Review
Sep 24, 2019, 9:09am

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur dan Selangor Untuk Semua Majlis


Penyewaan kanopi dan khemah mendapat permintaan yang tinggi dan semakin popular. Ini kerana harga sewa yang lebih murah jika dibandingkan dengan harga tempahan dewan yang semakin mahal. Selain itu, pelbagai pilihan jenis kanopi dan khemah serta perhiasan yang lebih unik dan mengikut citarasa anda sepenuhnya menjadikan majlis anda mendapat lebih tumpuan dan menarik.

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Wangsa Maju

Sewa Kanopi Dan Khemah Murah Di Suasana Klasik Kanopi & Event

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Terbaik

Suasana Klasik Canopy & Event menyediakan perkhidmatan sewa barang-barang yang berkaitan dengan kanopi untuk majlis perkahwinan, acara-acara korporat, atau jamuan kecil seperti parti. Suasana Klasik Canopy & Event berusaha dalam menyediakan perkhidmatan peribadi yang khas dan menjamin produk yang berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan. Mereka mempunyai semua yang anda perlukan untuk memastikan bahawa acara anda berjaya.

Kadar Sewa Khemah Dari Suasana Klasik Canopy & Event Adalah Termurah Di Kuala Lumpur

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur 2019

Berbeza dengan khidmat sewa khemah yang lain, Suasana Klasik Canopy & Event Kanopi pastinya menawarkan pakej menarik dan mampu milik. Pakej sewa khemah syarikat ini bermula dari harga RM50 sehingga RM2,200 bagi setiap satu khemah mengikut jenis.

Jika jumlah tetamu melebihi 1,000 orang, Suasana Klasik Canopy & Event Kanopi menawarkan pakej yang bermula dengan harga RM2,200 sehingga RM15,000 beserta dengan kelengkapan khemah, meja, kerusi, alas, meja buffet, pelamin, set beradab, PA sistem dan aksesori lain.

Harga Servis Kanopi/Khemah Dari Suasana Klasik Canopy & Event

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Kampung Baru

 • RM150 – RM2200 (Canopy & Marquee tent)
 • RM8.00 perpax – RM50.00 perpax ( Catering)
 • RM250 – RM10000 ( Pelamin)
 • RM50 – RM1000 (Makeup artist)
 • RM350 – RM15000 (PA system & emcee)
 • RM250 – RM15000 ( Decoration)

Pelbagai Jenis Kanopi Dan Khemah Untuk Semua Jenis Majlis Ada Di Suasana Klasik Canopy & Event

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Sri Rampai

Suasana Klasik Canopy & Event menyewa pelbagai jenis kanopi atau khemah yang moden dan menarik pada masa kini. Sebut sahaja warna tema dan jenis majlis yang dihendaki, Suasana Klasik Canopy & Event pasti tidak akan menghampakan anda. Selain itu, mereka juga menyewa peralatan kerusi, meja banquet, meja buffet, alat pembesar suara dan katering pada harga yang terbaik untuk anda.

Kanopi/Khemah Dalam Keadaan Baik Dan Selamat

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Gombak

Tenaga pakar Suasana Klasik Canopy & Event akan memastikan khemah atau kanopi yang dipasangkan berada dalam keadaan yang selamat. Sebarang masalah atau kerosakan yang terdapat pada khemah/kanopi akan diperiksa, diperbaiki dan ditukar dengan segera bagi mengelakkan sebarang isu keselamatan semasa majlis berlangsung.

Kadar Sewaan Kanopi Yang Berpatutan Mengikut Pakej Dan Bajet Anda

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Malaysia

Suasana Klasik Canopy & Event boleh membantu anda menentukan jenis kanopi yang sesuai bagi pelbagai majlis mengikut kehendak anda pada harga sewa yang berpatutan. Khemah kanopi adalah penting bagi sesebuah majlis perkahwinan terutamanya bagi majlis luar dewan atau di depan tempat kediaman anda. Anda boleh memilih dari pelbagai jenis kanopi berkualiti tinggi dengan harga berpatutan. Selain itu, Suasana Klasik Canopy & Event juga menawarkan pakej ekonomi dan pakej grand mengikut kesesuaian dan bajet pelanggan.

Jom Lihat Antara Pakej Yang Ditawarkan :

Pakej A

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur 2020

Pakej B

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur 2019 2020

Pakej C

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur 2019 dan 2020

Pakej D

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Selangor

Pakej VVIP

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Setapak

Kelebihan Memilih Kanopi Khemah Suasana Klasik Canopy & Event

 • Kualiti kanopi yang baik
 • Pelbagai Jenis kanopi disewa
 • Keselamatan adalah keutamaan kami
 • Lebih menjimat kerana harga & pakej yang berpatutan
 • 100% mengikut keperluan anda
 • Meliputi kawasan seluruh Semenanjung Malaysia dan memberi keutamaan kawasan di Selangor dan Kuala Lumpur
 • Cepat & responsi mesra

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Padu

Suasana Klasik Canopy & Event juga membekalkan perkhidmatan hiasan atas pentas, hiasan dalam dewan, hiasan bagi kanopi, peralatan sistem bunyi dan lampu pada harga berpatutan. Dengan ini, anda dapat meluangkan lebih masa kepada para jemputan dan tetamu yang hadir ke majlis anda.

Pelbagai Jenis Design Kanopi Bajet Hingga Mewah Ada di Suasana Klasik Canopy & Event

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Terhebat

Anda tidak perlu terlalu bimbang kerana mereka menyediakan perkhidmatan sewa bagi pelbagai jenis kanopi khemah dan memastikan majlis anda berjalan dengan lancar. Kanopi dilengkapi dengan scallop serta pelengkap yang lain adalah paling disyorkan untuk majlis perkahwinan kerana ianya bergaya dan cantik. Walaubagaimanapun, pemilihan kanopi ataupun khemah perkahwinan serta hiasan bagi khemah kahwin mengikut kehendak anda. Menyewa kanopi perkahwinan adalah langkah yang praktikal untuk memastikan hari yang lancar dan melindungi kenangan anda dan tetamu anda.

Hiasan Kanopi Atau Khemah Yang Memukau!

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur KL

Hiasan kanopi ataupun khemah adalah penting. Anda tidak perlu bimbang kerana mereka mempunyai lebih daripada 8 tahun pengalaman dalam perhiasan bagi majlis perkahwinan samada dalam dewan ataupun hiasan khemah kanopi. Hiasan dan warna mengikut tema dan kesesuaian majlis dan kehendak anda. Selain itu, mereka turut menyediakan meja buffet, kerusi, meja banquet, alat pembesar suara dan juga perkhidmatan katering.

Perkhidmatan Katering Juga Ada Di Suasana Klasik Canopy & Event

Selain menyewakan kanopi khemah bagi pelbagai acara atau majlis anda, Suasana Klasik Canopy & Event juga menyediakan perkhidmatan katering. Anda tidak perlu bimbang mengenai makanan dan minuman untuk majlis anda lagi. Harga katering bermula dari RM8 hingga Rm50 seorang. Perkhidmatan sewa khemah atau kanopi adalah satu perkhidmatan yang sangat praktikal, popular dan mendapat permintaan yang sangat tinggi.

Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur Hebat

Hubungi Suasana Klasik Canopy & Event sekarang untuk Sewa Kanopi Murah di Kuala Lumpur

Keselamatan dan kepuasan pelanggan adalah tanggungjawab dan keutamaan Suasana Klasik Canopy & Event yang dijanjikan kepada para pelanggan.

Jom dapatkan kanopi murah untuk majlis SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 4 Jalan Gapi 1C/6 Seksyen 1 Antara Gapi, Seksyen 1 Antara Gapi Serendah

   
Jom dapatkan kanopi murah untuk majlis SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan kanopi murah untuk majlis SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: