Review
Aug 8, 2018, 5:18pm

Servis Mobile Spa Murah Di Selangor Dan Kuala Lumpur


mobile spa muah di selangor

Kalau zaman dahulu kita selalu ke Spa atau saloon untuk membuat rawatan wajah dan membelai diri untuk lebih cantik, tetapi sekarang kita hanya duduk di rumah sahaja dan boleh melakukan facial seperti di Spa. Itulah servis mobile spa yang menjadi trend terkini dalam Malaysia dan luar negara. Servis mobile Spa memberi perkhidmatan rawatan wajah di rumah anda dengan mudah tanpa anda perlu keluar ke Spa dan saloon lagi.

mobile spa untuk wajah cantik di selangor

Selalunya, wanita ke Spa bagi melakukan rawatan wajah seperti membuang resdung, scrub wajah, memakai masker dan lain-lain lagi untuk merawat wajah dengan sempurna. Begitu juga dengan penjagaan diri seperti rambut, kuku dan sebagainya. Namun, dengan menggunakan perkhidmatan mobile spa, semuanya boleh dilakukan di rumah anda sahaja dengan menggunakan barang-barang berkualiti dan berjenama daripada Mobile Spa sama seperti Spa dan saloon di luar.

Memilih Mobile Spa Di Kuala Lumpur Dan Selangor

tempah mobile spa murah di selangor

Ramai wanita yang menawarkan perkhidmatan mobile spa di Kuala Lumpur dan Selangor. Kebanyakan daripada mereka sangat berpengalaman dan mahir dalam mengendalikan rawatan wajah untuk anda. Bagi memilih perkhidmatan mobile spa terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor, anda boleh melihat faktor-faktor penting terlebih dahulu sebelum memilih mobile spa terbaik.

Faktor Penting Bagi Memilih Mobile Spa Terbaik

pemilihan mobile spa yang terbaik

 • Mobile Spa yang pakar dan berpengalaman
 • Mobile Spa yang murah dan berpatutan
 • Mobile Spa yang menggunakan barang treatment wajah yang berkualiti
 • Mobile Spa yang mendatangkan kesan dan testimoni yang terbukti berjaya
 • Mobile Spa yang memberikan layanan istimewa dan terbaik kepada pelanggan
 • Mobile Spa yang menawarkan pakej dan perkhidmatan yang menarik

Affy R Spa & Beauty – Mobile Spa Murah Di Selangor Dan Kuala Lumpur

mobile spa terbaru dan berpatutan

Affy R Spa & Beauty merupakan salah sebuah mobile spa yang menawarkan perkhidmatan treatment wajah kepada anda dengan kadar yang murah dan menggunakan barang berjenama dan berkualiti. Lokasi bagi perkhidmatan Affy R Spa & Beauty adalah di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Affy R Spa & Beauty mendapat permintaan ramai kerana ia sangat berbaloi dari segi rawatan dan harganya. Sebagai mobile spa murah di Selangor dan Kuala Lumpur, sudah pasti Affy R Spa & Beauty juga mempunyai nilai dan kelebihannya yang tersendiri.

Konsep Affy R Spa & Beauty – Tempat Dan Peralatan Mobile Spa (Mudah, Murah Dan Berkualiti)

mobile spa konsep moden

Affy R Spa & Beauty menekankan konsep keselesaan dan jaminan kualiti spa dalam memberi perkhidmatan terbaik kepada anda. Perkhidmatan yang disediakan haruslah mudah, murah dan berkesan bagi pihak anda. Dengan peralatan dan bahan berjenama yang berkualiti tinggi serta dirawat oleh mereka yang berpengalaman, tidak hairanlah Affy R spa & Beauty dikatakan terbaik, murah dan berbaloi di Selangor dan Kuala Lumpur.

Tempat Rawatan Spa Affy R Spa & Beauty

pekerja mobile spa terbaik

Servis spa iaitu facial yang akan dilakukan oleh Affy R Spa & Beauty ini akan dilakukan di rumah pelanggan. Anda boleh menentukan tarikh dan waktu untuk menjalankan servis facial di rumah anda.

Produk Spa Semulajadi Dan Bebas Bahan Kimia

produk mobile spa di selangor

Affy R Spa & Beauty melakukan treatment wajah anda menggunakan produk berjenama dan semulajadi yang bebas bahan kimia iaitu Elysyle. Elysyle adalah produk penjagaan wajah semulajadi yang mengandungi Genesteine-S bagi mencegah penuaan wajah seperti garis halus, kedutan, kulit kusam, jerawat, jeragat dan semua masalah kulit yang anda hadapi. Dengan kualiti premium terbaik ini, wajah anda akan cantik, bersih, cerah dan gebu dengan mudah dan pantas.

Servis Facial Treatment Dari Affy R Spa & Beauty

servis facial mobile spa murah di selangor

Affy R Spa & Beauty menawarkan khidmat facial rawatan wajah iaitu sesi rawatan semua jenis kulit wajah seperti kulit berminyak, kusam, kering, kulit terbakar, tona kulit tidak sekata, berjerawat dan berjeragat. Proses facial akan dilakukan secara lengkap dari menghilangkan cela wajah, membersihkan wajah, urutan muka, masker, menghilangkan bintik hitam dan putih serta pelbagai lagi. Rawatan wajah ini terus memberi kesan kepada kulit wajah anda setelah selesai. Ia mengambil masa selama 45 minit sehingga 1 jam setengah.

Sesi Facial Treatment Affy R Spa & Beauty

bersihkan wajah dengan affy r spa

 • Proses Pembersihan Kulit wajah Dari Kotoran

Pertama sekali, wajah anda akan dibersihkan dari luar dan dalam dimana bintik-bintik putih, hitam dan segala cela wajah akan diuruskan dengan baik supaya mudah kecut dan hilang. Kali ini, pori-pori wajah anda akan terbuka bagi menghilangkan kotoran dan radikal yang menyebabkan ia tersumbat seperti resdung, kesan daripada mekap, habuk dan sebagainya.

urutan wajah dan kepala

 • Proses Pijat Dan Urutan Wajah

Pijatan dan urutan wajah dilakukan untuk melancarkan darah dalam kulit anda dan bagi membentuk rupa paras yang cantik dan rupawan. Inilah kepakaran yang perlu ada bagi setiap Spa dalam memastikan wajah pelanggan lebih manis, runcing dan lebih cantik daripada biasa. Adakalanya, pijatan dan urutan wajah ini memberikan ketenangan kepada anda.

steam wajah dengan mobile spa terbaik

 • Proses Steam Dan Anjalkan Kulit Wajah

Proses steam wajah dilakukan bagi memastikan tiada lagi kotoran di dalam kulit wajah. Minyak yang terperangkap di dalam kulit juga akan dibuang supaya sel-sel kulit menjadi halus dan lebih anjal. Treatment facial dari Affy R Spa & Beauty menjadikan kulit akan licin berkilat, cerah dan halus dengan lebih cantik dan berseri-seri.

scrub wajah dengan mobile spa

 • Proses Scrub Wajah

Scrub wajah diperlukan untuk anda mengangkat sel-sel kulit mati yang tertanggal. Scrub wajah akan dilakukan pada seluruh wajah tetapi diberi penekanan dibahagian jerawat, parut, jeragat, komedo, bintik-bintik hitam dan putih, dagu, hidung dan sebagainya. Affy R Spa & Beauty akan melakukannya dengan teknik yang betul dan berkesan berbanding anda melakukannya sendiri di rumah.

nutrisi pada wajah

 • Proses Bekalkan Nutrisi Pada Kulit Wajah

Masker akan disapukan ke kulit wajah anda bagi memastikan kulit wajah dibekalkan dengan nutrisi dan vitamin yang penting untuk kulit. Dengan penggunaan masker, kulit akan lebih cerah, putih, licin dan lembab tanpa cela wajah dan masalah kulit wajah lagi.

sesi mobile spa di rumah

Terdapat banyak lagi sesi rawatan yang akan dilakukan pada facial wajah anda. Semua sesi rawatan facial kulit wajah ini akan dilakukan menggunakan produk berkualiti dan semulajadi Elysyle. Produk berkualiti ini memanfaatkan kulit anda dengan nilai RM5900 tetapi dengan Affy R Spa & Beauty, kadar facial adalah RM200 sahaja. Berbaloi kan?

Produk Elysyle Dari Mobile Spa Affy R Spa & Beauty

Mesin Eternal Beauty

produk yang digunakan

Mesin ini digunakan sepanjang facial muka dilakukan. Ia sangat berkesan dalam meruncingkan wajah, mengecilkan pori-pori dan menutup liang roma anda yang terbuka, mencantikkan dan menganjalkan kulit serta memudarkan parut jerawat.

Elysyle Derma Hydra

hidraderma produk mobile spa

Rawatan menggunakan Elysyle Derma Hydra menjadikan kulit anda lebih subur, hidrat dan pulih sebagai kulit yang lembab, licin dan bermaya. Kulit anda akan kekal cantik dan tiada gangguan raadikal bebas selama 24 jam sepanjang hari. Antara produk Elysyle Derma Hydra adalah Derma Hydra Foaming Cleanser, Hydrating Mist, Hydrating Mist dan Calming Cream.

Elysyle UPII

mobile spa selangor elylyse

Elysyle UPII berkesan dalam mengaktifkan sintesis kolagen, menjadikan kulit elastin dan menguatkan asid hialuronik di paras dermis bagi mencegah pembentukan garis, kedutan dan menganjalkan kulit. Elysyle UPII terdiri daripada UPII Double Cleansing Foam, Deep Care Conc, Balancing Lotion, Essence Crème Lotion, Excellent Crème dan Massage Crème.

Kelebihan Affy R Spa & Beauty Mobile Spa

kelebihan affy r mobile spa

Nak tahu kenapa anda perlu pilih Affy R Spa & Beauty mobile Spa? Terdapat banyak kelebihan perkhidmatan spa mobile yang mereka sediakan dan memberi kesan kepada anda seperti harga yang murah, perkkhidmatan yang mudah dan banyak lagi.

#1 – Mudah Dan Senang

mudah dan senang mobile spa

Zaman sekarang nak cantikkan muka pun tak perlu keluar rumah. Hanya hubungi Affy R Spa & Beauty sahaja, mereka akan datang membuat treatment wajah di rumah anda. Semua proses berjalan dengan mudah dan senang tanpa perlu keluar rumah, memandu dan sebagainya.

#2 – Menepati Masa Dan Masa Fleksibel

menepati masa mobile spa

Masa sememangnya amat fleksibel kerana anda boleh membuat facial pada bila-bila masa yang anda inginkan. Affy R Spa & Beauty juga sangat menepati masa seperti yang telah dirancang bersama anda. Masa yang diambil untuk melakukan treatment facial pula adalah berdasarkan pada jenis kulit wajah anda dan keadaan ketika treatment wajah dijalankan.

#3 – Produk Spa Berkualiti

produk berkualiti untuk mobile spa

Affy R Spa & Beauty menyediakan produk berjenama dan berkualiti yang dipercayai ramai dan terbukti berkesan. Produk bertaraf antarabangsa beserta peralatan spa yang digunakan memberi kesan yang sangat cantik dan memuaskan untuk kulit wajah anda. Anda tidak perlu membeli produk tersebut dengan harga yang mahal tetapi anda berpeluang melakukan treatment wajah dengan produk tersebut pada harga murah dan berbaloi.

#4 – Pakar Dan Berpengalaman

rawatan mobile spa

Affy R Spa & Beauty pakar dalam melakukan rawatan wajah untuk semua jenis kulit dan semua orang. Sebagai seorang yang pakar, berpengalaman dan terlatih, mereka sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada anda. Sudah pasti, anda akan mendapat kesan yang lebih baik dan berpuas hati daripada rawatan facial ini.

#5 – Harga Yang Berpatutan

harga yang berpatutan

Harga yang ditawarkan untuk perkhidmatan rawatan wajah adalah sangat mampu milik dan berpatutan bagi golongan sederhana dan tinggi. Sama ada anda seorang yang bekerjaya ataupun seorang surirumah, anda tetap mampu untuk mendapatkan perkhidmatan rawatan facial daripada Affy R Spa & Beauty.

Testimoni Dari Affy R Mobile Spa Murah Di Selangor

Affy R Spa & Beauty adalah mobile spa terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor yang menawarkan perkhidmatan treatment wajah yang berkualiti, mudah, murah dan berkesan. Ramai yang berpuas hati dengan facial wajah yang dilakukan oleh mereka kerana kesan kulit wajah mereka sangat cerah, bersih dan gebu.

testimoni mobile spa

Testimoni dari pelanggan Affy R Spa & Beauty yang berpuas hati dengan perubahan wajah beliau di mana kulit sebelum facial lebih kusam, kering dan kasar. Setelah menjalani rawatan wajah, kulit muka kelihatan lebih lembab, v shaped, bintik hitam berkurangan dan muka nampak lebih cerah dan licin.

testimoni whatsapp mobile spa

Jom Dapatkan Treatment Wajah Dari Affy R Spa & beauty

Ramai pelanggan yang turut syorkan perkhidmatan mereka kepada semua wanita di Malaysia terutamanya mereka yang berada di Kuala Lumpur dan Selangor. Bagaimana pula dengan anda? Jom buat rawatan wajah bersama Affy R Spa & Beauty!

AFFY R SPA & BEAUTY | SERVIS MOBILE SPA MURAH DI SELANGOR DAN KUALA LUMPUR
Hotline:Tekan untuk telefon (0182401725) | Tekan untuk WhatsApp

 

Nak booking Mobile SPA ke rumah anda SEKARANG?

Sila telefon ke +60182401725 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak booking Mobile SPA ke rumah anda SEKARANG?

Sila telefon ke +60182401725 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak booking Mobile SPA ke rumah anda SEKARANG?

Sila telefon ke +60182401725 atau WhatsApp SEKARANG!