Umum
May 12, 2012, 1:04am

Selamat Hari Lahir Tiffa Ishak


  •  
  •  
  •  
  •  

Tiffa Ishak

Hari ini tanggal 12 Mei 2012 merupakan Hari Lahir Tiffa Ishak. Siapakah Tiffa Ishak ini ? Apakah ia penting dalam hidup PH? Okey, mari dekat-dekat PH nak cerita. Tiffa Ishak ini merupakan gadis yang simple, ugly, big, fat and will always be my self no matter what  and no matter how. Jom baca ucapan PH buat Tiffa Ishak.

Ucapan Hari Lahir Buat Tiffa Ishak

@TiffaIshak

Adik @profhariz mengambil kesempatan yang memang sempat ini untuk mengucapkan Selamat Hari Lahir Maksu yang ke em. em. Semoga Allah SWT memberi rahmat, murahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan maksu. Adik akan sentiasa doakan maksu agar dipanjangkan umur dan berjaya dalam apa bidang maksu ceburi.

Maksu, Tiada hadiah yang berharga di hari ulang tahun kelahiran maksu @TiffaIshak, selain daripada ucapan ringkas di laman weblog profhariz.com sebagai tanda maksu memang penting dalam hidup adik. Maksu, tiada doa yang adik panjatkan selain doa semoga maksu dimurahkan rezeki dan sentiasa berada di bawah pelindungan dan rahmat Allah. Semoga cepat bertemu jodoh ye. Sayang Maksu !

Amin Amin Ya Rabbal Alamin