Review
Aug 8, 2018, 5:51pm

Servis Make Up Pengantin Murah Di Selangor Dan Kuala Lumpur


Semakin hampir dengan cuti persekolahan, semakin banyak undangan ke majlis pertunangan serta perkahwinan dan beginilah yang terjadi saban tahun. Perkara sebegini sebenarnya sudah menjadi perkara lumrah kerana setiap masa ada saja bakal pasangan yang akan menamatkan zaman bujang masing-masing bersama insan tersayang.

pengantin makeup sendiri

Setiap kali menerima undangan ke majlis perkahwinan, mata semua tetamu yang hadir pastinya akan tertancap pada pasangan si mempelai yang bergelar raja sehari pada hari tersebut dan antara yang paling mendapat perhatian semua para jemputan pastinya si pengantin perempuan berbanding dengan pengantin lelaki.

makeup pengantin murah di selangor

Dek kerana itu, untuk menjadi pengantin yang bergelar raja sehari ini pastinya memerlukan usaha dan masa yang lebih kerana perlu menyiapkan pelbagai kelengkapan dan persediaan dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki supaya segalanya tampak sangat sempurna tanpa sebarang cacat cela untuk hari yang amat bersejarah untuk di kenang sepanjang hidup itu. Bukan sekadar pakaian dan perhiasan saja yang perlu dititikberatkan tetapi makeup pengantin adalah antara perkara utama yang perlu di beri perhatian juga.

makeup artis murah selangor dan kl

Bagi anda yang akan melangsungkan pertunangan dan perkahwinan di sekitar Selangor serta Kuala Lumpur, anda amat bertuah kerana telah ada pihak yang menawarkan servis makeup pengantin dengan harga yang sangat murah. Servis makeup pengantin murah di Selangor dan Kuala Lumpur ini adalah dari AFFY R.

Kelebihan AFFY R Servis Yang Utama

makeup pengantin murah di selangor affy R

Untuk pengetahuan anda, pihak AFFY R ini bukan hanya memiliki kepakaran di dalam bidang tatarias (makeup) pengantin ini bahkan juga telah mempunyai pengalaman yang sudah lama. Kerana itu servis dan idea mereka terhadap seni tatarias pengantin ini telah dapat menaikkan lagi seri wajah pengantin secara menyeluruh pada hari berbahagia tersebut. Pengalaman dan kepakaran inilah yang telah digabungkan untuk memberi hasil akhir yang sangat bagus dan terbaik sesuai mengikut tema dan style gaya terkini tanpa membelakangkan citarasa yang diminati oleh si pengantin itu sendiri.

pelbagai gaya makeup pengantin murah

Pihak AFFY R ini juga bukan hanya amat meniktikberatkan soal mesra pelanggan supaya si pengantin tidak berasa malu ketika sedang di hias dan dalam waktu yang sama untuk memberikan mood yang terbaik untuk si pengantin di hari berbahagianya. Secara tidak langsung ini turut dapat membantu memberikan caption-caption yang cantik dan terindah untuk dirakamkan oleh jurugambar samada yang profesional atau hanya di kalangan sanak saudara yang sudah pastinya turut ada pada hari tersebut.

majlis perkahwinan pasangan pengantin cantik

Tidak kira kaum melayu, India mahupun Cina, pihak Affy R sedia menerima tempahan daripada anda. Sekiranya anda ingin berpakaian istimewa daripada kaum yang lain sekalipun, pihak Affy R boleh menatarias anda mengikut konsep tema yang ingin anda tampilkan di hari bersejarah anda itu.

Khusus Untuk Anda Yang Mahu Tampil Anggun Di Hari Bahagia!

AFFY R di wujudkan khas untuk membantu anda yang amat menginginkan wajah yang cantik berseri-seri dan ayu di hari bahagia. Affy R bukan hanya boleh membantu memberikan wajah anda tampak makin halus tanpa sebarang cacat cela namun mampu menjelmakan kecantikan rupa paras anda yang sebenar yang mungkin selama ini tidak pernah berjaya muncul dek kerana anda tidak punya pengetahuan dan cara bagaimana untuk membuat tatarias makeup yang betul dengan tangan anda sendiri.

makeup lambang kecantikan

Affy R juga boleh menyiapkan diri anda tak ubah seperti seorang puteri dengan pelbagai teknik makeup mengikut keperibadian anda sendiri. Jika anda berasa agak kekok dan sedikit malu untuk mengenakan makeup yang agak tebal sekalipun, pihak Affy R boleh menyerlahkan diri anda dengan gaya makeup yang tampak natural supaya sesuai dengan gaya dan pembawakan diri anda itu.

Sedia Menerima Tempahan Tatarias Untuk Pelbagai Gaya!

Tidak kisah samada anda seorang wanita yang bertudung ataupun tidak, pihak Affy R boleh membantu menatarias dan mendandan anda untuk hari bahagia tersebut. Jika anda punya impian ingin tampil cantik dan menawan mengikut mana-mana gaya seseorang yang anda minati, maka anda boleh terus berbincang dengan pihak Affy R supaya sama-sama dapat mencapai kata sepakat tentang tema yang amat diinginkan itu.

makeup pelbagai gaya

Untuk memudahkan lagi urusan perbincangan, anda boleh juga menunjukkan gambar dari mana-mana majalah dan sebagainya supaya maksud hati anda itu akan dapat difahami oleh pihak Affy R dengan lebih mudah dan jelas.

Affy R sangat faham dengan karenah pelanggannya yang ingin menonjol seperti selebriti terkenal mahupun model di majalah. Itulah kepakaran yang dimiliki oleh Affy R dalam memastikan setiap pelanggannya mendapatkan hasil apa yang diidamkan. Anda harus meletakkan kepercayaan kepada mereka kerana Affy R sudah lama berkecimpung dalam bidang ini.

perkahwinan tema india

Hasil Yang Amat Menawan dan Menarik!

Rata-rata pelanggan sangat berpuashati malah ramai yang telah menempah lebih awal untuk mendapatkan perkhidmatan untuk majlis perkahwinan dan persandingan selepas mendapatkan perkhidmatan Affy R ini sewaktu di tatarias untuk majlis pertunangan. Apa tidaknya, hasil yang telah berjaya di hasilkan benar-benar tampak cantik, menawan dan menarik dalam noda warna natural yang sangat sesuai mengikut tema dan warna majlis tanpa kelihatan terlalu keterlaluan sama sekali.

pengantin makeup artis murah

Inilah yang dikatakan tatarias makeup dengan cara yang betul di mana wajah si pengantin kelihatan sama sekali tidak terlalu berbeza dengan wajahnya yang asal sebaliknya berketrampilan lebih menarik dan ayu dengan cara makeup yang betul. Secara tidak langsung barulah si pengantin mendapat pujian dan tidaklah dikatakan semakin cantik hanya kerana di makeup semata-mata.

pengantin dimakeup cantik

Anda boleh lihat sendiri hasil yang telah dihasilkan oleh pihak Affy R ke atas salah seorang pelanggan ini, cantik bukan? Semakin jelas terserlah keayuan si pengantin perempuan ini walau di dalam noda lembut dengan gaya tatarias yang tidak terlalu keterlaluan. Secara tidak langsung telah dapat membuktikan betapa bagusnya perkhidmatan tatarias makeup pengantin oleh pihak Arry R ini.

Harga Terlajak Murah Dan Di Bawah Paras Budget!

RM500!! Percaya atau tidak harganya hanyalah sekitar RM500 sahaja dan anda boleh dapatkan servis makeup daripada Affy R ini dengan rasa puashati dan pastinya nilai harga yang dikenakan ini sangat-sangatlah berbaloi jika hendak dibandingkan dengan hasilnya nanti yang akan anda peroleh.

harga servis makeup pengantin murah di selangor

RM500 yang perlu di bayar untuk makeup penuh dan touch up pada hari persandingan sememangnya sudah di tahap yang tersangat murah tambahan pula anda hanya perlu beritahu lokasi dan pihak Affy R akan berada di lokasi yang pada masa dan tarikh yang telah anda tetapkan. Selain daripada membantu anda untuk kelihatan cantik pada majlis pertunangan dan perkahwinan, anda juga boleh mendapatkan servis tatarias makeup cantik hasil sentuhan daripada Affy R ini untuk upacara bergambar samada untuk pengambaran di dalam studio mahupun di luar.

makeup terbaik di selangor

Anda sama sekali tidak perlu risau dan bersedih hati kerana meskipun pihak Affy R ini antara pemberi perkhidmatan tatarias yang agak terkenal dengan kepakaran dan pengalaman yang agak tinggi namun anda janganlah berpendapat yang pihak Affy R ini hanya untuk mereka yang mempunyai budget yang tinggi sahaja. Jangan bimbang, harga yang ditetapkan sangat berbaloi dan mampu untuk pelbagai golongan sesuai dengan mengikut budget masing-masing.

Istimewa Untuk Seluruh Warga Selangor dan Kuala Lumpur

Anda warga Selangor dan Kuala Lumpur dan bakal melangsungkan pertunangan atau perkahwinan? Anda warga Selangor dan Kuala Lumpur tetapi tidak punya masa yang banyak dan terlalu sibuk walaupun tarikh pertunangan dan perkahwinan anda sudahpun semakin dekat? Atau mungkin juga anda merupakan warga Selangor dan Kuala Lumpur yang bakal melangsungkan pertunangan atau perkahwinan tetapi tahap debaran di hati terlalu kuat hinggakan anda sendiri sudah cemas tidak tahu apa yang patut anda lakukan untuk menlancarkan majlis tersebut.

majlis perkahwinan dengan makeup cantik

Jangan bimbang, pihak Affy R sentiasa ada dengan rasa siap sedia demi untuk membantu anda bagi merealisasikan majlis idaman dengan wajah anda yang cantik berseri-seri.

Apalah istimewanya menjadi ratu sehari jika tanpa wajah yang cantik indah berseri. Apalah gunanya juga jika pakaian serba gemilang jika wajah tampak bersahaja seperti hari-hari biasa. Apalah menariknya hari bersejarah jika perhiasan saja memukau mata sedangkan rupa paras masih lagi kurang sempurna. Ini adalah hari bahagia dan hari sebegini bukanlah boleh datang berulang kali bahkan sama sekali tidak mahu datang lagi di lain kali.

malay wedding makeup artis

Maka, gunakanlah peluang yang ada ini dengan sebaik-baiknya demi untuk menyimpan kenangan terindah bersama bakal pasangan anda itu. Jadikanlah hari tersebut antara hari yang paling tidak boleh di lupakan seumur hidup dan yang paling penting pamerkanlah wajah sebenar anda yang selama ini mungkin masih lagi tersembunyi dengan bantuan Affy R yang sangat berpengalaman dan pakar ini.

Tempah Servis Make Up Pengantin Murah di Selangor dan Kuala Lumpur Sekarang!

Make Up Pengantin Murah Di Selangor

Bagi anda yang bakal bergelar raja sehari itu, tidak kisahlah samada majlis perkahwinan mahupun majlis pertunangan sekalipun, sekiranya anda inginkan servis makeup tatarias yang sangat cantik untuk merubah wajah anda menjadi semakin menawan, segeralah hubungi pihak AFFY R dengan segera untuk membuat tempahan! Jika lambat anda pasti akan gigit jari kerana slot mereka boleh penuh pada bila-bila masa sahaja. Mahukan servis makeup terlajak cantik tetapi tiada budget tinggi? Inilah dia penyelamat terbaik untuk anda.

AFFY R | MAKEUP PENGANTIN MURAH DI SELANGOR & KL
Hotline: Tekan untuk telefon (018-240 1725) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Affy R Spa & Beauty
Instagram: Affy R
Website: https://affyrmarketing.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: