah tudung yang di beli dari D’mademoiselle ini sampai di tangan mereka. Apa yang mereka berpuas hati adalah harga yang mereka bayar setanding dengan kualiti yang mereka perolehi. Walaupun harga murah tetapi tudung daripada koleksi D’mademoiselle ini seperti tudung yang mahal dengan kualiti tudung yang tidak jarang dan tidak panas.

antara testimoni pelanggan shawl moden antara testimoni pelanggan shawl moden antara testimoni pelanggan shawl moden antara testimoni pelanggan shawl moden

Bagi mereka yang mencari tudung menutupi bahagian depan badan, tidak jarang dan murah semestinya D’mademoiselle Scarf adalah pilihan terbaik untuk anda. Anda bukan sahaja dapat menggayakan tudung yang mempunyai design terkini malah anda akan selesa sepanjang hari walaupun anda melakukan aktiviti luar yang lasak seperti bersukan.

Dapatkan D’Mademoiselle Scarf Anda Sekarang!!

Sebelum design pilihan anda kehabisan stok dan anda kecewa dengan apa yang diidamkan sudah tiada lagi, apa kata korang dapatkan koleksi D’mademoiselle Scarf sekarang! Datang ke Butik D’MADEMOISELLE SCARF di Bangi atau hubungi untuk tempahan secara online. Rujuk maklumat berikut untuk info lanjut.

mademaseille scarf

D’MADEMOISELLE SCARF | KOLEKSI TUDUNG SHAWL PATUH SHARIAH
Hotline:Tekan untuk telefon (012-3980417) | Tekan untuk WhatsApp
Instagram: @dmademoiselle_scarves

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: