Review
Aug 28, 2018, 3:46pm

Servis Mak Andam Di Selangor Terbaik Untuk Perkahwinan dan Dinner


Make up untuk pengantin bagi majlis perkahwinan sangat penting sehinggakan ramai wanita yang membandingkan dahulu sebelum mendapatkan mak andam untuk servis make up. Bukan apa, takut terjadi mata burung hantu pula jika salah pilih mak amdam! Mak andam haruslah pakar dan mahir dalam bidang solekan dan memberikan yang terbaik kepada pelanggan mereka. Jika anda di Selangor, pastinya anda ingin mendapatkan servis mak andam di Selangor yang paling terbaik.

servis mak andam di selangor murah

Bagi majlis perkahwinan dan dinner terutamanya, sudah pasti ramai wanita yang ingin tampil cantik jelita dengan mengenakan solekan yang bersesuaian dengan wajah mereka. Anda boleh mendapatkan servis mak andam terbaik di Selangor dan Kuala Lumpur untuk make up perkahwinan dan dinner yang cantik.

servis mak andam di selangor pengantin

Cara Mendapatkan Mak Andam Terbaik Untuk Perkahwinan Dan Dinner Anda

Servis mak andam terbaik untuk solekan yang cantik pada majlis perkahwinan dan dinner anda boleh anda lihat pada hasil make up mereka sebelum ini. Ramai mak andam yang make up hanya dengan teknik yang simple dan tidak profesional tetapi caj mahal tetapi ada juga yang makeup dengan cantik, ringkas, makeup bertaraf antarabangsa tetapi amat murah harganya. Anda harus peka dengan hasil mekap yang telah anda lihat dan harga yang ditawarkan oleh mak andam.

servis mak andam di selangor cantik

Haswa – Freelance Make Up Artist

Servis mak andam terbaik di Selangor untuk majlis perkahwinan dan dinner anda adalah Haswa Freelance Makeup Artist. Haswa Freelance Makeup Artist (MUA) merupakan jurusolek yang berpengalaman dan mahir mencantikkan wajah anda dengan solekan yang sesuai untuk semua jenis kulit wajah sehingga anda nampak lebih cantik jelita daripada makeup lain. Kesan make up hasil dari Haswa Freelance Makeup, mak andam terbaik ini semakin dikenali dan sering mendapat permintaan ramai untuk majlis-majlis yang berlangsung di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

servis mak andam di selangor haswa

Servis Haswa Freelance Make Up Artist

Servis mak andam terbaik di Selangor ini mempunyai perkhidmatan yang sangat meluas sehingga di luar Malaysia. Sebagai pelanggan yang dihormati,.mereka sentiasa mengutamakan anda dalam setiap servis dan perkhidmatan yang mereka berikan.

servis mak andam di selangor pakej murah

#1. Make Up Untuk Anda

Perkhidmatan make up untuk anda dilakukan pada tarikh majlis dan masa yang ditetapkan oleh anda manakala solekan pula bergantung kepada jenis solekan yang sesuai dengan kulit wajah anda mengikut gaya make up yang anda inginkan.

servis mak andam di selangor naik seri

#2. Perkhidmatan Terus Ke Tempat Anda

Anda tidak perlu ke mana-mana untuk cantik dengan make up dari Haswa Freelance Make Up Artist kerana mereka akan ke lokasi anda walau dimana anda berada. Haswa Servis akan terus kepada anda di seluruh Malaysia serta Brunei, Indonesia, Thailand dan Singapura.

servis mak andam di selangor contoh

#3. Penggunaan Alat Make Up Berkualiti

Alat make up yang digunakan adalah sangat berkualiti dan premium dari segi kecantikan dan keselesaan si pemakai. Malah, make up anda akan lebih tahan lama, gebu, cerah dan cantik. Make up dari bahan semulajadi ini juga sesuai digunakan untuk semua jenis kulit walaupun anda mempunyai masalah kulit muka berjerawat, berminyak, kering dan sebagainya.

servis mak andam di selangor berkualiti

Solekan Dari Haswa Freelance Make Up Artist — Servis Mak Andam Di Selangor

Haswa Freelance Make Up Artist menggunakan teknik-teknik mekap yang berkesan dan mudah untuk anda kelihatan lebih cantik jelita di mana anda akan mendapat solekan idaman anda.

servis mak andam di selangor puas hati

Solekan Asas

Ringkas, natural dan cantik wajah anda setelah anda membuat solekan asas bersama Haswa Freelance Make up. Dengan solekan asas atau basic, wajah anda 100% mendapat solekan yang berkualiti, tahan lama, cantik, flawless dan tidak berminyak. Ia sesuai untuk ke dinner dan sebagainya.

servis mak andam di selangor solekan asas

Solekan Pengantin Dan Majlis

Solekan yang sesuai untuk pengantin atau anda yang ingin ke majlis mengikut tema yang tertentu akan dihasilkan oleh Haswa yang berpengalaman dan mahir make up sehingga anda menjadi cantik 100%. Heavy make up ini juga digunakan untuk anda yang ingin hadir ke majlis hiburan, artis dan sebagainya.

servis mak andam di selangor majlis kahwin

Jenis Majlis Yang Sesuai Menggunakan Servis Haswa Freelance Make Up Artist

Haswa Freelance Make Up sangat profesional memberikan solekan cantik untuk anda yang ingin tampak jelita pada hari keraian anda. Antara majlis yang boleh anda dapatkan make up dari mak andam terbaik ini adalah majlis Akad nikah, Pertunangan, Perkahwinan, Candle Light Dinner, Photoshoot, Majlis Graduation Night dan lain-lain lagi.

jenis servis mak andam di selangor

Kelebihan Haswa Freelance Makeup Artist

servis mak andam di selangor kelebihan

  • Make up wajah anda akan menjadi sangat cantik jelita dan berbeza dengan wajah asal
  • Kulit selesa tidak berminyak, melekit, gelap dan sebagainya
  • Haswa servis boleh didapatkan di mana sahaja anda berada sama ada di dalam Malaysia atau luar Malaysia
  • Harga yang berpatutan dan berbaloi untuk servis yang ditawarkan
  • Make up tahan lama sehingga 24 jam
  • Haswa Freelance Make Up Artist yang sangat mesra dan mudah dirunding
  • Jenis Make up dihasilkan mengikut kesesuaian wajah anda dan kemahuan anda
  • Make up sesuai untuk semua jenis majlis

Kata Mereka Yang Telah Mendapatkan Servis Haswa Freelance Make Up Artist

testimoni haswa servis mak andam di selangor testimoni haswa servis mak andam di selangor testimoni haswa servis mak andam di selangor testimoni haswa servis mak andam di selangor

Booking Servis Dari Haswa MUA – Servis Mak Andam Di Selangor Terbaik

tempah testimoni haswa servis mak andam di selangor

Ramai berpuas hati dengan perkhidmatan dan servis make up dari Haswa Freelance MUA. Wajah pengantin nampak berseri-seri dan lebih jelita setelah mengenakan solekan dari Haswa Servis. Sudahlah harganya sangat berpatutan, tetapi kesan mekap pula setaraf antarabangsa. Inilah masanya untuk anda lebih cantik dan jelita di majlis anda. Jangan lepaskan peluang mekap bersama Haswa MUA!

HASWA FREELANCE MAKE UP ARTIST | SERVIS MAK ANDAM DI SELANGOR
Hotline:Tekan untuk telefon (019-4497446) | Tekan untuk WhatsApp

Lokasi:
Kuala Lumpur, Selangor, Seluruh Malaysia Dan Luar Negara

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: