Review
Sep 1, 2018, 11:25am

Serum Terbaik Untuk Jeragat dan Putihkan Kulit Seawal 3 Hari


serum terbaik untuk jeragat lama

Jeragat terhasil disebabkan oleh penjagaan kulit wajah yang tidak konsisten dan pengambilan ubat-ubatan yang memberi kesan kepada hormon serta pelbagai lagi faktor yang mengakibatkan jeragat. Selalunya, set penjagaan wajah yang perlu anda gunakan meliputi krim, toner, pencuci muka dan banyak lagi tetapi adakalanya ia tetap tidak berkesan merawat masalah jeragat pada wajah anda, bukan?

Serum Terbaik Untuk Jeragat dan Putihkan Kulit Seawal 3 Hari

serum terbaik untuk jeragat rawat

Produk rawatan kecantikan wajah yang berkesan bagi menghilangkan jeragat adalah serum. Serum terbaik untuk jeragat yang perlu anda aplikasikan pada wajah haruslah diperbuat daripada sumber bahan semulajadi yang bebas dari bahan kimia dan larangan. Jelas amat sukar untuk jeragat ditanggalkan daripada kulit wajah namun serum terbaik untuk jeragat memberi kesan seawal 3 hari sahaja.

serum berkesan untuk jeragat

Tahukah anda kenapa serum menjadi pilihan ramai pengguna produk kecantikan kulit wajah bagi merawat masalah kulit wajah berjeragat, kusam dan gelap? Serum terbaik untuk kulit jeragat mempunyai serapan serum yang kaya dengan vitamin, mineral serta khasiatnya yang mampu mengatasi masalah kulit wajah yang dialami oleh anda semua berbanding dengan produk lain seperti toner dan sebagainya.

Hana Booster Vit C+ Serum

antara serum terbaik untuk jeragat

Hana Booster Vit C+ Serum merupakan serum terbaik untuk jeragat yang berkesan membantu menghilangkan jeragat dan memutihkan kulit seawal 3 hari. Serum terbaik untuk jeragat ini menggunakan teknologi Japan serta bahan asli yang diimport khas dan berkualiti tinggi. Salah satu bahan yang terkandung adalah folic acid yang mesra pengguna serta juga amat sesuai untuk ibu mengandung.

Kandungan Vitamin C Hana Booster Vit C+ Serum

kandungan serum terbaik untuk jeragat

Hana Booster Vit C+ Serum mengandungi vitamin C yang berperanan membentuk lapisan kulit dermis dan epidermis yang sihat dan lembab. Serum terbaik untuk jeragat ini juga mengandungi vitamin C yang turut membentuk dan menghasilkan kolagen bagi menghasilkan kulit yang putih dan cerah. Vitamin C juga mencegah jeragat, jerawat dan cela wajah pada kulit anda.

Hana Booster Vit C+ Serum Sesuai untuk Semua

serum terbaik untuk jeragat yang selamat

Selain boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan, Hana Booster VitC+ Serum terbaik untuk jeragat ini merupakan rawatan asas bagi menghilangkan jeragat serta putihkan kulit wajah secara cepat dan berkesan sesuai untuk semua jenis kulit wajah sama ada berminyak, berjeragat, berjerawat dan sebagainya. Ia mendapat pengesahan Halal dari JAKIM dan kelulusan KKM.

Fungsi Hana Booster Vit C+ Serum

fungsi serum terbaik untuk jeragat

Hana Booster VitC+ Serum terbaik untuk jeragat ini menggabungkan vitamin C dalam serum sebagai penggunaan secara luaran untuk menghilangkan jeragat sekaligus memutihkan kulit. Manfaat utama serum terbaik untuk jeragat ini dapat menyelesaikan masalah kulit seawal 3 hari.

 • Menghilangkan Jeragat

jeragat hilang dengan kaedah serum

Jeragat adalah bintik-bintik dan cela wajah yang timbul seperti parut namun ia amat sukar untuk dihilangkan. Hana Booster Vit C+ Serum merawat kulit dari dalam dengan membekalkan vitamin C dan nutrien yang berfungsi membaiki struktur kulit dan menghasilkan sel kulit yang baru, licin, putih dan gebu. Jeragat dan cela wajah menjadi lebih pudar dengan penggunaan serum terbaik untuk jeragat ini.

 • Memutihkan Kulit

kulit cantik dengan serum terbaik

Kulit akan menjadi lebih cerah, putih dan berseri-seri setelah sel-sel kulit mati ditanggalkan. Serapan vitamin C juga menguatkan kulit dan menghindari kulit daripada terkena sinaran UV dan radikal bebas. Tahukah anda, kandungan vitamin serta khasiat Hana Booster Vit C+ Serum memutihkan wajah anda seawal 3 hari tanpa memerlukan anda melakukan suntikan vitamin untuk putih dan sebagainya.

Kelebihan Hana Booster Vit C+ Serum

kelebihan serum terbaik untuk jeragat

Terdapat banyak kelebihan Hana Booster Vit C+ Serum yang wajib diamalkan oleh anda bagi mendapatkan kulit wajah yang cerah tanpa jeragat. Serum terbaik untuk jeragat ini bersifat anti radang, anti oksidan dan juga anti penuaan.

 • Mencerah dan memutihkan kulit wajah
 • Mencantikkan struktur kulit
 • Menghasilkan sel kulit baru dan menanggalkan sel kulit rosak
 • Menghilangkan jerawat dan cela wajah
 • Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut
 • Membersih dan merawat wajah yang mempunyai jeragat dan tompok-tompok jeragat
 • Membaiki kulit akibat parut jerawat bernanah, berlubang dan menghalang jerawat daripada tumbuh di wajah
 • Melembutkan dan melembabkan kulit wajah
 • Menegangkan kulit yang kedut dan mencegah penuaan
 • Melindungi kulit dari cahaya matahari
 • Melicinkan kulit wajah dengan lebih gebu dan flawless
 • Mengatasi masalah kulit kusam, jerawat dan berjeragat
 • Merawat parut akibat kesan kulit terbakar

manfaat serum terbaik untuk jeragat

Tawaran Hebat Hana Booster Vit C+ Serum

Hana Booster Vit C+ Serum sangat murah dan berpatutan untuk anda dapatkan. Dengan sukatan 30ml, anda boleh gunakannya selama 1-2 bulan bergantung kepada kekerapa anda menggunakannya. Harga asal yang ditawarkan bagi serum terbaik untuk jeragat ini bernilai RM95 termasuk postage. Namun, anda boleh jimat dengan tawaran 2 botol iaitu RM180 sahaja.

serum terbaik untuk jeragat promosi

Testimoni Pengguna Hana Booster Vit C+ Serum – Serum Terbaik Untuk Jeragat

testimoni serum rawat jeragat berkesan testimoni serum rawat jeragat berkesan testimoni serum rawat jeragat berkesan

Jom Dapatkan Hana Booster Vit C+ Serum

Hana Booster Vit C+ Serum selamat digunakan oleh semua jenis kulit dan sangat berkesan menghilangkan jeragat serta memutihkan kulit wajah anda dengan pantas dan mudah! Ia merupakan serum terbaik untuk jeragat yang telah membantu ramai wanita mendapatkan kulit wajah putih tanpa jeragat seawal 3 hari. Ramai yang berpuas hati dan menggunakan serum terbaik untuk jeragat ini secara konsisten dan berterusan. Jom dapatkan Hana Booster Vit C+ Serum segera!

testimoni serum rawat jerawat berkesan

HANA BOOSTER VIT C+ SERUM | SERUM TERBAIK UNTUK JERAGAT & PUTIHKAN KULIT
Hubungi:Tekan untuk telefon (012-3769417) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: https://www.facebook.com/sitibalkhis.abdrahim

Jom order Hana Booster Vit C+ Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Hana Booster Vit C+ Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Hana Booster Vit C+ Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: