Review
Oct 23, 2018, 10:10am

Servis Pemasangan Vinyl Flooring Murah Di Selangor


Lantai jenis vinyl ini bukan sesuatu yang baru dalam dunia hiasan dalaman kerana banyak digunakan di hospital, sekolah dan pejabat, cuma hari ini ia tampil dalam corak kayu yang lebih elegan dan diadaptasikan untuk kediaman. Pemasangannya juga lebih mudah.

Antara Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Sebelum memasang lantai vinyl, pastikan lantai asal rata dan licin. Jika lantai simen tidak rata, menggerutu dan kesat, pemasangan lantai vinyl sukar dilakukan. Apa pun jika mahukan yang terbaik, lantai kayu lamina lebih sesuai di ruang tamu, bilik tidur dan ruang lain manakala lapisan lantai vinyl pada ruangan basah.

Perbezaan Lantai Lamina Dan Lantai Vinil

Terdapat Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Ramai orang yang berminat untuk memasang lantai di rumah mereka sering keliru antara vinil dan lantai lamina. Ada beranggapan lantai vinil atau lamina adalah sama yang beza hanyalah design. Salah sama sekali! Kedua-dua jenis lantai ini ada perbezaannya.

Kenali Lantai vinil atau Vinyl Flooring

Mencari Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Lantai vinil yang dibuat menggunakan bahan sintetik yang kelihatan betul-betul seperti kayu keras atau jubin. Kebanyakannya, lantai vinil tergam secara langsung di bahagian bawahnya. Anda boleh mendapatkan lantai vinil di dalam pelbagai bentuk-terdapat helaian vinil (kira-kira 12 ‘lebar), dan banyak lantai vinil mewah kelihatan amat nyata dan mewah.

Lantai Vinyl Lebih Tahan Lama Dan Lasak

Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Tidak seperti lantai lamina, lantai vinil adalah tahan air atau kalis air. Walaupun lantai lamina adalah tidak fleksibel dan keras, sebahagian besar daripada lantai vinil adalah fleksibel dan lembut, jadi ia boleh bertolak ansur dengan lantai yang mempunyai bonggol di atasnya atau curam. Walau bagaimanapun, ia adalah penting bahawa lantai di bawah lantai vinil lancar.

Lantai Vinyl Juga Sesuai Untuk Ruangan Basah

Selain itu Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Pemilihan lantai kayu lamina bukan sesuatu yang bijak untuk ruangan dapur basah sebaliknya penggunaan lapisan lantai vinyl lebih sesuai. Masih bercorakkan permukaan kayu, lapisan lantai vinyl ialah pilihan yang tepat untuk ruangan basah seperti dapur, sidai atau balkoni rumah kerana ia jenis getah sintetik dan mesra alam.

Servis Pemasangan Vinyl Flooring Murah Di Selangor

Mencari servis pemasangan Vinyl Flooring murah di Selangor? Apa kata guna khidmat pakar dari Arzex Flooring Decoration. Kepakaran Arzex Flooring Decoration yang mendalam, mereka menawarkan kayu premium Lantai Vinyl yang berkualiti Hebat. Anda akan mendapati lantai kayu vinyl dalam corak spesies kayu yang paling popular, seperti hickory, oak, pain, dan maple. Lantai kayu vinyl Arzex Flooring Decoration sangat realistik, tetamu anda akan pasti kagum apabila anda memberitahu mereka bahawa ia adalah lantai vinyl. Membekal produk yang berkualiti tinggi. Diimport khas daripada Korea. Mempunyai pelbagai pilihan yang dapat disesuaikan dengan pelbagai sudut ruang.

Arzex Flooring Decoration Membekal Dan Memasang Lantai Kayu Vinyl Terkenal Di Selangor

Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Keunggulan Lantai Kayu Vinyl Arzex Flooring Decoration menjadikan kediaman anda tampil lebih mewah dari biasa! Kelebihan memilih servis dari Arzex Flooring Decoration :

  • Terlihat Lebih High Class
  • Real Tekstur
  • Tidak bergelombang ( rapi)
  • Tidak pecah kalau diketuk atau dibengkokan
  • Boleh Tahan Panas
  • Tahan Air dan Cairan Kimia
  • Perawatan mudah and long lasting
  • Harga lebih murah dari kompetitor lain, dengan kualiti dan bahan lebih bagus.

Pemasangan Oleh Tenaga Kerja Yang Berpengalaman

Ciri Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Aktiviti pemasangan oleh tenaga kerja yang berpengalaman bagi memastikan hasil yang kemas dan tampak moden. Dengan pengalaman kerja lebih 5 tahun, Arzex Flooring Decoration menyediakan tenaga kerja yang pakar dan berpengalaman bagi memastikan kerja yang sempurna dan kemas.

Jaminan Kualiti Lantai Vinyl Yang Tahan Lama Dan Lasak

Ada Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Arzex Flooring Decoration sangat mengambil berat tentang kualiti produk yang mereka bekalkan kepada pelanggan bagi memastikan produk yang tahan lama. Arzex Flooring Decoration menjamin perkhidmatan selepas jualan yang sangat baik untuk membantu pelanggan menangani sebarang masalah yang boleh berlaku selepas pemasangan.

Pelbagai Corak Kayu Lantai Vinyl Pada Harga Yang Mampu Milik

Menpunyai Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Kediaman nampak lebih cantik dan sedap mata memandang apabila memakai lantai jenis Vinyl. Tidak dinafikan, dengan memakai lantai vinyl dirumah mampu membuatkan kediaman lebih nampak mewah dari lantai biasa. Selain itu, jenis design lantai vinyl turut memainkan peranan penting untuk menaikkan lagi aura kediaman anda.

Mencari Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Sebut mengenai corak kayu vinyl, Arzex Flooring Decoration menawarkan pelbagai corak lantai vinyl yang berkualiti tinggi pada harga yang mampu milik untuk anda. Anda boleh terus berurusan dengan pihak Arzex Flooring Decoration untuk bertanyakan harga. Pihak mereka akan membantu anda mendapatkan harga yang murah untuk kediaman anda. Apa yang perlu anda buat adalah, pastikan anda tahu keluasan ruang yang ingin anda pasang lantai vinyl agar senang untuk pihak Arzex Flooring Decoration menawarkan harga.

Arzex Flooring Decoration Juga Menerima Servis Pemasangan Wainscoting

Wainscoting atau wall moulding atau lebih dikenali sebagai panel kayu di Malaysia merupakan suatu perkara yang biasa di luar negara tetapi masih belum digunakan secara meluas di Malaysia. Panel kayu ini kelihatan amat kemas dan cantik apabila digandingkan dengan cat atau kertas dinding. Panel kayu ini amat sesuai bagi mereka yang menyukai dekorasi gaya Inggeris, tetapi dengan daya kreatif, ia juga sesuai digunakan dalam rumah dengan tema moden.

Selain itu Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Berita baiknya, Arzex Flooring Decoration turut menerima pemasangan wainscoting di seluruh Selangor. Walaupun dengan memasang sendiri (diy) tampak mudah, sebenarnya ianya memerlukan kepakaran dalam pemasangan. Manakan tidak, barang-barang yang diperlukan untuk memasang dan mengukur tidak semua orang ada. Oleh itu, dengan menggunakan khidmat pakar dari Arzex Flooring Decoration pilihan terbaik. Selain itu, telah ramai mempercayai hasil kerja Arzex Flooring Decoration yang cukup kemas dan berkualiti.

Promosi Harga Lantai Vinyl Arzex Flooring Decoration

Servis Pemasangan Vinyl Flooring

1. Luxury Vinyl Tile 3mm
Rm 4.30/sqf
(supply and install)

2. SPC Vinyl Click 4mm
Rm 7.20/sqf
(supply and install)

3. SPC Vinyl Click 5mm
Rm 8.00/sqf
(supply and install)

Pemasangan Yang Kemas, Cepat Dan Berkualiti Tinggi, Lihat Testimoni

Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Ada Servis Pemasangan Vinyl Flooring

Pengalaman yang ada pada Arzex Flooring Decoration membuatkan ramai pelanggan berpuas hati dengan hasil kerja pemasangan mereka.

Berminat Dengan Lantai Vinyl? Jom Pasang Lantai Vinyl Sekarang!

Jika anda masih tercari – cari lantai vinyl yang cantik dan berkualiti serta pakej pemasangan yang berpatutan, sila hubungi ARzex Floor Decoration untuk mendapatkan promosi terbaru.

ARZEX FLOORING DECORATION | VINYL FLOORING MURAH DI SELANGOR
Hubungi:
 Tekan untuk telefon (011-10741563) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: ARzex Floor Decoration
Website: https://www.arzexdeco.com

Lokasi:
Al 289 Lot, 2663 Kg Baru 
Sg Buloh, Selangor

Berminat Dengan Lantai Vinyl? Jom Pasang Lantai Vinyl Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Berminat Dengan Lantai Vinyl? Jom Pasang Lantai Vinyl Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Berminat Dengan Lantai Vinyl? Jom Pasang Lantai Vinyl Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: