Review
Jun 30, 2018, 6:47am

Servis Pemasangan Autogate Murah dan Terbaik di Selangor


Shares668

Pemasangan Autogate Murah

Autogate sudah menjadi satu kemestian untuk rumah-rumah di Malaysia. Autogate amat digemari kerana kemudahannya untuk membuka dan menutup pintu pagar dengan hanya mengunakan alat kawalan jauh. Selain itu, autogate amat berguna apabila cuba membuka atau menutup pintu pagar sewaktu hujan sedang turun.

Di samping itu, autogate mampu mengurangkan risiko diserang oleh pihak yang cuba menyamun mereka yang keluar dari kereta. Terdapat beberapa tips untuk memilih auto-gate yang baik untuk rumah anda. Jom baca artikel ini dengan lebih lanjut.

1. Pilih Autogate Yang Sesuai Dengan Bajet Dan Rumah Anda

Terdapat enam jenis autogate, tetapi yang biasa digunakan untuk kawasan perumahan, hanya empat sahaja. Ini termasuk gerbang gelonsor, gerbang cantilever, gerbang ayunan, pintu gerbang bi-lipat. Manakala pintu gandar menegak, pintu gandar pivot menegak, dan pintu lengan penghalang biasanya untuk kawasan kilang atau kawasan awam.

Pemasangan Autogate Cepat

Autogate jenis ayunan ini digunakan secara meluas di kawasan perumahan disebabkan oleh kosnya yang murah dan mudah untuk di pasang. Oleh kerana bukaannya besar, maka perlu diberi jarak ruang yang panjang supaya bukaannya tidak terkena kereta apabila buka dan tutup. Keselamatan juga harus diutamakan untuk mengelakan berlaku kecederaan ketika pintu gerbang bergerak.

Pastikan anda buat perbandingan harga sebelum membuat pasangan autogate. Terdapat sesetengah vendor autogate menawarkan harga yang terlalu tinggi.

2. Memilih Jenama Autogate Yang Mengunakan Alat Ganti Universal 

Pemasangan Autogate Pantas

Sebaiknya jenama yang dipilih mempunyai alat-ganti yang murah dan mudah didapati. Seeloknya pilih autogate yang boleh terima jenama universal.

Apa maksudnya jenama universal? Universal bermaksud auto gate tersebut boleh berfungsi dengan alat ganti dari jenama lain. Ini bagi membantu memudahkan anda mencari alat ganti sekiranya berlaku kerosakkan daan tidak menelan kos yang tinggi untuk alat ganti sahaja.

3. Pemilihan Material Autogate

Pemasangan Autogate Laju

Material stainless steel adalah yang terbaik. Ini kerana stainless steel tidak mudah karat. Ini sesuai dengan cuaca di Malaysia yang sering hujan. Selain itu, stainless steel juga susah untuk dipotong dan sebagainya jika rumah anda cuba untuk diceroboh pencuri.

4. Pilih Penyedia Servis Autogate Yang Terbaik

Pemasangan Autogate Berkesan

Pilih vendor autogate yang dipercayai dan menawarkan servis selepas perkhidmatan. Hal ini amat penting kerana autogate memerlukan servis maintenance untuk memastikan autugate anda berfungsi dengan baik. Salah satu penyedia servis autogate terbaik ialah Autogate Shop.

Memperkenalkan Autogate Shop

Pemasangan Autogate Terbaik

Autogate Shop merupakan penyedia servis auto-gate terbaik di Selangor dan kini melebarkab sayap perkhidmatan mereka ke Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan. Istimewanya Autogate Shop ini, mereka memasang auto-gate yang berkualiti tinggi dengan harga yang murah. Mereka turut menyediakan servis untuk membaik pulih autogate.

Jenama Auto-gate Dipasang Oleh Autogate Shop

Mereka pakar dalam pemasangan Autogate jenis ayunan dan bi-folding, menggunakan  teknologi dari Italy, D’nor model 212. Sistem automasi ini bukan sekadar autogate biasa. Anda boleh upgred untuk mendapatkan perlindungan keselamatan tambahan dengan pemasangan Intruder Alarm, Panic Alarm, Pilar Light dan System Lock.

Pemasangan Autogate Profesional

D’nor Model 212 ini sesuai untuk kebanyakan kediaman dan ia mempunyai banyak kelebihan. Biasanya sistem autogate biasa hanya dapat membuka kedua-dua pintu gerbang.  Akan tetapi, model 212 sistem autogate ini, boleh membuka mana-mana pintu gerbang tidak kira kiri, kanan atau kedua-duanya sekali.

Kelajuan bukaan pintu gerbang juga dapat di selaraskan mengikut kehendak anda dengan dua laras kelajuan. Oleh kerana ianya jenis ayunan dan bi-folding, maka pintu gerbang dapat dibuka dengan lancar dan senyap; tidak menghasilkan bunyi yang membingitkan telinga seperti pintu gerbang gelongsor.

Anda tidak perlu risau jika bekalan elektrik terputus kerana Model 212 ini mempunyai bekalan kuasa tambahan yang dapat bertahan selama 24 jam. Satu masalah yang sering dihadapi oleh sistem autogate yang biasa apabila bekalan elektrik terputus. Anda juga boleh membuka pagar secara manual tanpa menggunakan remote.

Jaminan Satu Tahun

Pemasangan Autogate Puas Hati

Autogate Shop menawarkan jaminan selama setahun. Sekiranya berlaku kerosakkan dalam tempoh jaminan, pihak Autogate Shop akan membaiki autogate anda dengan percuma.

Testimoni Pelanggan Yang Berpuas Hati Dengan Khidmat Yang Diberikan

Anda tidak perlu fikir dua tiga kali atau ragu-ragu dengan Autogate Shop. Mereka telah buktikan bahawa khidmat yang diberikan adalah memuaskan. Lihat sahaja beberapa testimoni bergambar dibawah. Berdasarkan maklumbalas yang diterima, semua pelanggan Autogate Shop sangat berpuas hati dengan servis yang diberi. Antara maklumbalas yang diterima ialah, ‘fast service’, ‘harga yang murah’, dan ‘fast response’.

Pemasangan Autogate Suka

Pemasangan Autogate Seronok

Pemasangan Autogate Gembira

Pemasangan Autogate Hubungi

Jom Tempah Pemasangan Auto Gate Sekarang

Jangan pandang rendah akan hal keselamatan anda dan keluarga anda. Dapatkan autogate untuk kediaman anda segera. Sekiranya anda berminat dengan perkhidmatan ini anda boleh terus melawat laman sesawang berikut atau menghubungi nombor telefon yang tertera.

Pemasangan Autogate Tempahan

AUTOGATE SHOP | PAKAR PEMASANGAN AUTOGATE ANDA
Hotline : 
Tekan untuk telefon (011-33348438) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Autogate Shop
Instagram : autogate_murah_berkualiti

Jom Tempah Pemasangan Auto Gate SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Tempah Pemasangan Auto Gate SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Tempah Pemasangan Auto Gate SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: