Review
Sep 24, 2018, 3:08pm

Rumah Landed Zero Downpayment Murah Di Puncak Alam


rumah landed zero downpayment di puncak alam

Rumah idaman yang cantik dan murah di Puncak Alam yang menjadi rebutan ramai adalah rumah landed zero downpayment yang sering diuar-uarkan di laman sesawang dan laman media sosial kebelakangan ini. Rumah landed zero downpayment murah di Puncak Alam ini merupakan rumah teres berkonsepkan kawasan perumahan yang penuh dengan dekorasi dan keindahan haisan dalaman dan luaran.

rumah landed puncak alam dalam taman

Paling menyeronokkan, anda tidak dapat menemui rumah landed zero downpayment murah dengan harga yang sebegini berpatutan dan sememangnya kategori murah selain dari rumah landed zero downpayment murah di Puncak Alam dari Hairi Property!

Rumah Landed Bersama Hairi Property

rumah landed murah puncak alam

Hairi Property menawarkan rumah landed zero downpayment murah di Puncak Alam dengan kadar harga rendah dilengkapi dengan kemudahan dan prasarana terbaik bagi anda yang ingin mendiami rumah landed zero downpayment ini. Untuk pengetahuan anda, Hairi Property merupakan syarikat yang berpengalaman dalam mengendalikan urusan jual beli rumah di Shah Alam dan kawasan yang berhampiran. Kawasan rumah landed yang ditawarkan pula dibangunkan oleh pemaju rumah yang berkredibiliti tinggi dan telah banyak mengusahakan projek perumahan yang berjaya.

rumah landed open sale puncak alam

Projek rumah landed zero downpayment murah di Puncak Alam ini dibangunkan dengan konsep dalam taman lengkap dengan fasiliti kondo yang mampu untuk dimiliki oleh mereka yang berpendapatan sederhana. Rumah landed zero downpayment murah dari Hairi Property ini meliputi kawasan berhampiran Lembah Klang dan Puncak Alam.

Rumah, Fasiliti Dan Harga Rumah Landed Hairi Property

rumah landed hairi property

Rumah landed zero downpayment murah di Puncak Alam dari Hairi Property ini dibangunkan oleh Top 10 Developer Malaysia yang bekerjasama dengan kerajaan negeri Selangor dalam menghasilkan projek bertaraf tinggi di Malaysia tanpa perlu anda bimbang tentang masalah seperti rumah terbengkalai dan sebagainya. Untuk rumah townhouse, tawaran pembelian terbuka dari harga RM324,000 bagi bumiputera manakala RM349,000 bagi bukan bumiputera. Bagi rumah teres 2 tingkat pula, bumiputera mendapat tawaran harga RM423,000 dan bukan bumiputera layak membeli dengan harga RM456,000.

Kemudahan Dan Prasarana Rumah Landed Hairi Property

prasarana rumah landed puncak alam

Rumah landed zero downpayment yang merupakan rumah teres ini mempunyai porch yang membolehkan anda parking 2 biji kereta di dalam kawasan rumah tersebut. Ia juga lengkap dengan 43 servis apartment untuk rumah landed Hairi Property.

rumah landed 2 parking puncak alam

Antara kemudahan yang disediakan oleh Rumah Landed zero downpayment murah di Puncak Alam ini adalah sekolah, surau, klinik, shoplot yang bertapak dalam satu kawasan lengkap dengan penjagaan pengawal keselamatan dan pagar yang berkuat kuasa dijaga selama 24 jam serta dipenuhi dengan CCTV. Keselamatan kawasan perumahan ini sangat terjamin sepenuhnya.

rumah landed murah puncak alam

Kawasan rumah landed zero downpayment ini juga berdekatan dengan highway ke Kuala Lumpur, Shah Alam dan Damansara. Ia memudahkan anda yang selalu menggunakan laluan ini untuk ke tempat yang anda inginkan. Salah satu keistimewaannya juga, ia berhampiran dengan Uitm Puncak Alam dan Hospital Uitm Puncak Alam yang bakal siap pada tahun 2020.

Kelebihan Mendapatkan Rumah Landed Hairi Property

rumah landed zero downpayment di puncak alam

Anda boleh menjimatkan kos pembayaran untuk pembelian rumah anda dengan cara mengurangkan kos yuran guaman, downpayment dan lain-lain lagi dengan mudah dan pantas bersama Hairi Property.

Zero Downpayment | Tanpa Bayaran Muka

lokasi rumah puncak alam landed

Seperti yang dikatakan, rumah landed Hairi Property tidak memerlukan anda membayar wang muka atau downpayment ketika membelinya. Ia adalah rumah landed zero downpayment murah di Puncak Alam. Untuk pembelian rumah lain pula, anda perlu membayar sebanyak 10% daripada nilai harga rumah untuk nilai downpayment. Hanya teres dua tingkat yang dikenakan downpayment iaitu serendah 1% downpayment sahaja.

Anda Hanya Perlu Sedia dan Menerima

  • Nilai booking RM2000 sahaja
  • Percuma yuran guaman SPA
  • Rebet yuran lawyer sehingga RM9700 untuk pembeli rumah pertama

Lebih Jimat Dan Berbaloi

rumah landed bumiputera zero downpayment

Anda akan lebih jimat dan berbaloi kerana tidak perlu mengeluarkan kos yuran guaman RM9,00 termasuk stamp duty SPA dan juga legal fees ditambah dengan stamp duty loan bernilai RM4725. Seandainya nilai rumah berharga RM350,000, semua total yang perlu anda bayar adalah RM49,225. Banyak kan? Sudah pasti anda tidak mahu menghabiskan wang sebanyak itu sedangkan rumah landed zero downpayment ini tidak perlukan anda menghabiskan wang sebanyak itu. Dengan rebet yuran lawyer, percuma yuran guaman, nilai booking rendah dan zero downpayment, anda lebih jimat dan berbaloi!

Rumah Landed Hairi Property Terbuka Untuk Semua

  • Anda yang inginkan rumah di kawasan Puncak Alam dan merupakan pembeli rumah pertama
  • Anda yang bekerja di kawasan berhampiran dalam lingkungan radius 45km dari Puncak Alam
  • Anda yang ingin beli rumah tapi tidak mahu keluarkan kos yang besar
  • Anda yang ingin mencari rumah berharga RM 324,000 hingga RM700,000
  • Anda yang merupakan pasangan muda yang inginkan rumah
  • Anda yang berumur 25 – 50 tahun

Jom Dapatkan Rumah Landed Hairi Property

dapatkan rumah landed puncak alam

Rumah landed zero downpayment dari Hairi Property ini merupakan rumah teres cantik dan indah yang sukar anda temui di Malaysia. Design dan reka cipta hiasan dalam dan luar rumah sangat berbaloi dengan harga yang ditawarkan oleh mereka malah ia lengkap dengan pelbagai kemudahan dan prasarana. Jom lihat rumah landed Hairi Property, pastinya anda berpuas hati!

HAIRI PROPERTY | RUMAH LANDED ZERO DOWNPAYMENT MURAH DI PUNCAK ALAM
Hotline: Tekan untuk telefon (010-4646734) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: