Review
Feb 14, 2019, 5:30pm

Rumah Untuk Penjawat Awam Di Temerloh Bawah RM300k Zero Deposit


Sekiranya anda merupakan kakitangan kerajaan, anda pasti bercita – cita untuk mendapatkan rumah tersendiri. Terutamanya apabila anda mempunyai pekerjaan yang tetap dan sudah berkeluarga, sudah tentu anda mahukan rumah pertama yang selesa dan cantik untuk didiami. Ia merupakan aset yang perlu dimiliki kerana rumah adalah tempat untuk kita berteduh dan nilai sebuah rumah juga akan semakin meningkat pada masa akan datang.

rumah penjawat awam zero deposit

Rumah pertama kakitangan kerajaan adalah mudah untuk dimiliki kerana banyak pemaju yang mengutamakan pekerja di sektor awam disebabkan oleh pendapatan yang konsisten dan stabil. Jadi, anda boleh memilih lokasi yang sesuai dan strategik untuk anda diami dan dapatkan info atau projek – projek perumahan yang sedang dijalankan di kawasan tersebut. Ia adalah lebih baik sekiranya anda mendapatkan kawasan bandar kerana ia lebih mudah untuk anda mengakses pelbagai kemudahan. Namun, harga rumah di kawasan bandar adalah agak mahal.

rumah penjawat awam pahang

Rumah Zero Deposit Temerloh Pahang – Rumah Pertama Kakitangan Kerajaan Bawah RM300K

Adakah anda merupakan kakitangan kerajaan yang mahukan rumah pertama yang murah dan berdekatan dengan Temerloh? Anggun Armada Sdn. Bhd memperkenalkan Skim Rumah Zero Deposit yang anda tercari – cari. Syarikat ini dan Galeri Sales terletak di Puncak Alam, Selangor dan setiap rumah yang dijual boleh dimiliki oleh anda dengan harga bawah RM300K. Setiap lokasi yang dibina adalah strategik dan mampu milik. Jadi, anda tidak perlu risau akan lokasi rumah yang dijual.

rumah semi D

Rumah Zero Deposit Temerloh Pahang boleh anda dapatkan bersama Anggun Armada Sdn Bhd di mana mereka menawarkan Rumah Semi D 1 Tingkat di Taman Delima Saujana.  Rumah Zero Deposit Temerloh ini percuma booking atau deposit, percuma yuran guaman dan pembeli hanya perlu mengisi borang pembelian rumah dan dokumen yang lengkap sahaja.

Rumah Temerloh Semi D 1 Tingkat

Ruang Dalaman Rumah Temerloh Semi D 1 Tingkat

ruang dalaman rumah Semi D temerloh`

Anda berminat mendapatkan rumah baru di Temerloh serendah RM300K dan zero deposit ini? Anda dijemput untuk menyemak kelayakan Skim Zero Deposit anda disini. Sebelum itu, tahukah anda selain dari Rumah Temerloh, Anggun Armada juga menawarkan rumah baru di beberapa Kawasan dalam Malaysia ini?

Anggun Armada Sdn Bhd – Rumah Zero Deposit Temerloh Pahang

rumah penjawat awam temerloh

Skim Rumah Zero Deposit ini adalah skim yang membantu kakitangan kerajaan yang tidak mampu menyediakan yuran deposit 10% yang sering dikenakan sebagai duit muka untuk membayar rumah. Jadi, anda boleh memiliki rumah yang anda mahukan tanpa perlu membayar sebarang deposit ataupun booking. Berikut adalah syarat mudah untuk anda sebelum anda membeli rumah menggunakan skim ini.

Syarat – Syarat Menggunakan Skim Rumah Zero Deposit

Anda haruslah merupakan Penjawat Awam yang inginkan rumah berdekatan dengan Temerloh kerana rumah di Temerloh yang ditawarkan ini amat murah, berbaloi dan berpatutan serendah RM300K serta zero deposit pula. Jom kita lihat syarat-syarat jika anda ingin memohon rumah di Temerloh bawah RM300K dan zero Deposit ini.

syarat rumah zero deposit

  • Anda Belum Membeli Rumah Menggunakan Loan Rumah Kerajaan @ LPPSA
  • Jawatan Anda Sudah Sah, Tetap dan Tidak Berjawatan Kontrak Lagi
  • Anda Sudah Sain Opsyen Berpencen
  • Gaji Anda Layak Untuk Membeli Rumah Dengan Pendapatan Yang Stabil

Rumah – Rumah Lain Yang Ditawarkan Oleh Anggun Armada Sdn Bhd

Semua rumah yang ditawarkan oleh Anggun Armada Sdn Bhd adalah rumah-rumah baru yang cantik, bersih dan kemas. Pasti anda selesa menetap disini bersama pasangan tersayang anda! Berikut adalah rumah-rumah lain yang ditawarkan oleh Anggun Armada dalam Skim Rumah Zero Deposit.

Rumah Bawah 300K

Apartment Salak Maju Sepang @ Putrajaya

rumah penjawat awam putrajaya

Apartment Klebang, Ipoh

rumah penjawat awam di ipoh

Rumah di Tambun, Ipoh

rumah zero deposit di tambun

Rumah Desa Pengkalan Ipoh

desa pengkalan ipoh

Rumah Bawah 200K

Teres Sitiawan, Perak

rumah penjawat awam setiawan

Apartment Manjung, Perak

rumah penjawat awam manjung

Apartment di Melaka

apartment di melaka

Projek-Projek Perumahan Lain

Anggun Armada Sdn Bhd juga mempunyai lebih 48 projek perumahan di Malaysia yang sedang dijalankan seperti di Kelantan, Negeri Sembilan dan Pahang.  Rumah yang ditawarkan mereka amat berbaloi, berpatutan dan lengkap dengan semua kemudahan, spesifikasi dan pelan rumah yang menarik.

Kelebihan Menggunakan Skim Rumah Zero Deposit

Banyak kelebihan yang anda boleh dapati sekiranya anda menggunakan skim rumah zero deposit ini untuk mendapatkan rumah pertama kakitangan kerajaan. Antara kebaikan yang anda akan terima termasuklah;

#1 – Percuma Yuran Guaman

percuma yuran guaman

Anda tidak perlu memikirkan tentang yuran guaman yang mahal kerana pihak pemaju akan memberikan yuran guaman secara percuma kepada anda. Jadi, anda sudah boleh menjimatkan kos dengan menggunakan skim ini.

#2 – Percuma Booking

rumah percuma booking fee

Kebanyakan rumah yang masih berada di dalam status pembinaan akan dikenakan yuran booking oleh pemaju. Yuran booking pula boleh mencecah sehingga RM1000. Jadi, bagi anda yang tidak mahu mengeluarkan duit untuk menempah rumah idaman anda, pastikan anda menggunakan skim ini untuk memiliki sebuah rumah yang murah dan mempunyai lokasi yang strategik.

#3 – Tiada Yuran Proses

tanpa yuran proses

Pihak pemaju juga tidak mengenakan sebarang yuran proses dalam mendapatkan rumah idaman anda. Yuran proses ini sebenarnya tidak diperlukan dan syarikat Anggun Armada tidak mengambil untung yang banyak jadi mereka tidak mengenakan yuran proses pembelian rumah ini.

#4 – 100% Pinjaman

desa pengkalan ipoh

Adakah anda tidak mempunyai wang simpanan yang cukup untuk memiliki sebuah rumah? Jangan risau, pihak pemaju akan berusaha mendapatkan 100% pinjaman untuk anda sekiranya anda merupakan kakitangan kerajaan dan menepati syarat yang diberikan. Anda pasti akan mempunyai rumah idaman anda dalam masa anda dalam masa yang singkat.

#5 – Percuma Deposit

beli rumah zero deposit

Pembelian rumah seringkali memerlukan anda untuk mendapatkan sekurang – kurangnya 10% deposit dari harga rumah tersebut. Namun, tidak semua orang boleh menyediakan harga tersebut. Skim Rumah Zero Deposit tidak memerlukan anda untuk membayar sebarang deposit, sesuai dengan nama skim ini. Dengan zero deposit, anda boleh memiliki sebuah rumah yang berharga bawah RM300K.

#6 – Blacklist Layak Mohon

rumah blacklist layak memohon

Meskipun anda telah disenarai hitam oleh pihak bank, anda masih layak untuk memohon pembiayaan rumah dengan menggunakan skim rumah zero deposit. Pihak pemaju akan membantu anda untuk memiliki rumah dalam masa yang singkat. Ia terbuka bukan sahaja untuk penjawat awam, malah penjawat swasta juga layak untuk memohon skim ini.

Cara Memohon Skim Rumah Zero Deposit

Berikut adalah cara yang mudah untuk anda memiliki rumah sendiri dengan menggunakan Skim Rumah Zero Deposit :

  • Isi borang permohonan dan tunggu rumah siap.
  • Pihak kami akan turun berjumpa untuk urusan dokumentasi.
  • Tak perlu bayar booking dan deposit.
  • Anda boleh semak kelayakan Skim Zero Deposit bersama mereka.

skim rumah tanpa deposit kakitangan awam

Kebaikan Memiliki Rumah Sendiri Dari Anggun Armada

Memiliki rumah sendiri adalah impian semua orang kerana anda boleh mendapatkan pelbagai kelebihan dan juga anda akan lebih selesa untuk melakukan apa sahaja yang anda mahukan. Rumah yang disewa ataupun bilik yang disewa tidak akan kekal lama. Antara kebaikan yang anda boleh dapati sekiranya anda memiliki rumah sendiri termasuklah;

Masa Depan Yang Lebih Terjamin

rumah penjawat awam temerloh 17

Pemilikan rumah sendiri juga turut membuatkan masa depan anda lebih terjamin. Sekiranya anda mempunyai anak, masa depan mereka juga akan turut terjamin kerana anda telah mempunyai aset yang kekal dengan harga yang semakin meningkat. Rumah tersebut boleh dijadikan sebagai tempat berteduh atau ditukarkan sebagai aset perniagaan sekiranya anda telah mempunyai rumah yang lain. Sumber kewangan juga akan semakin bertambah.

Keselesaan Dan Merasa Aman

rumah sendiri lebih selesa dan bebas buat apa saja

Anda tidak akan berasa selesa dan juga aman di tempat lain selain di rumah anda. Hal ini kerana anda bebas untuk melakukan apa sahaja di rumah anda dan juga menggunakan ruang di dalam rumah anda secara sesuka hati. Sekiranya anda berada di rumah sewa atau di bilik sewa, anda terikat dengan pelbagai peraturan yang membuatkan anda tidak selesa di dalam rumah tersebut.

Kebebasan Untuk Renovasi

rumah bebas renovasi

Rumah sendiri juga memberikan anda kebebasan untuk renovasi dan dekorasi rumah mengikut kemahuan anda sendiri. Sekiranya anda melakukan perkara ini di rumah sewa, tuan rumah tersebut mungkin tidak akan menyukai dekorasi tersebut dan perkara ini akan membazirkan wang anda. Jadi, miliki rumah sendiri untuk membolehkan anda renovasi dan menghias rumah dengan bebas dan cantik.

Urusan Kewangan Yang Lebih Terurus

proses beli rumah zero deposit kakitangan kerajaan

Pembayaran rumah sewa merupakan satu pembaziran kerana anda tidak dapat memiliki apa – apa setelah anda membayar sejumlah wang yang agak besar. Jadi, pemilikan rumah sendiri membolehkan anda untuk menguruskan kewangan anda dengan lebih baik dan dapat memiliki aset tersebut untuk diri anda sendiri meskipun anda membayar jumlah yang tertentu untuk mendapatkan rumah tersebut.

Testimoni Pelanggan Skim Rumah Zero Deposit

Ramai pelanggan berpuas hati dengan rumah-rumah yang ditawarkan oleh Anggun Armada. Paling menyeronokkan, Skim Beli Rumah Zero Deposit yang ditawarkan memudahkan ramai kakitangan kerajaan mendapatkan rumah idaman pertama mereka. Nasib baik ada Anggun Armada!

rumah penjawat awam temerloh 18

rumah penjawat awam temerloh 11

Miliki Rumah Pertama Kakitangan Kerajaan Sekarang!

Jom semak kelayakan anda untuk mendapatkan rumah murah bagi rumah khas untuk penjawat awam di Temerloh dan kawasan-kawasan lain juga. Mudah sahaja, whatsapp Anggun Armada untuk semak kelayakan anda mendapatkan Skim Zero Deposit!

RUMAH PERTAMA UNTUK PENJAWAT AWAM
Hotline: Tekan untuk telefon (60175659967) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Dahaganya Rumah, Jom Shopping

Pejabat HQ:
Anggun Armada Sdn Bhd
Puncak Alam, Selangor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: