Umum
Dec 15, 2010, 11:19am

Saya Kini Yang Sibuk


Salam Semua, Terima Kasih kerana masih sudi bertandang ke https://profhariz.com.. Saya kini yang sibuk kerja asyik kena double sahaja bermula daripada hari Sabtu sampailah hari Ahad..

Sibuk

Penat woo dari pukul 6.45 until 12malam.. Sekarang minggu ini hariz kerja pagi.. Untuk hari selasa ini sepatutnya pagi tapi demam kot pagi tadi nak bangun tak termampu, minta excuse masuk petang.. Esok masuk pagi lagi.. Masa nak beli barang ke melaka nanti pun belom sempurna! masih banyak kena beli..

Sangat susah mau cari duit.. Sekarang baru aku kenal betapa susahnya mau cari wang.. Dan jika kerja macam ini orang akan pandang hina, tapi takpe biar hina di mata Manusia jangan Hina di mata Allah.. Itu yang aku pegang sekarang..

Hidup tak boleh hiraukan manusia.. Kalau hidup dengar/ikut orang sampai bila-bila kita masih di takok yang sama.. Takde kemajuan dan down! down! down!

Ini entri yang di taip secara spontan tak de karang-karang dah..

Traffik memang kurang memberansangkan tapi apa nak buat? Ada faktor lain yang lebih penting jika ada kelapangan saya akan ke teratak anda! InsyaAllah.. Kepada budak pendek berkuda belang.. I Will Miss U So Much okey.. Sorry sebab kurang text dengan u tau.. I hope u faham..

ProfHariz : Teruskan berkunjung dan berkomen di weblog https://profhariz.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: