Review
Feb 8, 2019, 3:04pm

Rumah Baru Bangi Avenue 3 Tingkat Serendah RM630,000 Promosi 2019/2020


Memiliki sebuah rumah idaman di kawasan bandar pasti menjadi impian setiap warga kota raya. Setelah seharian bekerja di kota, pasti inginkan kedamaian dan ketenangan di rumah sendiri pula. Namun, sebuah rumah impian haruslah dibina di kawasan yang sesuai untuk keluarga yang besar, mempunyai persekitaran yang selamat, rumah yang selesa didiami untuk jangka masa panjang, kemudahan yang banyak serta lokasi yang strategik. Kesemua faktor inilah yang menjadikan anda akan berfikir panjang untuk mendapatkan sebuah rumah idaman.

rumah baru bangi avenue

Harga rumah di dalam pasaran hartanah hari ini ada yang sudah mencecah jutaan ringgit. Dek kerana terdesak mahukan rumah sendiri, duit gaji bulanan habis sebahagian besar untuk bayaran bulanan pinjaman perumahan. Masih ada rumah besar yang murah? Anda percaya atau tidak, jawapannya adalah ‘YA’ masih ada rumah yang murah dengan dilengkapi 7 bilik tidur. Nak tahu lebih lanjut, jom kami kongsikan artikel berkenaan rumah besar yang mempunyai 7 bilik tidur ini.

Bina Rumah Idaman di Bangi Avenue

rumah baru area bangi avenue

Bangi Avenue merupakan kawasan strategik yang semakin pesat membangun dan antara hartanah paling laris pada hari ini. Pembangunan perumahan di Bangi Avenue menjadi tumpuan kerana ia lengkap dengan pelbagai kemudahan pembangunan seperti deretan lot kedai, pasaraya yang besar, Hotel Boutique, Pusat Arena Sukan dan sebagainya. Bagi anda yang sedang mencari kawasan perumahan yang serba lengkap, maka lokasi di Bangi Avenue ini adalah lokasi yang paling sesuai untuk anda.

Beli Rumah Baru Bangi Avenue 3 Tingkat Serendah RM630,000

perumahan baru bangi avenue

Pembelian rumah di Bangi Avenue sangat sesuai bagi anda yang bekerja atau tinggal di sekitar Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Nilai Impian, Bandar Baru Bangi, Kajang, Ampang, Cheras, Putrajaya atau Puchong. Anda kini dapat membeli rumah baru 3 tingkat di Bangi Avenue dengan hanya RM630,000. Untuk pengetahuan anda, harga pasaran adalah hampir RM800,000 namun anda dapat mengambil peluang tawaran murah ini dengan penjimatan lebih daripada RM100,000. Rumah pula, adalah rumah yang bersize besar dan sangat sesuai untuk anda menginap bersama keluarga besar anda.

Tawaran Pakej Istimewa Hanya Untuk Anda

Pasti anda ingin ketahui, apakan tawaran istimewa yang bakal ditawarkan untuk mendapatkan rumah idaman di Bangi Avenue ini. Jom lihat lebih lanjut.

  1. Perundingan dan Perkhidmatan Pinjaman Perumahan Percuma

perumahan baru di bangi avenue

Untuk menjadi pembeli hartanah yang bijak, anda harus mengetahui selok belok tentang cara dan prosedur yang berkaitan dengan pinjaman perumahan. Jangan risau, kerana anda akan diberi penerangan dan rundingan dengan jelas supaya anda lebih memahami prosedur pinjaman perumahan anda nanti.

  1. Bayaran Booking Serendah RM5,000

perumahan baru bangi avenue

Ya! Sekiranya anda tidak mempunyai sebarang masalah atau rekod, anda boleh membayar bayaran booking hanya serendah RM5,000 sahaja. Tambahan pula, bayaran ini akan dikembalikan sepenuhnya sekiranya pinjaman perumahan anda tidak diluluskan.

  1. Boleh Keluarkan 10% Daripada EPF Untuk Tujuan Bayaran Pendahuluan

rumah baru di bangi avenue

10% pengeluaran daripada akaun EPF anda sangat banyak untuk membantu mengurangkan jumlah pinjaman perumahan anda nanti. Dengan ini, bayaran bulanan untuk pinjaman perumahan juga akan berkurang.

  1. Tawaran Kejatuhan Harga

rumah baru bangi avenue

Anda dapat menikmati penjimatan lebih daripada RM100,000 sekiranya anda menempah rumah 3 tingkat di Bangi Avenue hari ini. Anda boleh semak harga pasaran yang mencecah hampir RM800,000.

Ketahui Kelengkapan dan Kemudahan Rumah Baru 3 Tingkat Bangi Avenue

rumah baru area bangi avenue

Rumah Baru Bangi Avenue mempunyai pelbagai pilihan mengikut citarasa anda. Anda boleh memilih rumah 3 tingkat  mengikut kesesuaian bajet anda. Berikut merupakan harga untuk setiap kategori rumah :

  • Intermediate ( 20 x 70ft ) : RM630,000
  • End Lot ( 20 x 70ft ) : RM690,000
  • Corner Lot ( 20 x 70ft ) : RM890,000

rumah baru area bangi avenue

Keluasan rumah baru Bangi Avenue 3 tingkat ini menjadikan rumah ini sangat besar dan sesuai untuk didiami untuk tempoh jangka masa panjang. Rekabentuk dan ciri – ciri rumah ini yang berkonsepkan moden mendapat perhatian orang ramai yang sememangnya sedang mencari rumah berkonsepkan sebegini. Jom ketahui apakah ciri – ciri kelengkapan rumah baru Bangi Avenue ini.

#1 Mempunyai 7 Bilik dan & Bilik Air

rumah baru bangi avenue

Pasti rumah baru Bangi Avenue ini sangat besar dan selesa didiami kerana ia mempunyai 7 bilik beserta 7 bilik air. Bilik yang banyak sangat sesuai untuk dijadikan rumah keluarga dan semestinya setiap ahli keluarga atau tetamu yang berkunjung berasa lebih selesa dengan kelebihan mempunyai bilik sendiri nanti.

#2 Mempunyai Dapur Yang Luas

rumah baru di bangi avenue

Dapur yang luas adalah idaman bagi setiap ibu, isteri dan mereka yang suka memasak. Pasti mereka suka bahagian dapur yang luas dan selesa. Malah, anda boleh melakukan renovasi yang berkonsepkan dapur terbuka yang semakin disukai masa kini.

#3 Mempunyai Akses Keselamatan Yang Tinggi

perumahan baru di bangi avenue

Rumah baru Bangi Avenue sangat sesuai didiami oleh anda yang bekeluarga kerana sistem keselamatan adalah terjamin dan terjaga. Perumahan ini dilengkapi pagar dan pengawal di pintu masuk perumahan bagi membenarkan mereka yang mempunyai kad akses sahaja dibenarkan masuk. Ini akan menjamin ketenteraman awam semua penghuni di sini.

Rumah Baru Bangi Avenue Mempunyai Lokasi Strategik Untuk Pelajar Sekolah dan Universiti

rumah baru di bangi avenue

Anda pasti sukakan lokasi rumah baru Bangi Avenue 3 tingkat ini kerana ia berhampiran dengan semua lokasi yang akan memudahkan urusan anda nanti. Bagi anda yang mempunyai anak-anak masih sekolah, terdapat pelbagai sekolah kebangsaan dan sekolah menengah anda boleh pilih untuk mereka. Antara pusat pendidikan yang berhampiran adalah Sekolah Rendah Agama Bandar Seri Putra, Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Seri Putra, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Kolej Poly-Tech Mara (KPTM), Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS), dan juga Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).

Kelebihan Beli Rumah Baru 3 Tingkat di Bangi Avenue

rumah baru bangi avenue

Membeli rumah baru 3 tingkat di Bangi Avenue akan memberikan anda pelbagai lagi kelebihan. Bukan setakat kelengkapan dan kemudahan yang dinyatakan tadi sahaja, malah ada banyak lagi kelebihan untuk anda yang membeli dan menetap di Bangi Avenue ini.

Berdekatan Dengan Lebuhraya

rumah baru area bangi avenue

Perumahan rumah baru 3 tingkat Bangi Avenue sangat memudahkan untuk anda keluar menggunakan lebuhraya yang berhampiran iaitu Silk Highway, Plus Highway dan Elite Highway. Pasti mudah juga untuk rakan – rakan serta keluarga datang berkunjung ke rumah anda nanti.

Menjimatkan Masa Perjalanan

rumah baru di bangi avenue

Lokasi Bangi Avenue yang strategik dapat membantu anda menjimatkan masa untuk anda ke Nilai, Bangi, Kajang, Bandar Semenyih, Seremban, Putrajaya dan KLIA. Selain itu, rumah baru 3 tingkat Bangi Avenue ini juga hanya 2km jarak daripada Putra Mahkota Tol.

Berhampiran Dengan Tempat Paling Menarik di Bangi

rumah baru area bangi avenue

Bangi Avenue merupakan lokasi sangat strategi dan menjadi tumpuan orang ramai kerana ia merupakan kawasan tarikan pelancong seluruh negara. Salah satu daya tarikan Bangi adalah Bangi Wonderland Themepark.

Kemudahan Restoran dan Pelbagai Jenis Perniagaan

rumah baru bangi avenue

Bangi Avenue merupakan kawasan tumpuan pelancong dan disebabkan itulah, anda juga dapat menikmati pelbagai kelebihan membeli rumah di Bangi Avenue ini. Terdapat pelbagai restoran makanan tempatan dan ala barat dibuka di sini. Selain itu restoran makanan segera juga banyak dibuka seperti McDonald’s, Pizza Hut, KFC dan Domino’s Pizza.

Kemudahan Bank

perumahan baru di bangi avenue

Anda tidak perlu memandu jauh bagi menguruskan hal kewangan anda kerana berhampiran Bangi Avenue juga disediakan kemudahan ATM dan bank. Antaranya terdapat Bank Simpanan Nasional dan juga Hong Leong Bank.

Dapatkan Servis Rundingan Agen Hartanah Sayyed Nawaz

perumahan baru bangi avenue

Untuk melakukan perundingan harga serta maklumat lanjut, anda perlu dapatkan penerangan daripada agen hartanah yang boleh dipercayai. Agen Hartanah Sayyed Nawaz sedia membantu anda untuk mendapatkan harga rumah terbaik untuk anda. Beliau merupakan seorang Agen Hartanah yang berdaftar dan memiliki pengalaman selama 4 tahun di dalam bidang hartanah ini. Fokus Agen Hartanah Sayyed Nawaz adalah memberikan servis terbaik untuk anda yang ingin dapatkan rumah idaman dengan khidmat rundingan percuma, bayaran pendahuluan yang paling rendah, menyelesaikan segala prosedur pinjaman perumahan dan menguruskan hal berkaitan prosedur undang – undang guaman.

Tempah Lot Rumah Idaman di Bangi Avenue Hari Ini!!

rumah baru bangi avenue

Harga tawaran RM630,000 untuk rumah baru 3 tingkat Bangi Avenue masih dibuka. Anda harus bertindak segera sebelum kuota sudah penuh atau habis di beli oleh orang lain. Untuk dapatkan sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, anda boleh hubungi info yang dinyatakan di bawah ini.

RUMAH BARU 3 TINGKAT BANGI AVENUE | AGEN HARTANAH SAYYED NAWAZ
Hubungi : Tekan untuk telefon (012-6667536) | Tekan untuk WhatsApp
Website : http://bangiavenuehouse.com/

 

Nak beli rumah di Bangi Avenue?

Hubungi talian +60126667536 atau WhatsApp SEKARANG

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Nak beli rumah di Bangi Avenue?

Hubungi talian +60126667536 atau WhatsApp SEKARANG

Call Whatsapp Layari Website

Nak beli rumah di Bangi Avenue?

Hubungi talian +60126667536 atau WhatsApp SEKARANG