Review
Jun 29, 2019, 11:41am

Sewa Van Murah Kuala Lumpur Serendah RM140/Sehari


Tentunya seronok sekiranya kita dapat berjalan serta bercuti bersama-sama sanak saudara atau rakan taulan. Pelbagai aktiviti yang dapat dilakukan untuk sesiapa yang ingin mengambil masa sedikit untuk beriadah dan bersuka ria. Sekiranya anda bersama keluarga atau rakan-rakan anda ingin merancang untuk pergi bercuti ke mana-mana beramai-ramai, apa kata kita tukar perancangan sedikit dan membuatkan percutian tersebut ala road trip ke destinasi yang dituju? Tentunya seronok bukan?

Sewa Van KL 2019 dan 2020

Untuk merancang percutian sebegini, ataupun untuk pergi ke sesuatu tempat bersama keluarga atau rakan-rakan, kebiasaannya kita akan berjalan bersama-sama. Seeloknya apabila dapat bersama-sama dalam satu kenderaan. Jadi apakah pilihan anda? Sekiranya anda mempunyai kereta MPV, mungkin masalah anda akan selesai di situ sahaja kerana MPV mampu menampung sehingga 7 orang penumpang pada satu-satu masa. Tetapi bagaimana bilangan orang yang mengikuti anda dalam perjalanan anda lebih ramai? Tentunya anda akan memikirkan untuk menyewa van atau kenderaan seumpamanya untuk menampung sejumlah penumpang yang besar.

Sewa Van KL Terbaik

Sekiranya anda tidak memiliki van atau MPV, maka salah satu penyelesaiannya adalah untuk mendapatkan perkhidmatan van sewa KL yang murah dan berpatuttan. Terdapat banyak tempat yang mana anda boleh mendapati van sewa KL yang murah. DI sini kami akan memperkenalkan salah satu syarkat yang dapat memberikan perkhidmatan van sewa di Kuala Lumpur yang murah serendah RM140 / sehari.

Kereta Sewa KLEzcar Sewa Van KL Serendah RM140/sehari

Sebut pasal KLEzcar, pasti ramai yang mengenali syarikat kereta sewa ini. KLezcar adalah salah satunya perkhidmatan kereta sewa yang tersohor di Malaysia dengan mempunyai lebih 1000 kereta dan terkenal dengan tawaran harga kereta sewa yang murah. Lebih-lebih lagi sekiranya anda ingin mencari sewa van KL yang boleh menumpang penumpang yang ramai, yang mana sekiranya anda ingin menyewa kereta sahaja tak mencukupi.

Sewa Van KL 2019

KLEzcar menawarkan sewa van KL dengan harga yang amat berpatutan di Kuala Lumpur ini dengan kadar sewaan serendah RM140 untuk sehari. Cukup berbaloi kerana anda anda akan dapat berjalan bersama-sama rakan-rakan atau keluarga anda dalam satu kenderaan sahaja, yang mana perjalanan anda akan menjadi lebih mudah di samping dapat menjiimatkan kos perjalanan secara keseluruhan.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan Oleh KLEzcar Sewa Van KL Serendah RM140/sehari

KLEzcar menyediakan perkhidmatan Sewa Van KL yang murah dan berpatutan untuk memenuhi keperluan perjalanan anda. Antara perkhidmatan yang disediakan oleh KLEzcar, selain daripada sewaan kereta (sama ada kereta hatchback, compact, sedan, luxury dan sebagainya), KLEzcar juga menawarkan perkhidmatan sewa van, sewa MPV mewah, dan juga sewa dengan pemandu.

Berikut adalah sebahagian daripada van-van serta MPV-MPV yang anda boleh sewa dari KLEzcar, sewa van KL yang murah dan berpatutan dari hanya RM140/sehari.

Sewa Van KL Dengan Insurans

NISSAN GRAND LIVINA
Sewa sehari: RM200
Kapasiti: 7 orang

Sewa Van KL Selesa

TOYOTA HIACE – 2.5 TURBO DIESEL
Kapasiti: 15 orang
Sewa sehari: RM350

Sewa Van KL Hebat

TOYOTA ESTIMA – 2.4
Kapasiti: 7-8 orang
Sewa sehari: RM500

Sewa Van KL Berbaloi

TOYOTA VELLFIRE – 2.4
Kapasiti: 7 orang
Sewa sehari: RM600

Sewa Van KL 2020

HYUNDAI STAREX GRAND ROYALE
Kapasiti: Maksimum 11 orang
Sewa sehari: RM550

Mengapa Anda Perlu Menyewa Dari KLEzcar The Mines – Sewa Van Murah KL?

Pastinya anda akan bertanya-tanya, apakah keistimewaan KLEzcar The Mines yang menawarkan perkhidmatan sewa van murah di KL berbanding dengan syarikat-syarikat yang lain? Ini adalah antara sebab-sebab mengapa anda perlu menyewa dari KLEzcar :

Sewa Van KL Cantik

 • Semua kenderaannya diselenggarakan dengan baik, berhawa dingin, bersih dan selesa.
 • KLEzcar juga akan memulangkan deposit dengan jujur selepas kenderaan dipulangkan dalam keadaan baik kepadanya.
 • Bantuan kerosakan 24 jam juga disediakan untuk membantu anda sekiranya van yang anda sewa mengalami masalah ketika dalam perjalanan.
 • Anda dapat menjimatkan kos perjalanan kerana sewanya murah
 • Urusan pengambilan dan pemulangan kereta yang mudah kerana perkhidmatan KLEzcarmeliputi hampir semua kawasan di Kuala Lumpur dan Selangor

KLEzcar adalah pilihan yang tepat untuk perjalanan anda. Ia sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggannya.

Sewa Van Murah Kuala Lumpur Bersama Pemandu

Bagi yang malas memandu, atau tidak reti selok belok jalan yang perlu dilalui, atau tak ada di kalangan kawan-kawan atau ahli keluarga yang mempunyai lesen memandu, KLEzcar turut menyediakan perkhidmatan pemandu. Pemandu yang disediakan oleh KLEzcar berpengalaman dan mahir mengendalikan pelbagai jenis van dan MPV. Pemandu disediakan untuk perjalanan ke:

 • Singapura
 • Johor Bahru
 • Melaka
 • Genting Highland
 • Cameron Highland
 • Pulau Pinang
 • Bersiar-siar di sekitar KL, dan banyak lagi.

Sewa Van KL – Apakah Kebaikan Menyewa Van?

Terdapat pelbagai sebab kenapa anda perlu menyewa van berbanding kenderaan lain seperti kereta dan sebagainya. Bukan sahaja untuk bercuti atau beriadah bersama kawan-kawan ataupun bersama keluarga, tetapi ada juga tujuan-tujuan lain yang memerlukan anda untuk menyewa van. KLEzcar menawarkan pakej sewa van KL yang termurah dan berpatutan.

Sewa Van KL – Jimat Kos

Sewa Van KL Lejen

Merancang perjalanan anda boleh membantu dalam penjimatan kos, terutama sekali apabila anda perlu melakukan perjalanan yang jauh bersama-sama kumpulan (sama ada rakan taulan, rakan sekerja, ataupun keluarga dan sanak saudara). Sebagai contoh, beberapa staf dalam syarikat anda perlu menghadiri satu persidangan di sesuatu lokasi yang jauh. Adakah setiap seorang akan memandu dengan keretanya sendiri untuk ke tempat persidangan tersebut, ataupun lebih berbaloi untuk mendapatkan van atau MPV sewa yang dapat menampung kesemua staf tersebut dalam satu kenderaan?

Anda mungkin tidak sedar tapi anda memang boleh jimat apabila menyewa van atau MPV, seperti minyak (hanya perlu isi satu kenderaan sahaja), tol (hanya perlu bayar untuk satu kenderaan sahaja), parking, dan sebagainya.

Sewa van KL – Untuk Mengangkut Barang-Barang Yang Banyak

Sewa Van KL Wangi

Anda mungkin inginkan untuk sewa van KL yang murah serendah RM140/sehari ini kerana anda memerlukan ruang yang besar untuk anda mengangkut barang-barang yang banyak secara sekaligus. Ataupun, anda inginkan kenderaan yang boleh menampung sejumlah penumpang yang ramai dan pada masa yang sama mempunyai banyak ruang untuk membawa barangan-barangan lain. Ini amat sesuai sekiranya anda dan rakan-rakan atau keluarga anda ingin keluar beramai-ramai untuk membeli belah. Tentulah kalau menggunakan kereta sahaja mungkin tidak muat dan tidak dapat menampung orang yang secukupnya, lagi-lagi apabila hendak mengangkut balik barang-barang yang telah dibeli. Jelaslah bahawa sewa van KL menjadi satu alternatif yang dapat menjimatkan kos di samping memudahkan loigistik pergerakan di antara satu tempat ke satu tempat yang lain.

Sewa Van KL Untuk Ruang Yang Luas dan Perjalanan Yang Selesa

Sewa Van KL Maju

Bayangkan anda hendak berjalan jauh, anda ada kereta, keluarga anda ada 5 orang termasuk anda. Memang cukup-cukup sahaja kereta anda dapat menampung penumpang sebanyak itu. Tapi ingatā€¦ jangan dilupakan barang-barang seperti beg, makanan, bantal busuk, dan lain lain, yang sememangnya akan memakan ruang kosong di dalam kereta anda. Anda menjadi tidak selesa dan begitu juga penumpang-penumpang bersama-sama anda.

Apa kata untuk kali ini kita sewa van KL yang mana kita boleh menikmati ruang yang luas dan selesa sepanjang perjalanan anda. Tak perlu menyempit, tak perlu bertolak-tolak merebut tempat antara satu sama lain. Pasti anda bersama rakan-rakan atau keluarga anda dapat mengalami perjalanan yang selesa apabila dapat menaiki van berbanding dengan kereta.

Sewa Van KL – Dapatkan Kenderaan Yang Sesuai

Tidak kira sewa van KL atau sewa kereta ataupun sebagainya, kelebihan sewa kereta ialah anda boleh menyewa kenderaan yang sempurna untuk hanya apa-apa situasi khas. Sama ada anda memerlukan van mini untuk membantu mengambil semua anak-anak anda dan rakan-rakan mereka untuk lawatan khas atau perkhemahan, atau kereta yang lebih eksotik untuk membantu membuat hari khas yang lebih istimewa, mendapatkan kereta sewa untuk majlis itu akan membantu menjimatkan wang dalam jangka masa panjang. Ramai pengguna tidak menemuinya bahkan hal ini dapat menjimatkan kewangan disebalik terus membeli sebuah kereta khusus untuk pemanduan seharian mereka. Dengan bergantung pada agensi sewa kereta untuk membantu mengisi keperluan ini, anda akan dapat untuk membuat sebahagian besar majlis istimewa anda tanpa menanggung hutang jangka panjang atau tanggungjawab untuk membeli kereta.

Sewa Van KL 2019 2020

Walaupun kebanyakan agensi sewa kereta utama menjaga kereta mereka dalam keadaan yang baik, pelanggan secara amnya tidak perlu bimbang tentang kenderaan sewa anda jika ia rosak. Sekiranya kenderaan anda rosak, semua agensi sewaan kereta utama akan menyediakan anda dengan arahan mengenai siapa yang dipanggil untuk membantu. Jika kereta itu tidak boleh dibaiki dalam tempoh masa yang singkat, agensi akan menyediakan anda dengan kereta lain tanpa dikenakan bayaran tambahan. Ini membantu memberi pelanggan ketenangan fikiran bahawa mereka boleh bergantung kepada agensi sewa kereta untuk menjaga apa-apa isu yang tidak dirancang yang mungkin timbul semasa tempoh masa kontrak sewa mereka.

Testimoni Pelanggan-Pelanggan KLEzcar – Sewa Van Murah Di KL Serendah RM140/sehari

Berikut adalah sebahagian daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah mendapatkan perkihdmatan sewa van KL di samping sewa kereta juga dengan harga yang berpatutan dan murah. Secara puratanya mereka amat berpuas hati dengan perkhidmatan atau servis yang diberikan oleh pihak KLEzcar. Pastinya akan membuatkan anda lebih cenderung lagi untuk mendapatkan bukan sahaja sewa van KL tetapi juga sewa kereta tidak kira jenis atau model kereta yang anda idamkan, bersesuaian dengan keperluan dan kemampuan anda.

Sewa Van KL Padu

Sewa Van KL Dengan Pemandu

Dapatkan Van Sewa KL Dengan KLEzcar – Sewa Van Murah Kuala Lumpur Serendan RM140/Sehari

Tunggu apa lagi? Inginkan keselesaan dalam perjalanan, kenderaan yang luas dan selesa, ruang yang banyak untuk penumpang atau untuk barang-barang dan sebagainya, maka segeralah anda ke KLEzcar untuk urusan van sewa KL anda. Ternyata anda akan berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh mereka. Hubungi mereka sekarang!

Sewa Van KL Selamat

KLEZCAR | SEWA VAN KL TERBAIK DI KUALA LUMPUR
HotlineĀ  : Tekan untuk telefon (019-3303316) | Tekan untuk WhatsApp
Alamat :
Lot 34 Jalan Kenangan Indah 2, Kampung Kenangan Indah, Taman Impian Ehsan, Balakong, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Nak sewa van murah di KL? Terus hubungi Van Sewa Murah SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak sewa van murah di KL? Terus hubungi Van Sewa Murah SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Nak sewa van murah di KL? Terus hubungi Van Sewa Murah SEKARANG

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: