Umum
Jun 13, 2010, 12:23am

Saturday


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Adeiii Hariz telah lewat 40minit untuk update blog..
Hariz nak berkongsi dengan semua pembaca blog dan kengkawan.
Hari ini sangat seronok kerana Best Frends Forever (BFF)
Hariz contact Hariz Pada pukul 2.15pm~4pm.. Wow. Agak lama kan?
Haaa yeala dah hampir 3bulan x jumpa..
Kemudian petang tadi pukul 4 kami lepak di OldTown Sunway Sbrg Jaya..
Sudah selesai lepak-lepak. Hariz g ke rumah BFF ni ada jamuan makan-makan
sikit sempena adiknya bersalin bersunat..
Disitu parents dia sediakan pelbagai jenis makanan seperti. Ayam
satey dagingkijang dan Ayam..
Ada lagi Mee Kari.. My feberet kot dan macam-macam lah..
So habis saja kenduri itu teruslah pulang kerumah..
My bff Antar ke rumah.. WOw… memang best apabila duduk lepak sekali
borak-borak.. Ha.. Korang pulak? macam mana dengan Rutin hari sabtu?

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: