Review
Sep 14, 2017, 6:06pm

Servis Printing Dan Design Flyers Murah Di Malaysia


Untuk anda yang belum pernah berurusan dan sedang  mencari kedai yang menawarkan servis printing dan design flyers murah di Malaysia, tentunya proses ini akan menambahkan lagi satu tugas khas untuk anda laksanakan. Ini kerana di Malaysia kini, terlalu banyak kedai yang ada menawarkan perkhidmatan mencetak /printing dan design flyers di Malaysia ini.

print-sticker-murah

Mencari kedai yang menyediakan perkhidmatan printing dan design flyers tidak lah sesukar mana. Memandangkan permintaan untuk perkhidmatan ini tinggi, sudah banyak kedai-kedai yang beroperasi dan ada menyediakan perkhidmatan ini. Mungkin sahaja, berhampiran lokasi tempat tinggal anda juga terdapat kedai yang menyediakan perkhidmatan printing dan design flyers.

Nak Servis Printing dan Design Yang Murah Tetapi Berkualiti?

design-namecard-murah

Tetapi bagi anda yang mementingkan servis printing atau percetakan dan design atau reka bentuk yang murah, cun tetapi berkualiti, permasalahan yang mungkin anda hadapi sekarang ialah syarikat mana yang boleh memberikan perkhidmatan printing dan design yang memenuhi kehendak anda? Iaitu menawarkan perkhidmatan yang murah dengan kualiti hasil kerja terbaik.

Servis Printing Dan Design dari Flyers Murah Malaysia – Gerenti Puas Hati

Jika anda bertanya kepada saya, di sini saya ingin syorkan salah satu syarikat design dan printing yang memenuhi kriteria yang anda cari-cari. Salah satunya, syarikat Flyers Murah Malaysia atau singkatannya FMM. Pelanggan-pelanggan yang pernah mendapatkan khidmat mereka rata-rata memberikan maklum balas berpuas hati dengan servis dan hasil kerja yang di berikan.

flyers-murah

Nak design flyers anda secantik ini, atau lebih cantik lagi tapi harga murah giler?

Malah ada yang mendapatkan khidmat FMM berkali-kali kerana senang berurusan dan cepat menyiapkan kerja mereka. FMM juga mendapat banyak review baik yang mengatakan syarikat ini memberikan tawaran perkhidmatan design yang berkualiti cun dan harga murah yang berpatutan dengan hasil cetakan yang terbaik.

flyers-vapeconkl

Contoh Hasil Kerja Servis Printing Dan Design Flyers Murah Malaysia

Berikut adalah beberapa contoh hasil kerja yang di hasilkan oleh syarikat FMM untuk pelanggan-pelanggan mereka.

flyers-murah-portable-cvr

Flyers Produk EG-5 Portable Type CVR

packaging-kelapa-dara

Packaging Minyak Kelapa Dara Pure VCO

kopi-arabica-gama

Flyers Kopi Arabica GAMA

sachet-kopi-arabica-gama

Packaging Kopi Arabica GAMA

portfolio-bulan-sabit-merah-perak

Design Portfolio Bulan Sabit Merah Cawangan Perak

Selain dari servis printing dan design flyers, syarikat Flyers Murah Malaysia juga ada memberikan perkhidmatan lain seperti ;

Perkhidmatan Mencetak Dengan Servis Printing Dan Design Flyers Murah Malaysia

  1. Printing flyers
  2. Namecard / Business card
  3. Sticker
  4. Booklet
  5. Leaflet
  6. Paperbag / Bag kertas
  7. Box packaging/ Custom packaging
  8. Resit book / Buku resit
  9. Calendar
  10. Envelope / Sampul surat
  11. Letterhead / Kepala surat

Perkhidmatan Design Dengan Servis Printing Dan Design Flyers Murah Di Malaysia

  1. Flyers
  2. Namecard / Business card
  3. Sticker
  4. Booklet
  5. Leaflet
  6. Paperbag/ Bag kertas
  7. Box packaging / Custom packaging box
  8. Resit book / Buku resit
  9. Calendar
  10. Envelope / Sampul surat
  11. Letterhead

Selain itu, FMM juga menyediakan khidmat design logo, design packaging, company profile, branding, FB cover photo & design utk FBads.

online-marketing-graphic-design

Design untuk Online Marketing oleh pihak FMM

Pada pandangan anda berapa cas yang anda di kenakan untuk design sebegini??HAAAA?

Flyers Murah Mempunyai Kepakaran Yang Anda Perlukan

Pihak FMM mempunyai kepakaran tersendiri untuk menghasilkan design atau reka bentuk yang menarik untuk apa jua keperluan anda.

anda-boleh-cadangkan-idea

Anda boleh berbincang tentang idea dan konsep design yang dikehendaki

Anda hanya perlu hubungi mereka untuk berbincang tentang projek dan design yang anda kehendaki. Cara menghubungi FMM saya ada berikan di akhir post ini.

Pelanggan Menerima Banyak Kelebihan Dengan Servis Printing Dan Design Flyers Murah Malaysia

promosi-kombo-merdeka

Salah Satu Promosi Kombo Oleh Flyers Murah Malaysia

Syarikat Flyers Murah Malaysia aktif membuat promosi-promosi berbentuk kombo harga. Segala hebahan mengenai promosi dan aktiviti perniagaan mereka anda boleh ikuti melalui laman facebook Flyers Murah Malaysia.

kombo-istimewa-untuk-pelanggan

Promosi yang di buat memang sangat murah, kadang-kadang free design. Manakala promosi yang selalu di buat berbentuk free delivery untuk kebanyakan produk yang di tawarkan.

Selain tu mereka memang banyak sangat buat contest yang bagi cash dan hadiah-hadiah best. Tak kira sama ada anda pernah berurusan dengan pihak mereka atau belum, ianya khusus untuk yang like page Flyers Murah Malaysia.

ada-contest-untuk-follower-fb

Contoh Contest yang dianjurkan oleh Flyers Murah Malaysia

Anda juga berpeluang menerima kelebihan dan tawaran-tawaran yang menarik dari mereka. Apa yang anda perlu buat untuk menerima tawaran-tawaran ini, hanyalah anda perlu like page ini dan sentiasa tinjau-tinjau tawaran-tawaran terkini yang di buat oleh syarikat Flyers Murah Malaysia.  

Pengalaman saya sendiri, terdapat sesetengah kedai yang menawarkan harga yang murah untuk servis printing dan design, namun hasil kerja kurang memuaskan.

pelbagai-design-sticker

Bagi syarikat FMM yang menawarkan servis printing dan design, namun bahan-bahan material untuk percetakan, termasuk kertas yang digunakan masih lagi di kawal dan di kekalkan tahap kualitinya bagi menjamin kepuasan setiap pelanggan yang mendapatkan khidmat mereka.

Testimoni Pelanggan Servis Printing Dan Design Flyers Murah Malaysia

Betulkah servis printing dan design Flyers Murah Malaysia pilihan terbaik? Sebelum anda memulakan apa-apa urusan bagi mendapatkan perkhidmatan dengan syarikat Flyers Murah Malaysia ini, elok rasanya untuk anda sendiri melihat maklum balas dari pelanggan yang pernah mendapatkan khidmat mereka.
Di sini saya telah sertakan beberapa testimoni-testimoni dan review yang telah di berikan oleh pelanggan yang pernah berurusan dan mendapatkan servis printing /percetakan dan design dari Flyers Murah Malaysia.

testimoni-review-fb-1 testimoni-review-fb-2 testimoni-review-fb-3 testimoni-review-fb-4 testimoni-review-fb-5

Anda juga boleh tengok lebih banyak review yang di berikan oleh pelanggan mereka di sini >>https://www.facebook.com/pg/flyersmurahmalaysia/reviews

Jom Dapatkan Khidmat Flyers Murah Malaysia SEKARANG!

FMM sedia melayani anda pada bila-bila masa untuk rundingan perkhidmatan printing dan design. Syarikat mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan dan produk berasaskan percetakan atau printing dan rekabentuk atau design yang bakal menarik minat sesiapa sahaja yang memerlukan perkhidmatan perkhidmatan tersebut.

tempah-dengan-flyers-murah

Perkhidmatan FMM terbuka kepada seluruh negeri dan kawasan di Malaysia. Tidak kira tempat dan lokasi anda. Anda akan dijamin perkhidmatan yang berkualiti dengan harga yang amat berpatutan.
Apa sahaja keperluan anda untuk apa-apa aktiviti termasuk bisnes anda yang memerlukan perkhidmatan mereka sama ada anda ingin mencetak flyer, sticker, kad nama, banner, bunting, kad kahwin, dan sebagainya, FMM pasti akan ada perkhidmatan atau produk yang sesuai untuk keperluan anda.

servis-flyers-murah-berkualiti

Bagi anda yang mahu berhubung bagi mendapatkan perkhidmatan printing dan design dari Flyers Murah Malaysia, kedai printing dan design di Malaysia yang murah dan berkualiti, anda boleh menghubungi mereka untuk pertayaan seperti berikut:

Jom order Flyers SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Flyers SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Flyers SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: