Review
Sep 11, 2017, 1:29pm

Servis Aircond Kereta Di Shah Alam


Memiliki sebuah kereta yang sentiasa beroperasi dalam keadaan baik merupakan idaman setiap pemilik kereta. Antara faktor utama yang perlu dititik beratkan ialah tahap konsistensi aircond kereta. Sudah pasti kita inginkan suasana yang selesa dan nyaman apabila berada di dalam kereta. Sebagai pemiliki kereta, penjagaan aircond kereta adalah salah satu faktor terpenting sekali.

Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Melalui kajian dan pengalaman kami, lebih 87% pemilik kereta mengabaikan penjagaan servis aircond kereta mengikut jadual yang telah ditetapkan. Ini akan mengakibatkan jangka hayat sistem aircond kereta tidak mampu bertahan lama dan boleh memberi kesan keatas kos membaikpulih yang perlu dikeluarkan. Sudah pasti, ini bukan sesuatu perkara yang anda inginkan. Lebih-lebih lagi apabila ianya melibatkan kos baik pulih yang tinggi.

Anda Perlu Peka Dengan Keadaan Aircond Anda Pada Setiap Masa

Mungkin kita tidak perasan tetapi kita sering terlepas pandang pada keadaan aircond kereta anda apabila servis kereta. Ini disebabkan kita selalu memandang ringan tentang keadaan aircond di kereta kita. Tambahan pula, secara rata-ratanya dalam servis rutin kereta terutama sekali apabila anda membeli kereta baru dan anda membawa kereta ke pusat servis, kebiasaannya pakej servis tidak termasuk servis aircond itu sendiri.

Sebagai pemilik kereta yang bertanggungjawab anda perlu peka dengan keadaan aircond anda pada setiap masa dan seharusnya membuat servis aircond dengan kerap. Maklumlah negara kita Malaysia ini cuacanya panas dan memang anda akan masak dalam kereta anda sekiranya aircond anda tidak berfungsi dengan baik.

Dimana Tempat Terbaik dan Murah Untuk Servis Aircond Kereta?

Persoalan sekarang adalah sekiranya aircond kereta anda mempunyai masalah yang memerlukan pembaikan, di mana ya tempat yang terbaik dan murah anda boleh dapatkan servis aircond kereta? Memang di sekitar Kuala Lumpur dan Shah Alam terdapat pelbagai workshop dan pusat servis yang menawarkan servis dan perkhidmatan baik pulih aircond kereta, tetapi awas dengan sesetengah pusat servis yang mungkin akan meletakkan harga yang tidak munasabah atau membuat penukaran alat ganti aircond kereta anda tanpa berbincang dengan anda terlebih dahulu.

Hal ini membuatkan anda berkemungkinan perlu membayar kos servis yang mahal sedangkan aircond anda cuma perlukan selengaaraan sahaja. Terdapat segelintir pusat servis yang mengambil kesempatan dalam meletakkan caj yang mahal untuk servis aircond kereta anda. Bagaimana ya? Di manakah anda boleh mencari pusat servis aircond kereta yang murah dan terbaik, lebih-lebih lagi di Shah Alam?

Tetapi nanti dulu, anda tidak perlu risau, kami ada berita baik buat anda. Buat anda yang di Kuala Lumpur atau Selangor, terdapat satu pusat servis aircond kereta yang bertempat di Shah Alam yang menjanjikan servis yang terbaik dengan caj servis yang berpatutan. Mari kita perkenalkan pusat servis aircond kereta di Shah Alam ini yang akan menjanjikan kepuasan dari segi kualiti dan servis perkhidmatan dengan harga yang berpatutan.

Azbi Centre Pusat Servis Aircond Kereta Di Shah Alam Terbaik !

baiki-aircond Kereta Di Shah Alam

Bagi anda yang tinggal di Shah Alam dan yang berhampiran dengannya, anda tidak perlu risau jika kereta anda mengalami masalah sistem aircond tidak berfungsi, Azbi Centre sedia membantu mengatasi masalah anda. Azbi Centre merupakan salah satupusat servis aircond kereta di Shah Alam yang menjanjikan perkhidmatan dan servis yang terbaik, mantap dan berkualiti dengan harga yang berpatutan. Sama ada anda ingin membuat servis biasa atau checkup ke atas aircond kereta anda, atau anda mahukan overhaul sistem aircond kereta anda, Azbi Centre adalah tempat yang semestinya anda boleh tuju. 

Azbi Center di Shah Alam mempunyai pakar-pakar yang mahir dalam pembaikan aircond kereta anda. Sekiranya aircond kereta anda mempunyai masalah, pakar-pakar di Azbi Centre Shah Alam akan melihat dan membuat diagnosis dahulu dan akan menasihati anda keadaan kereta aircond anda dan memberikan anda beberapa opsyen atau pilihan sebelum anda bersetuju dengan kos pembaikpulihan aircond kereta anda.

Bengkel Azbi Centre Shah Alam

Bengkel Azbi Centre Shah Alam, yang menawarkan service aircond kereta di Shah Alam yang murah dan terbaik, bertempat di Taman Perindustrian UEP di Shah Alam. Untuk maklumat lanjut, anda boleh hadir ke bengkel kami yang beralamat di :-

No 31, Jalan TP 7/7 (Sebelah Sek. Teknik Shah alam)

Taman Perindustrian UEP, 40400 Shah Alam, Selangor

Untuk memudahkan lagi pencarian anda, anda boleh cari kami “Azbi Center Shah Alam“dengan menggunakan aplikasi Google Maps.

Bengkel Azbi Centre Sungai Buloh

Bagi penduduk di sekitar Sungai Buloh pula, anda boleh datang ke cawangan kedua kami yang beralamat di :-

No 13G, Masgenuine Square

Jalan Melati-Bukit Rahman Putra

47000 Kuang, Sg Buloh Selangor

Anda boleh cari kami di aplikasi Google Maps dengan carian “Azbi Center – Car Aircond Specialist“.

Azbi Centre Servis Aircond Kereta Murah Dan Terbaik Di Shah Alam

pasukan-azbi-shah-alam Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Kami telah beroperasi sejak dari tahun 2008 lagi dengan misi membantu pengguna memahami teori dan asas penjagaan aircond kereta melalui pelbagai medium seperti di Facebook, Youtube, mahupun secara terus melalui pelanggan yang datang ke kedai kami.

Di Azbi Centre juga, kami memberikan pemeriksaan percuma untuk setiap masalah aircond kereta kepada semua pelanggan kami jika ianya tidak melibatkan kerja-kerja membuka komponen utama kereta, hanya untuk pemeriksaan yang asas sahaja. Namun, dengan pemeriksaan yang asas ini sahaja sudah cukup untuk kami mengenal pasti punca kerosakan yang sebenar.

Alat Ganti Servis Aircond Berkualiti Dan Murah Di Shah Alam

alat-ganti-aircond Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Ya, kesemua alat ganti yang kami gunakan adalah berkualiti tinggi serta mengikut piawaian dari pihak pembekal. Kami sedia membantu anda menjimatkan kos membaikpulih kenderaan dengan harga yang berpatutan dari pihak kami.

Dengan pengalaman selama 15 tahun dibantu oleh 35 mekanik terlatih kami, kami komited memberikan anda kepuasan membaiki aircond kereta murah dan terbaik di Shah Alam.

Pakar Servis Aircond Pelbagai Jenis Kenderaan di Shah Alam

penyelenggaraan-Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Kami menyediakan perkhidmatan terbaik dalam membaikpulih aircond kereta kepada semua jenis kenderaan. Antara kenderaan yang menjadi kepakaran kami ialah:-

 • Perodua Myvi
 • Perodua Alza
 • Proton Persona
 • Proton Exora
 • Proton Saga
 • Toyota Vios
 • Nissan Almera
 • Toyota Vellfire
 • Nissan Grand Livina
 • Toyota Alphard
 • Toyota Wish
 • Toyota Innova
 • Honda Civic
 • Honda Accord
 • Dan lain-lain model

Dengan segala kepakaran dan pengalaman kami, kami yakin mampu membantu anda menyelesaikan masalah sistem aircond anda tidak kira kereta anda model apa sekalipun.

Testimoni dari Pelanggan Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Ramai daripada pelanggan-pelanggan Azbi Centre, servis arcon kereta di Shah Alam yang murah dan terbaik, rata-ratanya amat berpuashati dengan servis yang diberikan serta kualiti kerja yang tip-top yang terbaik. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan aircond kereta anda, jangan teragak-agak untuk mendapatkan khidmat servis aircond kereta terbaik di Shah Alam dengan Azbi Centre. Lihatlah sebahagian daripada testimoni-testimoni yang telah diutarakan oleh pelanggan-pelanggan Azbi Centre.

 

Testimoni Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

testimoni-pelanggan-azbi-2 Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

testimoni-pelanggan-azbi-3 Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

testimoni-pelanggan-azbi-5 Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Jom Servis Aircond Kereta Di Shah Alam Hari Ini !

Sama ada anda hanya ingin membuat servis yang rutin untuk aircond kereta anda, ataupun anda inginkan servis yang mantap dan terbaik, segeralah ke Azli Centre Shah Alam yang menawarkan perkhidmatan servis aircond kereta yang murah dan terbaik di Shah Alam. Pakar-pakar Azli Centre Shah Alam akan membuatkan pemeriksaan yang percuma kepada aircond kereta anda dan akan menasihati anda sama ada aircond kereta anda perlu dibaiki atau hanya sekadar memerlukan servis sahaja.

Servis Aircond Kereta Di Shah Alam

Ingat ya, yang penting sekali adalah anda tidak mengabaikan atau memandang ringan terhadap sistem aircond kereta anda, jadikan ia sebagai rutin dan peringatan untuk sentiasa check atau pastikan aircond kereta anda diselenggara atau diservis dan diberi perhatian yang sama seperti servis kereta anda. Dan, untuk servis aircond yang terbaik dan murah di Shah Alam, jangan teragak-agak untuk ke Azli Centre, servis aircond kereta shah alam!

Jika anda ada masalah aircond kereta, dapatkan pemeriksaan percuma sekarang dimana-mana cawangan Azbi Centre atau dengan hubungi :

Jom Servis Aircond Kereta Di Shah Alam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 31 Jalan TP 7/7 Taman Perindustrian UEP, Bersebelahan Sekolah Teknik Shah Alam, seksyen 22, 40400 Shah Alam, Selangor

   
Jom Servis Aircond Kereta Di Shah Alam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Servis Aircond Kereta Di Shah Alam SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: