Review
Jul 31, 2018, 9:46am

Selavie Cosmetics Menawarkan Lipstick dan Lipmatte Berkualiti Tinggi


Para wanita pasti menggemari solekan kerana solekan yang cantik akan membuatkan mereka lebih yakin dan juga untuk berhadapan dengan orang ramai dan merasa lebih cantik dan menyerlah. Oleh itu, ramai wanita akan membelanjakan wang untuk memastikan bahawa produk makeup mereka adalah mencukupi dan membolehkan mereka untuk mendapatkan solekan yang sempurna. Sememangnya wanita akan kelihatan lebih menarik dengan makeup yang dikenakan.

Antara Selavie Cosmetics

Terdapat pelbagai produk makeup yang membolehkan wanita kelihatan menarik terutamanya makeup asas. Produk seperti foundation, bedak, lipstick dan maskara merupakan makeup asas yang wajib dipakai oleh para wanita yang menggemari solekan. Produk makeup asas terutamanya lipstick adalah penting kerana ia akan memberikan warna kepada bibir agar ia tidak kelihatan pucat.

Selavie Cosmetics Lipstick & Lipmatte Berkualiti Tinggi

Antaranya Selavie Cosmetics

Terdapat kajian yang dilakukan oleh Stephen & Mckeegan pada tahun 2010 yang menyatakan bahawa wanita yang menggunakan lipstick merah kelihatan lebih menarik dari wanita yang tidak menggunakan lipstick. Oleh itu, penggunaan lipstick adalah penting bagi anda yang mementingkan penampilan yang menarik.

Selain Selavie Cosmetics

Anda perlu berhati – hati dalam memilih lipstick kerana ada syarikat yang mengeluarkan lipstick yang mengandungi plumbum yang boleh membahayakan kesihatan dan bibir anda boleh menjadi gelap. Selavie Cosmetics mengeluarkan lipstick dan lipmatee yang berkualiti tinggi dan sesuai untuk digunakan dalam pelbagai event. Pastikan anda menggunakan lipstick dan lipmatte dari Selavie kerana warnanya yang cantik dan selamat digunakan.

Produk Lipstick Dan Lipmatte Dari Selavie Cosmetics

Selain itu, Selavie Cosmetics

Lipstick dan Lipmatte dari Selavie Cosmetics ini sebenarnya amat unik dan lain dari yang lain. Mereka menawarkan lipstick dan lipmatte yang didatangi bersama lampu dancermin untuk anda. Antara lipstick dan lipmatte yang dijual oleh Selavie Cosmetics termasuklah;

  • LED Light Lipmatte With A Mirror

Ciri Selavie Cosmetics

Light Lipmatte ini didatangkan bersama lampu LED dan juga cermin. Dengan warna matte yang pasti akan membuatkan anda tergoda. anda juga tidak memerlukan cahaya yang terang ataupun cermin untuk menggunakan lipmatte ini. Gunakan sahaja lampu LED dan cermin yang telah disediakan.

  • Matte Liquid Lipstick Berlampu

Antara ciri Selavie Cosmetics

Lipstick matte yang dijual oleh Selavie Cosmetics didatangi dengan warna – warna yang menarik dan membolehkan anda untuk menggunakan lipstick ini untuk pelbagai event. Ia juga berlampu untuk memberikan anda lighting yang sangat cantik ketika anda memakai lipstick tersebut.

  • Lipmatte Berlampu Serta Cermin

Terdapat Selavie Cosmetics

Sekiranya anda mahukan warna matte yang lebih terang, lipmatte dari Selavie Cosmetics boleh memberikan anda lipmatte yang mempunyai warna yang cantik dan menarik. Ia juga disertakan bersama lampu dan cermin untuk memudahkan anda memakai lipmatte tersebut.

Kelebihan Menggunakan Lipstick Dan Lipmatte Dari Selavie Cosmetics

  • Kecantikan Beserta Teknologi

Ada Selavie Cosmetics

Gabungan kecantikan dan teknologi telah membuatkan penghasilan lipstick dan lipmatte berlampu menjadi mudah. Lampu yang digunakan adalah jenis LED yang tidak akan merosakkan lipstick ataupun kulit anda dengan sinaran yang selamat.

  • Boleh Mencantikkan Bibir Di Mana – Mana Sahaja

Selain itu Selavie Cosmetics

Anda juga boleh mencantikkan bibir anda di dalam gelap kerana anda boleh menggunakan lampu yang disediakan. Tidak perlu mengeluarkan handphone kerana cermin yang tersedia di casing lipmatte boleh digunakan untuk memastikan anda boleh mencantikkan bibir anda di mana – mana. Lampu tersebut juga boleh memberikan kesan pengcahayaan yang baik dan cantik untuk bibir anda.

  • Halal, Canggih Dan Mudah

Selavie Cosmetics

Lipstick dan lipmatte Selavie Cosmetics sudah semestinya halal untuk digunakan. Ia diperbuat dari bahan – bahan yang mematuhi syariah dan boleh digunakan di mana – mana sahaja. Ia juga canggih dan mudah untuk digunakan, rakan – rakan anda pasti akan terpukau dengan kecanggihan lipstick dan lipmatte ini!

  • Harga Berpatutan

Terdapatnya Selavie Cosmetics

Harga yang dijual juga adalah berpatutan dan membolehkan semua orang untuk memiliki lipstick dan lipmatte yang moden ini. Harganya Cuma RM39/pcs dan anda pasti akan membeli kembali produk ini setelah habis digunakan. Jangan lupa untuk berkongsi pembelian bersama rakan dan keluarga yang mahukan lipstick dan lipmatte yang cantik ini ya.

  • Warna Yang Cantik

Mencari Selavie Cosmetics

Warna – warna yang digunakan oleh Selavie Cosmetics untuk membuat lipstick dan lipmatte ini mempunyai pigmen warna yang terang dan juga cantik untuk digunakan. Pelbagai warna yang digunakan pasti akan membuatkan semua orang terpukau dengan warna lipstick tersebut.

  • Selamat Digunakan

Seterusnya Selavie Cosmetics

Bahan – bahan yang digunakan untuk menghasilkan lipstick dan lipmatte oleh Selavie Cosmetics merupakan bahan yang selamat dan tidak akan membahayakan kesihatan serta kecantikan bibir anda. Mereka tidak menggunakan bahan kimia yang keras untuk menghasilkan lipstick dan lipmatte yang cantik ini.

  • Boleh Diguna Oleh Remaja Dan Ke Atas

Mencari-cari Selavie Cosmetics

Lipstick dan Lipmatte Selavie Cosmetics boleh digunakan untuk remaja yang berumur dari 17 – 40 tahun. Warna – warna yang menarik dari Selavie Cosmetics ini akan menyerlahkan lagi kecantikan bibir anda. Pastikan anda mendapatkan lipstick dan lipmatte ini untuk diri anda, anak anda mahupun rakan anda agar semua orang kelihatan cantik dan menarik.

Testimoni Lipstick Dan Lipmatte Selavie Cosmetics

Anda boleh melihat sendiri gambar – gambar pelanggan yang telah menggunakan lipstick dan lipmatte dari Selavie Cosmetics. Semuanya kelihatan cantik dan berseri – seri bersama Selavie Cosmetics!

Selain itu Selavie Cosmetics

Selain itu Selavie Cosmetics

Antaranya Selavie Cosmetics

LIPSTICK | LIPSTICK DAN LIPMATTE SELAVIE COSMETICS
Facebook: SE LA VIE
Instagram: @selaviecosmetics
Hubungi: Tekan untuk Telefon (016 7393933) | Tekan untuk WhatsApp
Alamat:
Salsabila cafe, No 6, Jalan kebun teh 1, Pusat Perdagangan kebun teh. Johor Bahru., Johor 80250, Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: