Review
Nov 7, 2018, 12:36pm

Set Hantaran Pertunangan dan Perkahwinan Murah Lagi Berbaloi


set hantaran bajet untuk bertunang

Bakal tunang dan bakal pengantin pastinya masih sibuk mencari-cari set hantaran pertunangan dan perkahwinan yang murah lagi berbaloi dan menjimatkan. Set hantaran pertunangan dan perkahwinan selalunya merupakan barangan yang berjenama, berkualiti, barang kegunaan harian pasangan dan juga barang yang tampak lebih eksklusif dan bergaya.  Namun, ada juga barang lain yang merupakan barang kesukaan pasangan pengantin seperti alat muzik, alat mekap dan sebagainya lagi.

pening nak fikir barang hantaran

Mungkin anda juga memerlukan hadiah untuk dihadiahkan kepada pasangan anda sempena anniversary atau sambutan ulang tahun hari perkahwinan anda.  Anda boleh memberi hadiah berupa barangan per unit ataupun berupa set seperti set hantaran. Tak salah sekali sekala anda ingin membuat kelainan atau ingin menjimatkan kos tetapi ingin mengambil set hantaran pertunangan dan perkahwinan anda yang nampak berjenama dan eksklusif sebagai pemberian terbaik untuk pasangan anda.  Terdapat beberapa jenis set hantaran pertunangan dan perkahwinan yang anda boleh gunakan untuk majlis pertunangan dan perkahwinan anda.

#1  Set Beg Tangan Dan Wallet | Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Lagi Berbaloi

set beg tangan murah untuk hantaran

Set beg tangan termasuk beg tangan yang mempunyai tali silang sehinggalah beg tangan yang lebih kecil serta dompet merupakan set hantaran perkahwinan dan perkahwinan murah lagi berbaloi sekiranya anda tahu pembekal yang murah untuk anda dapatkan. Set beg tangan wanita mempunyai pelbagai jenis corak, warna, gaya dan ciri-ciri beg yang tersediri, unik dan sangat berbeza.  Ada beg yang mempunyai gaya transparent, berkulit lembut atau terlalu kasar dan macam-macam lagi.

#2  Set Telekung Dan Sejadah | Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Lagi Berbaloi

set telekung dan sejadah

Telekung dan sejadah boleh dijadikan sebagai set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi.  Anda boleh dapatkan telekung dan sejadah untuk dijadikan set hantaran dan boleh menghiaskan set hantaran pertunangan dan perkahwinan ini dengan pelbagai cara dan bentuk.  Anda boleh lipat begitu sahaja, ikat dengan ribon, masukkan dalam kotak dan pelbagai gaya lagi. Set hantaran pertunangan dan perkahwinan ini sesuai diberi kepada pasangan anda sekiranya wanita, untuk lelaki, anda boleh hadiahkan yang sebaliknya iaitu set songkok dan sejadah.

#3 Set Sepersalinan Kain Pasang | Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Lagi Berbaloi

set kain pasang untuk hantaran

Kain pasang juga menjadi set hantaran pertunangan dan pernikahan yang sesuai diberikan untuk wanita manakala untuk lelaki boleh ditukarkan kepada sehelai baju kemeja beserta seluar, baju melayu ataupun T-shirt.  Set sepersalinan kain pasang dikatakan set pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi yang tidak memakan terlalu banyak kos. Percayalah, kaum wanita dan ibu bapanya cukup sukakan set hantaran pertunangan dan perkahwinan yang berupa kain pasang ini kerana ia boleh digunakan pada masa yang akan datang dan mereka tidak perlu membeli kain lagi, cuma perlu upah jahit sahaja!

#4  Set Hantaran Al-Quran Dan Rehal |  Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Lagi Berbaloi

set alquran sebagai hantaran

Al-Quran dan rehal juga boleh dijadikan sebagai set hantaran untuk pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi.  Namun, ia lebih sesuai dijadikan set hantaran perkahwinan kerana ia merupakan majlis yang lebih besar dan eksklusif berbanding majlis pertunangan. Dari segi harga, anda boleh mendapatkan set hantaran pertunangan dan perkahwinan ini dengan kadar harga yang sangat murah serta berbaloi.  Tiada masalah sekiranya anda ingin menggunakan Al-Quran yang lebih mahal dan cantik seperti Al-Quran digital dan sebagainya.

#5  Set Viral 12 Dalam 1 | Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Lagi Berbaloi  

set hantaran murah dan berbaloi

Pasti anda teruja dengan Set Viral 12 Dalam 1 yang menjadi rebutan ramai bakal pengantin dan bakal tunang di seluruh Malaysia ini.  Set viral 12 dalam 1 adalah set hantaran barang pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi yang mempunyai banyak barang berjenama dan lengkap dengan kadar harga yang sangat murah, juga merupakan set hantaran yang dikeluarkan khas dari FS Teguh Collection.  Set viral 12 dalam 1 yang juga dikenali sebagai Set Couple Jimat ini terdiri daripada barang-barang hantaran untuk perempuan dan lelaki. Tak perlulah anda bimbang dan risau lagi memikirkan barang hantaran apa yang perlu diberi kepada lelaki!

Barang Hantaran Set Viral 12 In 1 | Set Couple Jimat

set hantaran couple jimat

Terdapat 12 barang dalam set hantaran Viral 12 in 1 yang sangat mudah digunakan oleh kedua-dua pasangan yang bakal melangsungkan majlis mereka.  Set hantaran pertunangan dan perkahwinan yang disediakan dalam Set Couple Jimat ini membolehkan anda membuat beberapa barang hantaran atau dulang untuk diberikan kepada pasangan anda walaupun hanya mendapatkan satu set couple jimat.  Sungguh berbaloi, hanya dengan satu set couple jimat, anda boleh mendapatkan banyak barang hantaran sebagai pemberian kepada pasangan anda. Mari kita lihat antara barang hantaran yang terkandung dalam Set Couple Jimat.

  • Set Perfume Lelaki

set perfume untuk hantaran lelaki

Set perfume lelaki lengkap dihiasi dengan kotak riben yang sangat cantik dan nampak eksklusif.  Selain perfume, anda juga akan menerima deodorant perspirant spray yang juga termasuk dalam set perfume ini.  FS Teguh juga mempunyai banyak jenis jenama perfume lelaki yang boleh anda pilih untuk digabungkan di dalam Set Couple Jimat.

Jenis Wangian Set Perfume Lelaki | Set Couple Jimat

set wangian lelaki untuk hantaran kahwin

Setiap set perfume lelaki didatangkan dengan sebotol perfume, shower gel dan juga fragrant mist. Wangian setiap perfume lelaki yang dikeluarkan oleh FS Teguh Collection untuk set hantaran ini adalah berdasarkan permintaan ramai dan kesukaan masyarakat dalam memilih wangian terbaik.  Eau De Perfume adalah sejenis wangian terbaik yang tidak terlalu kuat baunya dan sangat sesuai untuk para pecinta perfume. Selain Eau De Perfume, anda juga boleh dapatkan wangian lain seperti Bleu De Chanel, Versace, Sauvage, Dunhill Desire dan lain-lain lagi.

pelbagai pilihan perfume lelaki

  • Set Perfume Wanita

set hantaran kahwin wanita

Sama seperti perfume lelaki, set perfume perempuan juga terdiri daripada pelbagai jenama dan brand, salah satunya adalah Royal Sweet Perfume.  Set perfume wanita ini telah disiapkan dengan riben dan kotak untuk lebih cantik dan menarik supaya dapat dijadikan sebagai hadiah serta hantaran pertunangan dan perkahwinan.  Anda juga boleh memilih set perfume wanita jenama lain yang turut disediakan dan pastinya anda juga terpukau sehingga tak tahu mana satu nak pilih!

Jenis Wangian Set Perfume Wanita | Set Couple Jimat

penyedia hantaran kahwin dan tunang

Set perfume wanita sangat menarik dari segi bau wangiannya, kotak dan hiasannya, ia lebih warna-warni dan mempunyai corak yang lebih banyak berbanding dengan hiasan perfume lelaki.  Tidak kurang juga jenis wangiannya yang sangat sedap dihidu iaitu wangian Gucci Floral, Signorina, Bombshell, Apple Blossom, Lancome dan lain-lain lagi. Mana satu wangian yang menjadi pilihan anda untuk dijadikan set hantaran pertunangan dan perkahwinan anda? Mari kita lihat set-set perfume untuk wanita dari Set Couple Jimat.

Kekemasan Dan Sukatan Set Perfume | Set Hantaran Couple Jimat

set kosmetik untuk hantaran wanita

Set hantaran perfume untuk wanita ini terbahagi kepada beberapa barangan seperti perfume, losyen badan dan shower gel.  Botol perfume dengan sukatan 400ml, losyen badan 90ml dan shower gel 100ml ini sangat kemas dan ringkas memudahkan anda untuk menghias set hantaran pertunangan dan perkahwinan anda. Warna setiap botol perfume yang disediakan lebih kepada warna pastel dan warna yang lembut untuk menampakkan kelembutan dan kewangian haruman perfume wanita.

Corak Dan Gaya Bentuk Set Hantaran Perfume | Set Couple Jimat

corak set rekaan hantaran perfume

Set kotak dan latar belakang perfume yang turut disediakan mempunyai gambaran unik berkenaan dengan kandungan perfume dan bau wangian perfume yang anda pilih.  Anda juga boleh menghias set hantaran anda dengan hiasan bunga-bunga untuk menaikkan seri set hantaran perfume ini. Pasti set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi ini akan menjadi lebih menarik dan unik.

  • Spekmata Rayban Couple

set rayban couple

Selain perfume lelaki dan wanita, anda juga akan menerima spek mata Rayban Couple dalam set Couple Jimat atau Set Viral 12 in 1 yang menjadi permintaan ramai pelanggan diseluruh Malaysia.  Rayban Couple yang diberikan adalah spek mata rayban yang sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita serta sangat selesa dan sesuai dipakai dengan gaya bentuk yang menarik, kualiti terbaik dan nampak lebih style dan bergaya. Anda boleh jadikan rayban ini sebagai satu set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi. Bolehlah sama-sama pakai ketika melancong dan honeymoon nanti, pasti sepadan!

  • Jam Tangan WD Couple

jam tangan wd couple

Jam tangan berjenama Daniel Wellington atau lebih popular dengan nama WD ini merupakan jam tangan kegemaran ramai jejaka dan wanita yang sukakan jam tangan mewah berkonsepkan luxury dan eksklusif.  Banyak jenis jam tangan WD yang berbeza dari segi gaya, corak dan warna boleh anda lihat dan pilih. Namun, gaya bentuk jam tangan jenama WD ini amat minimalist dan ringkas.  Untungnya kerana jam tangan ini adalah salah satu barang yang terkandung dalam set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi dari Set Couple Jimat.

Antara Jam Tangan Yang Turut Di Tawarkan Oleh FS Teguh Collection

S Waves

jam tangan s waves

Uniknya gaya jam tangan S Waves ini! Nampak sangat mewah dan ianya bertaraf antarabangsa dengan fungsinya yang terlalu banyak.  Anda juga tidak perlu risau jika terkena air dan sebagainya kerana jam tangan ini terlindung daripada risiko air jika terkena.

Volk Watch

jam tangan volk watches

Volk Watch nampak lebih sport dan sesuai untuk pasangan anda yang jenis santai, sport dan gemar memakai T-Shirt atau kemeja yang elegen.  Jangan risau tentang jam yang juga berkonsepkan water resistance ini kerana ia juga original dan menjadi buruan para lelaki. Apa kata anda gunakannya untuk dijadikan set hantaran pertunangan dan perkahwinan anda? Untuk set jam tangan couple, anda boleh memilih pelbagai jenis lagi jam tangan yang disediakan oleh mereka.

Set Couple Jimat memudahkan anda kerana tidak perlu mencari pelbagai barang lagi untuk hantaran. Setakat ini dengan set ini, anda sudah ada set hantaran perfume, jam tangan dan rayban!

  • Teddy Bear Couple

teddy bear exclusive

Teddy bear couple dijadikan hiasan dalam Set Couple Jimat dimana pasti anda akan lebih terhibur dan gembira dengan adanya teddy bear couple memeriahkan set viral 12 in 1 ini.  Set Couple Jimat penuh dengan barang-barang hantaran yang sesuai dan sepadan untuk dijadikan set hantaran pertunangan dan perkahwinan anda serta harganya amat murah lagi berbaloi.

Pelbagai Jenis Set Couple Jimat

Banyak jenis set couple jimat yang terdiri daripada jenama yang pelbagai dan telah menjadi pilihan ramai disediakan untuk set hantaran pertunangan dan perkahwinan anda.  Anda boleh lihat jenis-jenis set perfume serta barang-barang lain lagi yang disediakan dalam Set Viral 12 in 1.

pilihan set hantaran kahwin bajet

Pemilihan set perfume lelaki dan wanita boleh dilakukan oleh anda dengan mudah kerana kesemua perfume wanita dan lelaki yang disediakan sememangnya menepati citarasa semua pengguna.

set hantaran bajet viral

Set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi ini sememangnya memiliki barangan atau produk yang mempunyai jenama bertaraf antarabangsa seperti perfume. Bukan itu sahaja, jam tangan couple yang ditawarkan juga merupakan jam keluaran luar negara dan seiring dengan arus fesyen pada era kini.

mix and match hantaran bajet

Susunan Dan Hiasan Set Hantaran Couple Jimat

Setelah selesai memilih jenis perfume dan barangan lain untuk set hantaran bagi pasangan pengantin, kini anda boleh mendapatkan gambaran bagaimana uniknya set hantaran ini dihias dan disusun kerana anda boleh mencampurkan semuanya dalam satu set hantaran dulang dan anda juga boleh mengasingkan mengikut set-set hantaran yang lain.

hiasan hantaran bajet untuk kawin

Kelebihan Set Couple Jimat

Set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi dengan Set Viral 12 dalam 1 mempunyai kelebihannya yang tersendiri di samping merupakan set hantaran yang penuh dengan barang-barang menarik.  Tambahan pula, golongan lelaki dan wanita masing-masing boleh mendapatkan dan menggunakan barang set hantaran khas untuk mereka.

1. Set Couple Jimat Sesuai Dijadikan Hadiah

kelebihan set couple hantaran

Set Couple Jimat amat sesuai dijadikan hadiah terutamanya pada mereka yang sedang bercinta, akan bertunang dan berkahwin tidak lama lagi.  Set Couple jimat boleh dijadikan set hantaran pertunangan dan perkahwinan untuk majlis anda dan barang-barang dalam set ini adalah untuk kedua-dua pasangan, set hantaran untuk lelaki dan perempuan.

2. Set Couple Jimat Menjimatkan Masa Dan Tenaga

set hantaran siap jimatkan masa

Seperti yang anda tahu, Set Couple Jimat mengandungi 12 jenis barang berbeza yang sesuai dijadikan hantaran. Oleh itu, anda tidak perlu menghabiskan masa dan tenaga untuk mencari barang-barang hantaran apatah lagi jika ini adalah saat-saat akhir persiapan anda untuk majlis pertunangan atau perkahwinan anda.

3. Set Couple Jimat Murah Dan Berbaloi

set untuk hantaran tunang

Set Couple Jimat sangat murah berbanding harga sebenar sekiranya anda membeli satu persatu barangan yang sama di luar sana.  Set barang yang boleh anda dapatkan untuk dijadikan set antaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi ini membolehkan anda menjimatkan kos dan menggunakan kos tersebut untuk urusan lain yang lebih penting bagi majlis anda.

4. Set Couple Jimat Berjenama Dan Branded

set hantaran yang pasti jimat

Set Perfume Chanel, jam Adidas, G-Shock, Casio, Victoria Secret, Excite, Nixon dan macam-macam lagi jenama barang-barang yang termasuk dalam set hantaran Couple Jimat ini amat memuaskan dan disukai ramai.  Tidak hairanlah jika pasangan anda benar-benar suka dan menggunakan set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi yang anda berikan kepada mereka ini.

Harga Set Couple Jimat | Set Viral 12 in 1

Set Couple Jimat yang mengandungi 12 barang hantaran yang boleh anda jadikan set hantaran pertunangan dan perkahwinan murah lagi berbaloi ini bernilai RM200 secara keseluruhannya.  Berita baik untuk anda, harga promosi yang ditawarkan sekarang adalah serendah RM150 sahaja dan anda berpeluang mendapatkan 12 barang untuk set hantaran lelaki dan wanita. Ia sangat jimat dan berbaloi! Anda juga berpeluang mendapat Free Gift tambahan selagi stok masih ada dan mendapat percuma kos penghantaran di seluruh Malaysia.

Testimoni Mereka Yang Telah Mendapatkan Set Couple Jimat

testimoni set hantaran jimat testimoni set hantaran jimat testimoni set hantaran jimat

Dapatkan Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Di Sini!

Set Couple Jimat amat berbaloi untuk didapatkan oleh anda yang bakal menjadi raja sehari dan bakal melangsungkan majlis pertunangan atau menyambut ulang tahun perkahwinan anda.  Ramai pelanggan tidak perlu mencari barang-barang hantaran lain lagi, mereka dapat menjimatkan masa dan juga wang disamping mendapat set hantaran barang yang berkualiti tinggi dan menarik. Jom dapatkan Set Viral 12 dalam 1 segera!

SET VIRAL 12 IN 1 | SET HANTARAN PERTUNANGAN DAN PERKAHWINAN MURAH
Hubungi: Tekan untuk telefon (019-2175815) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Fs Teguh Collection

Dapatkan Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Dapatkan Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Set Hantaran Pertunangan Dan Perkahwinan Murah Di Sini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: