Review
Sep 24, 2018, 10:12pm

Set Perfume Tahan Lama Universal Dan Peluang Perniagaan


set perfume tahan lama terbaru

Pelbagai jenis perfume boleh anda dapatkan berikutan lambakan produk perfume yang terhasil di negara kita. Sudah tentu bisnes perfume merupakan pilihan ramai mereka yang ingin menjana pendapatan sampingan. Namun, tidak semua perfume mempunyai ciri-ciri dan nilai yang bagus untuk digunakan kecuali set perfume tahan lama universal.

minyak wangi tahan lama terbaru

Seringkali kita melihat perfume didatangkan secara berasingan dalam botol dan kebanyakan jenama tidak tahan lama apatah lagi mempunyai set perfume untuk lelaki dan wanita. Kini, terdapat set perfume tahan lama universal lengkap untuk lelaki dan wanita yang sangat eksklusif serta boleh dipakai lama sepanjang hari.

Perfume Byuharrum – Set Perfume Tahan Lama Universal

harrum perfume tahan lama

Perfume Byuharrum merupakan perfume mesra solat universal keluaran Ako Mustapha bagi kegunaan lelaki dan wanita. Wangian ini juga popular sebagai perfume tahan lama sehingga 24 jam. Set perfume tahan lama universal ini mempu membuatkan anda memikat dan terpikat sekaligus menjadikan diri anda lebih segar sepanjang hari. Tidak hairanlah ramai artis dan selebriti yang menggunakan perfume tahan lama universal ini.

Kandungan Perfume Byuharrum

kandungan set perfume tahan lama

Perfume Byuharrum diperbuat menggunakan etanol yang berasal dari tumbuhan halal serta selamat untuk kulit anda. Wangian EDP ini bebas dari bahan kimia dan selamat disapukan di kawasan kulit anda. Berbeza dengan perfume lain, set perfume tahan lama universal ini tidak memudaratkan kulit anda dan tidak memberi kesan pening kepala dan sebagainya.

set perfume edp tahan lama

Set Perfume Byuharrum – Perfume Taman Lama Universal

Perfume Byuharrum terdiri daripada 2 jenis iaitu set perfume Byuharrum wanita dan lelaki serta mempunyai beberapa jenis wangian.

wangian perfume harrum tahan lama

Perfume Byuharrum Wanita

Wangian jenis Gucci Flora merupakan wangian harum bunga-bungaan yang sangat sesuai untuk para wanita.

wangian flora gucci edp inspired

Perfume Byuharrum Lelaki

Perfume tahan lama universal ini menampilkan wangian Aqua Polo sebagai jenis wangian lelaki yang menyegarkan anda sepanjang hari.

set perfume tahan lama untuk lelaki

Kelebihan Perfume Byuharrum

  • Mudah dibawa ke mana sahaja
  • Mempunyai saiz yang ringan, kecil dan mudah untuk disimpan
  • Bau tahan lama selama 24 jam atau sehari
  • Perfume universal yang boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan
  • Boleh dibawa ke dalam solat
  • Mengandungi 60% pati minyak wangi
  • Perfume boleh dipakai di kulit badan
  • Tidak melekit dan bergetah
  • Berpeluang menjana pendapatan lumayan dengan modal rendah

kelebihan perfume harrum

Peluang Perniagaan Perfume Byuharrum

Perfume Byuharrum membuka peluang untuk anda menjana pendapatan dengan modal serendah RM95 sahaja malah anda berpotensi menjadi ejen atau usahawan Byuharrum yang berjaya. Sama ada anda inginkan peluang perniagaan secara tetap atau separuh masa, Perfume Byuharrum merupakan perfume tahan lama universal yang sesuai untuk anda gunakan dan mula menjana.

harrum perfume untuk jana pendapatan

Plan Pemasaran Ejen Dan Usahawan

Perfume Byuharrum menawarkan 2 jenis plan pemasaran bagi anda yang berminat mendapatkan peluang perniagaan bersama mereka iaitu Plan Pemasaran Ejen dan Plan Pemasaran Usahawan. Mari kita lihat plan-plan pemasaran set perfume tahan lama universal ini.

Plan Pemasaran Ejen

pelan pemasaran ejen perfume harrum

Plan pemasaran ejen bagi peluang perniagaan yang dibuka oleh Perfume Byuharrum menjadi pilihan ramai termasuklah suri rumah dan kakitangan kerajaan dan swasta. Bagi anda yang ingin menjadi ejen, anda boleh mendapatkan Agen Twin Pack iaitu set dua botol perfume lelaki dan wanita serta menerima keahlian secara percuma hanya bermodalkan RM95.

Pendapatan Plan Pemasaran Ejen

pendapatan jualan perfume tahan lama harrum

Anda akan menerima beberapa jenis pendapatan berupa komisen dan bonus malah anda juga boleh upgrade plan pemasaran ejen kepada plan pemasaran usahawan yang lebih besar dalam tempoh sebulan tempoh bagi mendapat kelayakan semua bonus Usahawan. Namun, sekiranya anda upgrade selepas tempoh yang ditetapkan, anda layak mendapat semua bonus usahawan kecuali bonus reward.

#1. Komisen Tajaan 30%

Anda akan mendapat komisen 30% sekiranya anda menaja ejen dan usahawan. Keuntungan RM15 untuk tajaan ejen manakala RM150 menjadi milik anda sekiranya menaja usahawan. Bagi pembelian seterusnya, anda layak menerima bonus 30%.

#2. Bonus Pasangan 15%

Bonus pasangan yang bakal anda terima bernilai 15% di mana maximum bonus pasangan RM375 untuk sehari manakala sebulan anda mampu mendapatkan sebanyak RM11250.

#3. Bonus Unilevel 10%

Sekiranya anda fokus lebih untuk mendapatkan level-level pada perniagaan ini, anda akan menerima 10% bonus unilevel. Sebagai contoh, RM5 x 5 level memberikan anda RM1500 untuk sebulan.

Plan Pemasaran Usahawan

pelan usahawan perfume harrum

Usahawan Twin Pack yang mempunyai 10 set perfume (20 botol) untuk lelaki dan wanita ditambah dengan keahlian percuma ini hanya bermodalkan RM950.

Pendapatan Plan Pemasaran Usahawan

potensi pendapatan usahawan perfume harrum

#1. Komisen Tajaan 40%

Dengan menaja ejen, anda mendapat RM20 manakala menaja mereka untuk plan usahawan menguntungkan anda RM200. Bagi membelian seterusnya anda layak mendapatkan bonus 40%.

#2. Bonus Pasangan 20%

Maximum bonus pasangan plan ini adalah RM3500 untuk sehari dan RM105,00 sebulan.

#3. Bonus Unilevel 10%

Dengan plan usahawan, Rm5 X 10 level mampu cipta RM400K untuk sebulan.

#4. Reward Bonus

Reward bonus yang akan anda terima juga adalah seperti kereta, percutian, mendapat Sijil Top Leader, Smartphone, Tab ,Laptop, Melancong atau menunaikan Umrah, Banglo dan lain-lain lagi.

bonus agent harrum perfume

Jom Dapatkan Set Perfume Dan Sertai Peluang Perniagaan Bersama Perfume Byuharrum

Set perfume tahan lama universal ini boleh dijadikan perfume untuk anda sekeluarga dan pastinya ia tahan 24 jam untuk universal. Anda juga boleh mendapatkan pulangan pendapatan lumayan dengan pakej Egen RM95 yang berpotensi memberi anda RM375 untuk sehari dan juga pakej Usahawan yang menguntungkan RM3500 untuk sehari. Jom dapatkan Perfume Byuharrum sekarang!

bonus harrum perfume

BYUHARUM PERFUME | SET PERFUME TAHAN LAMA UNIVERSAL DAN PELUANG PERNIAGAAN
Hotline: Tekan untuk telefon (011-30908748) | Tekan untuk WhatsApp
Website: www.byuharrum.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: