Review
May 17, 2019, 4:01pm

Promosi Sewa Van Murah di Wangsa Maju Bersih dan Baharu


Kenderaan membolehkan kita pergi ke mana-mana destinasi yang kita sukai. Kita tidak perlu memikirkan cara mana untuk sampai ke satu-satu tempat. Kenderaan yang ada membolehkan ianya membawa penumpang. Contohnya, dengan hanya membayar sejumlah wang yang tertentu, kita boleh pergi ke mana-mana destinasi yang ingin dituju.

pakej van sewa wangsa maju

Bagi yang mencari sewa van murah di Wangsa Maju, banyak van yang ditawarkan di pasaran dan mengikut harga standard untuk setiap perkhidmatan van yang sewa, tetapi tahukah anda bahawa anda boleh menyewa sebuah van murah dari agensi syarikat sewa kereta yang mesra pengguna dan mempunyai pelbagai kebaikan buat anda?

Anggun Car Rental Menawarkan Perkhidmatan Sewa Van Murah Di Wangsa Maju, Kuala Lumpur

sewa van murah kl

Salah satu syarikat sewa kereta yang saya maksudkan adalah Anggun Car Rental. Anggun Car Rental menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang sangat murah dan berpatutan bagi mereka yang mencari kereta sewa yang murah terutama Van di sekitar Wangsa Maju, Kuala Lumpur. Semestinya syarikat ini telah berdaftar dan lebih 5 tahun dalam perkhidmatan sewa di Kuala Lumpur ini dan sentiasa faham akan kehendak pengguna kereta sewa yang semestinya mahukan kenderaan dalam keadaan baik sebelum membuat perjalanan jauh.

Anggun Car Rental Syarikat Kereta Sewa Murah Terkenal di Wangsa Maju, Kuala Lumpur

Anggun Car Rental merupakan sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa yang terkenal di sekitar Wangsa Maju, Kuala Lumpur. Bertempat di Jalan Wangsa Niaga, Anggun Car Rental menawarkan lebih 100 jenis kereta sewa untuk anda. Servis mereka sangat baik dan sentiasa memenuhi kehendak pelanggan dalam urusan sewaan kereta.

promosi van sewa cuti sekolah

Selain kenderaan jenis van, Anggun Car Rental menyediakan pelbagai jenis kereta yang anda boleh sewa dan anda tidak perlu mencari mereka kerana kereta yang anda sewa itu akan terus dihantar ke kawasan anda. Anggun Car Rental boleh memberikan anda perkhidmatan yang pantas kerana mereka bertapak di Wangsa Maju, Kuala Lumpur dan merupakan kawasan yang strategik untuk perkhidmatan kereta sewa ini. Anda nak guna Van atau kenderaan lain boleh terus cari Anggun Car Rental. Servis tip top!

7 Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Sewa Van Di Anggun Car Rental

kelebihan van sewa kl

Berikutan aduan sewa van yang mahal dan tidak berkualiti yang sering terjadi, kini anda tidak perlu risau lagi kerana Anggun Car Rental bukan calang-calang perkhidmatan van kongsi untuk anda gunakan. Perkhidmatan sewa van di Anggun Car Rental sangat berkualiti dan berbaloi dari segi penggunaan untuk tempoh masa yang pendek mahupun panjang.  Terdapat banyak kelebihan menggunakan servis dari Anggun Car Rental yang patut anda tahu.

  1. Tawaran Harga Sewa Van Murah Di Wangsa Maju

sewa van nissan urvan

Van yang anda dapatkan dari Anggun Car Rental lebih rendah harganya berbanding kereta sewa yang lain. Kadar sewa 30% lebih jimat dan murah ini membantu masyarakat dan tidak membebankan mereka sama sekali. Pastinya anda juga ingin lebih jimat dan berbaloi dalam membuat pilihan kereta kongsi untuk anda dapatkan.

  1. Boleh Bawa Van di Mana Sahaja

van sewa dengan pemandu kl

Anda boleh bawa berjalan van Anggun Car Rental di mana-mana sahaja anda berada sama ada ketika berada di bandar atau sewaktu anda di kampung anda dan sebagainya. Seperti yang diketahui umum, perkhidmatan sewa di Anggun Car Rental amat menyeluruh dan anda boleh melihat di laman web mereka untuk lokasi pengambilan kereta setelah membuat tempahan.

  1. Nak sewa Sehari, Mingguan Atau Bulanan? Semua Boleh

van sewa mingguan bulanan

Anda boleh menyewa Van di Anggun Car Rental untuk keperluan anda dan tidak semestinya anda wajib menyewa kereta kongsi ini seharian. Mungkin anda mahu menggunakannya separuh hari atau dalam tempoh-tempoh yang tertentu sahaja. Kelebihan menyewa di Anggun Car Rental yang memudahkan anda ini menjadikan anda boleh menggunakannya juga ketika berlakunya kecemasan dan sebagainya.

  1. Tidak Perlu Membazir Duit Beli Van! Sewa Sahaja Sudah Memadai

sewa van senang dan pantas wangsa maju

Sekiranya anda mempunyai urusan yang menyebabkan anda perlu gunakan kereta, anda boleh menggunakan van dan tidak wajib membeli kereta. Anda boleh menyewa van dari Anggun Car Rental pada masa yang anda perlukan malah dapat mengelakkan diri daripada komitmen pinjaman kereta dan lain-lain lagi.

  1. Tempahan Di Anggun Car Rental Mudah

proses tempahan mudah

Nak lebih mudah? Booking atau tempah awal van pilihan anda! Anda boleh membuat tempahan untuk menyewa van secara online sahaja dengan mengisi borang dan pada tarikh ditetapkan, anda boleh terus mengambil kereta. Anda akan lebih jimatkan tenaga dan tambang untuk keluar ke sana menempah dan kemudian ke sana lagi untuk mengambil kereta.

  1. Van Breakdown? Anggun Car Rental Bantu Anda

masalah van rosak diatasi dengan mudah

Van rosak tengah jalan? Jangan risau. Anggun Car Rental menyediakan pasukan keselamatan untuk membantu anda menyelesaikan masalah van rosak atau apa-apa yang berlaku kepada van sepanjang tempoh sewaan anda.  Anda tidak perlu risau untuk mencari mekanik dan kedai baiki kereta yang lain tetapi pasukan keselamatan Anggun Car Rental akan membantu anda selama 24 jam bagi menyelesaikan masalah anda.

  1. Sewa Van Mengikut Bajet Anda Mahukan

Ada orang yang prinsipnya takkan sesekali menyewa kereta sewa kerana mindsetnya kereta sewa amat mahal, sebenarnya, Anggun Car Rental adalah kereta kongsi yang mengikut bajet anda dan anda berhak memilih serta membuat keputusan berdasarkan harga kereta dan bajet anda terlebih dahulu sebelum menempahnya. Semakin besar dan canggih jenis van, semakin tinggilah nilainya!

Sewa Van Murah di Wangsa Maju Bersih dan Baharu

Inilah kereta sewa murah untuk dikongsikan bersama anda tanpa perlu mengeluarkan kos yang tinggi dan ianya memudahkan anda mendapat perjalanan yang lancar dan selesa hanya di Anggun Car Rental.  Anggun Car Rental adalah satu-satunya kereta sewa murah yang boleh anda dapatkan di seluruh Malaysia dengan kepelbagaian jenis kereta yang berkualiti, cantik dan bersih. Promosi kadar harga sewa van harian di Anggun Car Rental serendah RM450 sahaja! Carilah tempat lain, anda tidak akan jumpa semurah yang ditawarkan oleh Anggun Car Rental.

van sewa bersih dan baru

Dengan harga serendah RM450/sehari juga anda boleh dapat kereta yang bersih, baru dengan prestasi yang sangat mantap. Tawaran harga serta jenis van pula anda boleh pilih dari yang biasa hingga jenis mewah bertaraf VVIP.  Untuk makluman, anda juga boleh menyewa van mereka secara harian, mingguan ataupun bulanan. Promosi kadar sewaan serendah RM450/sehari ini mendapat sambutan ramai terutama pada pelanggan setia Anggun Car Rental. Ramai tidak melepaskan peluang untuk ‘booking’ awal sementara tengah ada promosi.

Lihat Feedback Pelanggan Dari Anggun Car Rental

Harga Van Sewa Murah di Wangsa Maju

Jom Booking Sewa Van Murah Di Wangsa Maju Bersih Dan Baharu Sekarang!

Van Sewa Murah di Wangsa Maju

Anggun Car Rental | PERKHIDMATAN SEWA VAN MURAH DI WANGSA MAJU
Hotline : Tekan untuk telefon (011-1075 4434 ) | Tekan untuk WhatsApp
Website : www.anggunrental.com

Alamat : 
No 26 -1, Jalan Wangsa Niaga, Wangsa Biz Avenue Wangsamaju, Kuala Lumpur 53300, Malaysia

Jom Sewa Van Murah di Kuala Lumpur Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Sewa Van Murah di Kuala Lumpur Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Sewa Van Murah di Kuala Lumpur Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: