Review
Aug 16, 2019, 9:00am

Servis Video Marketing Murah Di Bandar Baru Uda, Johor Bahru


Salah satu trend yang sedang berkembang dalam dunia marketing online adalah video, atau yang lebih dikenali sebagai video marketing. Video mampu menjadi media yang menarik traffic pelanggan kepada sesuatu produk. Kerana dengan menonton video, mampu memberi gambaran yang sebenar sesuatu produk dengan lebih jelas dan efektif. Dalam video marketing kita boleh pelbagaikan jenis iklan kita kepada pelanggan bagi mewujudkan variasi. Anda boleh membuat video demonstrasi, testimoni, jalan cerita, atau screenshot disusuli dengan teks yang memaparkan penjelasan produk.

Video Marketing Murah KL

Sejauh Mana Kuasa Video Marketing Mampu Menjadikan Jualan Kita Di Tahap Luar Biasa?

Video Marketing Murah Amat

Setiap perniagaan tidak kiralah secara offline atau online pasti mahu hubungan antara pelanggan yang berterusan sebagai usaha untuk memasarkan perniagaan mereka. Malah perniagaan offline juga turut mempromosikan jualannya melalui internet supaya pelanggan datang ke kedai mereka.mSebelum ini gambar yang digunakan untuk mengiklankan sesuatu dilihat mampu mencapai engagement yang agak tinggi . Sesetengah iklan mempunyai like dan komen yang banyak dengan menggunakan gambar. Kebanyakan maklumat yang dihantar kepada otak kita adalah berbentuk visual. Jadi cuba anda bayangkan hasil luar biasa jika menggunakan video.

Berikut Adalah 3 Kelebihan Penggunaan Video Dalam Marketing

1. Video mampu meningatkan interaksi dengan pelanggan

Video Marketing Murah Terbaik

Video memudahkan pelanggan untuk berurusan dengan anda. Banyak pelanggan yang memberikan respon yang positif terhadap video marketing berbanding medium yang lain dan sekaligus meningkatkan peluang untuk pelanggan melakukan pembelian produk anda. Jadi jika anda ingin meningkatkan reaksi pelanggan terhadap produk anda, video adalah salah satu medium yang kuat untuk mempengaruhi keputusan pelanggan.

2. Video mampu meningkatkan kepercayaan pelanggan

Video Marketing Murah Johor Bahru

Berkata soal pelanggan, sudah semestinya kepercayaan pelanggan adalah perkara yang sangat penting, lebih-lebih lagi jika kita mempunyai perniagaan online. Berkemungkinan pelanggan kita risau jika ditipu atau mendapat barang yang tidak sama dengan yang dijanjikan. Video adalah stratergi marketing yang dapat mendorong kepercayaan pelanggan. Mengapa? Kerana 57% pelanggan perpendapat bahawa video memberikan mereka kepercayaan yang lebih tinggi ketika membli barangan online. Kerana video mewujudkan rasa seakan-akan produk yang ingin dibeli oleh pelanggan anda itu wujud di depan mata berbanding hanya sekadar gambar yang kaku.

3. Video marketing memberikan penjelasan yang detail

Video Marketing Murah 2019 dan 2020

Melalui video, anda dapat menghidupkan sesuatu produk dengan gambaran detail tentang produk tersebut. Anda boleh menjelaskan kepada pelanggan cara penggunaan produk, apa yang terkandung dalam produk, gambaran produk dengan detail dengan membuktikan produk tersebut memang wujud dan dengan ini dapat membantu pelanggan anda lebih mudah memahami produk anda. Dengan cara ini mampu meyakinkan pelanggan anda.

Pengiklanan Berbentuk Visual Dan Kreatif Lebih Menarik Perhatian Ramai

Video Marketing Murah Malaysia

Iklan berbentuk visual lebih menarik minat pelanggan. Lagi-lagi jika anda kreatif menghasilkannya. Peniaga sekarang gemar menyelitkan unsur jenaka dalam video marketing mereka kerana ia akan kelihatan lebih santai tetapi kandungan dan mesej tetap sampai kepada pelanggan. Ini antara kuasa video marketing yang paling seronok. Pelanggan yang suka dan tertarik dengan video anda akan share pada rakan-rakan mereka. Ini telah memudahkan kerja pemasaran anda. Lagi banyak share, lagi ramailah prospek pelanggan anda.

Masih Ragu-Ragu? Ini Adalah Sebab Mengapa Anda Perlu ‘Hire’ Videography

Video Marketing Murah 2019 2020

 1. Kos marketing yang dioptimumkan sepenuhnya kerana penggunaan video marketing yang lebih murah tetapi efisyen.
 2. Menyenangkan kerja-kerja ejen, stokis dan team sales untuk menerangkan tentang produk kepada pelanggan.
 3. Kepercayaan dari prospek dan pelanggan meningkat kerana video yang interaktif dan berimpak tinggi.
 4. Penjenamaan yang lebih kemas dan menarik kerana bahan video dan foto yang kemas dan berkualiti.
 5. Meningkatkan engagement prospek untuk jatuh hati dengan produk dan jenama anda.

Servis Buat Video Marketing Murah Dan Berkualiti Di Beeprography

Video Marketing Murah 2019

Adakah anda sedang mencari servis perkhidmatan video marketing terbaik dan murah untuk mempromosikan bisnes anda di Johor Bahru? Jika ya, berita baik buat anda! Beeprography, nama yang tidak asing lagi dalam dunia photography. Menghasilkan gambar dan video yang berkualiti adalah kepakaran mereka. Di Beeprography anda akan dapatkan video marketing terbaik dan berkualiti pada harga termurah. Dengan prosedur yang mudah, Beeprography akan menghasilkan video marketing yang berimpak tinggi dalam tempoh 2 minggu sahaja!

Promosi Harga Video Marketing Serendah RM1499 Di Beeprography

Video Marketing Murah Hebat

Harga asal adalah RM3000 & keatas tetapi disebabkan promosi terhad Beeprography hanya RM1499 sahaja. Dengan harga RM1499 ini pula anda akan dapat Video tidak termasuk Kos Boost, perjalanan jauh, upah talent, Prop & lokasi. Promosi super jimat Video Marketing serendah RM1499 untuk 30 Syarikat sahaja. Video juga boleh dimasuk ke platform Youtube , Facebook & media sosial yang lain.

Dengan Video Berdurasi 2-3 Minit Anda Akan Dapat :

Video Marketing Murah Padu

 1. Khidmat nasihat PERCUMA untuk target Audien anda
 2. Video Full HD 1920×1080
 3. Penggambaran & Video Grafik tinggi.

Kelebihan Buat Video Marketing Dan Foto Dari Beeprography

Video Marketing Murah 2020

 1. Jimat! Anda tidak perlu hire team production besar untuk buat video marketing untuk anda! Jimat beribu-riban! Baik bayar ads dan instafamous betul?
 2. Releven! Video sesuai digunakan untuk semua platform media sosial!
 3. Berimpak tinggi! Video berstruktur memudahkan pemahaman prospek dan pelanggan.
 4. Stok foto yang cukup untuk digunakan untuk menjadi bahan promosi di media sosial, web, pamphlet, brosur dan banyak lagi.
 5. Tak perlu pening kepala nak buat video. Beeprography setelkan semuanya!

Ramai Telah Menggunakan Perkhidmatan Dari Beeprography, Lihat Testimoni :

Video Marketing Murah Lejen Video Marketing Murah Kuala Lumpur Video Marketing Murah Dunia

Tunggu Apa Lagi? Jom Gunakan Servis Video Marketing Dari Beeprography Sekarang!

Jom dapatkan servis video marketing murah dengan Beeprography SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Aras 1, No 20A, Jalan Padi 1, Bandar baru Uda Johor Bahru, 81200

   
Jom dapatkan servis video marketing murah dengan Beeprography SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan servis video marketing murah dengan Beeprography SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: